برای کنکوریها: همون طور که گفتم لغت و تاریخ ادبیات خلاصه نداره یعنی باید همه مطالب خونده بشه و نمیشه به خاطر خلاصه کردن بعضی از قسمتا رو حذف کرد و کنار گذاشتنقل قول:
برای لغت فکر نمی کنم نیازی به خرید کتاب باشه چون همه لغات در انتهای کتاب هست و به نظر من لغت نامه کتاب درسی جمع و جوره و ضمنا فکر میکنم اگه از روی خود کتاب بخونید بیشتر تو ذهنتون میمونه ( در مورد لغاتی هم که در متن درسا اومده ولی در آخر کتاب معنی نشده باید بگم تعدادشون خیلی خیلی کمه و به ندرت هم از اونا سوال اومده می تونید معنی اونا رو هم از دبیرتون بپرسین و به آخر کتاب اضافه کنید)
در مورد تاریخ ادبیات میشه یه جوارایی خلاصه در نظر گرفت ( مثلا بعضی قسمتها از تاریخ ادبیات هایی که در ابتدای هر درس اومده رو میشه بی خیال شد) من تو تابستون نشستم و از هر سه کتاب تاریخ ادبیاتاشون رو در آوردم و تو یه دفترچه نوشتم ولی بعدا زیاد نخوندمش و به کارم نیومد آخرشم هم رفتم تاریخ ادبیات کلک معلم رو گرفتم که واقعا کتاب خوبیه و پیشنهادم هم همینه
برای شما که سال سومی: فقط لازمه تاریخ ادبیات ها و لغات سال سوم رو فول فول بشی و اگه بتونی از معلمتون بخوای یه امتحان درست درمون و جامع از این دو بخش بگیره ( یا حداقل نمونه سوال طرح کنه) و تو جواب بدی فکر کنم کافی باشه
زبان: پیشنهاد من کتاب دکتر کیاسالار هست از انتشارات شبقره
یه کتاب جامع کنکور داره که ایشالله سال بعد میگیری یه کتاب هم داره فقط برای reading که به نظرم برای شما خوب باشه
دینی: نمیدونم!