مدل اکسس پوینته مودم tp-link مدل td-w8151n
Printable View
مدل اکسس پوینته مودم tp-link مدل td-w8151n
ایرانسل اگر با تعرفه هایش مشکلی نداشته باشید اکثر اوقات کیفیتش بهتره.نقل قول:
البته ADSL در اولویت باشد.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
آدرس جدید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نباش من دوباره لینک رو قرار میدم :46::نقل قول:
کد:http://yourfiles.persiangig.com/Software/web_update-3_5G.tar.gz
سلام دوستان من مودم bm 632 ایرانسل دارم یه مشکل دارم خواستم ببینم برای کسی پیش اومده یا نه
مودم من وقتی با لن وصل می کنم network notification مثل حالت unplog میشه یعنی درواقع مثل حالتی که کابل قطع باشه. این مشکلو حدود یک هفتست که دارم کابل هم عوض کردم روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم کارت شبکه هم enable ,disableکردم اما بازهم نشد.مساله اینه که این قطعی دائمی نیست و مثلاً یک ربع وصل میشه و بعد قطع میشه اما در تمام مدتی که قطعه wifi دارم اما لن قطعه!!و برعکس در حالات کمی که لن دارم وایفای قطع میشه !به ایرانسل خیابان اناهیتا هم مراجعه کردم اما از بخت بد اون موقع لن وصل شد و چراغش روشن .هرچیم گفتم که قطعو وصل میشه گفتند الان نمیشه کاری کرد موقعی که قطعه باید بیارید!!به هر حال بعد از برگشت از ایرانسل یه ربع لن داشتم اما بازهم قطع شد کلاً
ببخشید که طولانی شد اگر کمک کنید ممنون میشم
برای من گوگل و پی سی ورد در این لحظه فیل تر شدند
کسی این مشکلو داره؟؟
گوگل که نه ولی پی سی بله .نقل قول:
سلام بچه ها
یکی از دوستان من میگه میخواد اینترنت یک مگ مبین نت بگیره :18: من گفتم والا نداره ها و به خونگی ها نمیدن .
بعد این پیام رو برام فرستاد و گفت باهاشون صحبت کرده که بهش یه مگ میدن .
متن پیام :
""""""""""""""""
طرح طلایی مبین نت
1 مگ یکساله 190ت با مودم وای فای
22118538
"""""""""""""""""""""""
این قضیش چیه ؟
خودش میگه بهش گفتن ترافیک یک سالش 8 تومنه ، و به اضای هر ترافیک 8 هزار میگیرن .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
راستی من این طرح رو تو سایت مبین نت ندیدم !!!
با کارت دانشجویی میدن، اما 1مگ هم همچین سرعتی نیست، معمولیه
ممنون دوست عزیز ، ولی رفیقم میگه که بهش گفتن بدون کارت دانشجویی و . . . میدن !!!نقل قول:
من خودم اگه باشم ، نمیگیرم ، چون یه مگ در مقابل حجم پایین ، کاربردی نداره ، مگر دانلود رایگان شبانه برای این طرح هم باشه .
در ضمن ترافیک آزاد برای طرح های ویژه 5 تومنه ، ولی برای این طرح 8 تومنه !!!
آقا من تونستم وای فای کنم اونم فقط لپ تاپ شد اما توی اتاق کناری کامپیوتر اصلا اینترنت وای فای را نمیگیره و چجوری روی وایرلس رمز بزارم الان ip مودم و وایرلس یکیه وقتی میزنم فقط صفحه مودم میاد نه وایرلس
کسی جواب سوالات مارو نمیدونه؟نقل قول:
راستش خواستم جوابتون را مستند بدم، ولی متأسفانه پسورد تنظیمات مودم را خودم عوض کردم و حالا یادم رفته.نقل قول:
باید بروید در تنظیمات (همون سایت ادمین)، در همون قسمتی که پسورد وایرلس را تغییر میدهید، یکی از گزینه ها مربوط به تعداد وسایلی است که میتونند از طریق وایرلس وصل بشوند. عددش را به دلخواه تغییر بدهید.
شما یه بار مودمتو reset factory کن ایشالا حل میشه. اگرم نشد میتونی یه بار فریمور بزنی.نقل قول:
اینم لینک دانلود فریمور و آموزشش:
سلام دوستان عزیز / من از بر و بچ مبین نت / ایرانسل و داتک هستم / اگه واسه خرید - فروش مودم و اشتراک کاری داشتید من در خدمتم / مودم وایمکس هر کی داره و ناراضیه من ازش می خرم 09373823729
دوستانی که این سرویس هارو دارن لطفا پاسخ بدن:
*سرویس هایی که در عکس مشخص شده میانگین، بالاترین و کمترین سرعتشون دانلود شبانه( 2 تا 8) چنده ؟
*نوع مودمتون چیه؟
میخاستم مقایسه ای انجام بدم
از همکاریتون سپاسگذارم
همون رفیق کجاش مهمه دیگهنقل قول:
اونو نمیدونم
بازم ممنون که جواب دادی حداقل
فروردین تموم شد اینا برا بهار طرح جدید نمیدن ؟
سلام
تو فرم ثبت نام میشه تعرفه 512 با مودم جیبی گرفت ؟؟
چه من تست کرم میشه ثبت نام کرد
سلام. پسوردم را پیدا کردم. خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی این روزا افت سیگنال داشته تو رشت یا شهر دیگه ؟ مودم من 3 چراغش روشن بود ولی الان همونجای قبلی حتی چراغش ثابت هم نمیشه ! کنار پنجره به زور 1 چراغ روشن میده !
2 روز پیش شبکه رشت از شرکت هواوی به سامسونگ تحویل داده شده. دارن روش کار می کنن الان. تا آخر هفته معلوم میشه که چی میشه.نقل قول:
اگه سامسونگ نتونه به کیفیت قبلی برسه دوباره سایت های هواوی روشن میشه.
ضمنا یه مشکل اساسی تو رشت هست. اونم اینه که طرفای سبزه میدون رشت داره از فرکانس چهارم مبین 3559000 استفاده غیر قانونی میشه که باعث تداخل میشه و CINR به شدت پایین میاد. اگه مودمتون الان رو این فرکانس وصله فعلا برید و این فرکانسو از مودم حذف کنید ببینید بهتر میشه یا نه.
همین الان رشت برگشت به هواوی:31:
سلامنقل قول:
فرکانس جدید به مبین نت اضافه نشده؟
به غیر از این 4 تا چیز دیگه ای نیست؟
3559000
3549000
3449000
3459000
نه فقط همین چهار تاست فعلانقل قول:
اه خدای من ، دوباره 3 تا چراغ سبز :دی
میگم طرح های قدیمی 1 به 8 تو سرعت با طرح های جدید 1 به 4 تو دانلود شبانه فرقی دارن ؟
به شدت پینگ چند وقته افتضاح شده
دیگه هم 3 تا چراغ مودم رو نمی تونم بگیرم 2 تا بیشتر روشن نمیشه
تماس هم که میگیرم برای پینگ بهونه ی خوبی دارن آقا سیگنال شما به شدت ضعیفه !
خب به سلامتی این فروم هم شیلتر شد. حتما دلیل محکمی براش دارن. و نکته ی بعدی اینکه پورتهای تورنت هم در ساعات دانلود رایگان بسته شده. الان چند شبه که من در ساعات رایگان نمیتونم تورنت دانلود کنم ولی همین الان با سرعت نرمال دانبود میکنه. مبین نت انگار قراره فقط پسرفت داشته باشه و هرروز یکی از ایرادها و شاهکارهاش بزنه بیرون.
متاسفانه اصلا واس من این شکلی نیس!نقل قول:
چرا؟
این چیه؟
multiple BSSID Number
واقعا این شرکت ها ظرفیت سرورهاشون چقدره ؟ چون روز به روز به مشتریانشون اضافه میشه ولی کیفیت پس رفت میکنه
اگه واقعا نمیتونن این همه مشتری رو جواب بدن پس این ثبت نام ها برای چی متوقف نمیشه
اگه قراره همینجوری مشتری جمع کنند و پول بگیرن و سرور هاشون رو درست نکنن آخرش یه فاجعه دایلاپی رخ خواهد داد
نمونش همین دانلود شبانست که روز به روز مشتریا اضافه میشن و دانلود رایگان انجام میدن ولی با تعجب میبینیم که فقط به فکر پولند و با کم کردن سرعت دانلود رایگان میخان فشار سرور رو کم کنند که بزودی ناراض بودن مشتریانش رو به دنبال خواهد داشت
من نمیدونم هیچ ارگانی نیست که روی اینها نظارت داشته باشه ببینن وضعیت و کیفیت خدماتشون در چه حدیه ؟؟
فقط بلدن همین قانون محدودیت خانگی رو روی یه برگ کپی کنن و بدن دستشون بگن هر کار دیگه ای دوست داشتین با مشتریانتون بکنید
البته من فقط مبین نت رو نمیگم
ایرانه دیگه کاریش نمیشه گرد
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه مودم وایمکس جیبی بخرم.
بین مبین نت و ایرانسل مرددم.
برای تهران میخوام.
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید و به چه دلیل؟
مشکل اصلی شرکت زیر ساخته که نمیتونه پهنای باند بیشتر بده، البته اپراتورها هم بی توجه به این مسئله یوزر جدید میگیرن. وقتی اینترنت ملی بشه و ماها بیچاره شیم این مشکل حل میشه:41:نقل قول:
من الان چک کردم از پیلتر در اومدههههههههههه:31:نقل قول:
البته هفته دیگه دوباره شبکه میره رو سامسونگ، البته با کیفیت بهتر. :5:نقل قول:
ایرانسل الان تو تهران پوشش بهتری داره ولی مبین نت تو شهرای بیشتری پوشش داره، تقریبا سراسریه.نقل قول:
سیستم ایرانسل 5مگا هرتز ولی مبین نت 10 مگا هرتز در نتیجه مشکل پر شدن ظرفیت سایتهای ایرانسل شدیدتر از مبین نته.
مودم جیبی مبین نتم من تست کردم حرف نداره ولی از مودم جیبی ایرانسل خبری ندارم.
کلا اگه تو منطقه تحت پوشش مبین هستی من مبین رو پیشنهاد میکنم.
بعد مدت ها الان e-care برام باز شد
سیستم پرداخت نسبت به قبل تغییر کرده الان که پرداخت کردم ، همین لحظه پول رفت به حسابم .. قبلا اینطوری نبود
حالا که e-care باز شده کلا همه چی رو اشتباه نوشته من که یه ماه 10 گیگ داشتم نوشته 20480 Amount این ماهت هست :31:
سلام دوستان من 512 دارم تقریبا یه هفته است که سرعت تو زاهدان خیلی کم شده قبلا دانلود با دانلود منیجر تا 100 می داد ولی حالا به زور تا 40 میرسه میدونید دلیلش چیه؟
دانلود شبانه سرویس 128 ...
همه چی آرومه ...:8:
سلام به همه مبین نتی ها/دیروز زنگ زدم شرکت مبین نت یکم برا خرید سوال کردم بعد بش گفتم اگه اینجوری باشه پارس انلاین adslبهتره که،بعد یارو برگشت گفت نه من الان دارم اینجا از پارس انلاین استفاده.... اینو که گفت همینجوری موند به یارو گفتم آقا دیگه سوتی رو دادی ادامه بده.:31:خودشون از adslپارس انلاین استفاده میکنند ولی وایمکس میفروشند خیلی زشته