شما هم مانامادی؟نقل قول:
من ماه پیش که محدود داشتم و منتقل شدم ماناماد دقیقا همین حسو داشتم :n02::n13:
Printable View
شما هم مانامادی؟نقل قول:
من ماه پیش که محدود داشتم و منتقل شدم ماناماد دقیقا همین حسو داشتم :n02::n13:
دوستان من 512 نامحدود دارم
از کجا میتونم برم ببینم تا الان چقد دانلود آپلود داشتم در کل؟؟
اره مانامادنقل قول:
من که قبلا گفته بودم ماناماد بد کنتور میندازه ولی هر چی ازم خورد برگشت به حساب 6 گیگ داشتم یه روز رفتم دیدم شده 10 گیگ و این 4 گیگ همونی بود که حس میکردم بی دلیل ازم کم شده .نقل قول:
منظور 1 گنگ و 310 مگه :دینقل قول:
ما که از کار این adsl مخابرات سر در نیاوردیم!!نقل قول:
خدا رو شکر تایم اوت رفت اما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی داداش گفتی mtu واسه شما 1488 ـه؟من هر مقداری میزنم ریپلای میده که!نقل قول:
پ.ن:واقعا اعصابم از دست مخابرات خورده با این پینگش!من فقط واسه دانلود مخابرات گرفتم ولی حالا که بازی انلاین زدم دانلود یادم رفت:دی بابا پینگ بالاس وسط بازی میبینی طرف 100 متر میره تو هوا میاد پایین یا دارم شلیک میکنم بش یه دفه میبینم 10 متر اونورتره،البته صبحا بدک نیست بعضی سرورا بازی پینگ 170 میدن.
پ.ن 2:عجیبش فقط اینه که تایم اوت نداد!
امروز پینگ خیلی بد شده
دوستان این mtu چکار میکنه؟ واسه مخابرات رو چند بزارم؟
ویرایش:ااومدم mtu رو عوض کنم دیدم تو تنظیمات مودم رو حالت bridge گذاشته شده در صورتی که من همون اول رو pppoe گذاشته بودم به خاطر wifi . کردمش pppoe دیدم نتم قطع شد
منم مودم رو ریست کردم دوباره کانفیگ کردم . الان پینگم شده این:
:n04: اسمی شده
سه تا پست بالا تر پینگ قبلیمو ببینید
عصر کلا نت قطع بود.تازه وصل شده
آره همین الان وصل شده
vpn کار نمیکنه
شما هم همین وضعیتو دارین ؟
اره ولی من راه حل رو فهمیدم:فقط https کارمیکنه:n20:دیگه داره کم کم ملی میشهنقل قول:
به خاطر این که گیت وی عوض شده پینگت اومده پایین و یه چیز طبیعیهنقل قول:
من نه اینترنتم قطع شده نه پ رو ....از کار افتاده مثل همیشه...:n25:
بچه ها میخوام 1024 دارم میخوام 2048 بگیرم ولی سیستم این ارور رو بم میده :
مشتری گرامی، بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی، شما به عنوان مشتری حقیقی، امکان استفاده از پهنای باند بیشتر از میزان کنونی را ندارید. در صورتی که مشتری حقیقی نیستید و یا دانشجو هستید میتوانید با برقراری تماس با مرکز تماس(به شماره تماس 2020 ) و ارائه مدارک مربوطه، درخواست افزایش سرویس بدهید.
پشتیبانی میتونه درستش کنه یا بازم باید برم بانک ؟
من هم چنین مشکلی داشتم زنگ زدم 2020 گفت باید برای اولین بار 2مگ رو حظوری بگیرید.ولی 2مگ رو خیلی دستکاری میکردن مثلا یک هفته شبها 270 هفته ی بعد میشد 120 چند روز بعد میشد 70 و دوباره مجبور شدم برگردم رو1مگنقل قول:
لطف کن یه تست کن ببین بازم این ارور رو بت میده یا نه ؟نقل قول:
ممنون :n16:
من فقط بار اول حظوری گرفتم 3 بار غیر حظوری 2مگ رو تمدید کردم(با رمز دوم) اما هر 3بار همونطور بود(فقط 1 هفته ی اول سرعت 2مگ رو داشتم)و مشخص بود که دستکاری میشهنقل قول:
امتحان کن ببین چطوره.من که 2مگ بهم نیومدنقل قول:
منم همینطورنقل قول:
لعنت به این مخابرات
واقعاً کلافه شدم.اگه دیدین دیگه نیومدم توی سایت بدونین مودمو کلاً جمع کردم و خلاص:
1000000000000000000000+نقل قول:
امروز همش تایم اوتــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
با خارج 1 دونه تایم اوت هم ندارم ولی با داخل تا دلت بخواد تایم اوت دارم !! مسخره هست واقعا ! :n15::n03:
با گیت وی ترکیه چطوره ؟نقل قول:
از تمامی زحمت کشان که باعث میشن اینترنت با این کیفیت بدست ما برسه تشکر و قدردانی مینمایم.:n14:
محتوای مخفی: بهترین اینترنت دنیا را تجربه کنید.
این بی شرفا توی مخابرات چه غلطی میکنن ؟؟؟ بابا یه پینگ معمولی و بدو تایم اوت که دیگه حق مردم هست یا نه ؟؟ باید دَرِ خودشونو گل بگیرن
کی هست که کاری کنه داداش،پینگ داغون،همش تایم اوت،حجم سریع تموم میشه(خود مخابرات اینجا اقرار کرده که قبلا اینجور نبود الانا خیلی سریع حجم میخوره)،حالا باز (واسه من)جهنم حجم خوردن سریع،512 نامحدود میگیرم ولی حداقل به پینگ درست حسابی بدن نمیشه 2دیقه آنلاین بازی کرد.نقل قول:
ولی خب از دانلود شبانش راضیم.
نقل قول:
به .........ت
مخابرات با من دوست شده دیگه عزیتم نمیکنه:n19:
همه چی آرومـــــــــــــــــــــ ــــه ،پیــــــــــــــــــــنگ من داغونه
100 درصد پاکــــــــــــــــــــــ ـــت لاس ، این وضعه نتِ ماســــــت:دی
.بالاخره مخابرات باعث میشه استعداد نهفته من در زمینه شعر شکوفا بشه با ای پینگش:دی
واسه من که سوپر آنلاین ترکیه افتاده پینگ عالی
سرعت سرور ایرانی و داخلی واقعی
بازی آنلاین بدون لگ
خدا کنه تا چند روز همین گیت وی باقی بمونه واسم
دوست عزیز میشه یه پینگ با tehran.ir بگیری ؟ تایم اوت نداری با سرور داخلی ؟! من با خارجی تایم اوت ندارم با داخلی دارم ! دیگه داره میره رو اعصابم ! چون با سرور های داخل بازی میکنم لگ میزنه :n15::n03:نقل قول:
هیچ فرقی نداره.نقل قول:
یه دوست عزیز لطف کنه چهار تا ناسزای خوب از طرف من بگه.
ناراحت نباش دلبندم...نقل قول: