اون مرحله کشتن دیمیتری !
نه پورگینو.
و منم همین مشکلو داشتم
Printable View
اون مرحله کشتن دیمیتری !
نه پورگینو.
و منم همین مشکلو داشتم
اونایی که رایت نشده ی بازی رو خریدن ... میشه بگن ماله کدوم شرکت رو تهیه کردن ؟
هیچ شرکتی این بازی رو تهیه نکردهنقل قول:
هرچی هست همش رایتی و سادس که توسط خود فروشنده ها ایجاد شده
توی اینترنت میتونی پیدا کنی و باهاشون قرار بذارینقل قول:
اقا از کجا gf پیدا کنم؟الان یه زنی به اسم میشل دارم.دیگه نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟
این زنا وقتی براشون بوق میزنی هیچ وقت سوار نمیشن که.چیکار کنم سوار شن؟؟؟؟؟؟
اون دیسکو میسکو و..........که خودتون میدونید کجاست؟؟؟؟؟تو نقشه که معلوم نیست.یعنی باید کل شهر رو بگردم؟؟؟؟؟
همه زنها سوار نمیشن...یک سری زنها هستن که نوع راه رفتن و لباس هاشون با بقیه فرق داره اونا رو میشه سوار کرد
اگه ماموریت ها رو ادامه بدی کم کم کلاب ها رو پیدا می کنی
تو چه سایتی میشه این دخترارو پیدا کرد؟نقل قول:
عزیزم اگه اشتباه بود ببخش اخه خیلی وقته پیش این بازی رو تموم کردم فکر کنمنقل قول:
love_meet.com
بود
توی یکی از quest ها خودش بهت میگفت تا اونجا که یادمه
یه تاپیکی بود که قسمتهای مخفی gta رو گذاشته بودین توش
کجاس اون؟؟؟
میخوام به عنوان اخرین حرکت این قلب تپنده رو ببینم
سلام !
من اوایل بازی گیر کردم !
اونجایی که یه Interviwe داریم و باید لباس و کفش را عوض کنیم .
من هر لباسی می پوشم می گه نه .... کروات هم دارم با یه کت .....
می شه راهنمایی بفرمایید تا ما هم یکم از این بازی بیشتر لذت ببریم ؟
کفش برداشتی یا نه؟؟؟نقل قول:
برای دریافت مشخصات آهنگ در حال پخش از رادیو با شما تلفن 9485550100 تماس بگیرید بعد به شما یک sms حاوی مشخصات آهنگ داده میشه
بعد از اولین تماس هم این شماره به نام !ZiT در گوشی سیو میشه
سلام
چرا تیونینگ ماشین ها تو این بازی کار نمیکنه؟
توی این بازی اصلا تیونینگ ماشین ها وجود نداره...
شما چطور میخوای تیونینگ کنی؟
چه کفشی بردارم ؟ چندتا برداشتم ولی نشده....نقل قول:
اگه می شه اسم کت و شلوار و کفش را برام تایپ کنید ....
مرسی.
دوستان من اینو پیدا کردم اما هرکار کردم نشد.اگه ممکنه کمی راجع به این توضیح بدبد.با تشکر
برای وارد کردن آهنگهای خودتان به رادیو ماشینها، ابتدا از فایلهای موزیک خود Shortcut ساخته و آنها را در مسیر C:\Documents and Settings\USERNAME\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music کپی کنید. سپس هنگامی که در ماشین نشستهاید با غلطک ماوس، موج رادیو را بر روی رادیو Independence قرار دهید تا موزیکهای خودتان را از رادیو بشنوید! برای رفتن به آهنگ بعدی یا قبلی از دکمه N و B استفاده کنید.
شما یک دست کت و شلوار مشکی بردار...از اونهایی که به همراه کرابات هست
با یک کفش ترجیحا مشکی تا با کت و شلوار شما ست بشه
کفش مجلسی دیگه
همونجایی که inter view داری 1 کم سمت راست ترش 1 لباس فروشی بود از همونجا همه چیز رو بخر.
دوستان ادم1. اگه نترگرو بکشه اسم کارگردان میاد یعنی بازی تموم شده 2. اون دختر که تو سایت ماشینشو اگهی کرد اخرش که 2.3 بار که عکس شو فرستادم بعدش که میرم پالایشگاه چه اتفاقی میافته 3. از کجا بفهمم بازی رو تا اخر رفتم4. sms میدن که ماشینو بیاری جای ماشین ها رو رو نقشه چطور پیدا کنم؟ ممنون
با اینکه من الان خودم تازه اینجا ها رو که گفتی رد کردم ولی جواب هیچ کدومو نمیدونم :ی
-------------------
آقای کسی نگفت این سیو بازی کجاستا !!!!!
شاید توی تاپیک حل مشکلات این بازی محل سیو بازی ها رو نوشته باشه
اونجا رو یه نگاه بنداز ببین چیزی گیرت میاد
آقا ایول به تو که بالاخره کار مارو راه انداختی . پیداش کردم ! راک استار ورداشته کجا گذاشته این سیو رو ! انگار اسرار ناسا !
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
کسی می تونه تو نقشه جایی که ماشینی هست شبیه لامبورگینی رو نشون بده کل شهر رو گشتم نتونستم پیداش کنم
اگه منظورت همون ماشین صورتی هست که بانی بهت میده باید صبر کنی تا بهت زنگ بزن و ادرس رو بهت بده
بعد شما به اون ادرس میری و ماشین رو بر میداری
من بازی رو تموم کردم کسی دیگه زنگ نمی زنهنقل قول:
اما همین جوری دارم تو شهره دنبال ماشینه می گرئم اما پیدا نمی کنم کسی آدرسش رو داره رو نقشه بم بگه با عکس
1.اره بازی تموم شد باید بری سراغ مراحل فرعی بازینقل قول:
2. اون معامله و جنگ و دعوا یادت رفت؟:دی
3. وقتی اون اسم کارگردان و.... میاد ینی بازی تموم شده دیگه
4. نییدونم
ببخشید میشه بگید نترگو کیه ؟!
