دوست عزیز با 2 تومن نمیتونی 50اینچ خوب بخری ! اگه میتونی یا بودجت رو بیشتر کن یا 46 اینچ بگیر .نقل قول:
دوست عزیز با 2 تومن نمیتونی 50اینچ خوب بخری ! اگه میتونی یا بودجت رو بیشتر کن یا 46 اینچ بگیر .نقل قول:
اگه میخوای یه عمر خیالت از پنل تلویزیونت راحت باشه شارپ بگیر که پنلش ژاپنیه .نقل قول:
مدل LC40M500- BK شارپ تا حدودی با بودجت جور در میاد. قیمتش 940 تومنه .
به نظرم از بانه نگیر چون تلویزیونی که با گارانتیه یه عمر خیال آدم رو راحت میکنه .
تفاوت led و lcd در نوع لامپهایی است که در پنل تلویزیون استفاده میشه.نقل قول:
مسلما" led از lcd بهتره چون led در واقع همان lcd است که کاملتر شده و مزایایش به حداکثر و معایبش به حداقل رسیده .
چند اینچ می خوای ؟
یه سر به سایت زیر بزن اطلاعات عمومی خوبی در مورد tv ها بهت میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه کیفیت و نمایش رنگهای زنده و طبیعی برات مهمه بین سونی مدل ex720 و مدل le700m شارپ یکی رو انتخاب کن . اگه بگی چه مشخصاتیش برات مهمه بیشتر راهنماییت میکنم.نقل قول:
به نظر من که سونی رو از نظر کیفیت باید با شارپ مقایسه کرد نه سامسونگ !!!!
مرسی دوست گلم از جوابتنقل قول:
گویا هدایاش محدود یا کلا کنسل ککردن ، سامسونگ رو !!!
حالا در کل از بین شما دوستان بنظرتون کدوم برند و مدل از بین تلویزیون های موجود تو بازار خوبه تو 55 اینچ ها . ما که قصد خرید و هزینه کردن داریم یه وقت سراغ مدل بد نریم حداقل با اینهمه هزینه و ...
خواهشا بدون تعصب بگید با در نظر گرفتن کیفیت - زیبایی و هدایااشم باشه عالیه :دی
1تومن هم بازم کمه.منم گفتم حداقل 1 تومن باید هزینه کنی.نقل قول:
به عنوان مثال Samsung 32D5550
تی وی تو این قیمت یا زیره 500 خوب زیاد هست فقط باید بگردی
اگه زیاد اصرار به زیادی بزرگ بودن تی وی نداشته باشی چند انتخاب داری
این تی وی که میگم همه چیزایی که خواستی رو داره بعلاوه یه سری چیزای دیگه
اما 24 اینچه ال ای دی هم هست
مشخصاتش
کیفیت تصویر با وضوح 1080*1920 پیکسلFULL HD
پنل با فرکانس: 120 هرتز
دارای تیونر دیجیتال داخلی DV B-T
با پشتیبانی از فرمت :MPEG-4 - H02644
ذخیره برنامه ها بر روی حافظه جانبی USB
تلتکست با ذخیره سازی 2000 صفحه
دارای 2 ورودی HDMI دارای ورودی کامپیوتر (PC)
دارای پخش کننده مالتی مدیا با پشتیبانی از: USB2.0
قیمتش حدودا 400
البته یه تی وی دیگه هم هست مثل اینکه از اینم بهتره سازندشم صنامه قیمتشم فک کنم 350 بود مدلش رو خواستی میبینم بهت میگم اما چون جدیده مثل اینکه جایی لینکش نیست منم با پرس و جو تبلغاتش رو دیدم
نقل قول:
اینجا سر بزنید
دوست عزیز به نظر من این هدایا و تفاوت قیمت کاملا" منطقیه و حیفه که اینها بخواد تو رو از یه خرید بادوام با کیفیت خوب محروم کنه. چون پنل ژاپنی و فناوری منحصر به فرد شارپ رو نمیشه با سامسونگ مقایسه کرد. در هر صورت امیدوارم بهترین انتخاب رو کنی :)نقل قول:
اگه قیمتش واست مهمه پلاسما بگیر؛ 50vt30 پاناسونیک گزینه خوبی میتونه باشه.............نقل قول:
اگه نه میخوای ال ای دی بگیری 55ex720 سونی رو میدونم قیمتش از 50vt30 بیشتره و کیفیتش پایینتر..............
