مهندس چی شد من با شماره 43***093583 پیامک دادم ولی خبری نشد.
Printable View
مهندس چی شد من با شماره 43***093583 پیامک دادم ولی خبری نشد.
سرویس بنا به نیاز بازار و وضعیت رقابتی با رقبا طراحی میشود ولی قطعا سرعتها در سرویس جدید در الویت قرار داردنقل قول:
همون منظقه استقلالنقل قول:
همون پیش شماره 868نقل قول:
من جدیدا طرح طلایی 3 ماهه گرفتم 12 گیگ
میخواستم ببینم شبانه رایگان داره ؟ اگه داره چه ساعاتی ؟؟؟ ممنون
بله همون شمارهنقل قول:
جناب ملک جعفریان سلام
امشب انشالله دیگه محدودیت درست می شه؟
شما درست میگید میزان حجم مشخص و برگشت میشودنقل قول:
سلامنقل قول:
آخه برادرم یا پدرمن چرا این جمله را تکرار میکنید(اینقدر ناامید نباشید) من تا جایی که یادم میاد اون زمان که دادش بزرگترم با دیال آپ سرشو میزد به مانیتور و من میخندیدم الان که یادم میفته بعد از 10 سال من از این وضعیت خودم گریه م میگیره . اگه از ما مثلا جوونا انتظار تولید در IT دارید به خودتون و مسئولین بگید که برای آماده کردن بستر IT تو کشور که یه ستون اصلیش همین اینترنته چیکار کردید . هنوز بعد سالها ما داریم سر چند کیلوبیت چونه میزنیم!
محدودیت چی ؟نقل قول:
فقط همون 8gb یا دانلود های شبانه هم برگشت داده میشه و اینکه زمان دقیقش کیه ؟نقل قول:
سرعت دقیقا کی درست میشه ؟
قبلا روز و شب 230 بود.
ولی الان روز 160 شب هم 60و70.
نا سلامتی طرح طلایی هست.
همون درست شدن سرعت شبانه هادیگه تا دیشب که خودتون شاهد بودید هنوزدرست نشده بود وطلایی رو 90محدود بودنقل قول:
شما در اینترنت جستجو کنید وقیمت و سرعت اینترنت را در دیگر کشورها بررسی کنید از دنیا عقب نیستیمنقل قول:
نه طلایی شده 2نقل قول:
نقره ایی شده 1
برنزی شده 512 کیلو
اگر موردی برای شما هست شماره تلفن دارای سرویس به موبایل من ارسال شود
مهندس مزاح میفرمایین دیگه ؟ :n19:نقل قول:
عقب نیستیم ؟؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
طرح طلای 2 مگا در شب هستنقل قول:
والله جناب حعفریان شماره رو می فرستم براتون ولی تا دیشب نه برای من که برای هیچکدوم ازبچه ها درست نشده بود وراس ساعت یک رو 90محدود می شهنقل قول:
این فقط یک عنوانشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ارائه سرویس اینترنت نهنقل قول:
کسی نمیگه طرح طلایی سه ماهه شبانه داره یا نه ؟ ؟ ؟ ؟
و چه ساعاتی ؟؟؟؟
گزارش این سایت متوسط سرعت کشور ها را بررسی کرده و به تعدادمصرف کننده اینترنت در کشور بستگی دارد در صورتیکه تعداداستفاده کننده از اینترنت پرسرعت در کشور به 3میلیون نمیرسد یعنی 4 درصد جمعیت کشورنقل قول:
سلام بچه ها شماره ملک جفریان رو برای منم بفرستین sms بدم 5 گیگم رو برگردونه.
سلام جناب ملک جعفریان بنده هم طرح طلایی دارم ولی سرعت شبانه ام از ساعت یک به روی 90 ثابت میشه! خواستیم ببینیم این محدودیت رفع شده یا نه؟
دوستان خواهشا این بجث های سرعت اینترنت تو دنیا رو بی خیال شید بزارید حالا که ایشون محبت کردن وقت گزاشتن مشکلات سرویس ها رو بگیم بعد اگه وقتی موند برید سراغ اون بحث ها
اطلاعات جالبی هست ولی در چدول برزیل و تقریبا به پایین ملاحضه کنید با کشور خودمان مطمئن باشید با توجه به رقابت بازار سرعتهای بهتری در گشور و باقیمن مناسب تری با توچه به جدول ارسالی ارائه میشودنقل قول:
مهندس این رو هم یسر بزنین.
اینترنت با سرعت 45mb با مدت زمان 12ماه 65 دلار .
نه از نظر قیمت عقبیم نه از نظر سرعت!
همین رو بگونقل قول:
درست میگید ظاهرا مشکلی در تعریف توسط همکاران وجود داشته ولی من از همه دوستان خواهش دارم ساعت 1 که شد چک کنند و در همین سایت اطلاع دهند سعی کنید با idm چک کنیدنقل قول:
09151150001نقل قول:
باشه جناب مهندس من و دوستان دیگه امشب چک میکنیم و همینجا خبرش رو به شما میدیم.نقل قول:
یک مشکل دیگه هم هست اینه که مثلا در شبانه ساعت 2 و 3، یک قطع و وصل ایجاد میشه از طرف شبکه و بعد که دوباره وصل میشه سرعت از همون 90 میاد روی 5!!!!!!!!! کاربر بیچاره هم که خوابه و بی خبر هیچی دیگه تا صبح کامپیوترش روشنه و برق مصرف میکنه برای هیچ چی!
سلام خسته نباشی مهندس مشخصات خط پ خ شد لطفا پیگیری کنیدنقل قول:
[QUOTE=ermia golyan;7967734]مهندس این رو هم یسر بزنین.
اینترنت با سرعت 45mb با مدت زمان 12ماه 65 دلار .
نه از نظر قیمت عقبیم نه از نظر سرعت![/QUOTE
متشکرم
بررسی میکنمنقل قول:
کل بحث ما در مورد همین سرعت اینترنت است ، تو این گزارش سرعت برای ایران 1.37 مگا بیان شده که فک نکنم هیمن هم گیر همه بیاد ، کیفیت و کمیت تو شبکه خیلی با هم فرق میکند.نقل قول:
جدا از همه این ها خواهشن چیزی که عیان است انکار نکنید
[QUOTE=malek jaffarian;7967751]شما هم از همه جا شرکت ارائه دهند سرویسهای مخابراتی at&t امریکا را با کشور ما مقایسه کردید؟نقل قول:
حتما سعی میکنیم سرویس با کیفیتی در اختیار استفاده کننده قرار دهیمنقل قول:
[QUOTE=malek jaffarian;7967762]مهندس 45 مگ نخواستیم شما روی همون 5 مگ ببندی کل بچه های انجمن توی اون دنیا هم هواتو دارن :n02:نقل قول:
[QUOTE=frozen01;7967777]در سرویس جدید در نظر میگیریمنقل قول:
الان ثبت نام های جدید هم شامل دانلود شبانه هست؟