احمد جان خوش به سعادت شما تونستی ببینیش چشمتون روشن من به هرکی اسمشو میگفتم بالای سرش حباب در مومد چشماش 4تا میشد
Printable View
احمد جان خوش به سعادت شما تونستی ببینیش چشمتون روشن من به هرکی اسمشو میگفتم بالای سرش حباب در مومد چشماش 4تا میشد
من هیچکدو رو تست نکردم اما مید نایت این پاریس پرفیومش رو قیمت پرسیدم 120تومن حدود 10 روز پیش تویلت این عطر منو یاد بولگاری بلک میندارهنقل قول:
نقل قول:
مید نایت این پاریس خیلی شبیه فرمول جدید دیور هوم اینتنس ولی شیرینیه زننده اونو نداره.دیور هوم اینتنس مثه اینه که تو یه آشپزخونه یه قنادی باشی و شیرینیش خیلی زیاده در حالیکه میدنایت این پاریس مثه اینه که یه جعبه شیرینی رو بو میکنی.موندگاری و پخشش در حد هوم اینتنس نیست ولی خوبه
دوستان!
لطفا تو رنج قیمت ماکزیمم 20هزار هم یک عطر(یا ادکلن، ولی ترجیحا عطر) مناسب تابستون و هوای گرم معرفی کنید(اسم لاتینش رو بذارید لطفا)
لطفا برند نگید، مدل دقیق بگید، اگر هم قیمتش رو بدید که دیگه عالی میشه
با سپاس فراوان...
سلام بی زحمت قیمت این چند تا رو (100 میل) میخواستم و اینکه کدوم خوشبوتر و موندگاریش بیشتره؟
1.Tom ford(black orchid)1
2.Calvin klein (Euphoria)2
3.Givenchy (xeryus rouge)3
4.Daniel hills
نقل قول:
من اینو قبل گرونی بوش کردم تو اراک.اون موقع 90 میگفت 125 میلش رو.خوشبو بود ولی یادم نیست که دقیق چجور بود.
علی آقا فکر میکنی هنوز تو اراک پیدا بشه:17:نقل قول:
آخرین باری که رفتم که داشت.ولی این طرفی که میگم به شدت گرون فروشه.حساب کن سی کی وان شاک که الان شده 90-100 تومن رو اون موقع 110 میگفت.نقل قول:
این ادکلن ایسی هم خوب بود ولی اینقدر نمیشه بگی خاص بود که بخوای دنبالش بگردی.مشابه بوش رو قبلا شنیده بودم.ولی الان اصلا یادم نیست.این نامرد نمیزاره درست بو هم بکشی که چه برسه تست کنی
به نظر من خوشبوترین و ماندگارترین عطر از لیست شما بدون شک تام فورد بلک ارکید هستش. مخصوصا از لحاظ ماندگاری که رو دستش ندیدم. قیمتش هم 300-290 باید باشهنقل قول:
بچه ها بین d&g the one و the one gentleman کذومش بهتر و خاصتره? قبلا خود the one رو داشتم بوی ردیفی داشت.
بین دیور هوم و اینتنس چطور?
به نظرم جنتلمن بهتره بوش.نقل قول:
دیور هم که دوتاش زیاد به دلم ننشست.ولی باز اینتنس بهتره.
سلام دوستان نظرتون درمورد cuir de sistelle چیه ؟و چجوره؟ موندگاریش ؟قیمتش چنده؟
و یه سوال دیگه هم اینکه چطور میشه فهمید یک ادکلن اصل هست یا تقلبی؟
با تشکر
ممنون میشم کسی این قیمتهارو بهم بده.نقل قول:
من incidence از این شرکت رو تست کردم اصلا به درد نمیخورد موندگاری صفر در حد کارهای اماراتی قیمتشم مثل کارهای اماراتیه اما این کارو تست نکردمنقل قول:
در مورد سوال دوم هم راههای مختلفی وجود داره و فهمیدن این موضوع لازمه تجربه بسیار زیاده چه بسیار عطر و ادکلن فروشهایی رو دیدم که جنس تقلبی بهشون انداختن چه برسه به ما خریداران معمولی:31:
من تستش کردم.تنها چیزی که نداره بوی چرمه.یه بوی شیرین. کمی گرم و چیپ.مفت گرونه 18 تا 20 تومنه.فقط روی قسمت اسپریش یه تکه چرم داره.بمن مفت هم بدن برش نمیدارم.مالی نیستنقل قول:
سلام ادکلان که بوش موندگار باشه ؟؟؟؟
قیمت تا50 تومن اگر هم بالا تر بود بگید اگه ارزش داره ؟
من الان SHADOW دارم بوش خوبه اما موندگار نیست؟؟
سلام. چه خبرا؟ من یک عطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سال 80-81 دارم. مدتی بود استفاده نمیکردم ولی این چندروزه تستش کردم مشخصه که تاپ نوتش فاسد شده. در معرض نور مستقیم هم نبوده. حالا که گفتی شاید بعضیهاشو بگذارم تو یخچال..نقل قول:
سلام دوستان
این ادکلن چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 50میلش مناسبه؟
اگه داشتید موندگاری و پخش بوش در چه حدیه؟
سپاس...
کسی نیست جواب منو بده؟
گه از بوش خوشت بیاد خوبه.موندگاریش هم بد نیست.نقل قول:
ممنون سایبر جاننقل قول:
بوش چطوره؟ یه توصیفی بکن:31:
در کل به قیمتش میرزه به نظرتون؟
من سالها پیش این لانوین رو داشتم کیفیتش خیلی خوب بود و بسیار بوی مطبوعی داشت فقط یادمه از نظرنقل قول:
موندگاری ضعیف بود و بوش زودی میپرید اما از لحاظ خوشبو بودن خیلی خوبه
راستی دوستان یه سوال داشتم...شما اگه دو تا کار City tower و Arabian nights از بوگارت رو تست کرده باشید کدوم به نظرتون کار بهتریه؟از نظر خودم عربین نایتس بهتره و سیتی تاور خیلی به نظرم شبیه به همون وان من شو میزد.
حالا باز دلم میخواست نظر شمارو هم بدونم.
راستی بچه ها این عطر جدید Bling از اجمل چیه چجوریه انقد خودشو کشته داره هی هر روز تبلیغشو میکنه؟ چند وقته تو فیسبوک کلی گیر داده به این عطر بلینگ ولم نمیکنه..کلی مسابقه گذاشته و جایزه میده به خریداراش...کنجکاو شدم بدونم اگه کسی تستش کرده یه توضیحی راجع بهش بده مام بدونیم چطوریاس؟
با سلام خدمت آقای arsenal_mmmنقل قول:
غرض از مزاحمت - آقا ما بعد از مدتها اوستا گری تو خرید ادکلن پیش اون رفیقت رفتیم (پیرمرد اسباب بازی فروش تو اسکندری) و تو اون ریخت وپاش ویترین یه ادکلن اصل فرانسه به اسم black stripe گیر آوردم .بوش شیرینه و ادویه ای نیمه تند. در کل کلاسیک و باحاله.قیمتو بگو چند ؟ همش 10 چوب . تو اینترنتم سرچیدم دیدم اصله .دمش گرم و دمت گرم.
جون من باحال بود نه؟:46:
با سلام خدمت آقای arsenal_mmmنقل قول:
غرض از مزاحمت - آقا ما بعد از مدتها اوستا گری تو خرید ادکلن پیش اون رفیقت رفتیم (پیرمرد اسباب بازی فروش تو اسکندری) و تو اون ریخت وپاش ویترین یه ادکلن اصل فرانسه به اسم black stripe گیر آوردم .بوش شیرینه و ادویه ای نیمه تند. در کل کلاسیک و باحاله.قیمتو بگو چند ؟ همش 10 چوب . تو اینترنتم سرچیدم دیدم اصله .دمش گرم و دمت گرم.
جون من باحال بود نه؟:46:
1-نمیدونم.میتونی از perfumeshoping.ir یا kishperfume.com زنگ بزنی بپرسینقل قول:
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فکر کنم همون برند دانهیل باشه . کدومش ؟
سایت عطرافشان هم ، این ها رو نمیدونم ولی چندتا عطرو از وزرا پرسیدم قیمتهاشون تقریبا یکی بود
هیچ کدوم هم تست نکردم بدونم چه طورن .
نقل قول:
یه بوی چوبی داره که یه جورایی گسه.یکم حس گرما هم توش حس کردم و زیاد خودم خوشم نیامد ولی خیلی طرفدار داره.
موندگاری هم بد نیست.
نسبت به ادکلن ها دیگه که همه گرون شدن باز تو اون رنج خوبه.
حتما قبل خرید تست کنید.خوشبختانه اکثرا دارن این مدل رو.
نقل قول:
این سیتی تاور یجورایی منو یاده آزارو ویزیت میندازه.
دوتاشون کارهای خوبی هستن .
سلامامروز کوچه مروی بودم . رفتم مغازه گل سنگ xs نداشت . ادکلنهاش هم گرونتر از مغازه های دیگه بود در حالی که بعضا همون جنس بود ( مثل لالیک جوهر سیاه )رفتم یه مغازه دیگه چند تا ادکلن آورد و آخرش ungaro 3 خریدم .70 تومن . بوش هم بدک نیست . یه کم قدیمیه ولی باز هم خوبه . نظرتون در مورد این ادکلن چیه ؟ راستی کسی ادکلن سیگار اصل سراغ داره ؟ من خیلی از بوی این ادکلن خوشم میومد ولی دیگه نیستش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بررسی کلی(رایحه،موندگاری،پخش بو) از 4 تا عطر زیرو میخاستم..
بوشون چجوریاس وچقد طرفدار دارن..و هرویژگی خاصی که دارن..و کدومش بوی خاص تری داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
1. Escada Moon Sparkle pour Homme
2.Dior Homme Intense
3.Giorgio Armani Attitude Extreme
4.Giorgio Armani Code/code sport
سلام کسی در مورد دیور ساویج اکسترم اطلاعی داره اینکه بو و پخش بوش چطوره و اینکه بوش قدیمی میزنه یا هنوز هم میشه ازش لذت برد این رو میپرسم چون مثلا ام 7 یه عطر قدیمیه ولی خیلی ازش لذت میبرم هر بار که استفاده میکنم برام تازگی و جذابیت داره ولی یه عطر مثل آزارو پور هوم یا آرمانی Armani Eau Pour Homme خیلی برام قدیمی میزنه و مثل بار اولی که گرفتمشون برام جذابیت ندارن یه حالتی بوی صابون یا شامپو برام دارن کلا میخوام بدونم دیور ساویج اکسترم با توجه به سال تولیدش ارزش پول خرج کردن داره یا نه
سلام دوستان
نظرتون در مورد ياتاقان چيه؟ امروز رفتم براي چندمين بار تستش كردم
اولاش خوشم نميومد ازش ولي كم كم داره ازش خوشم مياد
اولش بوش خيلي تنده ميزنه تو ذوق ولي بعد نيم ساعت خيلي باحال ميشه به نظرم
یکی از دوستانم یاتاقان زده بود اماکن اومده مغازش فکر کردن حشیش کشیده.میخواستن مغازه رو پلمپ کنن.خلاصه که کاملا بویی شبیه حشیش داره.عطر بنگ هم هست که اونم همینطوره ولی نه به شدت یاتاقان.ملایمترهنقل قول:
نقل قول:
رفیق زشته این حرفا !
ثانیا مگه طرف موتور بوده که یاتاقان بزنه!
حالا بعد این شوخیا که امیدوارم از دست ما ناراحت نشی :31:
در مورد خرید اشانتیون عطرای گرون میخواستم ازت سوال کنم :
1- اینا چندقیمتن ؟ 2- حجمشون؟ 3- اینا اصلن یا قلاب؟ 4- کلشون اسپری داره یا عین عطر حرم باید بریزی رو دستت به خودت بمالی؟
اینو پرسیدم چون شما فرمودی سمت بازار زیاد میری و چند بارم اشانتیون خریده بودی. کدومشون مشتیه ؟ برم بخرم.
اما سوال خیلی خیلی خیلی مهم
آقا نادر راجع به عطرآزارو jetlag چیزی شنیدی ؟تستیدیش؟
میگن خیلی چیز دلیه اگه به پستت خورد تست کن و سریع نتیجه رو به ما هم اطلاع بده .!
اینجور که تو وب خوندم مثل اینکه خنک و ادویه ای ومجلسیه . قممتشم حول و حوش 40 تومن اینا باید باشه. ا
بازم از لطفت سپاسگزارم.:7:
من نمیدونم چرا دست از Pacorabane بر نمی دارم.
الان دو سالی هست که Black XS Music Edition بهترین عطری است که دوست دارم.
بعد از آن هم One Mellione را برای مهمانی ها دوست دارم
به نظر من که خوب نیستنقل قول:
دیگه بوی گیاهیش خیلی ضایع هست !
سلام آقای "کی"! خوبی؟مبارکت باشه.یه تعریفی بکن ازش ببینیم بوش چجوریاس؟ تا حالا اسمشو هم نشنیدم...راستی اون بابا که من گفتم مغازه اش تو خیابون فلسطین پایین انقلاب بودا نه تو خیابون اسکندری...نکنه پیش یکی دیگه رفتی؟ اگه طرفای چهار راه ولیعصر گذرت افتاده که همون فلسطین رفتی اما اگه رفتی واقعا طرفای اسکندری که من اونجا تا حالا نرفتم.نقل قول:
این بنده خدا هم که تو فلسطین هست اونجور که من دیدم دست کم نصف کاراش تقل میزنه..خوشحالم باز اینی که تو گرفتی اصل بوده..
آقا دیروز ادکلن هاستون z-14 قیمت کردم گفت 45 تومن!!!
خوبه به نظر شما این قیمت...تازه طرف داشت سیتی تاور بوگارت رو میداد 38 تومن...هر چی بهش میگفتم بابا این دیگه نهایتش 30 بیارزه هی از این حرفای مسخره تکراری درباره دلارو بالا رفتن قیمتشو این چیزا میگفت.
جالب اینجاست که یه بروت مدل جدید به غیر از اون مدلای اماراتی که همه مغازه ها دارن داشت میگفت 28 تومن...بعد میگفت این دیگه با اصلش مو نمیزنه و از این حرفا...جنس بطریش هم شیشه ای بود اما از نظر ظاهر بطری انصافا خیلی به بروت اصل شبیه بود ..بوشم خوب بود اما به طرز وحشتناکی موندگاریش کم بود...فکر کنم به یه ربع نرسید که از رو دستم پرید..جالب اینجا بود که این به جای کارای اماراتی که جعبه کاغذی دارن از این بطری هایی که از جنس پلاستیک سفت شبیه به طلق هستند داشت و کاملا هم طلقش مثل شیشه شفاف بود...جالب اینجا بود که روش نوشته بود ساخت کارخانه Unilever یعنی همون کارخونه ای که اسپری های اکس رو میزنه.
سلام بر همه دوستان
1- نظرتان میان Bogart pour homme، D&G Pour homme، Versace Dreamer و Michael Kors for men از نظر کیفیت رایحه، ماندگاری و پخش بو چیست؟
2- میان این سه عطر کرید کدام را پیشنهاد می کنید؟ Himalaya، virgin Island water و Silver montain water
از راهنمایی اساتید با تجربه متشکرم