چطوره :n09: 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چطوره :n09: 256 نامحدود
بدون شرحنقل قول:
:n29:
اوه اوه پس واقعاً وضع خرابه :دی ، حالا یه دونه ام از یه سرور ایرانی بذار ببینیم چی میگه این دفعه.نقل قول:
یعنی چی این حرف؟! نشد یکی یه حرفی بزنه شما نیش و کنایه نزنی! راستی HBO رو خریدی؟!نقل قول:
نقل قول:
256 قاعدتاً باید تا 32 رو بده واسه دانلود، اگه اینجوریه که عالی. :n01:
ممنونم از پاسخت . رفته بودم مودم dlink بگیرم فروشنده گفت بهتره اول برای اینترنت ثبت نام کنی بعد مودم ذو بگیری . واسه همین من هنوز مودم نگرفتم . فروشنده درست گفته ؟نقل قول:
نه .چه ربطی داره.نقل قول:
من قبل از اینکه اینترنت مخابرات تو منطقمون بیاد مودم خریدم اتفاقا سود هم کردم من خریدم 40000تومن الان شده 70000.
هیچ فرقی نداره چون این مارک به تمام شرکتا میخوره دیلینک
شاید به خاطر این گفته که شاید دیر رانژه شهنقل قول:
نمی دونم منظورش چی بوده
مگه چه فرقی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 512 تهران:n30:
البته این سرعت ها با سرور خارجی کندی نیست ها!!یه سه چهار روزم برای توسعه شبکه قطع بود قطعی نیست ها یه هفته قبلش هم اختلالی نداشتیم و کلا ... :thumbsup:نقل قول:
گفتم که سرورهای خارجی محدود شده سرعت داخل درسته ... حالا نمیدونم شاید اینترنت شبکه ای است داخل ایران و کلا 95% دیتا سنتر های اساسی توی ایران هستند!:n19:
خطط نویز نداره؟نقل قول:
نقل قول:
درسته حالا shit زدن به نت ولی دیگه اینطوری نیست کلا سرورهای خارجی اینطوری شه ...
من از سرورهای خارجی با همون پهنای باند اصلی خودم دان می کنم .
مشکل از بعضی host ها هم هست مثلا الان با viena تست گذاشتم نصف پهنای بایندم رو نشون داد ولی rome کامل بود .
در کل باتوجه به این تست هاس مشکلی تو دانلود ندارم از سایت های خارجی !
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه
:n02:
اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست:n02:
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
امروز صبح یه دفعه سرعت دانلودم از حدود 60 اومد تا حدود 40 پایین و هنوز بعد از 5-6 ساعت همون جور مونده
جالبیش اینه که با وجود اینکه وایرلس مودم رو خاموش میکنم و سیستم هم خاموشه ولی بازهم چراغ اینرتنت یا ACT و همین جور شماره پورت رو مودم به سرعت چشمک میزنه (مثل زمان دانلود کردن) حتی مودم رو خاموش و حتی ریست هم کردم ولی هیچ فرقی نکرده
نمیدونم واقعا از چیه؟؟
کسی نظری نداره!!؟؟
نقل قول:
پسورد گذاشتی روی مودم ؟ اگر نه زود اینکار بکن چون ممکن کسی داره استفاده می کنه .
لاین رو هم در بیار و یک بار مودم رو دوباره کانفیگ کن اگه بلدی !
نقل قول:
پسورد که همون پسورد دیفل تنظیماته
آخه اگه کسی از اکانت من استفاده کنه اتوماتیک باید من اینترنتم قطع بشه چون دو تا آی پی با یه اکونت نمیشه وصل شده
عجیب اینجاست با وجود اینکه وایرلس خاموشه و همه کابلهای لن هم قطع کردم ولی باز هم سند و ریسیو شدید داره !!؟؟
کلا ریست و بعد هم کانفیگش کردم
من فکر کنم مشکل از خود پورت مخابراته چون همزمان سرعت دانلودم هم کم شده و این اصلا سابقه نداشته !!
کار کار svchost هستش برو end process tree بکنشنقل قول:
اون که برای وارد شدنه برو تو قسمت وایرلس پسورد بزار .نقل قول:
آره از مخابراته البته سند و ریسیو گاهی اوقات به دلیل run بودن یه سری از برنامه ها پیش میاد و لی دیگه نه اینطوری ...
کلا مزخرفه این اینترنت مخابرات !
آخه با سرعت 256 باید به من 20 سرعت بده ؟!! ظلم نیست ؟
مشکله از خدمات دهندتونه!نقل قول:
من هم 256 دارم. که سرعته دانم راحت 32 هست!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
والا من خودم سرویس اینترنتم به حد کافی عالی هست و قصد تعویضش رو ندارم، برای یکی از بستگان میخواستم که اونم الآن با توجه به توضیحات کاملی که دادید متوجه شدم که زیاد مناسبشون نیست. ممنون :n16:نقل قول:
نه عمو جون! :دی تمام پهنای باند خارجی محدود میشه حداقل برای من که اینطوره و فرقی نداره سرورهای قدرتمند گوگل باشه یا یک آپلود سنتر متوسط این سرورهای speedtest هم همگی بی مشکل هستند من چون تو اون ساعات تست کردم همه جا هر سروری باشه درست نشون میده حالا 10 kb تفاوت که مهم نیست یه سرور رو چند بار تست بگیری نتایج مختلف میده همینهایی که خودت گذاشتی هر 3 سرور خارجی حدود نصفه بله برای دانلود چند کانکشن IDM مشکلی نداری!هر ارتباطی که تک کانکشن باشه سرعت خیلی کمی داره توضیح کافی داده شده قبلا...نقل قول:
اینم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سرور و .. نیست!همون سرورها با پروکـسی :
:n06:
فازت چیه دایی ؟ :n19:نقل قول:
دیگه قسمت اینه فعلا با سرعت پایین دانلود کنی ...:n02:
صلوات بفرست حل میشه :n08:
در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .
:n09:محتوای مخفی: .
نقل قول:
قبلا بدترم بود
اگه با صلوات و دعا حل میشد خوب بود که... :n09: فاصله جغرافیایی که مهم نیست مهم مسیر اینترنتی هست که از اون به سرور مقصد دسترسی پیدا میکنی ممکنه پینگ و سرعت با سرورهای عراق و قطر خیلی بدتر از مسکو و لندن باشه!بله همه نتایج دقیقا یکسان نیستن اما یه حداقل مثلا 100 هست برای 1 مگ نه اینکه تهران 130 باشه بغداد 30!شما با IDM حدود 120-130 همه 1 مگ ها دانلود میکنن اما با مرورگرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین سرعتت چقدره ... شاید محدودیت نداری اصلا!نقل قول:
آب هویج بستنی قیمت پ.خ کن ... :n02:
این فایل که آخرین ورژن گوگل کروم هست ( DEV ) رو با همین ورژن کروم دان می کنم با 16 دان می کنه اما با IDM با 130 ...
آخه دایی این که مسیر زیاد مهم نیست درست ولی مثلا من با سرور Viena و Rome تقریبا اختلاف زیادی دارم اینکه تو اون تایم که داره تست می گیره Packet چحوری بره مهمه
چون پینگ بالاست تا میاد پر کنه زود تست تموم میشه و نمی تونه کل پهنای باندن رو چک کنه !
ضمنا من 2مگ نامحدود داشتم کردمش 1 مگ نامحدود !
اوه اوه فازت بدجور بالاست حالا بازی می خوای ؟
چی ؟
بفرمیو دایی جون :
محتوای مخفی: بستنی آبگوشت
خسته نباشید!نقل قول:
با 16 تا کانکشن دایل آپ از این بیشتر پر میکنه. مهم سرعت دانلود با 1 کانکشنه. IDM رو با یک کانکشن بزار ببینیم سرعتت چه جوریه واسه من که به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
اینم سرویس مثلا 1 مگابیت ما:
من سرعت تک کانکشنم تو فایلی غیر از کروم 50 هست که با نت آشغال ایران خیلی عالیه !
دکی جون با این نت پر از محدودیت Ip و ....مسلما تک کانکشن سرعت خیلی میاد پایین انتظار داری انفجاره نور بشه !
مهندس جان چرا این نت پر از محدودیت نصف شبها و صبحها سرعت تک کانکشن انفجار نوره ولی بعد از ظهر ها انفجار گ**!!!نقل قول:
گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم :n12:
خب بحث ما هم همینه دیگه تک کانکشن سرعت چطوره من تا زمانی که 512 هم داشتم تمام روز همه سرورها سرعت ثابت بود کف 60!گفتم که مساله پینگ بالا هم نیست شما تستهای صفحه قبل رو ببینی با پینگ 300-400 حداکثر پهنای باند رو تست کرده در هر صورت ... این محدودیت رو باید از مخابرات پرسید چیه!:n06:نقل قول:
عمو جون اون کروم رو هم مثال زدم برات(تازه همون لینک رو s رو برداری کمی سرعتت بهتر میشه!:n01:) وگرنه محدودیت از طرف سرور رو خیلی راحت میشه دور زد(سرعت محدود-تعداد کانکشن پایین-تحریم ip ایران-فیلترینگ وپروتکلهای امن کند و ...)من همه چیز رو fetch میکنم مشکلی نیست leecher (رایگان) یا سرورهای الترناتیو دیگه هم که خیلی زیاده + پروکـسی!ولی یه سری استفاده ها دانلود نیست که با IDM کار راه بیوفته مشکل اینه!:n23:
کلا هرچی داری با قیمتش لیست پ.خ کن :دی
چی کار کردی درست شد؟:n18:نقل قول:
گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم
نقل قول:نقل قول:
برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
من هم موندم که آخه چه ربط یا فرقی داره ...
رانژه یعنی چی ؟ منظور از دیر رانژه شدن چیه ؟
وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.نقل قول:
ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه
تایید میشهنقل قول:
وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.
ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه
نقل قول:
برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
واسه کانفینگ مودم از دفترچه راهنما می تونی استفاده کنی و اگرم سوالی پیش اومد بیا تو همین انجمننقل قول:
اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی:n13:
با یک مروگر دیگه امتحان کننقل قول:
دی ان اس ها رو عوض کن
۲۰/ارديبهشت/۱۳۹۲
آزادی اینترنت یا آزادی فیلترشکن ؟
فیلترینگ اینترنت به معنای از دست دادن دسترسی افراد به هر آنچه که میخواهند است. یک روزنامهنگار ایرانی از منظر حق کاربران ایرانی به این مسئله نگاه نکرده و از زاویهی «ضرورت وجود فیلترینگ» به این چالش نگاه کرده است.
نویسندهی این متن، شهرام شریف، معتقد است فیلترشکنها در هر صورت ابزار مفیدی هستند.
شریف در ادامه مطلب خود در دنیای اقتصاد آورده: «کاربران ایرانی در مواجهه با اینترنت دچار محدودیتهای فراوانی هستند که از سوی شرکتهای آمریکایی و اروپایی و عموما به واسطه تحریمها وضع شده است. کاربر ایرانی اجازه دانلود از مهمترین فروشگاههای نرمافزاری یا تحقیق در بانکهای اطلاعاتی و کتابخانههای دیجیتالی را ندارد، مجموع حقوقی كه توسط کمپانیها و شرکتهای خارجی از کاربر ایرانی سلب شده با هیچ کاربر دیگری در سراسر جهان قابل مقایسه نیست.»
او ادامه داده: «کاربران ایرانی تبلتها و تلفنهای هوشمند را با قیمت گزاف و بدون بهرهگیری از خدمات پس از فروش واقعی تهیه میکنند، اما حتی برخی شرکتها که در ایران نمایندگی فروش دارند هم دسترسی آنها به نرمافزارهایشان را مسدود میکنند. فیلترشکنها در این سالها بزرگترین کمک برای دور زدن تحریمها و دسترسی به نرمافزارها و منابعی است که از کاربران ایرانی دریغ شده است. از طرف دیگر برخی سیاستهای چندگانه در زمینه فیلترینگ و برخی سختگیریهای بیمورد و اشتباهات متعدد سیستم فیلترینگ نیز در سوق دادن و عادت دادن مردم به فیلترشکنها موثر بوده و سرانجام نکته مهمتر اینکه محدودیتها تنها به فیلترشکنها محدود نشده و بسیاری از پروتکلهایی که موارد استفاده فنی قابل توجهی دارند نیز از دسترس خارج شده است.»
منبع پنهان هست
ولی عجب گیری افتادیم هان بدبخت مردم ایران
بلد نیستم دی ان اس ها رو عو ض کنم تو هیچ موتور جست جویی هم نمیره که بزنم آموزش تغییر دئ ان اس :n29:نقل قول:
اینترنت اکسپلورر هم مثل کورمی هر جفتشون نمیرن...بعدش بازی ها هم خراب شدن...چه طوری میشه دی ان اس ها رو عو ض کرد؟ تغییر د یان اس روی بازیها هم تاثیر میزاره ( یاهو مسنجر و بازیها هم دست میشن؟) شاید مشکل از مخابرات نیست؟:n28:
برای منم چند بار اینجوری شده بود مودم رو ریست کنی درست میشهنقل قول:
تشکر.. الان مودم رو ریست کردم کانکشن هم بریج کردم بازم درست نشد....تا ساعت 12 ظهر درست بود بعدش یهویی اینطوری شد...:n29: شاید از خود مخابراته مشکل..شاید فردا درست بشه :n13:نقل قول:
تست در بریج کانکشن:
امروز دیگه اینترنت کلا پوکیده .
گوگل ، سایتهای خارجی غیر شیلتر ( همشون ) و حتی یه سری از سایتهای ایرانی هم باز نمیشه .
به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگننقل قول:
نتیجه رو اعلام کن