55" خوب hx925 سونیه که فکرکنم حدود 6تومنه..........
هدیه اونوقتی خوبه که خرید خوبی کرده باشی دوست من.................
من خودم برام کیفیت تصویر و نمایش رنگهای طبیعی در تصاویر خیلی مهمه . از طرفی دوام و مرغوبیت پنل هم جای فکر داره و مهمه . من چیزایی که برام مهمه رو توی برندهای سونی و شارپ میبینم و به نظرم آدم با خرید tv از ایندو تا برند میتونه خیالش از هزینه ای که کرده راحت باشه :)نقل قول:
موفق باشی
دوستان سلام ببخشید اینجا می پرسم !
من یه la32d475g1m سامسونگ گرفتک فیلمها رو چطور باید با زیر نویس فارسی دید ؟
من هرچی سعی کردم نشد! من بلد نیستم یا این فارسی ساپورت نمی کنه؟
ممنون می شم جواب رو برام پخ هم بکنید
این تلوزیونم فرکانس تصویرش 50 هرتزهنقل قول:
انطباق 100 هرتز داره
فقط سونی EX720 32inch به قیمت 1190000 تومن تو 32 اینچی ها 100 هرتزه
سلام دوستان
در مورد خرید تلوزیون 40 اینچ تا قیمت 2/200 نظرتون چیه؟
بین دو مدل sony nx720 و samsung d7770 کدوم بهتره؟
نقل قول:نقل قول:
مرسی بچه ها:40:
پس یعنی سامسونگ ارزش جنس و کیفیتش پایین تر از سونی و شارپ هست ؟
بیخیاله سامسونگ شم ؟
هزینه واسم مهم نیس ، ولی میخوام مدل و برندی و انتخاب کنم که با صرف این هزینه حداقل بعدا پشیمون نشم .
سونی با شارپ چه تفاوتهایی دارن ؟
تفاوت قیمتیشون خیلیه از بانه ؟
چه مدلیشون خوبه ؟
سلام
کسی از led 32 lg 5610 اطلاعاتی داره شنیدم 3dهم ساپورت میکنه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در باره ش داره منو راهنمایی کن:20:ه
سلام
بین دو تلویزیون سونی 40 اینچ bravia bx400 و LG 42ld460 کدام را انتخاب میکنید؟ آیا bx400 تیونر دیجیتال دارد و میتواند زیرنویس را پخش کند؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ ممنون
نقل قول:
آره دوست عزیز دیگه به چه زبونی بگیم بی خیال برند سام(من اسمشو گذاشتم اسمشو نبر) شو
از بانه نخر.فقط نمایندگی
سونی بعضی از مدل هاش عالیه مثله hx925 که هم3D Full LED هم local dimming داره البته قیمتش هم بالای 4تومانه
JVC مدل D10 هم3D Full LED با local dimming که بازهم بالای 4تومانه
philips 9705 هم 3D Full LED که بالای 3تومانه
philips 8605 هم 3D Edge LED حدود 2.400
شارپ هم 3D le830 Edge LED و 2D le700m
و بالاخره سونی 3D EX720 مدل های خوب LCD LED هستن
پلاسما هم پایونیر کورو و پاناسونیک 3D vt30 و 3D st30 و 2D v20
اینها مدل های خوب بازار هستن
حالا این گوی و این میدون
همه چی بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی
در مورد local dimming هم به این آدرس برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد شارپ هم به این ادرس برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل جدیدش SLE23HD01MD هستش با قیمت 360 تومن . اندازه پنلشم 23.6 اینچ هست. تا 520 تومن هم میتونی 32 صنام بگیری که از نظر امکانات عالی هستش حتی قابلیت ضبط هم داره ولی هیچکدوم 100hz نیستن.نقل قول:
یه تلویزیون ارزون 22 اینچ یا تو این مایه ها که زیاد گرون نباشه برای شرکت میخام اگر ایرانی هم بود باشه فقط زیاد گرون نباشه چی پیشنهاد میکنید؟
دوست عزیز سپاسگزار!نقل قول:
ولی چون مساله کارایی performance را مطرح کردی و تاکید داشتی روی اون، جالبه این لینک را مطالعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کواترون 8300 ، نمره 5 را داراست!
دوستان من می خوام lw57000 الجی رو بخرم
فرکانس تصویر (هرتز): 100
انطباق تصویر (هرتز): 120
می خواستم ببینم آیا با این هرتز مشکلی در تصاویر به وجود نمیاد (سریع)
کلا چجور تلوزیونی است
و اگر تلوزیونی تا 1.700 -1.800 تومان پیشنهاد می کنید ممنون می شم
به نظر من حالا که میخوای واسه 40 اینچ یه هزینه خوب کنی دور سامسونگ رو خط بکش چون کیفیت تصویرش و نمایش رنگهای زنده اش نسبت به سونی خیلیییییییی ضعیفه . اگه میخوای به تصویری بینظیر برسی بین مدل sony nx720 که یکی از 3D های خوب سونی هست و مدل LC-40LE8300X شارپ که کواترون هم هست یکی رو انتخاب کن تا یه عمر از گارانتی خوبشون و مرغوبیت پنل و کیفیت تصویرشون خیالت راحت باشه .نقل قول:
دوست عزیز با نظر Samira موافقم . مدل nx720 سونی یکی از مدلهای خوب سونیه که حدود 2200 تومنه . یه نگاه به مشخصات تلویزیون LC-40LE8300X هم بنداز . البته این مدل شارپ قیمتش 1990 تومنه ضمن اینکه ویژگیهای منحصر به فردی داره مثل پانل 4 رنگ (کواترون) که تصاویر بینظیری رو به وجود میاره و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و یکسری هدایای ویژه مثل بلوری پلیر شارپ داره که قیمت این بلوری پلیرش 300 تومنه و به نظرم اگه میخوای هزینه کمتری کنی ولی خرید خوبی انجام بدی با توجه به شرایطی که گفتم مدل شارپه بهتره و با خریدش یه بلوری پلیر مرغوب ولی رایگان هم گیرت میاد !!!نقل قول:
مشخصات تلویزیون LC-40LE8300X
دوستان من می خوام lw57000 الجی رو بخرم
فرکانس تصویر (هرتز): 100
انطباق تصویر (هرتز): 120
می خواستم ببینم آیا با این هرتز مشکلی در تصاویر به وجود نمیاد (سریع)
کلا چجور تلوزیونی است
و اگر تلوزیونی تا 1.700 -1.800 تومان پیشنهاد می کنید ممنون می شم
به نظر من که سامسونگ اصلا" با سونی و شارپ قابل مقایسه نیست . چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟نقل قول:
با خرید شارپ یا سونی میتونی از هزینه ای که کردی مطمئن باشی و بدونی که داری از پنل خوب و تصویر با کیفیت و خدمات ویژه گارانتیشون استفده میکنی . البته همه مدلهای سونی پنلشون ژاپنی نیست و اونایی که پنلشون ژاپنیه قیمتشون بالاست . شارپ تمان مدلاش پنل ژاپنیه و بعضی از مدلهاش مجهز به پنل 4 رنگ هستند که بهشون کواترون میگن و این پنل 4 رنگ فقط مال برند شارپه که تصاویر زنده با رنگهای طبیعی رو به وجود آورده .
در کل هم سونی خوبه هم شارپ .
به نظر من که به خاطر تفاوت خیلی کم قیمت اینجا و بانه ، اصلا" از بانه نخر و خودت رو از خدمات بینظیر گارانتی این دو برند محروم نکن .
موفق باشی
ببین حواست باشه بعضی از مدلهای شارپ مثل مدل LE8300X رو اگه از بانه بخری ضرر میکنی چون توی نمایندگی با خرید این مدل tv یک دستگاه بلوری پلیر و 2 تا عینک 3D به عنوان هدیه بهت میدن که قیمت عینکها دانه ای 80 تومنه و بلوری پلیر شارپی هم که میدن 300 تومنه و این یعنی 80+80+300 تومن با خرید از نمایندگی سود کردی ضمن اینکه خدمات گارانتی هم داری ! ولی بانه اینارو نمیده و قیمتشم با تهران خیلی فرق نداره !نقل قول:
از نظر مشخصات کلی هر دو مدل ویژگیهای مشابهی دارند . از نظر قیمت میدونم که bx400 حدود 930 تومنه ولی قیمت ld460 رو نمیدونم . bx400 تیونر دیجیتال نداره . من توی فرومها درمورد اینکه کیفیت تصویر bx400 خوب نیست مطلب زیاد دیدم ولی اطلاعاتم راجع بهش کامل نیست . ولی بهت lg رو هم توصیه نمیکنم چون به نظرم رنگ تصاویرش خیلییی مصنوعیهههه و مرغوبیت پنل تلویزیون الجی رو نمیشه با پنل سونی مقایسه کرد .نقل قول:
این مدل الجی جزء مدلهای خوبشه و در دو سایز 55 و 47 اینچ موجوده .البته با این قیمت میتونی برندهای با کیفیت و دوام بهتر هم بخری ولی خب این مدل توی برند الجی مدل خوبیه . در مورد فرکانسشم باید بگم که 100HZ خوبه .نقل قول:
بهت مدل LC-40LE700M شارپ رو که 1600 تومنه معرفی میکنم . پنلشم ژاپنیه و بادوامه و full led هست واسه همین کیفیت تصویر و نمایش رنگهاش بهتره.نقل قول:
لینک مشخصات :
منظورتون از ( برندهای با کیفیت و دوام بهتر ) چیه ؟؟؟
یعنی این برند کیفیت مطلوبی نداره
دوست عزیز من برند الجی رو مثلا" برای مانیتور خیلی هم قبول دارم ولی راستش توی بحث tv معتقدم پنلهای خیلی بهتر و بادوام تری الان توی بازار موجوده مثلا" توی خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک خوبه و توی خرید تلویزیون 3D الان با توجه به هدایایی که شارپ گذاشته خرید 3D شارپ به صرفه هست . کلا"من دوام و کیفیت تصویر سونی و شارپ رو غیرقابل قیاس با برندهای موجود میدونم .نقل قول:
مگه غیر ایرانی هم جنس داریم ؟!! الان اکثر شرکتا تولیداتشون تو ایرانه مثل الجی سامسونگ و ...نقل قول:
تا چه قیمتی میخوایی بخری ؟
22 پارس : 235000
22 ایکس ویژن ( LED) : ا235000
23 ال ای دی صنام : 360000
26 پارس : 320000
من طبق برسی هایی که کردم اگر قرار باشه تلوزیون 3d بخره باید passive باشه واین تکنولولژی رو فقط الجی دارهنقل قول:
فقط بحث میمونه سر دو بعدی که بازم فکر می کنم با توجه به مشخصاتی بالایی (مثل : کنتراست و هرتز ) که الجی نسبت به قیمتش داره خیلی متفاوت با مشخصاتی است که یک تلوزیون شارپ یا سونی یا پاناسونیک با همین قیمت داره
نظر شما چیه !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
نقل قول:
این صنام 23 اینچ
اگه اطلاع دارین میشه بگین چند هرتزه ؟
کنتراستش چنده ؟
نقل قول:
راستی یادم رفت بگم میخام گیرنده دیجیتال داشته باشه حتما
پارس بهتره یا ایکس ویژن ؟
مرسی
نقل قول:خیلی ممنون از شما دوستان، فکر کنم سونی امکاناتش بیشتره، اینترنت و ... پس بین سونی و شارپ یکی رو انتخاب میکنم.نقل قول:
درسته انطباق 100 داره.نقل قول:
ولی با 1تومن دیگه بهتر از این نمیشه دیگه (از لحاظ 100Hz بودن)
50 هرتزه . گیرنده دیجیتال داره و full hd هستش.2تا hdmi هم میخوره. کنتراستش هم باید از نزدیک ببینی. :46:نقل قول:
22 پارس گیرنده نداره . x.vision هم فکر کنم نداره ولی 26 پارس هم بعضی مدلاش داره و بعضی نداره . ولی 23 صنام گیرنده داره که برات ضبطم میکنه:27:نقل قول:
من خودم بین led صنام و lcd 32 پارس موندم .:40: