اینارو یه چیز جالب، من تو یوتوب بودم به طور اتفاقی فایل تصویری گرفتم همه ماهی های افسانه ای رو دیدم اما نشد دانلود کنم دانلود نمیده یوتیوب :n28:
Printable View
اینارو یه چیز جالب، من تو یوتوب بودم به طور اتفاقی فایل تصویری گرفتم همه ماهی های افسانه ای رو دیدم اما نشد دانلود کنم دانلود نمیده یوتیوب :n28:
نقل قول:نقل قول:مبارکت باشه من که بخیل نیستم مث بعضیا :n02:نقل قول:
این فروم واسه مبادله اطلاعات در مورد harvest moon هستش که شما به میدان جنگ تبدیلش کردی :n24: اگه با من مشکلی درای یا هرچیز دیگه ای بیا تو پروفایلم کامنت بزار نه اینکه 4صفحه رو تو فروم الکی ببری جلو واسه هیچی .اصلا یادم رفت موضوع بازی چی بود !!!!!!!!:n13:
حالا که گیر آوردی مبارکه برو بازی کن :n16::10::26:
ول کنید شما ها هم حال دارید ها موضوع اصلی هاروست موننقل قول:
این قضیه که نسخه اروپا 98% میشه چیه؟:n04:
یه سوال چرا وقتی ترینرهارو باز میکنیم که مقدار فروش میوه ها 999 بشه یهو بعضی میوه ها صفر میشه؟
نسخه اروپا 88% میشه واسه آمریکای شمالی 98%....نقل قول:
اینم متنش:Farm Percentage
Your farm percentage doesn't actually affect whether or not you win or lose the game. In the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the maximum percentage you can get is 98%. In some other versions of the game [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] don't count towards your total and you can only get 88%.
You get 1% for each [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (10% total)
1% for each heart your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has (10% total)
1% for each heart your [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has (10% total)
2% for each [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you have (10% total)
1% for each [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you own (10% total)
1% for each [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and/or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you own (20% total)
1% for each heart [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has (10% total)
1% for every 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you cook (8% total)
دیگه خودتون میدونن :n27:
برای حل مشکل چند بار استارت رو بزننقل قول:
من همه ی مسابقه هارو تونستم برنده شم به جز مسابقه سگ دوانی(dog race) آرزوم شده ببینم بعد بردنش چی میشه ؟؟؟؟:n13:
کسی تا حال برده؟؟؟ جایزش چیه؟؟ مسابقه اسب دوانی که یه جایزش یه عکس یادگاری بود....:n01:
اینم عکس تمام ماهی های افسانه ای بعلاوه دموی king fisher یکم عکسا بزرگن متاسفم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزش توت فرنگی قدرتیه در ضمن برای برنده شدن باید 3روز قبل از مسابقه با سگت تمرین کنی با توپ یا اگه نداشتی یا سوت زدننقل قول:
سلامنقل قول:
من دو ساب پشت سر هم تا الان همه ی مسابقه ها رو برنده شدم....مسابقه سگم اگه برنده بشی چیزی نمی دن....
کجایید شماها یه چیز جالب فهمیدم
تو راهنمای لوحه خانه دیده بودم که می گفت برای رفتن به شهر در هاروست مون باید تمام دمو ها رو ببینید بعد یه جا دیگه دیدم که فکر کنم پوستشو براشما هم گذاشتم یه دمو برا سال چهارم بود پس نمیشه هیچ جوری تو سه سال اول تموم کرد این بازی رو:n26:
فکر نمیکنین دیگه باید بیخیال شهر شین .این چه شهریه که تو دنیا هنوز یه نفرم نرفته .:n27:نقل قول:
تو اینترنت هر چیزی در مورد اتفاقات ،الهه ،مسابقات و خیلی چیزایه دیگه این بازی پیدا میشه جز شهر....
