نه عزیزنقل قول:
اخه دانشگاه ازاد و تخفیف؟!:دی
منم ترم اولم معدلم بالای 18 میشه ترکوندم :دی
Printable View
نه عزیزنقل قول:
اخه دانشگاه ازاد و تخفیف؟!:دی
منم ترم اولم معدلم بالای 18 میشه ترکوندم :دی
آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟بعد از سه صفحه...نقل قول:
بده در راه خدا:31:
سلام
اقا این چه وضعشه امروز واسه ما انتخاب واحد گزاشتن ،از امتحانای ترم قبل یه نمره بیشتر نیومده یعنی از 9 تا امتحان نمره یکیش بیشتر نیومده با این یه نمره هم من مشروط حساب میشم و نمیزاره بیشتر از 15 واحد وردارم....
ترم دووم هم یه همچین کاری کردن چون امکانات نداشتن نمره یکی از در سا رو نگه داشتن بعد از اینکه همه در سا نمرشون اومد با اون یه درس کاری کردن هیچ کس بالا تر از 17 نشه معدلش تا بخواد 24 واحد ورداره....
واقعا ادم میمونه چی بگه...
سلام
ظرفیت باقی مانده در لیست دروس ارائه شده اگه به صفر برسه دیگه نمیتونیم اون درس رو با همون استاد (با ظرفیت صفر) برداریم؟:19:
از طریق اینترنت نه!نقل قول:
ولی اگه بری گروه باهاشون صحبت کنی شاید خودشون اون کلاس رو برات بردارن،یا یه دونه ظرفیت باز کنن خودت برداری!
معمولا اگه 24 ساعت بشینی ریفرش کنی پیش میاد یه نفر اون کلاس رو حذف کنه،اونوقت سریع میپری برمیداری!
سلام رشتم عمرانه
ازمایشگاه فیزیک با ازمایشگاه فیزیک1 چه فرقی داره؟
سلام دوستان
شهريه ي هر ترم كارشناسي ارشد رشته ي اموزش زبان چقدر در مياد؟
...................حذف
این چه وضعشه تا اومدیم درسهارو انتخاب کنیم ظرفیت صفر شد همه رو بردند حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:37:
حذف و اضافه میشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:37:
يه درس بيشتر نداريد...آز فيزيك هست...به احتمال زياد شما اشتباهي ديدي...نقل قول:
سلام رشتم عمرانه
ازمایشگاه فیزیک با ازمایشگاه فیزیک1 چه فرقی داره؟
دست رو دلم نزار كه خونه....تا حالا اينطوري انتخاب واحد نكرده بودم...13 ام امتحانا تموم شده....19 ام انتخاب واحد گذاشتن...نمره 3 تا درس اومده يعني انتخاب واحدي كرد رويايي...حالا منتظريم تا اول اسفند حذف و اضافه ببينيم چي ميشه....:41:نقل قول:
این چه وضعشه تا اومدیم درسهارو انتخاب کنیم ظرفیت صفر شد همه رو بردند حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاشو برو دانشگاه بگو برات ظرفیت باز کنن...نقل قول:
الان شهریه رو تمام و کمال دادم اگه بعدا حذف و اضافه کنم و یه مقدار طلب کار بشم تو ترم بعد میتونم به همون میزان کمتر پول بدم ؟
یه چیز بگم بخندیم دیروز سایته رفیق منو بخواطر 280 تومن(2800 ریال) بدهی باز نمیکردن انتخاب واحد کنه...
درود
آره دادا :46: اون مقدار رو بستانکار میشی و میمونه واسه ترمای بعد.نقل قول:
:دی :دینقل قول:
کجاست مگه دوستت !؟ عجب نامردا و بی شعوراییند اینا :دی از ما فکر کنم زیر 20 تومن و اینا رو گیر نمیدند.
---------------------------------------------------------
من که این ترم ترکوندم با این انتخاب واحدم :دی اینا رو برداشتم :
ریاضی مهندسی
مدار 2
ماشین 1
الکترونیک 1
مدار منطقی ( تو حذف و اضافه میگیرم)
انسان در اسلام ! :دی
ترمودینامیک
آز مدار و اندازه گیری
قرائت قرآن !
اگه مدار2 رو نمیخواستم با یه استاد خوب بگیرم، چهارشنبه فقط واسه همین یه کلاس نمیرفتم ولی خب ارزش داره :46: :20: اما با این حال 3 شنبه و 5 شنبه تطعیل شدم. حالا حذف و اضافه هم درستش میکنیم ساعت و یکی دوتا استاد رو و مدار منطقی رو هم میگیرم.
تهران جنوب....نقل قول:
کجاست مگه دوستت !؟ عجب نامردا و بی شعوراییند اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ما فکر کنم زیر 20 تومن و اینا رو گیر نمیدند.
برای حذف و اضافه چقدر به ظرفیت ها اضافه می کنند؟
بستگی داره چقدر ظرفیت باشه و چقدر الان باز کرده باشند، ممکنه 6 تا 12 تایی هم بشه حتی! ولی اصولا اینه که دیگه مینیمم فکر کنم یه 4 ، 5 تایی اضافه کنند.نقل قول:
بستگي به سياست دانشگاه داره كه ظرفيت كلاس ها چقدر بستهنقل قول:
حالا يكم كم و زياد مهم نيست
بستگي داره اين كلاس ماكسيمم ظرفيتش پر شده يا هنوز هم جا داره
كارگاه هست يا غيركارگاه
برخي اوقات برخي از استاد ها كلاسشون خالي ميمونه اگر هي ظرفيت اون يكي رو ببرن بالا كلاس اون وري خالي ميمونه
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
بستگي داره امور مالي سايت رو چقدر تنظيم كرده باشننقل قول:
بعضي ها شهريه ثابت ميگيرن و سيستم تا يك ريال كمتر هم اجازه نميده مگر خود مالي درستش كنه
كسي جواب ما رو نميده؟نقل قول:
فک کنم یادمه ترم اول مدیر آموزشیمون یه چیزایی در مورد اینکه یه سری واحدو نباید انتخاب کنم می گفت... فک کنم اسم ریاضی رو هم اون روز گفت:31: منتهی من ریاضی پیش دانشگاهی رو پیش نیاز نخوردم...
میخواستم بدونم که این ریاضی عمومی واسه همه ی رشته ها هست؟
من امروز صب حتی شهریه ثابتو هم نداده بودم ولی قشنگ تونستم انتخاب واحد کنم :27:نقل قول:
یه چیز بگم بخندیم دیروز سایته رفیق منو بخواطر 280 تومن(2800 ریال) بدهی باز نمیکردن انتخاب واحد کنه...
البته بعدش کلشو دادم :31:
نقل قول:
اگر متقاضی در اون درس زیاد باشد احتمال دارد که اضافه بکنند در موقع حذف و اضافه در این مورد باید با واحد تون ماس بگیریرد ...
موفق باشید
ثبت نهایی دروس برای من کمرنگه نمیتونم بزنم ولی درسها اضافه شدند مشکلی که پیش نمیاد؟
خواهش میکنم همین امشب جواب بدید
ظاهرا خود مدیر سایت برداشته که کسی ثبت نهایی نکنه تا حذف/اضافه نخواد بره دانشگاه بازش کنهنقل قول:
برو تو برنامه هفتگی اگر دروست هست که ثبت شده
طبق مصوبه 748 شورای برنامه ریزی آموزش عالی : دانش آموختگان دوره کاردانی پیوسته در صورت قبولی در کارشناسی ناپیوسته نیاز به گذراندن 24 واحد درسی ندارند اما اگر در رشته غیرمرتبط پذیرفته شوند باید24 واحد را بگذرانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
طبق این مصوبه دانشجویانی که در مقطع کاردانی معدل انها زیر 14 بوده ولی در رشته غیر مرتبط با رشته خود در مقطع کارشناسی قبول شده اند باید 24 را بگذرانند و مابقی دانشجویان از این دروس معاف می باشند.
خوشبختانه این مصوبه که از نظر بسیاری از کارشناسان کاملا غیر کارشناسی و غیر عادلانه به نظر میرسید حذف گردیده و تلاش بسیاری از دانشجویان در این مدت برای حذف این مصوبه ستودنیست
منبع : کارشناسی
سلام دوستان این که میگن مال بچه های جانباز رایگان شده فقط مال جانبازه یا بچه های ایثارگرم رایگانه منظورم پدر منم توی ارتش بوده و کارت ایثار براش اومده شامل حال ما هم میشه
آقا من شهرستانم. یه کتاب میخوام.
سایتی هست که امکان جستجو در کتابخونه دانشکده های مختلف رو بده ؟
سلام
مطمئنم نیستم اینجا جاش باشه ولی چون خودم دانشگاه آزادی ـم اینجا میپرسم :دی
آقا ظلمه در حق ورودی ها جدید. هیچی عمومی به من نرسید این ترم. در نتیجه 20 واحد دارم شامل سه واحدی ها مختلف و دو تا هم آز.. شیمی آلی ـمون هم به دلیلی قبول ـمون نمیکنه. یا ارور تداخل ساعت میده یا میگه پیش نیاز پاس نکردید..
خلاصه. من ریاضی 2 و فیزیک 2 رو که باید داشته باشم. جز اون برنامه نویسی کامپیوتر برداشتم، اقتصاد و طرح مهندسی و موازنه انرژی و مواد. سه تای آخر خیلی سنگین ـند آیا؟ نه خیلی خرخون ـم نه خیلی خوشحال :دی به نظرتون بهتره حذف کنم؟ و صبر کنم ببینم شیمی آلی درست میشه یا نه؟ یا اصلا دنبال شیمی آلی هم نرم و 17 واحده باشم؟ عیب نداره شیمی آلی رو ترم 3-4 برداریم؟
مرسی.. خیلی.
جون بچتون جواب بدید. تا امشب وقت دارم :|
خب اگه می بینی بهت فشار میاد این ترم اولی 16-17 واحد بیشتر ور ندار
یادت باشه نیمسال دوم از نیمسال اول کوتاه تره
تا چندين ترم بعد فكر عمومي زياد نباشيد. الببته بستگي به مدير گروه عمومي داره.نقل قول:
معمولا توی ترمای تابستون ریاضی 1 یا فیزیک 1 ارائه میشن؟
نیمسال دوم از کی شروع میشه؟
دقیقا" از امروز شروع شدنقل قول:
نیمسال دوم از کی شروع میشه؟
:31:
کیا هفته اول نمیرن سر کلاس؟ :31:
همش بستگي به دانشگاه داره.نقل قول:
ثبت نام مجدد در دانشگاه ازاد
جاماندگان از نام نويسي در کنکور سراسري پزشکي و غيرپزشکي 91 دانشگاه آزاد اسلامي از 30 بهمن ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام در اين آزمون اقدام کنند.به گزارش خبرنگار مهر، جاماندگان از نام نويسي کنکور سراسري پزشکي و غيرپزشکي 91 دانشگاه آزاد اسلامي از 30 بهمن تا 3 اسفندماه فرصت ثبت نام مجدد دارند.
اين دسته از داوطلبان مي توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به دريافت دفترچه راهنما و خريد کارت اعتباري اقدام کنند. همچنين امکان خريد شناسه کارت اعتباري از طريق خودپردازهاي بانک ملي نيز فراهم مي شود.
داوطلباني که در دوره نخست ثبت نام کامل خود را انجام داده اند و قصد تغيير رشته دارند مي توانند در اين فرصت به وجود آمده بار ديگر به منظور تغيير رشته ثبت نام مجدد انجام دهند.
پس از اين نام نويسي، ثبت نام اول آنان که در دوره پيش صورت گرفته لغو مي شود و کارت ورود به جلسه براي آنان بر اساس ثبت نام دوم صادر خواهد شد.
به گزارش مهر، آزمون رشتههاي غيرپزشکي دانشگاه آزاد در روزهاي 15 و 16 تير ماه 91 و آزمون رشتههاي گروه علوم پزشکي 29 تيرماه 91 برگزار ميشود.
نتايج نهايي کنکور سراسري دانشگاه آزاد در نيمه دوم شهريور ماه اعلام مي شود و حدود 350 تا 400 هزار نفر در آزمون 91 پذيرفته خواهند شد.
بچه ها من از حذف و اضافه هیچی نمیدونم
الان که چند دقیقه دیگه سایت باز میشه چیکار کنم؟
میخوام چند تا دیگه بردارم
بچه ها امروز آخرين درسم هم اعلام شد
معدلم شد 18 به بالا
واسه كم شدن شهريه بايد چيكار كرد ؟؟؟
چقدر كم ميكنن از شهريه؟
از بین دوستان کسی لطف میکنه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد امسال رو برای دانلود بذاره؟
در ضمن یک سوال،
بنده دانشجوی کارشناسی نرم افزار بودم ولی با کاردانی در رشته فارغ التحصیل شدم و دارم میرم سربازی.. بعد از سربازی و قبولی در کنکور کارشناسی ناپیوسته، اون درسهایی از کارشناسی که پاس کرده بودم رو معادلسازی میکنن؟ نمره ها باید حداقل 12 باشه؟
آیا دانشگاه های دولتی و جامع علمی کاربردی هم واحدهای پاس شده دانشگاه آزاد رو معادلسازی میکنند یا خیر؟
با سپاس.
سلام دوستان کسی اینجا محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گرافیک رو میدونه؟ روز پنج شنبه هست مثل اینکه
مکان برگزاری رو گفتن انگار فقط تهران هست و شهرای دیگه ندارن درسته؟