به نظر من کلا PES خسته کننده شده ! تو هیچ کدوم از نسخه هاش یه تغییر درست و حسابی انجام نمیده ! همش همون روال قدیمیه ! ولی از اونجایی که تا حالا نتونستم با فیفا ارتباط درستی برقرار کنم مجبورم که همینو تحمل کنم !
Printable View
به نظر من کلا PES خسته کننده شده ! تو هیچ کدوم از نسخه هاش یه تغییر درست و حسابی انجام نمیده ! همش همون روال قدیمیه ! ولی از اونجایی که تا حالا نتونستم با فیفا ارتباط درستی برقرار کنم مجبورم که همینو تحمل کنم !
نرم افزاری برای ویرایش بازیکن در BAL (البته به زبان چینی) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://hotfile.com/dl/16024143/894091f/BAL_editor_by_EPT-TEam.rar.html
کد:http://uploading.com/files/6c2e7b3c/BAL_editor_by_EPT-TEam.rar/
لطفا تحویل بگیرید ...نقل قول:
سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
من زیاد وارد نیستم
تو مستر لیگ چطوری میشه خرید و فروش بازیکن انجام داد؟؟؟
رو سوپر استار قفل شده
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
a
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
مبخشید اینقدر سوال میکنم برا کامپیوتر مثل کنسولا نیست که باید حتما" اورجینال باشه درستهنقل قول:
اگه میشه نحوه super star کردن رو با عکس نشون بدید من نتونستم با اون توضیحات درستش کنم
نقل قول:
باید بری اینجا C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save و PES2010_OPTION.bin رو پاک کنی، توش اطلاعاتی مثل level سختی بازی، نوع camera و ... هست، که reset می شه، مشکلی برای save هات پیش نمی آد
البته اگه مود خاصی رو superstar کردی و می خوای اون بازیتو که save کردی دوباره load کنی این کار جواب نمی ده
این از همه ی مراحل عکس داره:نقل قول:
کد:http://www.moddingway.com/news/422.html
من وقتي به تيمي تركيب ميدم
مقدار شوت و پاس و .. را نشون نميده
بايد حتما يه بار دكمه L1 را بزنم تا نشون داده بشه
در اين صورت هم شماره بازيكن ديده نميشه
مال همه اينطوريه ؟
تو این بازی دریبل زدن مشکل بزرگی هسته واقعا نمیدونم چی بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی اخه اینهمه بازی رو سخت میکنن البته مشکل با زدن شوت از راه دور حل میشه ولی همیشه که نمیشه شوت از راه دور زد.رو top player دارم بازی میکنم روانی کرد منو فقط هم برای دریبل نزدن.
نقل قول:
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ که الان نیم فصل اولشم نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسين جان فكر خيلي خوبيه -من كه پايه هستم هر كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم راستي اين فكر شما چند روز پيش به فكرم رسيده بود از خودم پرسيدم ميشه همه امكانات نسخه كامل رو به جز گيم پلي به نسخه دمو انتقال داد ؟ وحالا شما هم دقيقا همين فكر رو كردين ولي با اين تفاوت كه ميخواهيد گيم پلي دمو رو به نسخه اصلي وارد كنيد كه اينم فكر خيلي خوبيه . خيلي خوب ميشه اگه بشه حسين جان منو بيخبر نذاريد و از پيشرفت كارتون ما رو با خبر كنيد :10::11:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم فکر می کنم مربوط به ویندوزم باشه Windows 7 Build 7600 هستش. هنوز فرصت نکردم ویندوز رو عوض کنم ببینم درست می شه یا نه. راه حل دیگه ای هم پیدا نکردم.نقل قول:
بله. متاسفانه منوییگ بخش Formation اصلاً جالب نیست. من که با همون 2009 خیلی راحت تر بودم.نقل قول:
سلام
اینهمه سوال کردن دیگه...
یکی بگه این خرید بازیکن و اینا کجاست دیگه...
من تو بازی وقتی مثلا توپ شوت میشه با پاس داده میشه یجوری افت فریم دارم گرافیک رو هم اوردم پایین ولی بازم فرق چندانی نکرد چیکار کنم؟
ram=4
cpu=q6600
vga=512 ddr3 9500gt
دوست عزیز ممنون مشکلم حل شد.نقل قول:
نقل قول:
کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .
این نتایج مربوط میشه به قبل و بعد از تغییراتی که دادم . 5 تا بازی پشت سر هم باختم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
1)تو desktop کلیک راست کن
2)برو به nvidea control panel
3)از 3d setting برو به adjust image settings with preview
4)از گزینه use my preference emphasizing گزینه ballanced رو انتخاب کن
5)برو حالشو ببر
واقعا از کنامی نا امید شدم من با اینکه 3 تومن بیشتر برا این بازی ندادم قسم خوردم اگه سال بعد کونامی لایسنس تمام تیمها رو نخره و موتور بازیش رو عوض نکنه دیگه پولم رو برا این آشغال ندم واقعا کنامی 3 ساله داره گند میزنه واقعا اون آدمهایی که چند ده دلار برا این میدن چه میکشن ببین چی ساخته که هر سیخی میدی سرعت بازی تغییر میکنه شده سوهان روح آدم ددیگه از تو رفتن دل و روده بازیکنا خسته شدیم دیگه این گیم پلی مزخرف رو نمیخوایم دیگه تیمهای لایسنس نشده رو نمیخوایم . میدونی چیه کنامی توانش بالاتر از ایناست نمونشم چمپیونز لیگش که خوب طراحی شده اما نمیخواد تغییر اساسی بده یه سال دیگه به کنامی وقت میدم تا پس 2011 رو بزنه اگه بازم به همین صورت بود دیگه اسمش رو نمیارم برا همـیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه
آقا تو که دل مارو بردی خواهشا زودتر بگو چطوری اینکارو میکنی ما بی صبرانه منتظریمنقل قول:
حق با شماست ولی چه میشه کرد ای کاش میشد این حرفارو به گوش کونامی رسوند
دوستان من وقتی وارد leage cup میشم و لیگ اسپانیارو انتخاب میکنم ویندوز بازیرو میبنده کسی میدونه مشکل کجاست
ویندوز7 دارم
حالا که این نسخش خیلی بهتر از فیفا از آب در اومدهنقل قول:
همونطور که کاربران سایت gamespot ریتینگ دادنfifa از 10 گرفته :2: 3.4
نقل قول:
در مورد تغییر سرعت کاملا حق با شماست دیروز یکی از بچه ها توی پیام خصوصی بهم گفت شاید اینکار رو عمدا کونامی در مورد نسخه های غیر اریجینال انجام داده من اولش به نظرم رسید اینطور نباشه اما وقتی رفتم توی فرومهای خارجی ( اونجا کاربرا نسخه اصلی رو دارن ) نظرم عوض شد چون تا الان هیچ کسی اونجا از این مساله شکایت نکرده حالا ایشالا من فردا ته توی قضیه رو در میارم .
اگر واقعا اینجوری باشه این زرنگی کونامی رو میرسونه که با این کارش رو دستی قشنگی به هممون زده .به هر حال چنین چیزی غیر ممکن نیست .
حسين جون كارت عالي هستش همين طورادامه بده مطمئنم كه موفق ميشينقل قول:
شما با چه برنامه اي به ديتا بيس بازي دسترسي پيدا كردي اگه ميشه برنامه رو بد تا منم يه تست بزنم ببينم ميتونم تغييراتي توش بدم يا نه
يه پيشنهاد :شما اول دمو رو نصب كن و اطلاعات ديتا بيس اون رو در بيار به صورت كلي و بعد بر اساس همين اطلاعات ديتا بيس بازي اصلي رو ويرايش كن فكر كنم اينطوري به نتيجه برسيم ولي خدايي اگه بشه چي ميشه چون من ديگه از بازي كردن نسخه اصلي خسته شدم و اون لذتي رو كه ميخوام بهم نمي ده !!!!
يه چيزه ديگه اين موردي كه گفتي بعضي مواقع هوش مصنوعي زياد و كم ميشه بايد بگم كه هرتغييري كه تو ديتا بيس ميده بايد به نسبت همون تغيير متغيير هاي ديگه تغيير كنند و اگه اونا ثابت بمونند فكر كنم با مشكل مواجه بشيم
من منتظر برنامه دسترسي به ديتا بيس هستم .... واگه شد يه اموزش كار با اون رو هم قرار بدي كه عالي ميشه
شايد خدا خواست ما سبب خير شديم و بازي رو درست كرديم
خب مشخصهنقل قول:
اون بازيكن رو به ليست ايكوتت اضافه كن
از اون بازيكن در هفته هاي بعدي گزارش مياره
گزارش دوم قدرت هاي بازيكن رو نشون ميده
به نظر منم اگه اين طور باشه كه به نظر من همين طوره زياد نبايد تعجب كرد چون جديدا خيلي از شركت ها قبل اينكه نسخه نهايي رو بدن بيرون با زرنگي خاصي يه نسخه مشكل دار از بازي رو ميذارن تو نت تا فكر ملت به دانلود و بازي با اون سرگرم شه و اونا بتونن بازي اصلي شون رو بدون ترس از پخش نسخه دزدي اون به فروش برسونن يه مثال هم اگه بخوام بزنم اين بازي بتمن ارخام كه بود بازي كه دستمون رسيد نسخه كامل دزدي بود كه شركت اون مشكلات رو توش گذاشته بود مثله پرتاب اون طناب و ....نقل قول:
ولي يه موردي كه اينجا مطرح ميشه اينه كه كونامي حق داره بالاخره چون ما هايي كه بازي رو نهايت با 2000 تومن ميخريم نبايد هم انتظار زيادي داشته باشيم اونوقت فرق ما با اوني كه 50000 هزار تومن ميده ونسخه اصلي رو ميخره چيه ؟ يعني ك.نامي بايد به هر دو گروه يكسان حال بده من كه نظر منفي هستش
سلام دوستان
امروز رفقیم نسخه pc بازی رو اورد برام که با offline download گرفت بود
نصب کردم موقع اجرا اینطوری میشه و اون loading پایین صفحه اون ستاره ها همینطوری load میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از این بازی 5 تا بازی دیگه نصبه که عالی اجرا میشه
demo بازی رو دارم اون راحت اجرا میشه اما این یکی
رفیقم رو سیستم خودش اجرا کرده بازی رو
راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
3- داوري بازي ؟؟؟
4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين
من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )
راستي يه فايل ريجستر بودش كه وقتي اون رو نصب ميكرديم ديگه وقتي ويندوز عوض ميكرديم نياز نبود دوباره بازي رو نصب كنيم بود هر كدوم از دوستان اگه اون ريجيستر فايل رو داشت ممنون ميشم قرار بده واسه دانلود .. اميدوارم منظورمو رسونده باشم كدوم فايل رو ميگم
نقل قول:
سلام مسعود جان.
من به هیچ وجه این نمره ی گیم اسپات رو قبول ندارم. این نمره ای که به نام GameSpot Score داده میشه الکی و دلخواهیه. به عنوان مثال:
وقتی که بازی gta iv برای PC منتشر شد, نمرات نقد های گیم اسپات کمتر از 8 بود و گیم اسپات نمره ی بازی رو در همین قسمت GameSpot Score زده بود 9 و الانم هست.منتها الان نمره ی نقد ها شده 8.8 و به نمره ی GameSpot Score نزدیک تر شده. ولی میخوام بگم که به نظر من این نمره ی گیم اسپات الکیه و واسه ی این به GTA IV داده بود 9 که آبروش نره :13:اصل همون نمره ی Critic Score یا نقد هستش که برای PES 2010 Xbox میانگینش شده 7.5 :46:
در ضمن در این شکی نیست که فیفا نکست جن بهتر از PES ه. مهم برای اکثر بچه های این تاپیک و ایران اینه که روی PC کدوم بهتره که مسلماً .... ! پس جای بحثی نیست.
من از سال 2003 که pes رو کامپوتر بازی کردم دیگه کلا فیفا به دلم ننشست دیگه باهاش حال نکردم .
خداییش pes خداست . با این 2010 iهم خیلی حال کردم بعدشم 2006 وبعد 2009 .
مگه چنین فابلی هم هست؟:18:نقل قول:
اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .
دوستان یه چی بکم بخندین .نقل قول:
تو یه بازی مسی من مصدوم شد .
بعد تعویضش نکردم . با خود مسی تک به تک شدم با دربازبان از پشت یه نا جوان مرد اومد و زد مسی رو سرویس کرد .مسی افتاد و پاش رو گرفت و از درد به خودش می پیچید ولی داور که فک کنم در عالم حپروت به سر می برد خطا تشخیص نداد .:18:
مسی بلد شد و با همان مصدومیت به بازی ادامه داد
دوباره همین حرکت تکرار شد و مسی به ...... :31: رفت . و باز هم مصدوم شد تازه شانس اوردم نیومد به عنوان تمارز کارت زرد بده. مسی مصدوم قرمز شد و دیگه کلا از بازی رفت بیرون .:19:
فک کنم داوران لیگ خودمون رو کونامی استخدام کرده :31:
بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشمنقل قول:
واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !
دوستان من دنبال اپشن فایل کامل میگردم ... یه چیزی که نقل انتقالات جدید توش باشه + تمام اسامی درست باشه توش ... داشتید برسونید ...
نقل قول:منظورتون orginal inestalerpesنقل قول:
من که امتحان نکردم ولی شاید بشه
بعد از نصب ویندوز پوشه img بازی رو(با پوشش ) بریزی توی این قسمت برنامه
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد نصبش کنید
اینم لینکش 15 مگ
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/144491947/687fb290/1_online.html
please help me!?نقل قول:
واسه من که بیش از اندازه خطا میگیرهنقل قول:
توپو از بازیکن میگیرم خطا میگیره......
به قسمت Team Office > Negotiations > Player Search رفته و با استفاده از گزینه های این بخش, بازیکن مورد نظرتون رو پیدا و انتخاب کنید و سپس گزینه Negotiations و بعد Apply for Transfer Negotiations و در انتها Yes و Close. با این کار شما به باشگاه مورد نظر پیشنهاد دادید و باید منتظر جواب اونها بمونید, که بعدآ 2حالت بوجود میاد یا پیشنهاد شما رو رد میکنن یا شرایطشون رو برای انتقال میگن که در اینصورت تو بخش Negotiations > Ongoing Negotiations (در این قسمت اسامی بازیکنانی که برای خریدشون درخواست دادید یا از تیمهای دیگه برای خریدشون درخواست دادن و همینطور بازیکنانی که منتظر تمدید قرارداد هستند, قرار داره) بازیکن مورد نظر رو انتخاب و گزینه Negotiations و سپس اگر با شرایط موافقید گزینه Negotiations Successful و اگر با شرایط مخالفید و میخواید شرایط خودتون رو پیشنهاد کنید گزینه Change Negotiations Content و سپس شرایط خودتون رو تعیین کنید و پیشنهادتون رو باشگاه مورد نظر مورد بررسی قرار میده و... . گزینه Suspend Negotiations هم برای رد پیشنهاد یا رد درخواست هست.نقل قول:
بازیکنانی رو هم که مایلید بخرید ولی به هر دلیلی فعلآ امکانش نیست رو میتونید به Scout list اضافه کنید تا بعدآ نیازی به جستجو و... نباشه
من یه بار این مشکل رو داشتم رفتمنقل قول:
C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_OPTION.bin
رو پاک کردم درست شد، فقط یه جا کپی اش کن محض احتیاط که اگه به هر دلیل خواستی بتونی برش گردونی به حالت قبل
قسمتی به عنوان تیم ساختن امسال در مسترلیگ نیست؛ بنابراین شما باید تیمتون را در قسمت ادیت بازی بسازید و بعد در قسمت مستر لیگ، تیمی را که ساختید انتخاب کنید.نقل قول:
اگر خواستید از بازیکنان پیش فرض مسترلیگ استفاده کنید، دکمه ی Y یا همون مثلث را بزنید.
اگر هم خواستید بازیکنان تیم های دیگه را به تیمی که ساختید منتقل کنید و با اونا بازی کنید، لینک زیر شما را راهنمایی میکنه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4351228&postcount=6949
این هم یه آپدیت برای کسانی که Bundes Patch v0.2 را دانلود کردن:
کد:http://hotfile.com/dl/16046944/613cea6/Bundes_patch_PES2010_EDIT.rar.html
کد:http://uploading.com/files/m6mc88ef/Bundes_patch_PES2010_EDIT.rar/
خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