من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
Printable View
من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
من نسخه فارسی اش که مال شرکت newteach است را دارم
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟ یا حد اقل یه برناه دیگه برای هک بیکام لجند بگید.نقل قول:
سلام دوستان
از بازي هاي ملي چه زماني ميشه خداحافظي كرد ؟ يه توضيح كوتاه بديد لطفا
خب دوست عزيز دريبل زيداني رو كه همه ميزنننقل قول:
اما مثلا حركات مخصوص مثل حركت كارلوس توز رو نمي توني انجام بدي
اونا مخصوصه همون بازيكنه
یه مشکل برام پیش اومده و انم اینه که من در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در international leagueهفته 14 مشکل بیرون پریدن دارم میدونم اینجا گفتین راه حلشو اما نمیتونم 700 صفحه رو بخونم شرمنده
دوباره ميپرسم لطفا جواب سوال منو بديد :
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
يك گل كه تو bal زدم براتون ميذارم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله و همينطور اديت فايلي كه گذاشتم رو هم بايد دانلود كنيد البته پچ 1.20 و كركش رو هم دانلود كنيد بهترهنقل قول:
شما به لينكي كه توي امضام هست بريد 2 تا لينك اولي رو دانلود كنيد(پچ 1.20 كونامي و كرك مخصوص ورژن 1.20) ديگه اين مشكل براتون پيش نمياد البته با سيو هاي قبلي بايد خدافظي كنيد ولي در عوض بعد اين مشكل خرابي سيو رو توي مودهاي bal و ml و cl يا lc پيش نميادنقل قول:
گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلر رو هم فعال كردي؟نقل قول:
سلام من میخوام فیافه خوش تیپمو توی پی اس در اجند وارد کنم ایا برنامه ای هست بشه بهتر خودمو طراحی کنم و راحت هم باشه؟
نقل قول:
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
من که تا الان بازی کردم از دقیقه ی 75 دیر تر به زمین بازی نیومدم وفقط یک بار دقیقه ی 80 به بازی اومدم .
در مورد امتیاز هم باید بگم که تا حالا من تو هر بازی رفتم یه تاثیره کوچکی تو بازی داشتم و هیچ موقع نمره (-) صفر رو نگرفتم فقط توی چهار بازی من رنک 7.5 رو گرفتم .
بازم ممنون که منو راهنمایی کردین .
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان :40::40:
سلام رفقا.
بازی رو میشه با دیال اپ انلاین بازی کرد؟؟؟
تاثیری توی سرعت بازی و لود شدنش نداره؟؟
محاله بشه واسه 256 سايتش نمره قبولي رو نميده يه تاپيك زديم واسش تا الان فقط يكي دونفر تونستن بازي كنن با اون روش فعلا تنها راه استفاده از سريال نامبر اورجيناله راستي از جنگل اومدي بيرون رفتي آفريقا؟ خداييش توروك كجاش به اين فار كراي 2 ميرسه؟ به نظر من فاركراي 2 بهترين بازي اول شخص 2008 بودنقل قول:
وبكم داشته باشي ميتوني عكس بگيري مستقيم وارد كنينقل قول:
با وبکم خوب در نمیاد...اگه دوربین داری با دوربین عکس بگیر کیفیتش بهتر میشه
با دوربین بالای 7 مگاپیکسل چندتا عکس دارم شاید اونا بکارم بیاد ضمنا" دوستان من یه پچ گرفتم مال چمن توی کیت سرور نمیدونم کجا بزارمvelodrome_750 تا 778 میره نمیدونم چجوری در کیت سرور بزارم یعنی کدوم شاخه
داداش این پچ شما اموزش استفاده ازشو برامون میگی من تازه کارم
من باید همه لینهایی که دادی دانلود کنم یا فقط پچ شمارو با کرکش؟
لطفا یه راهنمایی مختصر بکنید
مگه خود فایل چمن ها setup نداره؟
اگه کد فایل ها رو نوشته باشه میشه با GGS یا afs explorer واردش کرد
کد های تقلب یا کد هایی که بزنیم و دریبل و... انجام بدن کسی بلد هست/؟؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه خیال کردم با کیت سرور وارد کنم از اقبالم با هردو برنامه کار کردم و میتونم اونهارو جابجا کنم ولی اگه میشه لینک ggs رو برام بزارینقل قول:
دوست عزی شاید شما از کدها حال کنید در بازیهای دیگه ولی ایا خوشت میاد که توی فوتبال هم کلک بزنی خب بگزریم برای کد احتمالش زیاد ترینر واسه پول و کلهای اضافی و غیره باشه ولی واسه دریبل زدن نیست باید خودت دریبل هار ویاد بگیری یا از دوستان بپرسی و همچنین باید از گیم پد استفاده کنی که راحت ترهنقل قول:
اگه ترینری پیداکردم برات میزارم
همين يكي دو صفحه پيش لينكش رو گذاشتم از پست پچ به اين ور بود ديروز يا پري روز بود لينكش رو يكي از بچه ها خواست گذاشتم تو تاپيك يكي دو صفحه پيش بودنقل قول:
دوست عزيز آموزش نمي خواد پچ 1.20 كه مال كونامي هست بايد نصب كني تا ورژن بازيت 1.20 بشه اگه اين پچ رو نصب كردي نياز به دانلود نيست ولي اگه تازه نصب كردي بازي رو بهش نياز داري همراه با كركش يعني دوتا لينك اولي رو دانلود بايد بكني بعد پچ اصلي رو كه خودم ساختم رو ميگيري و نصب ميكني كه فقط بايد اجرا كني و كاملا به صورت نصبي هست بعدشم كه گفتم باس چي كار كني بعد فايل cv0f.img installer رو حتما بايد دانلود كني چون پچ بر اساس اون ساخته شده يعني من اول بازيم رو از طريق كونامي آپديت كردم پس شما هم اين آپديت رسمي رو بايد نصب كني اگه ريپك من رو دانلود كني با صرفه تر هست چون بعد نصب حجم اون آپديت 180 مگ هست چون من به صورت پك شده و نصبي در آوردمش شده 32 مگ بعد نصب 180 مگ ميشه بعد فايل اديت رو هم ميبري پيست ميكني توي مسيري كه گفتم توي my document شما فقط بايد دانلود كني همچين كار سختي نيست اصولا شما به ترتيبي فايل هايي كه واسه دانلود گذاشته شده پيش بري كارت روبه راه ميشه من حساب كردم اين پچي كه ساختم حجمش از تمام پچهاي كاملي كه براي PES ساخته شده كم حجم تر هست و از طرفي Fresh تر هم هست از اين بابت كه اصولا بازي رو جا ميندازه نه اينكه Spoil كنه معتقدم پچهاي ديگه بازي رو اسپويل ميكنن ميبيني تيم هاي عجق وجق رو آوردن جاي تيم هاي لايسنس شده قرار دادن در حاليكه من فقط تيمهاي استقلال و پرسپوليس رو اضافه كردم تازه انم به جاي دو تيم موهومي WE و PES يونايتد كه مشخصا اونها رو كونامي گذاشته كه مصرف كننده ها خودشون تيم بذارن به جاي اونها تمام تيمها هم صحيح و سالم هستند و با دقت بازيكنان ملي اصلاح شدن حتي من نكات ريز رو توي بازي رو دقيق رعايت كردم توي اين بازي به طور مثال ما توي اين بازي 2 تا جواد نكونام داريم كه يكي Fake هست و يكي واقعي كه تو اوساسونا بازي مي كنه من توي تيم ملي ايران از جواد نكونام واقعي استفاده كردم و جواد نكونام Fake رو به قسمت NoBelonging فرستادم براي بقيه بازيكنان هم همين كار رو كردم براي برباتوف براي بالاك و خيلي هاي ديگه واسه همين تيم هاي ملي لايسنس نشده به نحو احسن به صورت لايسنس شده در اومدننقل قول:
مگه GTA هست كه كد تقلب بزني فوتباله ها واسه دريبل آنالوگ چپ رو مي چرخوني البته با بازيكناي درجه 1 و تراز اول و البته تكنيكينقل قول:
راستش كلا عكس و وبكم و غيره خوب نميشن بازيكن همونطور بي روح ميشه نه ميخنده نه خوشحال ميشه نه چشماش ريز و درشت ميشه عين جنازه ميره اينور اونورنقل قول:
این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088
نقل قول:
فکر کنم ششمین یا هفتمین باره که لینکش رو گذاشتم
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
توی بازی وقتی pause میزنی منوی commond list خسن من هر کاری کردم نتونستم یکی از اونهارو اجرا کنم
شایدم من نفهمیدم چه جوری اجراشون کنم
در مورد ترفندها موقع بازی یکمی توضیح بدی ممنون میشم
من بازي pes 2009 فارسي شركت نوين پندار رو خريدم
موقع نصب ارور زير رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما باید این برنامه رو نصب کنی که در خود عکس شما هست در قسمت ابی شاید توی سی دی بازی باشه احتمالا"اگه نت فریم ورک رو نصب کنی رفع بشهنقل قول:
رفند چي پاس دريبل شوت تيم وورك چه ترفندي؟ ضربات ايستگاهي كرنر شما هر كجا و تو اجراي هر تكنيكي اشكال داري بگو تا كمكت كنم منم تا همين 6 ماه پيش بلد نبودم PES بازي كنم الان توي فاميل و دوست و آشنا حتي يه نيمه هم جلوي من دوام نميارن تعريف از خود نباشه ولي كلي تاكتيك براي گل زدن دارم كلا اين رو بگم اولش از بيگينر شروع كن بعد يك درجه يك درجه افزايش بده درجه سختي رو ديگه مشكل ترين حالت بازي با يك بازيكن هست توي ديفيكالتي top player هست كه در آخر به اون برس ولي قبل ايمكه يه دفعه بري توي اين ديفيكالتي بازي كني توصيه ميكنم توي biginer بازي كني اين طوري مي توني يزهاي زيادي ياد بگيري چون فضاي خوبي خواهي داشت براي اجراي تكنيكها ولي توي درجه سختي بالا نياز به تمركز بالا هست و اضافه كاري هيچ جايي نداره بنابراين نميتوني فضاي خوبي براي تمرين كردن داشته باشينقل قول:
سلام
توجه توجه توجه
کار یک استقلالی فکر کنم برای اولین بار تو ایران
تغیر RealFootball2009_S60V3 بازی فوتبال با گرافیک بالا با فرمت .sis برای گوشیهای سری 60 ویرایش سوم
صدای تماشاگران تبدیل شده به صدای تماشاگران استقلال
گزارش مزدک میرزایی
[[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307155]
نقل قول:
اين از title معلومه كه چي ميخواد..
شما از اين لينك ميتونيد دانلود كنيد..
نقل قول:
.com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BFکد:www.microsoft
منبعی نیست که نوشته باشه به زبان ساده یا فارسی که برم بخونم اخه نمیشه که همه رو گفت :31:نقل قول:
نقل قول:
جاي اين بازي اينجا نيست.. تو قسمت موبايل بزار ولي خوب ممنون... من تو 6300دوستم نصب كردم زياد جالب نبود..:8:
والا اگه هم باشه من بي اضلاع هستم ولي بازي كني همه چيز روبه مرور ياد ميگيري :نقل قول:
نيك كردن از پر كردن است
به هر حال اگه چيز خاصي مد نظر داري بپرسي مي تونم راهنمايي كنم
سلام
لطفا آخرين و جديدترين سيو آپشن رو ميخواستم.
ممنونم :11:
سلام رفقا.
1- قسمت set formation /marking setting برای چیه چه کاربردی برای ارنج داره؟؟ (طرز استفاده)
2- set tactics این 5 تا گزینه چه کاربردی دارن و طرز استفادشون چجوره؟؟
3- یه راهنمایی نیست برای ترکیب گزاشتن؟؟؟
چاکریم..
1- براي يار گيري نفر به نفر هست شما توي اين قسمت مهاجم هاي حريف رو بهتره با بازيكنان خط دفاعت مارك كني تا موقع صاحب توپ شدن بلافاصله بتونن توپ گيري كنن و مهاجم رو تحت مراقبت شديد قرار بدننقل قول:
2- توي دنياي واقعي فوتبال يه روز ليويرپول توي سانتياگو برنابئو يك هيچ جلو مي افته و بعد مياد بازي رو با يك دفاع منتطقي و نگه داشتن بازي حفظ مي كنه و بازي رو مي بره و يه رو هم مياد توي آنفيلد با يه بازي طوفاني رو به جلو و هجومي تحت شرايط مسابقه 4 تا گل مي زن يا پرسپوليس مياد به الشارجه 3 گل توي نيمه اول مينه و در نيمه دوم دست به بازي دفاعي مي زنه فكر كنم تا الان منظورم رو از اينهايي كه گفتم فهميده باشي يك مربي براي حتي 1 مسابقه يك نوع تاكتيك نداره بايد قبل بازي حساب نتيجه رو بكنيه يك تركيب هجومي و يك تركيب دفاعي وابزار لازم براي اونها رو بايد قبل بازي بچينه و روي اونها حساب كتاب كنه و در مواقع لازم تغيير تاكتيك بده درسته شما توي بازي هاي معمولي فقط يه تركيب مي چينيد و بازي مي كنيد ولي اگه توي تاپ پلير بازي كنيد مي بينيد در صورتي كه تيم شما از حريف حتي يه ذره ضعيف تر باشه سري سري نمي توني پيروز از ميدان خارج بشي ولي اگه از اين تاكتيكهاي خاص استفاده كني روزنه اميدي وجود داره pes بازهاي حرفه اي همين طوري مي تونن در مسابقه هاي حساس برنده بشن در مسابقه هاي رو در رو و سطح حرفه اي
3- معمولا هر مربي طبق توانايي هاي بازيكنان تيم تركيب ميده اينكه بارسلونا اوينهمه تهجمي بازي مي كنه به خاطر ابزار تهاجمي هست كه پپ گوارديولا در اختيار داره ولي تيمي مثله اوساسونا اين ابزار رو نداره و بازيكني مثه نكونام كه هافبك دفاعي هست بهترين گلزن اين تيم هست اين نشان از ضعف قدرت تهاجمي هست در هر صورت مي بينيد اوساسونا با اينكه يكي از كم مهره ترين (شايدم كم مهره ترين) تيم لاليگا هست ته جدول هم قرار نداره و تونسته كمي بالاتر بياد اين نشان از قدت مربيشون هست كاماچو مربي بزرگي هست و تونسته با همين ابزار كم بين يمهاي بزرگ لاليگا سري تو سرها بشه بطوري كه رئال با اشتباه داوري مي تونه توي سانتياگو برنابئو شكست بده اين تيم رو يا تيمي مثله بارسلونا فقط رو اشتباه فردي بازيكن مي تونه به اين تيم گل مساوي و برتري رو بزنه. پس شما با توجه به بازيكنانتون بايد تركيب بچينيد البته يك تركيب منتطقي استفاده از 2 دفاع عقب كه كار پوششي انجام بدن و دو دفاع جناحي كه سرعت و شتاب بالا داشته باشن و البته ريسپانس بالا تا در مقابل حملات جناحي حريف بتونن كار پوششي رو انجام بدن شما براي تصاحب وسط ميدان مي تونيد سه هافبك رو در وسط زمين به صورت خطي يا مثلثي بچينيد و يك هافبك تهاجمي طراح حمله قرار بديد و دو مهاجم نوك براي تمام كنندگي داشته باشيد بازم ميگم هر كسي براي چيدمان سليقه اي داره و ممكن هست با يك فرميش خاص بازي شما بگيره بنابراين بايد ببينيد كدوم فرميشن هست كه با بازي شما تطبيق داره
اگه سوالي يا نكته مبهمي هست بفرماييد توضيح بدم
توپی رو که داره میره به دروازه بان برسه رو چه کار کنم که هی با دست نگیره و با پا کنترل کنه؟
یعنی چی؟
اگه بهش پاس بدی با پا میگیره
وگرنه کدوم دروازه بانی توپ هایی رو که میشه با دست گرفت میاد با پا میگیره
دروازه بان باید از دست هاش استفاده کنه
موجود نيست؟؟؟:13:نقل قول:
سلام من یک سوال داشتم تو become & lage چطوری میشه اولش یک بازیکن بهت بدن مثلا دقتش 80به بالا باشه سرعتشم بالا
آخه هر دفعه میری یک بازیکن میده مثلا دقتش 58 هستش تا 100 سالگی هم که دقتش خوب نمیشه راهی هست یا نه؟؟
نه منظورم این بود که داری حمله میکنی بعد اونها میکشند زیر توپ و توپ میرسه به دروازه بان من و هیچ کس جز دفاع خودم تو زمین من نیست. حالا این دروازه بان تا بخوابه یا بشینه رو زمین و بگیره توپ رو و بعد بلند شه و بعد با دست بخواد پرتاب کنه به دفاع. خب بهتره سه سوت با پا کنترل کنه و یا اصلا تک ضرب برسونه به دفاع توپ رو. ولی هر دکمه ای رو میزنم همش با دست میگیره توپ رو.نقل قول:
من یک دوستی دارم که همش با پاس عمقی از من میبره یعنی یک پاس میده یک بازیکنش هم میدوه تک به تک میشه و بازی را میبره
حالا من باید چجوری این طور پاس عمقی بدم
یا بازیکنم نمی دوه یا میدوه میره کنار زمین نه تو عمق میانی یا توپ را بازیکن ها میگیرن
راستی دروازه بان را چجوری تو تک به تک حرکت بدم