ظاهرا منظورتون پورگینو نبوده؟
-----------
بله تموم شده .
منم که دیگه حالشو ندارم آنلاینشو برم . تابستون میچسبه آنلاین:d
الانم با اینکه بازی تموم کردم یه بار دیگه میخوام برم اونقدر نرفتم توی بروکر مونده
:d
برای این کار وقتی سوار ماشین هستید دکمه گاز و ترمز (به طور پیشفرض wوs برای پی سی) رو با هم فشار بدید (کاری که برای گرم کردن لاستیک توی بعضی مسابقات میکنند)
ابتدا مشاهده میکنید که حسابی دود میکنه! بعد اگه همینجور ادامه بدید 2 چرخ عقب میترکن!
بچه ها سر چار راها دیدید بعضی از ماشینا یه صدایی در میارن ؟
برای اینکار
Space که ترمز دستی نگه دارید با کلید جلو ! :D بعد که گازو تا ته فشار دادید یهو اسیسو ول کنید ببینید چی میشه :D
کسی نمی دونه کجاست؟
دقت کردین که ماشین های قدیمی و داغون بعضی هاشون نیترو دارن؟و سرعتشون بیشتره.
کسی آدرس ماشین رو نداره؟
من بازی رو تو داستان اصلی تموم کردم ازش اومدم بیرون چند روز بعد که خواستم دوباره بازی کنم بازی خیلی تکون میخورد حالته متی زیاد یا سوار هر ماشینی میشودم ماشین سریع ازش دود بلند میشه ؟ باری چی ایمطور میشه
من که کاملا متوجه منظور شما نشدم
ولی:
شما کرک razor رو استفاده کن مشکلت حل میشه
کرک فدور یا رازور رو اگه با Xlive بذاری خیالت راحت میشه!
من Xlive و کرک Fed0r + جی تی ای IV ورژن 3 رو دارم و الان (یعنی بعد امتحانات(!)) بازی میکنم.
تاييد مييشهنقل قول:
سام علیک.این اولین پست منه و یه جورایی میخوام باتون قاطی شم.من تازه میخوام بازیو شرو کنم اونم به خاطر سیل عظیم مشکلات که بازیو زهرمون کرد.یکی از مشکلام که خداییش ته خندس و با این حال منو چند هفته عقب انداخت اینکه بعد نصب و همه ی کارا وقتی اتو رانش میومد اون ماسماسکشو پایین نمیدادم تا گزینه ی I Accept تش فعال شه و فک میکردم مشکل تو نصب! جون واریوخت مسخره نکن خدایی 9 سال PC بازم ولی انصافا تاحا هیچ بازی ای اینقد حرصمو در نیاورده بود آقا خدایی ارزش داره بری اصلشو سفارش بدی.خلاصه اینکه بلاخره داااشتون اجراش کرد همه چیم میزون فقط حالا چنتا مشکل ریز مونده.
1.با هندلینگ ماشیناش هیچ رقمه حال نمیکنمو اگه راهی واسه درست کردنش نباشه میزارم کنار...ولی یه فایلایی با عنوان هندلینگ یابیدم که باس تو فولدر دیتا بریزم ولی وقتی میریزم بازی باز نمیشه...!
2.چطو میتونم چندتا فایل هندلینگو بریزم...مثلا یکی نوشته رانندگیه آروم با همون عنوانو همون فرمت...یکی دیگه هس که میتونی با ماشینه بوفالو پرواز کنی یا خون ماشینو 2 برابر میکنه اما عنوانو فرمتشیون یکیه ینی جایگزین میشه...حالا اگه ما همشو باهم بخوایم چی باس کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.این زیاد مهم نی!
4.وقتی با ماشین میپیچم دوربینه 1سال بعد میپیچه و حداقال باس خسارت یه 10 20تا ماشینو بدم ولی تو سرعت و گرافیک بازی مشکل پشکل یوخ ینی نیس...
پلیز هٍلپ می!!!
این قلب داخل مجسمه رو چه طور باید آزاد کرد خلاصه؟:9::question:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما او سوال هایی که مربوط به ادیت میشه رو بینید اینجا میتونید جوابشو پیدا کنید (اگه نبود همونجا مطرح کنید) :نقل قول:
ادیت و پچ برای gta iv
سوال 4 هم دوربینش اینجوری هست بهتره وقت حرکت دوربین رو خودتون با موس کنترل کنید اگه هم راحت نیست سر هر پیچ یه بار دکمه c رو بزنید تا دوربین تنظیم بشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
اون قلبه رو که نمیشه انداخت اون یک Ester Egg هستش!!
شما اینو خودتون باید پیدا میکردین جزو چیزای مخفیه بازی هستش!....
بزرگترين مشکل بازي همينه که دوربين با موس ميچرخه و بايد يه دستت رو گاز و يکي رو موس باشه که اين دقت رانندگي رو صفر ميکنه چرا دوربينش اتوماتيک نميچرخه؟ راه حلي براش هست؟نقل قول:
پس چرا زنجیر شده؟ :18: حالا که پیدا کردیم چی باید کرد؟:question:نقل قول: