ممنون. شما از بیست نت سرویس داری؟نقل قول:
میخواستم بدونم پینگش چطوره؟
Printable View
ممنون. شما از بیست نت سرویس داری؟نقل قول:
میخواستم بدونم پینگش چطوره؟
پس چه اینطور... پس قضیه از این قراره... ببین خداوکیلی چه طور هوای رفیقای خودشونو دارن... ای تف توو این زندگی...نقل قول:
هر کی ندونه من که میدونم این کاووش رایانه عجب آدمایی هستن... اگه 1% دلشون به حال مشتری بسوزه.... فقط جیب خودشون.... فقط سود و منفعت خودشون....
الان تقریبا ۲ ماه هست که واسه گرفتن خدمات از سپنتا(بیست نت)،از پارس آنلاین جدا شدم.
هنوز که هنوزه واسه ما اینترنت رو راه ننداختن.خدا لعنت کنه مخابرات شیراز رو.
معلوم نیست چیکار دستشونه.
یبار میگن پورت خالی نداریم یبار میگن شما خطتون فیبر نوری هست.خسته شدم خدا وکیلی.مملکت هم صاحب نداره بشه به جایی شکایت کرد.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
حرف دل ملتو زدی... چرا کار ملتو راه نمیندازن؟؟؟؟ نمیخوان راه بندازن یا نمیتوننن؟؟؟؟ مگه یه رانژه خط شقو القمر هستش؟؟؟؟ والا بخدا؟؟؟ چرا هر کی یه جوابی میده؟؟؟ توو چین یه ساختمون N طبقه رو توو یه روز میسازن اون وقت توو ایران رانژه خطو توو یه ماه انجام میدن... من که زیاد شرکت عوض کردم میفهمم چی میکشی هم شهری.... امیدوارم یه روزی این مملکت از این بی صاحبی در بیاد....نقل قول:
نقل قول:
من راستشو بهتون میگم من رفتم گفتم تازه از تورنتو اومدم بهترین خطتون چیه ؟ گفت وظع اینجا خیلی داغونه ! گفتم خوب چند مگ دارین گفت : 2 مگ گفتم من اونجا با ماهی 3 دلار 50 مگا بیت داشتم و ....
کلی دروغ سر هم کردمو گفتم بازی آنلاین میکنم و پینگ برام مهمه (الان پینگم با انگلیس 190 با روسیه 110 و با آمریکا 260 هست !!!) بعدش با طرف گرم گرفتمو و از شاتل و آسیاتک و اینا کلی بد گفتمو بعد گفتم شما یعنی از کل اینا بهترید ؟ گفتن آره و بهم گفتم تا 1 ماه رایگان و 1 ماه پولمو اگر نخواستم بر می گردونن و اینا گفتم بابام یه شرکت حسابرسی داره و اگر کاری دارید در خدمتیم و این حرفا کلا از من 17 ساله حتی مهر شرکت هم نخواستن !!!!!
درسته که اسمش اینترنت مخابراته و باید زودتر از شرکتهای خصوصی راه بیفته اما خوب فرق داره مثلا مال ما که مخابرات ابوذر هست 2 روزه وصل کردن البته برای پسرخالم ازشم خیلی راضیه منم میخوام بگیرم.نقل قول:
اینترنت من مثل اینکه بعد از 13 روز درست شده. الان چند ساعته آنلاینم هنوز قطع نشده. امیدوارم دیگه قطع نشه :20:
بله سرویس 256 محدود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرکز سلمان دو روزه رانژه میکنه.نقل قول:
سلام به همه بچه ها.
من حدودا 2 سال هست که مشترک شاتل هستم و سرویس نامحدود استفاده میکنم. واقعا دیگه گندش و درآوردن!
وقتی دانلود به یه حدی میرسه سرعت و میارن رو 5-4 کیلوبیت که حتی نتونی پیج باز کنی!!!
پاسخ اپراتور :
- این مقدار چه مقداریه؟ نمیدونیم
- چه مقدار استفاده کردم که اینطور شده و دیگه نباید اینقدر بشه؟ نمیدونیم
- ماهیانه حساب میشه این قضیه یا... ؟ نمیدونیم
- حالا کی اکانت من بر میگرده به حالت نرمال؟ نمیدونیم
:sq_10:
واقعا دیگه خسته شدم! تو شیراز کسی هست که نت نامحدود ( واقعی) داشته باشه؟؟ سرعتش هم خیلی بالا نباشه مشکلی نیست.
ماتریکس و بیست نت که همون مخابرات هست دیدم که ارائه میدن و از شاتل هم ارزون تر میگیرن! کسی تاحالا اینا رو امتحان کرده؟؟
ممنون. موفق باشید:sq_15:
از بیست نت استفاده کن سرعت دانلود واقعی میده 256 بین 25 تا 32 متغیره.نقل قول:
سلامنقل قول:
شاتل همینه متاسفانه
دانلود =محدودیت
آخه مگه بیکار بودی دو سال مشترکشون موندی.....من یه ماه مشترکشون بودم دیدم این مدلی زدم بیرون سریع..نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
اون بیست نت چون مال مخابراته کنترل و شنود بیشتری روش نیست؟ از بچه هایی که تجربه دارن تو مواقع استراتزِیک! قطع نمیشه؟ مشکلات تخیلی نداره؟
این و ماتریکس نامحدودشون واقعا نا محدوده؟
ممنونت. موفق باشید:sq_15:
امروز صبح درخواست جمع آوری از آسیاتک دادم.... دارم کوچ میکنم میرم همیارنت... یکی از دوستام مرکز فیاض بخش همیار داره میگه حداقل توو مرکز ما خوبه... امیدوارم اینطور باشه....
سلام به همگی،من بعد از ۳-۴ سال از پارس آنلاین جدا شدم به امید گرفتن خدمات از سپنتا،ولی بعد از جمع کردن سرویس سپنتا گفت نمیتونیم بهت خدمات بدیم.
دوستان در جریان باشن همچین بلایی سرشون نیاد.الان ۲ ماهه اینترنت ندارم.
خلاصه که این شرکتا یک مشت دروغ گو بیشتر نیستن.
اوه اوه.... همین الان با خبر شدم یکی از بچه ها رفته گدانت... دیروز هم نتش وصل شده.... مرکز حضرتی.... میگه دانلود روزانه 90 تا 100 پینگ زیر 300 نمیاد.... دیشب هم واسه دانلود گذاشته بود هیچی نگرفته بوده مثل اینکه اصلا کانکت نشده بوده... پس در نتیجه بعد از قاطر فلون فلون شده گدانت بدترین شرکت شیراز به نظر میرسه...
درود...من مرکز سعدی هستم قبلاً همیارنت داشتم تعریفی نداشت شبانش بشدت متغیر بود بین 80 تا 30...شبی حداکثر 600 هفتصد مگ میگرفت...حالا گرفتی نتیجه رو هم اعلام کن...نقل قول:
سلام دوستان
من آسیاتک دارم و میخوام درخواست جمع آوری رانژه بدم
برای مخابرات سلمان کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
حتما... گرفتم روز به روز گزارش رو میدم... آسیاتک روزانش رو میشه تحمل کرد اما شبا اصلا هیچ کاری نمیتونستم بکنم... کلافه شده بودم دیگه... امیدوارم شبا پاکت لاست و تایم اوت نداشته باشه.... من که تقریبا تمام آی اس پی های شیراز رو درو کردم... قاطر - پارس آفلاین - گدانت - آسیاتک - ماتریکس الان هم که دیگه همیار نت ... بین این همه بد که همش یه جای کارشون میلنگید آسیا تک رو میشد یه کاریش کرد که دیگه این مدت اخیر ریدن سرعت شبانه رفت پی کارش...نقل قول:
داداش من آسیااتک بودم.. دارم میرم همیار... بیا با هم بریم دوسی :sq_25: ( مرکز فیاض بخش )نقل قول:
از مخابرات بگیر پشیمون نمیشی.نقل قول:
منم مثه شما آسیا تک بودم اومدم همیارنقل قول:
اسکرین شات که واستون گذاشتم ، واقعا مزخرف هست ! امیدوارم که مال شما اینجور نباشه ...
اول گدانت بعد قاطر.نقل قول:
یه رفیق دارم میگه با این صبانت سرعت شبانه اش همیشه 3 کیلوبایته.اطراف قلعه شازده بیگم.دیدن این بیچاره ها پایین شهرن حقشون هم میخورن.ای روزگار.
سلام
من زرهی هستم . خیابان شهید آقایی
شماره هم 82220 هست
تا حالا adsl نداشتم . تازه میخوام بگیرم
در روز حداکثر 2 ساعت در اینترنت کار داشته باشم و در ماه هم حداکثر یک گیگ برای دانلود نیاز داشته باشم
به نظر شما با توجه به این موارد از کدوم شرکت بگیرم ؟ سه ماهه هم بخوام بگیرم
ممنون از راهنماییتون
از مخابرات بگیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من ۲ماهه اینترنت ندارم،شرکتها به فیبر نوری خدمات نمیدن،مخابرات هم میگه پورت خالی نداریم آخه لعنت به هرچی مسوله نامرده تو این خراب شده امثال من باید چیکار کنن.
اینترنت دیگه جزء حداقل چیزایی هست که مردم باید داشته باشن.اونم ازمون دریغ کردن.دستمم به هیچ جا بند نیست .شیطونه میگه یه انتحاری برم تو مخابرات:دی
سلامنقل قول:
ممنون از لطفتون
شما خودتون از سرویس این شرکت استفاده میکنید . خوبه ؟
جایی هم سراغ دارید مودم به صورت امانی بده یا خود این شرکت داره ؟
مودم چقدر درمیاد حدودا ؟
ممنون
بعد این اینترنت سپنتا مخابرات سرویس های سرعت 512 و 1 مگ ش رو به مصرف خانگی هم میده ؟
تحقیقی هم کردی ؟ یا چون بقیه رو تست کرده بودی داری میری همیار ؟؟ :sq_6:نقل قول:
مخابرات منظورتون همون سپنتا هست دیگه ؟نقل قول:
متاسفانه من دانلود شبانه برام مهمه که مخابرات شبانه نداره
یادش بخیر یه زمانی با آسیاتک شبی 3.3 گیگ دان داشتم :sq_20:
دوستان حرفه ای یک لطف میکنند من مبتدی رو راهنمایی کنند
بنابر پیشنهاد دوستان اگر خوبه من محدوده زرهی هستم اینترنت سپنتای مخابرات بگیرم
با این تفاسیر میخواهم سرویس یک مگ با حجم دانلود ماهانه 4گیگ که 15000 تومن هست بگیرم
میخوام بدونم مودم چه مدلی بگیرم که ارزون باشه و به کارم بخوره ؟
مودم از دوستان کسی نداره ازش بخرم یا جایی بگید برم بخرم ؟
چون میخوام خرجم زیاد نشه چون دست و بالم تنگه یه مودم ارزون ولی مفید پیشنهاد بدید
ممنون
فکر کنم آسیاتک فیبر رو پوشش میدهنقل قول:
تحقیق که خیلی نه... فقط یکی از هم مرکزیام گفت واسه من خوب بوده... من چون یه خط دیگه دارم میخوام تمام شرکتای شیراز رو امتحان کنم... خلاصه خوبیش اینه بدون اینترنت نمیمونم... الان این خطم ماتریکسه... خلاصه اگه همیار هم توو زرد از آب در اومد بعد عوضش میکنم یه شرکت دیگه...نقل قول:
درود
یه دوستی دارم که ساکن شهرک گلستان هستن با پیش شماره 653 و خطشون از نوع کافو نوری هست .با توجه به اینکه خیلی از شرکتها روی فیبر نوری سرویس نمیدن سوالم این بود که از چه isp هایی میتونه سرویس بگیره با توجه به نوع خط و منطقه زندگیش .سپاس
2020 به این شماره زنگ بزننقل قول:
سلام
دوستان کدوم یک ازین 2 مودم بهتره :
ADSL2/2+ MODEM ROUTER DSL-2520U
یا
zyxel مدل P-66RU-T1 v2
زاکسل هم مودم های خوبیه ولی من دلینک رو بیشتر میپسندم....نقل قول:
مرکز فیاض بخش هم فکر کنم خیلی خلوت باشه... آسیاتک یه روزه خطمو جمع کرد... رفتم همیارنت 256 یه ماهه یه گیگ گرفتم... گفت از 2 تا 7 صبح رایگانه.... خدا کنه زود رانژه کنه ببینیم اوضاع این چه جوریه؟؟؟ اگه سرعت دانلود شبش حداقل 60 باشه تمدیدش میکنم اما اگه دیدم داره بازی در میاره و شبش مثل آسیاتک هست دیگه تمدیدش نمیکنم....
بنده با سالها سابقه اینترنت گردی و تجربه نماینده چند تا PAP بودن خدمت شما عزیزان همشهری عرض می کنم که همه شرکت های ADSL سر و ته یک کرباس هستن.
ربطی به این شرکت و اون شرکت هم نداره که دوستان مثل چرخ فلک هی از این شرکت به اون شرکت می چرخن.
والا هیچ جای دنیا اینطور نیست که یه نفر در یک سال 5 تا شرکت عوض کنه. بیچاره مسئولان اتاق رانژه مخابرات چه زجری می کشن. من می دونم.
آب از چشمه گل آلوده عزیزان.
فقط یه چیزی هست و اون اینکه معمولا شرکت هایی که تازه می آن به خاطر خلوت بودن پهنای باندشون یه مدت با سرعت و پینگ بهتری میشه کار کرد.
پس بهتره اگر یه شرکت خوب بود به کسی چیزی نگین که شلوغ نشه ! وگرنه اون هم بعد از چند ماه میشه مثل بقیه. از ما گفتن بود. :46:
90 درصد مارک تجهیزات سخت افزار و نرم افزار شرکت های ADSL یکی هست و همه شون هم پهنای باندشون از یه جا تامین میشه.
فقط خدمات شون متفاوته که اون هم هر چی هم خوب باشن وقتی سرشون شلوغ میشه بیچاره ها خودبخود کم می آرن.
طنز مرتبط :
یه جایی هست توی فیلم کمال الملک که ناصرالدین شاه در باب اوضاع درهم و برهم مملک می گوید " همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید"
حکایت اینترنت در ایران هم مثل بقیه چیزهاش هست و نباید اونو با سوئد یا حتی ترکیه مقایسه کرد.
به شتر گفتن زانو ات کجه . جواب داد : مگه کجام راسته ؟! :20: