من ADSL میخوام، ولی منظقه ی ما رو هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!
یه وایمکس داتک گرفتم که بعد دو ماه قطع شد و گفتن چون پارازیت زیاده وصل نمیشه!
حالا من چیکار کنم؟ :41: ونک میشینم.اگه کسی اینجاست و اینترنت خوب داره به منم بگه
Printable View
من ADSL میخوام، ولی منظقه ی ما رو هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!
یه وایمکس داتک گرفتم که بعد دو ماه قطع شد و گفتن چون پارازیت زیاده وصل نمیشه!
حالا من چیکار کنم؟ :41: ونک میشینم.اگه کسی اینجاست و اینترنت خوب داره به منم بگه
سلام دوستان
منم دارم از اینترنت فن آوا استفاده میکنم راضی هستم ولی دوستام میگفتن آسیا تک بهتره شما کدومو توصیه میکنید:20::31:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم توي كدوم شهر هستي شما؟
به اين تاپيك برو و از ليست شركت ارائه دهنده يا شهرتون كه مد نظرت هست رو انتخاب كن و برو اونجا با دوستاني كه در اين مورد بحث ميكنن تبادل گفتگو كن
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437836
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم از مخابرات بگيريد خوب
اونها هم بهتون ارائه نميدن؟
فن آوا بهترهنقل قول:
سلام دوستان
حدود چند سالی هست که از آسیاتک خدمات می گیرم . اما با توجه به محدودیت حجم برام مشکل ساز شده . می خوام بدونم این شرکت رو کسی می شناسه :
اگر پیشنهادی هم دارید لطفا دریغ نکنیدکد:http://www.eg-saba.com/ServicesPrice.aspx
ممنون
چه جوری میشه کامپیوتر رو با اینتر نت گوشی gprs irancell به اینتر نت وصل کرد . اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنید.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم سوالتون رو در تاپيك زير مطرح كنيد
بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت ایرانسل
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419891
سلام دوستان
من کاربر پارس انلاین بودم والآن اکانتم تموم شده حالا می خواستم شارژش کنم ولی می خواستم ببینم شاتل هم مثل پارس آنلاین سرویس burst داره یا نه ؟؟!!؟؟(همون سرویسی که مثلا اگر اکانت 128 بگیری اگر پهنای باند خلوت باشه سرعتت حتی تا 1 مگابیت هم میرسه)
لطفا هر چه سریعتر جوابم رو بدید چون دارم از بی اینترنتی می میرم و تو دو راهی گیر کردم.
فعلاً سمت شاتل نیا که سرعتارو آورده هم اندازه سرویس واقعیموننقل قول:
همون پارس بمون که سرعتاش بالاتره
اقا من 2 سال و نیم از صبانت adsl داشتم همین امروز رفتم دعوا کردم و گفتم قطعش کنن، از اسفند سال پیش چنان افتضاحی شده بود که نگو این 2 ماه اخر هم که اینترنت نبود ping با dns سرور که بیشتر از 50 نمیرفت زیر 700 نمیومد این بهترین حالتش بود برات خوشگل 2k رو پینگ میزد، اخرشم بگم که به هیچ وجه تو مرکز مخابراتی محلاتی از صبانت سرویس نگیرین چون من6 ماه دارم پیگیری میکنم و حالا حالا ها مشکل این شرکت تو این مرکز و خیلی از مراکز دیگه درست بشو نیست.
ما که با صبا خداحافظی کردیم میخواستم راهنماییم کنین که چی بگیرم اولین ملاکم پینگ خوبه و بعد هم سرعت دانلود که بین 50 تا 100 بزنه خوبه، من خودم نظرم پارس انلاین هستش(این شرکت در هر مرکزی تائید نمیشه)
ممنون میشم راهنمایی کنین
روی لایزر هم یه فکری بکن :5:نقل قول:
به امضای من یه نگاه بنداز... می تونی یه ماهه بگیری. هزینه راه اندازی و رانژه هم نداره. :31:
شاد باشین :27:
شما دقیقا کدوم سرویس رو گرفتی و اینکه میشه بگین چند وقته که از لایزر سرویس دارین؟نقل قول:
اگه میتونین از باکو هم یه تست بگیرین با speed test ممنون میشم:20:
سلام
من 5 سال هست از پارس تو رشت سرویس میگیرم.راضی هم هستم به طور کل.
الان میخوام یه سرویس تو تهران بگیرم.برای نو بنیاد.میخوام ببینم کیفیتش تو تهران چه وره؟
شما شرکت دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟جریان این مناق ویژه چیه؟
من 4 ساله داتک دارم و واقعآ راضی هستم از همون اول هم کارشون عالی بود
فقط سرعت های محدود و نامحدودش انگار فرقی با هم نداره
سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1- وقتی من IP مودم و شبکه وارد می کنم وارد صفحه تنظیمات نمی شه و می گه Could not connect to remote server
البته وقتی ping می کنم درسته ولی وقتی IP رو مرورگر وارد می کنم انگار که اصلا همچین صفحه ای وجود نداره
2- اگه از یوزرنیم و پسورد کس دیگه ای برای وارد شدن استفاده کنم چه قدر احتمال داره که بفهمن من این کار رو کردم؟:31:
3- می شه از سرویس دهنده های شهر های دیگه خدمات گرفت؟
ممنون:11:
دوستان من قصد دارم سرویسم رو با شاتل فسخ کنم چون واقعا دیگه خیلی آشغال شده!!!!!
بهترین سرویسی که با هزینه ماهیانه 80 تومن میتونم تهیه کنم به نظرتون چی هست؟
از چه شرکتی سرویس بگیرم؟ (سرعت هم چی بالاتر باشه بهتر)
نظر خود من فعلا سرویس1 مگ مبین نت هست.
پیش شماره هم 8801-8833
ممنون
می بینم که شاتل با این کاری که کرد تیشه به ریشه خودش زد نه قیمتها را کم کرد نه سرعتها رو بالا برد
فکر کنم بااین کارا شاتل کم کم ورشکست بشه
اشرفیه اصفهانی تهران سرویس کدوم شرکت بهتره؟!
با تشکر
عزیزم من سرویس شتاب لایزر رو گرفتم.نقل قول:
درباره درخواستت هم به چشم. یه چند وقتیه به خاطر ترکیدن فیبر نوری اینترنت هم ترکیده! :13: درست که شد تست می گیرم
شاد باشین :10:
کسی نیست جواب بده؟؟:19:نقل قول:
شما احتمالا تو بروزرت ------ ست نکردی؟نقل قول:
نه هم با اپرا و هم با IE اون صفحه باز نمی شه
من شاتل رو جمع کردم حالا 128 از کدوم شرکت بگیرم
با سلامنقل قول:
چرا جمع كني؟
راضي نبودي ازش؟
شاتل خدمات خوبي داره كه
البته من از شاتل استفاده نميكنم
با سلام و احترام
میخواستم بپرسم اگر از شرکت شاتل سرویس ADSL بگیرم بهتره یا از مخابرات ؟ سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که پرسرعت ترین شرکتی که خدمات ADSL ارائه میکنه چه شرکتی هست و آخرین سرعتی که میده چقدره ؟
سلام من چندین بار تاپیک باز کردم و سوال پرسیدم که جواب های نسبتا خوبی گرفتم ولی نه اونچه که میخواستم
- من از صبانت جمع آورکردم بالاخره- حالا از کی بگیرم و کدوم سرویسو بگیرم که سرعتش خوب باشه
دانلودم زیاده
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اگه فيبر نوري باشيد بايد از مخابرات بگيريد اما اگه سيم مسي باشيد از شركت ها
مخابرات يه سري مزاياي نسبت به خودش رو داره و شركت ها هم يه سري مزايا
مثلا اينترنت مخابرات نامحدود هست ترافيكش اما سرعت دانلود پاييني داره
باز شركتها برعكس: سرعت دانلود بالا اما ترافيك محدود دارن
---------
همه ي شركتها سرعتهاي خوبي ارائه ميدن كه به نسبت شهرتون بايد با دوستانتون در تاپيك مربوطش صحبت كنيد و ببينيد اونها كدوم رو بهتون پيشنهاد ميكنن
اما براي كلي شاتل، آسياتك، صبانت پيشنهاد ميشن
--------
آخرين سرعت هم براي كاربران خانگي فعلا 128 هست و براي شركت ها و موسسات و ..... ميتونن به بالا تا 1 مگ و 2 مگ استفاده كنن
موفق باشيد.
مخابرات سرعت واقعی رو به کاربران میده نه این که کم بده شرکت ها هستن که سرعت بیشتر از قرارداد رو به مشتریهاشون میدن.نقل قول:
ممنونم از توضیحات وافی و کافی شما ؛ من میتونم بپرسم شما خودتون از چه سرویسی استفاده میکنین ؟ راستش من الان تقریباً 6 ماهه که از شبکه شاتل درخواست سرویس کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده ؟ تصور میکنم بنظر شما در بین همه شرکتهای ارائه دهنده سرویس ADSL ،شاتل در اولویت هست درسته ؟نقل قول:
دوستان 256 نامحدود ماهیانه 30 تومن به نظرتون ارزش داره پول بدم براش.
شهرستانم و ISP هم آسیاتک هست.
با سلامنقل قول:
من از صبانت استفاده ميكنم
شش ماه؟
چه همه - احتمالا پورت خالي هنوز نتونستن جور كنن واستون
خوب به شركتهاي ديگه ميگفتيد
ببينيد اونا چي ميگن - اگه صبانت ساپورت ميكنه از اونا بگيرين
خوبن
----
نميشه گفت كدوم شركت اوله كدوم دوم
چون رقابت خيليه و توي هر شهري يه سرويس بهتره و بازدهي داره
موفق باشيد.
با پلن 256 پارس آنلاین با چه سرعتی میشه داونلود کرد؟ سه تا سرویس با سرعت 256 هست که ترافیکشون فرق میکنه. توی سرعت داونلود هم فرق دارن؟
با تشکر
من الان شاتلم .
میخوام برم از یه جای دیگه خدمات بگیرم .
کجا خوبه؟
بعد الان که من دانشجوی کامپیوتر شدم میتونم سرعتای بالاتر هم بگیرم؟
سلام
دوستان من الان در منطقه 10 هستم.مالک اشتر
بهترین سرویس چی پیشنهاد می دهید؟
ثبات خط یزام مهم هست (یعنی پینگ پایین و بدون تایم اوت)
سرعت از این لحاظ برام مهم هست که برای ویدیو کنفرانس می خوام.
قیمت خوبی داشته باشه
(اگر شبانه رایگان داشت خیلی یهتر هست)
ممنون
______
با سلامنقل قول:
چيزي حدود 40 ميتونيد دانلود كنيد
با سلامنقل قول:
شما ميتونيد با يك نامه معرفي نامه از دانشگاهتون جهت استفاده از اينترنت پر سرعت كارتون رو انجام بديد
موفق باشيد.
بروبچ اینو نگاه کنید قیمت اینترنت تو عربستان هست هر ریال عربستان(SR) هم 270 تومن هست
راستی پینگ عربستان هم خیلی خوبه چون خودم به چشم تو مکه تست کردم
تازه زده این اینترنت خونه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اینترنت موبایل
کد:http://www.stc.com.sa/cws/portal/en/individual/ind-internet/ind-int-start/ind-intr-str-intrntonmov/ind-intr-str-intrntonmov-sim
سلام
من همين الان رفتم سايت شاتل و فرم درخواست ADSL+2 رو پر كردم. و نوع سرويس رو ART1 زدم.
ولي از طرف شاتل ايميلي برام اومد كه نوع سرويس رو ARTHOME نوشته بود. حالا نميدونم شايد من اشتباهي به جاي ART1 گزنيه ARTHOME رو زدم. شايد هم شاتل اشتباهي ثبت نام كرده.
ميخواستم بدونم هيچ جوري نميشه اين رو درست كرد ؟
براي خود شاتل ايميل زدم يعني درستش ميكنند ؟
اگه يك بار ديگه ثتب نام بكنم چه اتفاقي ميوفته ؟
لطفا هرچه سريع جواب بديد. ممنون
نگران نباشید.نقل قول:
اگر تلفنی باهاتون تماس گرفتند بگید جریان رو تا براتون سرویس رو عوض کنند. هیچ مشکلی نیست.
آره من 3 ماهی میشه شاتل 2مگ گرفتم. البته جدیدا افت کرده.نقل قول:
دوستان کسی اینجا از تهران سپنتا داره بیاد بگه ببینیم چطوریه این صبانت مارو کچل کرد . دزدای ... .
مرکز مخابراتی سیدالشهدا کسی هست اگه هست بگه چه سرویسی داره اگه خوبه بگیریم شبانش چطوریه . ممنون