بیچاره کرانچار!
توی ایران مهلت نمیدن یه مربی بیاد یه نفسی بکشه، سریع تغییرش میدن!
هر چند پرسپلیسی نیستم اما از کرانچار خوشم میومد.
Printable View
بیچاره کرانچار!
توی ایران مهلت نمیدن یه مربی بیاد یه نفسی بکشه، سریع تغییرش میدن!
هر چند پرسپلیسی نیستم اما از کرانچار خوشم میومد.
کرانچار باید زودتر می رفت چون اصلا ترکیب درست نمی چید و دایی هم معلوم نیست جواب بده ی نه
دايي در پذیرش مریبگری پرسپولیس اشتباه كرد... ولي ما براش آرزوي موفقيت داريم...
به نظر من که کرانچار مربی خیلی خوبی بود، اما باز هم قربانی مدیران ورزشی شد. مربی که تازه میاد ایران حداقل یک فصل باید بهش وقت داد نه مثل کشور امارات که 4 تا بازی را باخت تغییر داد.نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
نه، انگار حدسمان «راست» بود وقتي عزم محمود احمدينژاد براي به دست آوردن دلهاي شكسته ورزشيهايي كه در دولت نهم قرباني سياست شده بودند را ديديم، حدس زديم كه اتفاق جديدي در راه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - ماجراي دلجويي سياست از ورزشيها با حبيب كاشاني شروع شد. مديري كه قهرماني را براي پرسپوليس به ارمغان آورده بود و بعد در دعوا با «محمد عليآبادي» كنار كشيد تا گلايهها از دستگاه ورزش افزايش يابد. دستگاهي كه امنيت شغلي مدير قهرمان را نميتوانست حفظ كند، مستحق انتقاد هم بود.
دومين دل شكستهاي كه محمود احمدينژاد در به دست آوردنش بسيار «محمد دادكان» بود. عجيب اينكه او هم مثل حبيب كاشاني، عملكرد قابل قبول و موفقي داشت اما روي لج و لجبازي با شخص «محمد عليآبادي» از ورزش حذف شد. بركناري او تعليق فوتبال ايران را در پي داشت تا محمد عليآبادي براي چندمين بار ثابت كند كه مرد ميدان ورزش نيست.دادكان هر چند نپذيرفت كه بازگردد اما با مصاحبه عليه «محمد عليآبادي» و مصون نگهداشتن رئيسجمهور از انتقاد و همچنين با برگزاري جلسه با اطرافيان وي نشان داد كه گذشتهها را فراموش كرده، هرچند هنوز آماده برگشت نيست. به هر حال و به هر وصف ماجراي به دست آوردن دومين دل شكسته نيز گرچه در ظاهر به بازگشت ختم نشد اما كدورتي را هم اگر بود پاك كرد، يا به صورت كامل منتقلش كرد به محمد عليآبادي كه دست و ديوارش از پستها كوتاه است.
مورد سوم اما علي دايي. هر چه قدر دوران رياست جمهوري محمود احمدينژاد براي حسين رضازاده سود و بركت داشته، براي همشهرياش علي دايي برعكس «آمد» نداشته. رضازاده در دولت نهم و دهم، مدام پستهاي بالاتر ميگيرد و حتي با وجود بحثهاي حاشيهاي به وجود آمده مانند بلواي دوپينگ، باز هم سقوط نميكند كه بالاتر ميرود. دايي اما با آغاز دوره اول رياستجمهوري «احمدينژاد» در جام جهاني زير بدترين فشار روحي و رواني ممكن از تيم ملي كنار رفت و پس از آن نيز چندان با بخت و اقبال مواجه نبوده.
حضور او در تيم ملي حاصل ملاحظات سياسي خاصي بود كه «ستارهها» را ميطلبيد. دايي برخلاف مشاوره با تجربهترها – از جمله محمد دادكان - وارد گود شد و وقتي زمين خورد، همانهايي كه دستور آمدنش را داده بودند، بدون هيچ ترديدي از او گذشتند. علي دايي حالا پس از مدتي خانهنشيني و سرگرم شدن با تيمش در دسته يك تهران، يكبار ديگر با پست و عنواني مواجه شده كه «بوي سياست» ميدهد .
پرسپوليس آسيايي نيست و بخت و اقبال چنداني براي قهرماني ندارد اما آنقدرها هم از كسب سهميه آسيايي نااميد نيست را به دايي پيشكش كردهاند. اين حتي يك معادله «يك مجهولي» هم نيست!دايي فرصت دارد تا چند ماه با تيمش «ور» برود و بعد به اميد اينكه تا فرارسيدن فصل تابستان، «كشتيبان را سياست ديگري پيش نيايد». به بستن تيم جديدش بينديشد. به جذب بازيكناني كه در تيم ملي نمكگيرش شدند و به خاطر او با سر به پرسپوليس ميآيند.
«سياست» به روزگاري نه چندان دور، دو مهره ورزشي بسيار توانا را سوزاند. «رئيس سياست» اما حالا عزم جزم كرده براي به دست آوردن آنها كه «زيردستش» شكسته بودهشان.
آيا بازگشت دايي به پرسپوليس مقدمهاي است بر بازگشت محمد دادكان كه اگر او هم پرسپوليس ميآمد، دايي را برميگزيد؟
سئوال آخر
«دل شكسته» بعدي كه قرار است «ترفيع» بگيرد، كيست؟
2009/12/28کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/12/28/1712788/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%D9%8A%DA%98%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%83%D8%A7%D9%86
هومن جعفري
نظرات كاربران خبرگزاري فارس درباره انتخاب دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس
خبرگزاري فارس: كاربران خبرگزاري فارس نظرات خود را درباره انتخاب سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كردند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس پس از انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس كاربران فارس نظرات خود در اين باره اعلام كردند.
بخشي از پيغامهاي كاربران فارس را در زير ميخوانيد:
*ايول حاج حبيب. با دايي به سوي قهرماني.
*با سلام و عرض تسليت به مناسبت شهادت آقا امام حسين و ياران باوفايش: ميخواستم بگم كه ما از اول فصل ميگفتيم كه آقاي دايي رو بياريد ولي كسي گوش نكرد اينقدر وقت تلف كرديد كه ديگه كار خيلي مشكل شده ولي يه ضرب المثل قديميه كه ميگه دايي رو هر وقت سرمربي تيم پرسپوليس كني دير نيست. انشا الله قدمش براي تيم خير باشه .خدايا به حق اين روزهاي عزيز قدمش رو براي تيم ما توام با خير و خوشي كن. يا حسين شهيد ادركني يا ابوالفضل العباس ادركني
*بسيار عالي شد.
*سلام-كاش مبلغ قرارداد را هم مينوشتيد-متشكرم.
*خيلي عالي شد. از آقاي كاشاني تشكر ميكنم. شوك بزرگي به تيم و هواداران دادند.
*واقعا گل بود به سبزه هم آراسته شد. ما فكر مي كرديم اين كاشاني چيزي ميدونه ولي ....
*خبري بسيار عالي.
*اميدوارم عملكرد ضعيف در تيم ملي براي پرسپوليس تكرار نشود.
*ما دايي را نميخواهيم...
*آقاي كاشاني با آوردن دايي به پرسپوليس قلب شير رو شكستي....
*من يه پرسپوليسي دو آتشه هستم فكر ميكردم كاشاني بهتر از اين عمل ميكند؛ اما ...
*صراحت گفتار آقاي دايي ستودني است. اميدوارم پرسپوليس با آقاي دايي به جايگاه واقعي خود برگردد.
موارد ذكر شده چقدر به همديگه مشابه هستند :31:
آره !!!
خیلی ضایع است !!!
چیزایی که راجع به دایی نوشتند رو سانسور کرده !!! :31:
وای وای وای وای سیاسی !!!
الان بن میشی !!! :31:
فالس نیوز در زمینه حقانیت خبری , شهره خاص و عامه :دی
ديدار دوستانه و خداحافظي اسماعيل راشد- ورزشگاه زعبيل دوبي
تماشاگر: 3 هزار نفر
گل ها: داگلاس دوس سانتوس(5) برای الوصل- فرهاد مجيدی(7، 63-پنالتی)مهدی سيد صالحی(40)حنيف عمران زاده(59) مجتبی محبوب مجاز(88) برای استقلال
استقلال: محمد محمدي(89- ايمان صادقي) ،هادي شکوري ، پژمان منتظري(90 احسان پيرهادي)، حنيف عمران زاده، مهدي اميرآبادي ، يعقوب کريمي(89- فردين عابديني)، فابيو جانوآريو(83- مهرشاد مومني)، آرش برهاني(79- مجتبي محبوب مجاز)، مهدي سيد صالحي(73- پائولو رينالدو) ، فرهاد مجيدي (68- اميد روانخواه)
گل اول الوصل (دقيقه 5): ارسال از جناح چپ استقلال با ضربه سر داگلاس دوس سانتوس به گل اول الوصل تبديل شد.
گل اول استقلال( دقيقه 7 ): ضربه ايستگاهي استقلال از جناح چپ را فابيو جانواريو روی دروازه فرستاد و فرهاد مجيدي ان را با ضربه سر به گل تساوي تبديل کرد.
گل دوم استقلال( دقيقه 40): پاس برهانی از ميان دو مدافع الوصل به سيد صالحي رسيد تا او با بغل پا از روي خط شش قدم دروازه الوصل را بگشايد.
گل سوم استقلال( دقيقه 59 ): کرنر جانوآريو با ضربه سر حنيف عمران زاده به گل سوم استقلال تبديل شد.
گل چهارم استقلال( دقيقه 63 ): پنالتي بدست آمده را مجيدي را خود اين بازيکن وارد دروازه الوصل کرد. او در حالي که پيش از زدن ضربه با دست نشان داد ضربه را به کدام جهت مي زند(!) اما دروازه بان الوصل عملا نتوانست مانع به ثمر رسيدن گل چهارم استقلال باشد.
گل پنجم استقلال(دقيقه 88): پاس رو به جلوي مهدي اميرآبادي را مجتبي محبوب مجاز در موقعيت تک به تک به گل پنجم استقلال تبديل کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/12/28/1713595/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-5-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%84-1-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%DA%AF%D9%84
استقلال با 5 گل از سد الوصل امارات گذشت/ هدیه آشتیانی به راشد
تیم فوتبال استقلال تهران در دیداری دوستانه موفق شد تیم الوصل امارات را با نتیجه 5 بر یک از پیش رو بردارد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای الوصل امارات و استقلال تهران از ساعت 18:10 امروز(دوشنبه) در دیداری دوستانه که در ورزشگاه اختصاصی الوصل برگزار شد، به مصاف هم رفتند.
این دیدار دوستانه که به مناسبت خداحافظی اسماعیل راشد، کاپیتان پیشین تیم فوتبال الوصل امارات ترتیب داده شده بود، در پایان به برتری 5 بر یک آبی پوشان ایرانی انجامید.
تیم الوصل در دقایق ابتدایی مسابقه توسط داگلاس به گل رسید اما خیلی زود فرهاد مجیدی کار را به تساوی کشاند. کاپیتان تیم فوتبال استقلال در دقیقه 7 روی ارسال فابیو جانوآریو از جناح راست دروازه تیم میزبان را گشود.
بازی با نتیجه تساوی یک بریک پیگیری می شد و استقلال برتری محسوسی نسبت به حریف اماراتی خود داشت تا اینکه در دقیقه 40 روی پاس عرضی آرش برهانی، سید مهدی سیدصالحی به راحتی دروازه زردپوشان اماراتی را برای دومین بار گشود.
نیمه اول با برتری تیم فوتبال استقلال به اتمام رسید اما در آغاز نیمه دوم بازهم این شاگردان مرفاوی بودند که برتری خود را به تیم میزبان دیکته کردند، تیمی که در نیمه دوم با ترکیبی از بازیکنان ذخیره خود به میدان آمده بود.
آبی پوشان در دقیقه 59 بازهم به گل رسیدند. این بار حینف عمران زاده در نقش یک گلزن ظاهر شد و کرنر ارسالی توسط فابیو جانوآریو از جناح راست را با ضربه سر به تور دروازه حریف چسباند.
استقلال که عنان کار را در اختیار داشت در دقیقه 63 به گل چهارم دست یافت. این بار فرهاد مجیدی، دروازه بان الوصل را ناچار به ارتکاب خطای پنالتی کرد و خودش از روی نقطه پنالتی برای چهارمین بار دروازه زردپوشان الوصل را باز کرد. این پایان کار نبود و استقلال در واپسین دقایق مسابقه توانست برای پنجمین بار گلزنی کند. گل پنجم را مجتبی محبوب روی پاس عمقی مهدی امیرآبادی به ثمر رساند.
در نهایت استقلال این بازی را با برتری پرگل 5 بریک پشت سر گذاشت تا با روحیهای مضاعف خود را برای دوران آماده سازی در فاصله تعطیلات لیگ آماده کند.