خداییش مگه یه بازی چقدر نکته مخفی باید داشته باشه که بعد از 13سال هنوز هم نکات جدید توش بشه پیدا کرد یعنی تو این 13 سال هیچکس نمی خواست پیداش کنه و بره شهر :n01:
تو نسخه های جدید هاروست مون شهر وجود داره ولی تو back to nature نیست :n03:
سلام دوست عزیز ورژن های جدید میشه نام ببرید؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو نسخه های جدید هاروست مون شهر وجود داره ولی تو back to nature نیست
با کامپیوتر میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز منم می دونم شهری در کار نیست اگه با دقت بالا مطلبمو دوباره بخونی می فهمی من دلیل آوردم برای نبودن شهر و دروغگویی لوحه خانه عزیز جان:n26:نقل قول:
harvest moon animal parade رو میشه با شبیه ساز dolphin اجراش کرد.نقل قول:
ولی چون گرافیکش زیاد شده باید سیستم قوی داشته باشی، البته CPU قوی مهم تره تا کارت گرافیک قوی داشته باشی.:n02:
بله به جز محلی که توش زندگی میکنی میتونی که یه جزیره دیگه هم بری به نام Toucan Island
این جایی که زندگی میکنی:
اینم جزیره Toucan Island :
اگه یه سرچ کنی عکسای زیادی میتونی پیدا کنی :n01:
داداش کسی درباره اینکه CPU بالاتر از 3000GH هست یا نه اطلاعی داره و اگه وجود داره لطفا لیست قدرت و قیمت هاشون رو بزاره ممنون:n12:
برادر من داخل شيراز CPU ci7 3610 سراغ دارم
البته روي لپ تاپ...
cpu دوهسته ای 4Ghz چنده؟نقل قول:
دوست عزیز اینجا که جای قیمت گرفتن نیست . بحث تاپیک رو به بیراهه نبرید.نقل قول:
حالا چیه مگه می خواستم بخرم نمی دونم چنده پرسیدم در ضمن دیگه حرفی نمونده بزنیم درباره این بازی هیچ چیز جدیدی نداره دیگه شهرم که پوکیده:n22:نقل قول:
میشهیه نسخه شبیه ساز بذارید واسه بازیharvest moon animal parade؟
سلام .خدمت دوستانی که علاقه مند به بازی Harvest Moon Animal Parade رو کامپیوتر هستند میخوام لینک دانلود شو براتون بزارم و یه توضیحی در مورد شبیه سازش بدم (البته همه ی شما استادین ):wink:
تا لینکا کار میکنن زود تر اگه دوس دارین دانلودش کنین که ممکنه غیر فعالشن اون موقع بیان به آدم بد وبیرا بگین که چرا مارو گیر آوردی لینکا کار نمیکنه :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید برای اینکه نتیجه خوبی بگیری سی پی یو i5 یا i7 داشته باشی .:n10:
دانلود:
حجم:۲ گیگ
:n16:
پارت ۱: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۲: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۳: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۴: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۵: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
اما در مورد شبیه ساز:
برای اجرا این بازی با کامپیوتر نیاز به شبیه ساز دلفین دارین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
شما میتونین آخرین ورژن شبیه سازو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنین.
اما چند نکته در مورد شبیه سازی اینکه باید سیستم قوی ای داشته باشی و البته CPU قوی خیلی مهمه طبق گفته سایت:
If you want to play games at full speed make sure you have a good CPU. It's the most important component! For good results it's recommended to
use Intel i5 Sandy or Ivy Bridge CPUs or higher (i7).
برای اجرا بهتر شبیه ساز به این موارد هم نیاز و باید نصب شه:
MS Visual C++ Runtime 2008 SP1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DirectX March 2009 Runtime:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که باید کارت گرافیکتون رو به روز کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا همین جا میگم ...و اگه سوالی داشتین بگین :n01:
باید تمام پارتها رو دانلود کنم؟
همش با هم 2 گیگه؟
خوب آره دیگه باید همه پارتاشو دانلود کنی:n04:نقل قول:
چهار تا پارت 500 مگیه و آخریش هم 60 مگ هستش تازه این فشردشه اگه فشرده نبود 4.5 گیگ باید دانلود میکردین:n02:
نقل قول:
باید برای اینکه نتیجه خوبی بگیری سی پی یو i5 یا i7 داشته باشی .:n10:
با 2200 سمپرون 8 سال پيش نميشه بازي كني:n08::n08::n08::n08::n08:
گلخانه رو ميشه بزرگ كرد ؟؟؟
جايي براي خريد سراغ ندارين؟
اين جوري 10 تومن خرج بر مي داره...
سلام. کیا گاو سوار شدن خدایــش برای اولین بارم بود خیلی حال کردم :n19::n08:
یه چندتا عکسم گفتم بزارم ازش:
سلامنقل قول:
سوار اسب شدم ولی نمی دونم چجوری باید سوار گاو بشم...می شه توضیح بدید؟
سرعت گاو زياده يا كم؟؟؟؟ به اسبه ميرسه؟؟؟؟
گلخانه نميشه بزرگ كرد؟؟؟؟
سرعتشون فک نکنم فرق داشته باشه :n13:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم نمیشه دیگه گلخونه رو از اون بزرگ تر کرد:n01:
به چند نکته جالب برخوردم...:n19:
با کد گیم شارک تونستم که پاکت استیشن و توت فرنگی قدرتی و کندو عسل بیارم ولی نتونستم از هیچکدوم استفاده کنم.
پس با این کار ثابت شد که پاکت استیشن وجود داره و دروغ نیست و چون طبق برنامه پیش نرفتیم نتونستیم بگیریمش.
مثلا اگه گل نمی کاشتی تا آخر عمرت هم بازی میکردی نمی تونستی عسل بدست بیاری.
یا همین توت فرنگیا باید کار خاصی انجام بدی و مسابقاتو برنده شی تا بگیرنشون پاکت استیشن هم مثل همیناست و باید راه بدست آوردنشو پیدا کنیم.:n13:
:n18:گل Cow Reins هم واقعیت داره چون من با کد تونستم سوار گاوشم پس این گل واقعیت داره.
به نظر من برای بدست آوردن این گل ها ، پاکت استیشن و بقیه نکاتی که هنوز نشد پیداشون کنیم باید بیشتر از 3سال بازی کنیم به نظر شما سازنده گان این بازی باید تمام نکاتو تو سه سال اول بزارن اگه این کارو میکردن دیگه بازی تموم میشد و کسی ادامشو نمیرفت و دیگه ادامه بازی بی معنی میشد و اگه کسی خواست بره دیگه بازی تکراری و بدون هیچ اتفاقی میشه ...................اتفاقا من هر کسی رو که سراغ دارم که این بازیو میکرد نهایتا تا 4 سالشو میرفت و میدید شهر نمیره ولش میکرد در مورد سوار شدن روی گاو هم تو اینترنت عکسی پیدا نمیکنین دلیل نمیشه که نشه سوارش شد شاید هم شهر وجود داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
عکس ادامه دمو تو میدان اصلی داری بذاری ؟ ... فکر کنم من ندیدم :(
من هیچ وقت نتونستم این ماهی رو بگیرم ... رمز زدید یا خودتون گرفتید ؟ ... چطوری؟نقل قول:
بچه ها ... مطلباتونو خوندم
خوشحال شدم چند نفرتون باز شروع کردید به بازی کردن
pcsoft این دوستمون از با تجربه های بازیه ... بازی بلده ... خوشم اومد
اگه بتونید بفهمید بذر گل گاو و مرغارو چطور میشه بدست اورد کمک خیلی بزرگی کرید
من بازی رو خیلی یادم رفته ... امیدوارم یه چیزایی از بازی بفهمید
سلامنقل قول:
والا الان اون قسمت رو رد کردم. ولی یه چیزایی یادمه از دمو میگم. دقیقا وقتی ماری میاد توی مزرعه(آخرین قسمت دمو چهار روزه) و میبینه Gray هم اونجاست و ابزار پتک اش شکسته. Gray بهش میگه داشتی یواشکی نگاه میکردی؟ اونم میگه آره.
بعدش که بری توی میدان اصلی. ماری به Gray میگه یادته یه کتاب بهت دادم درباره اون مردی که میخواست تصمیم بگیره یه چیز جدید بسازه. و بعدش گری میگه آره. ولی اون مرده آخرش نتونست و شکست خورد.(یکم افسرده هم میشه و میگه دیگه نمیخوای با هم زندگی کنیم؟) بعد ماری میگه نه. منظورم این نیست. منظورم اینه که من فکر میکنم ادامه اون داستان اینه که اون مرده دوباره تلاشش رو شروع میکنه و ادامه میده تا موفق بشه. بنابراین تو هم باید همین کار رو بکنی.
و بعد هم Gray میگه باشه. پس بزار برم از رضا معذرت خواهی کنم که براش دردسر شدم. بعدشم میاد پیشت و میگه همه چیز رو فهمیدی؟ اوکی. ممنون بابت کمکت.
واقعا دموی قشنگی بود
این قسمت اخرشو من ندیدم ... خوشحال شدم که تو تونستی کاملترشو ببینی :n20:
کاش عکس میگرفتی ...
كل زمينو شخم زدم توت فرنگي پيدا نكردم...:n28::n28:
kas midoone man chetori beram party ann?
behem emil konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n29:
این هم عکس این دموی زیبا. سیوش رو پیدا کردم
عکس بعدی: