سلام آقا یزدان خوب مملی رونالدینهو با بوی ایران هیچ فرقی نداره و فقط قضیه مرام استنقل قول:
Printable View
سلام آقا یزدان خوب مملی رونالدینهو با بوی ایران هیچ فرقی نداره و فقط قضیه مرام استنقل قول:
نقل قول:
این موجودات بیشتر در انجمن متفرقه ظاهر می شوند که صد البته رئیسشون هم خودتون هستید :27:
امروز کله صبح کله پاچه ای هم باز نکرده یود یکی sms زد گفت بوی ایران شما هستینقل قول:
بعد یک اس ام اس بی شرمانه با این متن داده بود
میدونی بزرگترین ریسک دنیا چیه ازهال داشته باشی بخوای بگوزی :27:
آقا كي شماره اينو داره من ميخرم!!!!
دانشمند با سين نه با ز!!!!اسهالنقل قول:
میدونی بزرگترین ریسک دنیا چیه ازهال داشته باشی بخوای بگوزی
ای بی ادب........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد یک اس ام اس بی شرمانه با این متن داده بود
میدونی بزرگترین ریسک دنیا چیه ازهال داشته باشی بخوای بگوزی
جند میخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا كي شماره اينو داره من ميخرم!!!!
12000 تومان خوبه؟؟؟
خوب بزار به زرنگ بازیهای بعضی ها پایان بدیم
یک تاپیک بودش قبلا بچه ها شماره میدادن برای mms با ایرانسل به هم ما شماره دادم البته فقط با ایرانسل میشه که من نداشتم بعد ایشون حالا کی میگم گفت باشه من هر وقت مفت شد ( ای مفت خور ) برات sms میفرستم
این شخص رو معرفی میکنم
آقا مهدی
خدائی گذاشتمت سرکار آقا مهدی از همون اول هم فهمیدم خودتی
نه خیر عزیزم اشتباه فکر کردی
اون اولیه من نبودم...............
زرشك!!!نقل قول:
جند میخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12000 تومان خوبه؟؟؟
مگه اين خودش چقدر ميرزه كه شماره اش اينقدر بيارزه!!!
محمد که ارزشش خیلی بیشتر از ایناست
آخه شماره رنده :27:نقل قول:
مگه اين خودش چقدر ميرزه كه شماره اش اينقدر بيارزه!!!
boy iran عزیز سلام .
امضا و هدیه بچه ها یادت نره .
ممنون
بهروز
خودش كه خيلي سالاره فقط يه عيب داره اونم قرمز بودنشه!!!!نقل قول:
محمد که ارزشش خیلی بیشتر از ایناست
پيغام خصوصي بيا شايد خريدم!!!نقل قول:
آخه شماره رنده
محمد جان تشكر از پيچوندن آخرتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكراري ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19: صـــندلي نشين بعدي :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماریو جان عجب طرح قشنگی درست کردی
سلام عزيزان دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... باز من اومدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض شود اين بار يكي از همكاراي گل انجمن موسيقي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه خداييش اين انجمن رو تركونده صندلي نشين خواهد بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه تابلو بيد كيه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دوستان تروريست بيكار نشينن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعنوان اولين سوال يه بيوگرافي از خودت دروكن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عليكم آقا رضا
احوالات شما خوب هستن كه
غرض از مزاحمت فعلا طرح يك سوال ميباشد و آن اين است كه اخيرا مشاهده نمودهام كه امضاي چندين و چند ساله خويش را تعويض فرموده و نوشته ديگري را مبذول داشته بوديد كه البته حال بنده را به نحو بدي گرفتيد (ناراحت شدم) و بار ديگر رؤيت شد كه امضايتان به همان قبلي تفويض فرموده شدند.
خواستم از شما عاجزانه درحواست نموده، منت بر نوشتههاي اين جانب گذاشته، انگشتان مبارك را بر صفحه keyboard خويش ساييده و مرقوم بفرماييد علت اين دگرگوني را؟
همچنان سپاسگذارم
موفق و مؤيد باشيد
تا بعد كه با شما كار بسيار خواهيم داشت. انشاءا... بنده و جناب آقاي آقا مهدي (البته اگر ايشان هم موافقت نمايند و اين هفته را با ما باشند).
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ممنون که منو برای نشستن رو این صندلی خطرناک و خفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کردین ..
من رضا هستم 25 ساله ....بچه خوب و سر به زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... محل سکونت تهران ... محل تحصیل تبریز ... دانشجوی عمران ترم 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
و در کل عاشقم ... اگه گفتین عاشق کجا ...؟؟؟
ها ... اینجا ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از دوستان گلم که اینجا بشدت فعال هستند و 1 هو دیدی 1 لیست 1000 سوالی در میارن تمنا دارم با ما از این کارا نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه 1 هو دیدین اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی کردم هر چی میخواین بپرسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 فکری میکنم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام mario جان امیدوارم که آقا مهدی نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما هم جون این گاوای تو امضات ما رو اذیت نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
در مورد امضام .. 1 مشکلی پیش اومده بود که من هم 1 مقدار احساسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قضیه عمل کردم ولی با درایت مدیر گل انجمن موسیقی بابک جان ...مشکل حل شد و من هم نظرم عوض شد ... توضیحات بیشتر بماند برای بعد ...
به به به ببین کی اینجاست رضا جون خودمون
من نمی دونم چرا توی سوال پرسیدن اینقدر بی استعدادم هر چی زور می زنم هیچی به ذهنم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید یکم درجه فوضولیم و بالا ببرم
خلاصه هدف من یه عرض سلامی بود که اونم انجام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی به ذهنم اومد یه سر بهت می زنم
موفق باشی
شما لطف داری مهران جان ....قدمتون رو جفت تخم چشای صاحبای این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ما هم هستیم درخدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
داداشي خوبي؟
چرا اين سام رو انتحاب كردي كه آدم روش نشه بگه؟
ایول divoonejoon
آقا میدونستی خیلی باحالی؟
این آهنگایی که تو درخواستا میذاری خودت آپلود میکنی یا لینکشو میذاری؟ :دی
عارضم که همون روز اولی که من دنیا اومد م دقیقا یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این دکتری که ما رو به دنیا اورد خیلی احساساتی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گرفت لپ منو کشید منم برگشتم بهش گفتم دیوونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. اونم گفت جوووووووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...دیگه از اون موقع این اسم روم موند و بر وبچ بهم میگفتن دیوونه جوووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
عکسی از روز تولدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بیشتر خودم اپلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه بچه ها غر نزنن اینجا بزار اونجا نزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...غر بزنن یا تو رپید اپلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از اون لینکایی میدم که 1 سال طول بکشه تا دانلود شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... شوخی کردم البته بیشتر به رفاه دوستان فک میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلش هم به رفاه خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ها در ضمن باحالی از خودته رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام اقا رضای گل
احوال شما ؟
ا- این واتارتون چی می باشد؟
2- ایا رشته عمران خوب میباشد؟
3- خواننده مورد علاقه شما کی می باشد؟
4- هیچی فقط خواستم بگم چه روز تولد مهیجی داشتین منتظر باش تا با سوالم برگردم
متعجب شدم یک دفعه اسم شما را دیدم ناگهانی بود
دوست داري آواتورت را بچه هاي گرافيك رنگي كنند؟
سلام
لينك زيباترين آهنگي كه هيچوقت دلت را نميزنه؟
نقل قول:کسی منو صدا زد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نترس الان میشنم یه چنتا سوال کوچولو برات طرح میکنم زیاد سخت نیست
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام اقا رضای گلنقل قول:
احوال شما ؟
به به فرانک خانوم... از اینورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ما که خوبیم ولی شما بهتری انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ا- این واتارتون چی می باشد؟
این اواتارم مربوط میشه به حدود سالهای 1359 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .عرضم به حضور اونموقع من میخواستم کاندیدای ریاست جمهوری بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...گفتیم 1 عکس برا پوستر انتخاباتی بندازیم که همین عکسی رو که میبینین انداختم .
اینم 1 عکس دسته جمعی از خودم و طرفدارام
2- ایا رشته عمران خوب میباشد؟
بابام که میگفت خوبه ... خوب لابد خوب بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
3- خواننده مورد علاقه شما کی می باشد؟
من همه خواننده هارو دوست دارم ....ولی بیشتر صدای بابامو تو حموم میپسندم ... حالا دور از جدی ...تو خواننده های ایرانی داریوش و گوگوش و تو خارجی ها هم خیلی اسم ها هستند که چون ممکنه بیان اینجا و این پست من رو بخونن و دلشون بشکنه اسم نمیبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
4- هیچی فقط خواستم بگم چه روز تولد مهیجی داشتین منتظر باش تا با سوالم برگردم متعجب شدم یک دفعه اسم شما را دیدم ناگهانی بود
در مورد روز تولدم حالا جریانات بسیار زیادی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه رو تو دفترچه خاطراتم نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هفته بعد روز شنبه منتظر بقیه سوالاتت هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام....:40:نقل قول:
دوست داري آواتورت را بچه هاي گرافیک رنگي كنند؟
بچه های گرافیک اگه خیلی بیکارن آره بکنن ما هم خوشحال میشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك زيباترين آهنگي كه هيچوقت دلت را نميزنه؟
روز جمعه ( فکر میکنم) بعنوان یکی از هدایای ویژه تقدیم همه خواهم کرد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی منو نادیده بگیر جون این گاوای تو امضای ماریو . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... به خدا من گناه دارم ...بیچارم ...نکن اینکارو...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
السلام علیکم ورحمهالله و برکاته....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتی که من نیام ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشه ؟؟ برات دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ماریو جان!!! خودتو آماده کن که یه حال اساسی به این آقا رضا بدیم...(2 نفر علیه 1 نفر)
از شانست من این هفته حسابی سرحالم و هیچ مشکلی الحدلله ندارم بنابراین میتونم این هفته را برات حسابی دلنشین کنم
خوب دیگه بریم سراغ سری اول سوالات!!!!
1- منو چقدر میشناسی؟؟
2-دوران صندلی نشینی منو خوندی؟؟نظرت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نظرت در مورد آواتار جدید من چیه؟؟ این بهتره یا اون قبلیه یا اون خشنه؟؟
4- شما نمیدونی چرا میگن هندوانه و نمیگن ایران وانه.... یا فرانسه وانه...یا کاناداوانه...؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- گفته بودی که رشتت عمرانه!! خوب پس حتما میدونی هذلولی گون دوپارچه چیه؟؟
6- دلیلی که گفته میشه خر ما از کرگی دم نداشت و نمیگن گاو ما از گوسالگی دم نداشت چیه؟؟
7- چرا هواپیما موقع بلند شدن چرخهاشو قایم میکنه؟؟فکر میکنی اگه این کارو نکنه چه مشکلی پیش میاد؟
8-این کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- این کدوم مدیر اینجاست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- تا حالا تاپیکی از خودتو ،،، خودت فرستادی ترش؟
11- چرا اگه کله مارمولکو از تنش جدا کنی بازم زنده میمونه؟؟
12- نظرت راجع به ساندویچ سوسک با کله مارمولک غنی شده!!!! به علاوه سس آغشته به پاهای ملخ چیه؟؟
13- با این کلمات یه جمله بساز ببینم؟؟(حق نداری چیزی به این کلمات اضافه یا کم کنی!!!)
مهدی- بهترین - کاربر - پی سی ورده
14- با این سری کلمات هم بی زحمت یه جمله قشنگ بساز
divoonejoon- سوسک- با اشتها-- لذت---برد-- خورد-صندلی داغ
15- آخرین باری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی بود؟
16- فکر میکنی که بالاخره من این m a r i o را آدم میکنم یا اون منو؟؟؟ یا هردو؟؟ یا هیچکدوم؟؟؟
17- این m a r i o چند سالشه؟
18- چرا همش نام کاربریش را عوض میکنه؟؟ مگه کارو زندگی نداره؟؟
19- اینترنتت ADSL هستش؟؟ سرعتش چقدره؟؟
20- صدات خوبه؟؟؟ میتونی یه آواز بخونی؟؟
21- بلدی برقصی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- مصرع دوم این بیت را از خودت بساز
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز......
23- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- منم با چنتا اسمایل نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- نماز میخونی؟؟(اگه نخواستی اینجا بگی تو پیام خصوصی بگو)
26- معمولا شبا چه ساعتی میری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27- از این کارا میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اینارو جواب بده تا بعد......
سلام:
من توی این قسمت هیچجوقت نیومدم. ولی وقتی اسم شما را دیدم ؛ هی بفهمی نفهمی دو دل شدم!(ببین چه افتخاری بهت دادم!!) دلیلش هم اینه کو توی قسمت موسیقی واقعا فعالید و یک آلبومی هم که دنبالش بودم و هیچ کس محل نمیذاشت رو لینکش برام گذاشتید. اینم میدونم که به داریوش خیلی علاقمندید. خب. چیه؟ آها باید سوال بپرسم؟ باشه:
اولین اهنگی که از داریوش گوش کردی و خوشت اومد چی بود وکی بود؟
یه چنتا سوال دیگه:
1- چرا همش به صورت مخفی میای تو انجمن؟
2- این دیوونه خونهای که به عنوان محل سکونتت نوشتی آدرسش کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اونجا (دیوونه خونه) کسی شمارا آزار نمیده؟؟؟؟ (ببخشید که این دوسوال را پرسیدم امیدوارم از دستم گلهمند نشده باشی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- سرعت دویدن مارمولک بیشتره یا سوسک؟؟
5- یه بنده خدایی میگفت که گوشت قورباغه خیلی خوشمزست!!! نظر شریف شما چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- قضیه اون امضایی که ماریو درموردش صحبت میکرد چیه؟؟ مگه چه چیزی تو امضاتون نوشته بودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-مدل گوشیت چیه؟
8- هنوز سیم کارتت ایرانسله؟؟ راضی هستی ازش؟؟؟ از هدایای تابستونی چیزی شنیدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونی قراره از فردا قیمتاشو کم کنه؟؟؟؟
9- سه رقم سمت راست تلفونت چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- اینجوری هستی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه چيزي من تو هم اتاقي نيستيم؟
اصلا ديونه خونتون كجاست؟
سلام داش رضا
خوبی یا بهتری؟
من وقت نکردم سوالای دیگران و بخونم...اگه تکراریه شرمنده
چه حسی داری بعد از باخت پرسپولیس؟
موضوعات علمی میای؟
مشکل اصلی انجمن موسیقی؟یا اصلا مشکلی نداره؟
قشنگ ترین آواتار انجمن؟
دیوونه خونه خوبه؟جا واسه چند نفر داره منو دوستامم بیایم؟
کشتم شپش شپش کش شش پا را چند نقطه داره؟
شبت بخیر
آقا مهدی اومدی و نسازی ها . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
1- منو چقدر میشناسی؟؟
این شکلک بیانگر همه احساساتم در مورد تو هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دوران صندلی نشینی منو خوندی؟؟نظرت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ....رفتم بیرون زندگینامت رو خریدم خوندم ...مفید تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نظرت در مورد آواتار جدید من چیه؟؟ این بهتره یا اون قبلیه یا اون خشنه؟؟
دیگه از قدیم گفتن ...بچه زدن نداره ...اینم قشنگه آقا مهدی قبلیم قشنگه ..هر چی بزاری قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- شما نمیدونی چرا میگن هندوانه و نمیگن ایران وانه.... یا فرانسه وانه...یا کاناداوانه...؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 1 دلیل فلسفی داره ... جونم برات بگه که چون ما تو 1 دنیای عاری از فضاهای دئوسکراتیک و در قالب مارونتکنیک گنجایش ایجاد ضریب هوشی برای بعضی از انسانهای سایدیست رو نداریم همین میشه که این نام ها اینجوری نام گزاری میشند برای توضیحات بیشتر به کتاب مشنگها چگونه مشنگ شدند اثر علامه دیوونه جون صفحه 1456 مراجعه کن .
5- گفته بودی که رشتت عمرانه!! خوب پس حتما میدونی هذلولی گون دوپارچه چیه؟؟
اسم 1 دانشمند معروف در زمینه بارگزاری فضاهای تخیلی هستش برای اطالاعات بیشتر به دئ کتاب زیر مراجعه کن
حساب دیفرانسیل و انتگرال لوییس لیتهلد یا جرج توماس .
6- دلیلی که گفته میشه خر ما از کرگی دم نداشت و نمیگن گاو ما از گوسالگی دم نداشت چیه؟؟
به همون دلیل که شما وقتی دماغت می خواره دست تو دماغت میکنی د ودست تو گوشت نمیکنی .
7- چرا هواپیما موقع بلند شدن چرخهاشو قایم میکنه؟؟فکر میکنی اگه این کارو نکنه چه مشکلی پیش میاد؟
واسه اینه که ممکنه تو راه 1 کلاغ بخوره به چرخاش و چرخاش بترکه .
8-این کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میبینم یاد زن غلام رضا الهام میافتم چی بود ...فاطی خانوم اینا ..
9- این کدوم مدیر اینجاست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط بابک رو دیدم که اونم اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- تا حالا تاپیکی از خودتو ،،، خودت فرستادی ترش؟
نه بیشتر دوس دارم تاپیکامو استیکی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- چرا اگه کله مارمولکو از تنش جدا کنی بازم زنده میمونه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه اینکه بره دنبال کلش بگرده پیداش کنه
12- نظرت راجع به ساندویچ سوسک با کله مارمولک غنی شده!!!! به علاوه سس آغشته به پاهای ملخ چیه؟؟
اگه ملخش دریایی باشه باید مقوی باشه! 1 بار تو امتحان کن اگه بد بود بیا یخه منو بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
13- با این کلمات یه جمله بساز ببینم؟؟(حق نداری چیزی به این کلمات اضافه یا کم کنی!!!)
مهدی- بهترین - کاربر - پی سی ورده
مهدی بهترین ( منظورم شما نیستیا اقای مهدی بهترین ، دوست خودم)...کاربر پی سی ورلده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- با این سری کلمات هم بی زحمت یه جمله قشنگ بساز
divoonejoon- سوسک- با اشتها-- لذت---برد-- خورد-صندلی داغ
سوسک ( بلا نسبت شما) با اشتها صندلی داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] divoonejoon رو با لذت برد و خورد .
15- آخرین باری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی بود؟
دیروز
16- فکر میکنی که بالاخره من این m a r i o را آدم میکنم یا اون منو؟؟؟ یا هردو؟؟ یا هیچکدوم؟؟؟
به هیچ کدوم موافق ترم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- این m a r i o چند سالشه؟
مهم سن وسال نیست مهم کله آدم هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- چرا همش نام کاربریش را عوض میکنه؟؟ مگه کارو زندگی نداره؟؟
فکر می کنم از وقتی با تو آشنا شده اینطوری شده ...به هر حال گروه خونیتون یکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- اینترنتت ADSL هستش؟؟ سرعتش چقدره؟؟
آره متاسفانه ...256 kb که دیگه اصلا باهاش حال نمیکنم ..1 دونه 20mb میخواااام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- صدات خوبه؟؟؟ میتونی یه آواز بخونی؟؟
آره .. مامانم اینا میگن بهتر از صدای بابامه وقتی میریم حموم ... خواستی برات میخونم البته توی حموم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21- بلدی برقصی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به رقص خیلی علاقه دارم و تو تانگو والس و tachno مدرک بین المللی دارم ( زیر نظر محمد خردادیان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- مصرع دوم این بیت را از خودت بساز
عقل مهدی سرو سامان نپذیرد هرگز
23- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- منم با چنتا اسمایل نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- نماز میخونی؟؟(اگه نخواستی اینجا بگی تو پیام خصوصی بگو)
نه نمیخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- معمولا شبا چه ساعتی میری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معمولا روزه تو 2-3 ساعتی میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبها هستم درخدمتتون27- از این کارا میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه از این کارا میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]