اسماعیل راشد، کاپیتان پیشین تیم فوتبال الوصل امارات که دیدار دوستانه امشب به افتخار او ترتیب داده شده بود، در دقیقه 25 نیمه اول وارد زمین مسابقه شد و تا پایان این نیمه در میدان حضور داشت. او در بین دو نیمه در میان بدرقه گرم بازیکنان دو تیم استقلال ایران، الوصل، ملی پوشان دیروز و فعلی فوتبال امارات، مسئولان باشگاه الوصل و دیگر باشگاههای اماراتی و علاقمندان به فوتبال از دنیای حرفه ای این ورزش خداحافظی کرد.
از سوی مسئولان باشگاه استقلال نیز یک قطعه فرش به این بازیکن اماراتی اهدا شد. امیررضا واعظی آشتیانی که تیم استقلال را در سفر به امارات همراهی می کند این هدیه را به راشد اهدا کرد.
تیم فوتبال استقلال با ترکیب محمد محمدی، امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، هادی شکوری، پژمان منتظری-(احسان پیرهادی)، مهدی امیر آبادی، یعقوب کریمی، فابیو جانواریو(مهرشاد مومنی)، آرش برهانی،(مجتبی محبوب)، فرهاد مجیدی( امیدرضا روانخواه )و سید مهدی سید صالحی (رینالدو) به مصاف الوصل رفت.
کد:http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=1007513
حاشيه هايي از ديدار استقلال - الوصل
*داور بازي تيم هاي استقلال ايران و الوصل امارات قبل از اتمام وقت قانوني سوت پايان بازي را به صدا در آورد.
*مراسم تجليل از اسماعيل راشد كاپيتان الوصل به مدت 25 دقيقه بين دو نيمه طول كشيد و باعث شد اين بازي در نيمه دوم با تاخير آغاز شود. مسئولان الوصل با اهداي جوايز فراواني از زحمات اين بازيكن تقدير كردند.
*نكته جالب تقدير داوران و كمك داوران مسابقه از اسماعيل راشد بود كه آنها با اهداي پرچم كمك داور كه امضاي داوران بازي روي آن نقش بسته بود از وي تقدير كردند.
* حدود 500 تماشاگر ايراني در ورزشگاه الوصل حضور داشته و به شدت استقلال را تشويق كردند.
*در جريان بازي در دقيقه 48 دود حاصل از انجام مراسم آتشبازي زمين مسابقه را احاطه و براي دقايقي ديد تماشاگران را مختل كرد.
*مراسم تقدير از اسماعيل راشد در دقيقه 55 همچنان در كنار زمين بازي ادامه داشت و شلوغي بيش از حد كنار زمين بسيار جلب توجه ميكرد.
*اميد روانخواه پس از هفتهها دوري از تركيب استقلال به دليل مصدوميت در دقيقه 68 به جاي فرهاد مجيدي به بازي آمد و پس از مدتها در تركيب استقلال بازي كرد.
*بازيكنان استقلال در اين بازي دوستانه با لباسهاي جديد و طرحي متفاوت از ديدارهاي ليگ برتر مقابل الوصل به ميدان رفتند.
*داور بازي در دقيقه 89 و قبل از اينكه بازي در وقت قانوني 90 دقيقه به پايان برسد سوت پايان را به صدا در آورد.
*فرهاد مجيدي در دقيقه 64 با خروج از بازي بازوبند كاپيتاني را به اميرحسين صادقي سپرد. وي مقابل ياران سابقش و تيمي كه 7 سال سابقه حضور در آن را داشت بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت.
*الوصل در پايان هفته نهم ليگ برتر امارات با 14 امتياز در مكان پنجم جدول قرار دارد.
کد:http://www.hurrahsport.com/News_Item.asp?content_ID=17078
مربي بركنار شدهي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفم كه براي بودن يا نبودن برخي مربيان در پرسپوليس حسين رضازاده هم نقش دارد.
------------------
احمدرضا عابدزاده با انتقاد از رفتار مسوولان باشگاه پرسپوليس كه پس از انتخاب علي دايي وي را از جمع كادر فني كنار گذاشته شده و از اردوي تداركاتي امارات نيز بازماند، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در جلسه تمرين دوشنبه تيم پرسپوليس كه همراه با مراسم معارفه علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم همراه بود، مسوولان تيم به من گفتند كه علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني گفته است كه عابدزاده نبايد در جمع كادر فني تيم حضور داشته باشد. ظاهرا در جلسهاي كه سعيدلو در ايام تعطيلي تاسوعا و عاشورا با افرادي چون حسين رضازاده داشته، متقاعد شده است كه بنده در پرسپوليس نباشم و واقعا متاسفم براي چنين تيمي كه پيشكسوتان و مربيان شناخته شدهاي دارد، رضازاده براي بودن يا نبودن برخي مربيان نقش دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا بايد چنين اتفاقي براي او و محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس بيافتد گفت: متاسفانه اينجا همه چيز برعكس است. ظاهرا آقايان تصميمشان را از قبل گرفته بودند. وقتي ورزش مملكت ما سياسي ميشود، بايد هم چنين تصميماتي در آن گرفته شود.
عابدزاده خاطرنشان كرد: به باشگاه ميروم و تنها درباره حساب و كتابم صحبت خواهم كرد تا كارم را در پرسپوليس تمام كنم. حال مردم و طرفداران تيم ميتوانند در اين باره قضاوت كنند.
مربي دروازهبانهاي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آينده اين تيم را با كادر فني جديد چطور ميبينيد، تصريح كرد: كسي ناكامي پرسپوليس را دوست ندارد، اما بايد صبر كنيم و عملكرد اين مربيان را در تيممان ببينيم.
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1463732&Lang=P
آخه فارس هم شد منبع خبر که هی شماها مرتب از فارس خبرها رو میذارید؟؟!
دیگه خبرهای ورزشی رو که میشه از منابع خبری دیگه و بدون فیل-تر گرفت .
نقل قول:
:27: :27: :27: :27:
100 % موافقم !!!
فارس ورزشیش هم دروغه !!!
یادمه پارسال فارس بیخودی نوشته بود دعوای منیعی و قلعه نویی در فرودگاه !!!
بعد ته توش در اومد که دروغ بوده :31:
مربی دروازهبانان تیم فوتبال پرسپولیس پس از کنار گذاشته شدن از این تیم گفت: در پرسپولیس افراد دیگر نیز تصمیم میگیرند به طوری که رضازاده در کنار گذاشتن من نقش داشت.
احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: شب گذشته به من اعلام کردند همراه پرسپولیس نباید به امارات بروم؛ چون برخیها تصمیم گرفتند که من نباشم.
وی افزود: حرفهای زیادی برای گفتن دارم که میتوانم از آن یک کتاب بنویسم. این نتیجه زحمات خالصانه من بود که فقط بعد از یک روز که دایی سرمربی میشود من باید بروم.
عابدزاده ادامه داد: به من بی احترامی شد و حداقل اجازه ندادند مدتی بگذرد و بعد من را کنار بگذارند. این نشانه حرمتشکنی تمام عیار در باشگاه پرسپولیس است.
مربی دروازهبانان پرسپولیس خاطرنشان کرد: شب گذشته در دیداری به من اعلام شد که دیگر نباید باشم اما من میدانم حسین رضازاده نیز در این کار تاثیرگذار بود. حالا بماند که چطور و چگونه؛ من این مورد را گفتم که همه بدانند در پرسپولیس افراد دیگر نیز تصمیم میگیرند.
عابدزاده در ادامه به فارس گفت: فردا در جلسهای با حبیب کاشانی شرکت خواهم کرد و باید در نامهای دلایل کنار گذاشتنم را اعلام کنند. اگر این اتفاق نیفتد من هم خیلی چیزها را میگویم. اگر آقایانی مثل دایی برای پرسپولیس و تیم ملی زحمت کشیدهاند من چندین برابر آنها بدنم را در خدمت تیم پرسپولیس و تیم ملی از دست دادهام. در فصل جاری نیز در پرسپولیس هیچکس از من ناراضی نبود مخصوصا بازیکنان و دروازهبانان چون همیشه مثل یک عاشق دلسوز بودم و در یک بازی پرسپولیس با چهرهای خندان و حتی لبخندی ساده بر روی نیمکت ننشستم.
عابدزاده یادآور شد: آقایان با این کارها من را نمیتوانند از پرسپولیس دور کنند چون همیشه رنگ قرمز و هوادارانش در قلب من جا دارد. خواهیم دید با این تیم به چه مقامی خواهند رسید و چکار خواهند کرد. آن وقت میتوان در مورد من بهتر قضاوت کرد.
کد:http://www.bordobakht.com/global/news16414.html
ناسلامتی رضازاده دست چپ آقا هستند .
يكي از بدبختيهاي فوتبال و كل ورزش ما اينه كه افراد همديگه رو قبول ندارن و نميتونن كتار هم كار كنن
اون اينو قوبل نداره اين با اون قهره فلاني عليه يارو مصاحبه كرده يا رو با فلاني دست به يكي كردن و..............
امار بيانيه ها ومصاحبه ها هم كه به فلك رسيده
اينجوري فوتبال و ورزش ما به جايي نميرسه داداش!
مگه قراره یک عضو فوتبالی کادر باشگاه، دخالت های یک وزنه بردار دوپینگی که سمت و رشتش هم هیچ ربطی به فوتبال نداره رو قبول داشته باشه ؟!!نقل قول:
بابا این خودش صاب بچه ست:31:نقل قول:
اینو بندازن بیرون کی بمونه
کفاشیاننقل قول:
سئوال آخر
«دل شكسته» بعدي كه قرار است «ترفيع» بگيرد، كيست؟
قراره رییس سازمان بشه .
:21:نقل قول:
فقط همین رو کم داریم !!!
سايت گل - حتي در روزهايي كه احمدرضا عابدزاده و علي دايي به عنوان بازيكن در تيم ملي بازي به ميدان ميرفتند،كمتر تصوير مشتركي از حضور آنها در يك قاب به چشم ميآيد.
دايي و عابدزاده در دوران فوتبال خود در تيم ملي و پرسپوليس، هر يك قطب بزرگي از كاريزما، بزرگي و جذابيت بودند كه البته در محبوبيت سنگيني كفه به سمت عابدزاده بود و دايي، با دستاوردهاي ورزشي پيش ميرفت.
عابدزاده كه دوران پيشرفت فوتبالش با حادثه تلخي كه برايش رخ داد، به دستانداز افتاد، در 6،5 سال گذشته همگام با بهبودي، فعاليتهاي مربيگري خود را هم آغاز كرده،اما او كه محبوبترين چهره تاريخ فوتبال ما انتخاب شده است، در سطحي مربيگري نميكند كه انتظارش را داشتيم. شايد اگر آن حادثه پيش نميآمد، عابدزاده جانشين طبيعي پروين در پرسپوليس بود اما با آن ضايعه او مجبور است با تمرين به دروازهبانها بسازد. در عين حال اين دايي است كه در اين مدت، هدايت تيم ملي، قهرماني ليگ و حالا سرمربيگري پرسپوليس را تجربه كرده است.
وقتي اين دو براي اولين بار در زمين چمن شركت واحد به هم رسيدند، مشخص بود كه اين تصوير به زودي يكي از دو عنصر خود را از دست خواهد داد. مشخص نيست كه آيا كينهاي ميان اين دو وجود دارد يا اين تصميم يك تصميم كاملا فني بوده است. هر چه كه هست، پرسپوليس يكي از چهرههاي افسانهاي خود را از دست داد.
2009/12/29کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/12/29/1715434/%D8%B9%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%80-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF
نه دوست من منظور من كلي بود
اگرم رضا زاده دستور نميفرمودن! بازم دايي عابدزاده رو نميخواست
حسين رضازاده دسرپرست فدراسيون وزنهبرداري رباره انتقاد احمدرضا عابدزاده مبني براينكه رضازاده در بركناري وي از مربيگري پرسپوليس نقش داشته است، اظهار داشت: رشته من وزنه برداري است و در مورد فوتبال صحبت نمي كنم.
وي با رد اين موضوع كه با سعيدلو و دايي در مورد پرسپوليس حرف زده، عنوان كرد: در اين چند روز به دليل نذري كه هر سال دارم در اردبيل بوده ام و با كسي در اين باره حرفي نزده ام. كاري هم به اين قضايا ندارم و حرفي در مورد اين انتقاد ندارم.
فوتبال 3
ايران ورزشي- در حالی که هنوز 14 هفته از رقابت های لیگ برتر باقی مانده، بیشتر تیمهای لیگ برتر دست به تغییر روی نیمکت مربیگری خود زدهاند که این اتفاق در سالهای گذشته کمتر دیده شده.
آمار نشان می دهد که حاشیه امنیتی برای مربیگری در ایران وجود ندارد و مدیران باشگاه های ایران بیشتر نتیجه گرا هستند تا آینده اندیش. این در حالی است که مدیران گاهی اوقات در انتخاب سرمربی دچار اشتباهات فاحشی می شوند و در نهایت اشتباه و ضعف خود را با تغییر کادر فنی پوشش میدهند. اگر روزگاری کشورهای عربی نماد تغییرات زود هنگام در فوتبال بودند الان فوتبال ایران این ركورد را به نام خود ثبت کرده و هیچ کدام از لیگهای عربی این تعداد تغییر مربی را روی نیمکت های خود نداشتهاند. برکناری مربی 10 تيم در لیگ ایران آن هم فقط در یک نیم فصل آماری است که حتی در فوتبال آسیا بی سابقه بوده و هیچ لیگی در ایران تا این حد تغییر در نیمکتهای خود ندیده است. در حال حاضر لیگ ايران رکورد دار تغییر مربی در آسیا به حساب می آید.
این تغییرات از پنجمین هفته و روی نیکمت شاهین بوشهر آغاز شد و حمید کللیفر اولین قربانی لیگ و زلاتکو کرانچار آخرین قربانی تا اينجاي كار بوده. در لیگ ایران فقط 8 تیم بالای جدول مربیان خود را حفظ کردهاند که در این بین واعظآشتیانی مدیر عامل استقلال علی رغم فشارهای اخیر حاضر به برکناری صمد مرفاوی نشده و فعلا به ثبات روی نیمکت تیمش اعتقاد دارد. در بین تیم های هشتم به پایین فقط سایپا دست به تغییرات نزده و ابومسلم عجیبترین تیم لیگ هم چهارمین مربی در یک نیم فصل را روی نیکمت خود نشانده. به طور حتم تغییرات مربی به همین جا ختم نمی شود و مدیران فوتبال ایران می توانند یک رکورد دست نیافتنی در فوتبال را در این فصل رقم بزنند؛ تغییراتی که همراه با هزینه خواهد بود و هر تغییر مربی هزینه بسیاری برای باشگاه ها خواهد داشت چرا که آنها باید پول مربی و دستیاران اخراجی را به طور کامل پرداخت کنند و قرارداد جدید با مربی جدید و دستیارانش هم هزینه دیگری برای باشگاه خواهد داشت.
امسال تویه لیگ ایتالیا هم مشابه این اتفاق افتاد .
بنابراین ایتالیایی ها رکورد عرب ها رو زدند :دینقل قول:
امسال تویه لیگ ایتالیا هم مشابه این اتفاق افتاد .
ايراني ها ركورد هاي عجيب ديگري را هم خواهند زد؟
دایی بگذار بیاد مشهد یک حالی ازش بگیریم که نگو و نپرس
خب الان برای کارای خیر دیگه یاابولفضل میگه مهم نفس عمل که معنوی بوده.....:31:
مهم اینه پای مادیات در میون نیست...:31:
مگه اینکه ابولفضل به داد مردم ایران برسه...!
فکر کردم رضا زاده فرد خاصی هست نگو حسین رضا زاده ...
فوتبال و وزنه برداری!! خوب همین شده که تو هیچ کدوم هیچی نیستیم!!!!!!
خبر آنلاین: « پدرم می گفت اگر کسی در گوشت زد ، تو باز هم رویش را ببوس و مهربانی اش کن.»
آن روزها شاید این تنها جمله ای بود که افشین قطبی می توانست به سادگی تکلمش کند.
او تازه پس از سی سال به ایران برگشته بود و ادبیاتش متمایز از همه مربیان ایرانی بود. او این قدر جذابیت داشت که خیلی زود در همه این فوتبال شلوغ ، او تنها تک ستاره باشد.
آن روزها اما چه زود گذشته اند .
روزی که امیر حاج رضایی درباره قطبی می گفت:«او تا زمانی موفق می ماند که گفتمانش متفاوت از هم سلفانش باشد اما می ترسم هم در این محیط زنگار بگیرد ...» که انگار خیلی زودتر از آنچه می شد انتظار داشت ، او همرنگ محیط اطرافش شده .
« من با تیم های بزرگ بازی می کنم. مدام وقتی آمدم در گوشم می خواندند با تیم های کوچک بازی کنم که نبازم. » این آخرین گفته قطبی در جدیدترین مصاحبه مطبوعاتی اش است. آن هم فقط یک روز پس از پاسخ تندش به سرمربی تیم ملی فوتسال که گفته بود نباید تفاوت مربی فوتبالی که تیمش به جام جهانی نمی رسد با تیم ملی فوتسالی که یکی از پنج تیم برتر می شود چنین شکافی داشته باشد.
اینکه حسین شمس را نمی شناسد و اصلا به کسی ربطی ندارد که او چقدر می گیرد . گرچه به نظر می رسید روی سخن شمس نه قطبی که دایی بوده است اما افشین فریاد می زند:« من تیم ملی را حذف نکردم. من فقط تیم ملی را در سه بازی رهبری کردم.»
او چه زود همه چیز را از یاد برده است.
از یاد برده روزی را که پس از انتصاب به سمت سرمربی تیم ملی گفت:« اگر صعود نکردیم ، نمی گویم تیم حذف شده را در اختیار گرفته ام.»
این پاسخ قطبی بود به منتقدانی چون پرویز مظلومی ، حشمت مهاجرانی و بسیاری دیگر از مربیان لیگ برتر که اعتقاد داشتند قطبی با در اختیار گرفتن تیم ملی برنده است حتی اگر تیمش به جام جهانی نرود.
فوتبالی ها ایمان داشتند که او با شکست ، گناه یقوط را به گردن مربی قبلی می اندازد و ما دوستداران قطبی سعی می کردیم آنها را بدبینانی تنگ نظر بنامیم که نمی خواهند موفقیت مردی از جنس مردم و منطبق با سلایق مردم را ببینند.
از آن روز هنوز 6 ماه هم نگذشته که قطبی همان ادبیاتی را در گفتارش استفاده می کند که آنها پیش بینی کرده بودند. قطبی که شیردلش می نامیدیم ، سه ماه است مدام از این می گوید که با تیم های بزرگ بازی می کند. از اینکه منتقدانش کورکورانه چشم بر بازی های بزرگی را که تیم ملی با او سپری کرده زیر سوال می برد. به پیروزی برابر بوسنی می نازد بی آنکه باور داشته باشد تیم او با همه لژیونرهایش در نیمه اول دو گل از این تیم عقب بود و سه گلش را وقتی زد که 7 بازیکن اصلی تیم میروسلاو بلاژویچ از زمین بیرون آمده بودند.
یا شاید منظورش از بازی بزرگ ، بازی های مایوس کننده برابر بحرین و ازبکستان هستند و البته به این فهرست اضافه کنید بازی های مایوس کننده برابر مقدونیه و ایسلند و سرآخر شکست تلخ برابر اردن و قطر ،بی شک بسیاری از این بازی های تدارکاتی که نتایج نباید در آنها اهمیتی داشته باشد ، می توانستند فرصتی باشند برای تمرین بهتر شدن . روندی که ختم شد به بازی تلخ اردن که فارغ از نتیجه شکست تیم ملی ، آنچه قبل از نتیجه باعث رنجش می شد بازی ترسوی شاگردان قطبی بود.
حال اینکه او به کدامیک از این مسابقات ، لقب بازی های بین المللی می دهد ، سوالی است که همه منتظر شنیدن جوابی برایش هستند
حیف عابد زاده ! من که خیلی دوسش دارم ! چند وقت پیش هم که کتکش زدن !
فوتبال ایران کلا سیاسی شده ، واقعا حیفه بازیکن به این محبوبی رو اینجوری بهش بی احترامی کرد ، کلا دایی برای این جور کارا شگرد داره
عقاب آسیا هر جا باشه جاش تو قلب پرسپولیسس ها ماندگاره
آره میگن قرص ابالفضل میداده به اعضای تیم ملی وزنه برداری :31:نقل قول:
ورزش > فوتبال داخلی - قطبی با شکست مقابل تیم ملی مالی صاحب رکورد بیشترین شکست متوالی شد.
ایران در سه بازی آخر خود به ترتیب مقابل اردن، قطر و مالی شکست خورده است، در حالی که طی دو دهه اخیر سابقه نداشته است که تیم ملی در 3 بازی متوالی با شکست زمین را ترک کند. آخرین بار در سال 1368 بود که ایران در 3 بازی متوالی مقابل کویت (صفر-1) و دو بازی دوستانه با لهستان با نتایج 1- صفر و 2- صفر شکست خورده بود. ایران در سال 1351 هم در سه بازی ملی متوالی مقابل شیلی(1-2) مجارستان(صفر-5) دانمارک(صفر-4) متحمل شکست شده بود. بازی با شیلی در جام استقلال برزیل و بازی با دانمارک و مجارستان در المپیک مونیخ بود.
khabaronline.ir
رضا زاده تو واژگان فارسی هم دستی برده و از این به بعد به جای واژه منحوس داروهای نیروزا از واژه مبارک
قرص ابالفضل استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا زاده مگه چه كسي است كه براي پرسپوليس عزيز تصميم مي گيرد به نظر من شايعه است؟