تشکر از راهنمایی شما ابه نظر میاد شما 921 رو توصیه می کنید ایا اختلاف 200 تومن با 821 ارزش خرید داره و بیشتر امکانات میده
Printable View
تشکر از راهنمایی شما ابه نظر میاد شما 921 رو توصیه می کنید ایا اختلاف 200 تومن با 821 ارزش خرید داره و بیشتر امکانات میده
بستگی به بلندگوتون داره برای 426 و 428 جامو فرقی از نظر قدرت خروجی نمی کنه و 821 جواب می ده و در مورد امکانات هم خودتون باید تصمیم بگیرید که این امکانات اصلاً به کارتون می یاد؟نقل قول:
ولی به طور کلی من از 921 راضیم و می تونم توصیش کنم.
ضمن اینکه اختلاف قیمت پایونیر نسبت به قیمت جهانیش از بقیه برندها کمتره
رایان عزیز یعنی ساب یاماهارو با باند جامو 428 ست کنم؟اخرین قیمت ساب یاماها215؟
می تونم بپرسم 921 رو کی و چند واز کجا گرفتید؟
بله ست خوبیه.حدود 400 باید باشه.اگر گرون تر نشده باشه.ولی اگر قیمتش براتون زیاده باز هم گزینه ساب هست.شما یسر بزن به آکوستیک و شرکا و یا نمایندگی یاماها ببین ساب مناسب با بودجتون چی دارند و نهایت از بین اونها یکی رو انتخاب می کنیم.نقل قول:
با خدمت دوستان
رایان عزیز با این قیمتها فکر کنم باید تیکه تیکه خرید کنم اول ست بلند گو بعد امپلی بعدهم پلیر .
ست اسپکیر شما چی پیشنهاد می فرمائید البته پستهای قبلی ا خوندم و متوجه شدم خود شما سیب دارید و لی ایا با این قیمتها ارزش دارد .
متاسفانه این فروشنده ها هم پشت چشمون فقط دلار افتاده رحم هم ندارند جنسی که نزدیک یکسال پیش خریده اند را با قیمت دلار 3000 تومن 20 در اضافه روی قیمت شرکت و......
در مورد خرید دست دوم چطور البته از مصرف کننده
از دوستان کسی دنون 1311 برای فروش ندارد دست دوم با تشکر
سلام.بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.بلندگوی خوب که زیاده.با این قیمت که هیچکدوم از بندگوها ارزش ندارند چون تقریبا سه برابر قیمت جهانیشون هستند ولی متاسفانه چاره ای نیست.هر کسی که سیستم و صدای خوب بخواد مجبوره که هزینه خیلی بالایی بکنه.نقل قول:
دست دوم اگر گیرتون بیاد عالیه.
با سلام مجدد خدمت شما رایان عزیز
در مرحله اول حدود 1 تا 1.5 می خواهم هزینه کنم .
در مورد دنون 1312 یک مورد بود تصویر را تا 60 هرتز ساپورت می کنند ایا درست هست به نظرم با این هرتز تصوی برای سه بعد دچار مشکل نمی شود . مورد بعدی قرار دادن بلندگوهای تک و فول رنج هست ایا واقعا یک اسپکر می توانند فول رنج باشد بالاخره یکجای کارش می لنگد .؟؟؟
مورد بعی هم همون پایونیر هست .ولی واقعا به دلم نمی نشیند ولی نمی دانم توی این اشفته بازار چه می شود کرد به نسبت قیمت معقول تر هست ولی کیفیت ..... مشخصات تکنیکال امپ 520 دقیق پیدا نکردم هرتز تصویر و سایر موارد .
مرد بعدی در مور فوکال سیب بود من صداش را گوش کردم به نظرم چند ایراد بود که صداش به دلم ننشست به نظرم توی جایی که تست کرده بودند صدا دچار اعوجاج شده بود . دلیلش هم اول اینکه برای تست کنسرت یانی بود اگر پکیج سینمایی هست بایدیه فیلم تست شود نه کنسرت و موزیک مورد بعد هم عدم تنظیم صحیح جایگذاری و اکوستیک .
سلام.این بودجه ای که گفتید فقط برای بندگوست؟یا بلنگو و آمپ؟نقل قول:
کجا نوشته تا 60 هرتز ساپورت می کنه؟
بلندگوی فول رنج بد نیست.همین الان یسری از بلندگوهای های فای هم هست که به صورت فول رنج هست و صدایی عالی تولید می کنه.
برداشت شما از صدای سیب جالبه.برای اطمینان بیشتر در خواست دموی دیگه ای می کردی.
سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان عزیز من یک سینما خانگی الجی مدل LH-860HTS خریداری کردم اما هرچی توفلش میریزم میزنم بهش نمیتواند اون رو پخش کند مثلا فرمت mkv و avi رو نمیتواند پخش کند
حالا سوالم این هست میشه این سینما خانگی رو آپدیت کرد؟
یا کاری کرد که تمام فرمت ها رو پخش کند؟
با تشکر از همه دوستان
اگر آپدیتی تو سایت ال جی باشه.اگر هم باشه همچین قابلیتی اضافه نمیشه.تو دفترچه اش نوشته از چه فرمت هایی پشتیبانی می کنه.از همون ها استفاده کن.نقل قول:
با سلام مجدد
رایان عزیز راستش برای خودم هم یک علامت تعجب بالای سرم بود . چرا این طوری بود چون موسیقی بود قبلا شنیده بودم روی مینی های فای خودم که زمانی خریدم قیمتش یک سوم الان سیب بود .
اولان من اصلا به تصوبر نگاه نکردم تمرکزم روی صدا بود جزئیات شفافیت وضوح
مورد بعدی احتمال می دهم چون با امپ مرنتز بود به نظرم وات امپ بالاتر از قدرت اسپکر ها بود .بلوری پلیر هم سامسونگ بود .چون شاگردش بود صداش هم اذیتم کرد بی خیال شدم اومدم بیرون
60 هرتز نمی دانم کجا خوندم هر چی می گردم پیدا نکردم پیدا کنم قرار می دهم .
با این وضعیت باید قید ورودی ها رو بزنم برم سراغ همون 1312 ولی این هم مشکل همون اسپیکر های فول رنج در ضمن این هم متوقف شده تولیدش
پایونیر هم دمو جایی نگرفتم ولی مطمئن هستم با دوم دومش اذیتم می کنند دوستانی که دارند نطری ندارند خود شما امتحان نکردید
باز هم ممنون از لطف و راهنمایی شما
شماره نمایندگی پارک وی را هم خود اقای ملک زاده (جم) گرفتم نداشت .
شماره 226665290
برای RS777 خروجی PS3 رو روی LPCM بذارم یا Bitstream ؟
آخه بازی ها و فیلمای ساراندم رو فقط PCM نشون میده. مشکلی نداره؟
آیا گیرنده های دیجیتال در برابر شرایط بد آب و هوایی (برف و باران) کیفیت تصویر ثابتی دارن یا خیر؟
یعنی وقتی بارون شدید میباره این وسایل هم همانند سایر گیرنده های مـــاهـــواره ای دچار اختلال میشن یا نه؟
سلام.نقل قول:
صدای 1312 رو هم بشنوید.
شما که با صدای سیب مشکل داری بعید می دونم بتونی با صدای rs کنار بیای.
شما قاعدتا باید از bitstream استفاده کنی ولی اگر فقط روی PCM صدای سوراند رو داری پس مجبوری که روی PCM قرار بدی.یادمه یه منویی برای ساپورت صداها وجود داره تو منوی PS3.به صورت دستی اونارو تیک بزن ببین فرقی می کنه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
رایان عزیز متاسفانه جایی برای تست صدای دنون 1312 نیست خودش رو هم پک یک جا پیدا کردم .
نمی دانم باید کارتن بخرم .بعد این این لپ لپ شانسی ببینم چی هست .
دوستان بهترین مدل این گیرنده های دیجیتال برای pc چیه؟(برای pc میخوام نه لپ تاب پس اگه اینترال هم بود بگین!)
من اصلآ در مورد اینا اطلاعی ندارم پس خواهشآ بهترین مدل رو معرفی کنید+قیمتش...
بینهایت ممنون...:40:
KWorld برند معتبریه گارانتی دریا کامپیوترنقل قول:
لیدتک رو آواژنگ قبلا وارد میکرد نمیدونم هنوز در بازار هست یا خیرکد:http://www.daryacomputer.com/Catigory.aspx?brandID=15
لیدتک و کیورلد مدل های زیادی دارندکد:http://www.leadtek.com/eng/multimedia/default.asp?lineid=6&seriesid=55&cookcheck=Yes
اگر نتونستید پیدا کنید گیگابایت گزینه خوبیه
سلامنقل قول:
بدون تست خرید نکن.نظرت در رابطه با بلندگوهای شرکت جامو چطوره؟اگر صداشون رو نشنیدی برو پاساژ شرکا صداشون رو بشنو.
اینا از xvision بهترن؟نقل قول:
قیمتهاشون چنده؟بهترین مدل بینشون چیه؟کامل ترین مدل!
ممنون...
در لینک کیورلد که قرار دادم دو مدل ----t هست
USB ----T Pico TV
و
USB Hybrid TV Stick Pro
که مدل دومی هم آنالوگ هست و دیجیتال
گیگابایت اسم دقیق مدلش U7300
لیدتک و کیورلد برند های خیلی معتبریند
من یک کارت تی وی لیدتک دارم بعد از حدود 7 سال هنوز درایور آپدیتش رو برای ویندوز های مختلف ارائه میده
قیمت ها رو ندارم
گیگابایت رو یک فروشگاه آنلاین 39 قیمت زده
بهتر از طریق نمایندگیشون اقدام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک سینما lg هست مدلش اگه اشتباه نکنم 790 هست برای یک بنده خدایی هست میخوام بخرمش حالا چیزی که هست اینه که این سینما خانگی dvdplayer نداره و بقیه متعلقاتش موجودهمن یه ps3 و یه ----- و یه کامپیوتر رو با کابل hdmi به lcd وصل کردم و حالا میخوام ببینم میتونم این سه تا رو به این سینما خانگی وصل کنم یا نه و اگر میشه لطفا راهنمایی کنید به چه صورت ؟ممنوناگر*نیاز به خرید پلیرش باشه حتما باید خود lg باشه؟ یا اینکه میتونم مارکهای دیگه رو هم تهیه کنم؟
دیروز تحویلش گرفتم میگفت یه قطعه برقی اش خراب شده بودهنقل قول:
البته به خاطر گارانتی داشتن چیزی نگرفت ازم
گفتم بابا من سر راهش محافظ مخصوص لوازم صوتی تصویری گذاشتم
میگفت نمیدونم یه نوسان برقی اومده بوده روش
به نظرتون منطقی هست ؟ طرف هم نمیندگی مجاز سونی بود
حالا در کل از یه محافظ چهار خروجی دار اگه 3 تاشو استفاده کنی واسه تلویزیون و سینما و ----- که با هم هم روشن باشن زیاده ؟ فشار میاد بهش ؟
اگر رابط استاندارد استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
مخصوصا نوسان ممکن هست بهش آسیب بزنه بخاطر اینکه این محافظ ها از 170 تا 250 ولت کار می کنند و بعدش برق رو با یک تاخیر وصل می کنند. اون قطعه هم ممکن هست به ولتاژ حساس بوده باشه. در ضمن ممکن هست برق دارای یکسرس نوسانات فرکانسی و یا هارمونیکی هم باشه و به قطعات حساس و یا ضعیف آسیب بزنه
در این ضمینه یا باید از استابلایزر استفاده کرد یا اینکه قضیه رو به شانس موکول کنیم
با توجه به اینکه قیمت استابلایزر هم ارزون نمی باشد و فقط بدرد سیستم های گرون و حرفه ای می خورد .بنابراین قضیه کمی شانسی میشه .
امیدوارم این قضیه براتون تکرار نشه.
در ضمن برای اطمینان بیشتر تغذیه بلند گو ها و مخصوصا سابتون رو از یک رابط نگیرید.
با سلام
بنده یک گیرنده دیجیتال x vision 343 گرفتم تمام کانال ها خوب می گیره اما شبکه 3 صدا نداره! نمیدونم مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید.
ضمنا اپدیت جدید گیرنده رو نتونستم از سایت خود مادیران بگیرم.!!!!!!!!!!
نمیدونم والانقل قول:
البته برق بلندگو ها وساب و ... همه از دستگاه اصلی تامین میشن خوب
دو تا ساراند از منبع خودشون میگین که جداست
می تونید یه پلیر دیگه تهیه کنید که آمپ داخلی داشته باشه.حتم انیازی هم نیست که ال جی باشه فقط به اهم بلندگوها و خروجی پلیر دقت کنید که یکی باشه.نقل قول:
یعنی هیچکس (حتی کاربران گیرنده دیجیتال) نمیدونند وقتی هوا بارانی یا طوفانی میشه بر روی کیفیت پخش تصویری گیرنده های دیجیتا تاثیر میذاره با نه !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آخه من از برخی ها شنیدم وقتی بارون میاد دیگه نمیگره و بدرد نمیخوره ... میخواستم بدونم درسته با نه
سلامنقل قول:
بستگی به قدرت سیگنال شما داره.اگر سیگنالتون ضعیف باشه امکان داره هنگامی که هوا بارونی هستش تصویر همراه با کمی خش باشه ولی اگر سیگنالتون قوی باشه هیچ تاثیری نداره.
ما از آنتن هوایی استفاده میکنیم. مشکلی تا حالا نداشتیم. یعنی در باد و باران و طوفان و برف هم تصویر مشکلی نداشته.نقل قول:
برای مشکل اولتان یک بار دیگر کانالها را جستجو کنید.نقل قول:
برای آپدیت هم به لینک زیر بروید
بعد در قسمت نرم افزارهای ویژه روی XDVB-343 Special Software V 1.30 کلیک کنید.
یا از این لینک بگیرید
فیلم wrath of the titan رو نسخه 3D دیدم.از نظر تصویر 3D معمولی بود ولی صدای خوبی داشت.
سلام
من گيرنده ي ديجيتال کاليوز دارم(ميدونم اسمش عجيبه و البته نامعروف)
يه مسئله اي که جديدا پيدا کرده اينه که شبکه هاي 1 تا5 و خبر و اموزش را اصلا نميتونه نشون بده و هي قطعيه سيگنال ميده
ولي براي بقيه ي شبکه ها مثل ورزش اصفهان . . . مشکلي نداره به نظرتون مشکلش چيه؟
اين را هم بگم من يک گيرنده usb هم براي کامپيوتر دارم که با هيچ کدوم از شبکه ها مشکلي نداره
برند CALLUSE بیشتر تو زمینه ایفون تصویری فعاله - یه چندوقتیه گیرنده دیجیتالم تولید کرده . احتمالا ایراد از آنتن هست . همین آنتن به گیرنده USB وصل کنید وببینید همه شبکه هارو دریافت میکنه یا نه.نقل قول:
دوستان من اولین باره مبخوام گبرنده دیجیتا بخرم...تا حالا فقط عکسش رو دیدم و هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم....
1-این گیرندها آنتن و این چیزا که نمیخواد؟
2-کیفیت برنامه هایی که پخش میشه از تلویزیون 480 هست؟؟؟ پس گیرنده ی دیجیتال full hd به چه درد میخوره؟؟؟
3-با چه کابلی به تلویزون وصل میشه؟؟؟ با rgb با vga یا hdmi???
4-چند تا شبکه داره؟؟؟
5-یه مدلی بهم معرفی کنید تا حدود 70 تومن که کیفیتش خوب باشه و قابلیت ضبط برنامه رو هم داشته باشه فلش بخوره....ممنون....
سلام نظرتون راجع به ایستر چیه ؟ فقط میشه از طریق اینترنت خرید تا از اصفهان پست کنند . به نظر شما قابل اطمینان هست ؟
دوست گرامی ، این همه گیرنده دیجیتال با اسم ها و گارانتی شرکت های معتبر هست ، بعد شما رفتید کالیزور خریدید.نقل قول:
در مورد مشکل اولتون، شما حتما از یک انتن بوستر دار (تقویت کننده ) استفاده کنید ، که سیگنال قوی تری رو بتونید دریافت کنید و مطمئن باش که مشکل از گیرنده دیجیتال نیست چون شما میتونید کانال های استانی رو بگیرید. فقط لطفا میگید گیرنده دیجیتال رو چند خریدیش.
سلام . آیا گیرنده ایکس ویژن مدل 353 همه نوع فرمت زیر نویس رو پشتیبانی می کنه ؟برد کنترلش چطوره ؟ یه جای دیگه از گیرنده ایستر خیلی تعریف شده بود اما خریدش فقط اینترنتی هست از سایت پرشیا دیجیتال مشخصاتش رو که خوندم خیلی خوشم اومده ولی نمی دونم قابل اطمینان هست یا نه ؟ در ضمن این ایکس ویژن 353 از لحاظ پخش فرمت های ویدویی چطوره ؟
سلام عزیزان . من کاربر جدیدم . از این که می بینم این تاپیک به قوت خودش باقیه خوشحالم . دوستان اگر کسی از شما با گیرنده X.Vision 353 کار کرده خواهشا بگه این گیرنده از لحاظ مدیا پلیر چطوره ؟ چند نوع فرمت زیر نویس رو پشتیبانی می کنه بین (SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA) ؟ قدرت دریافت سیگنالش چطوره ؟ و از همه مهم تر این که قدرت برد ریموتش خوبه یا نه ؟