اقا پیامنقل قول:
همارای شما وصل نشد؟؟؟؟
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
امروز چرا خیلی ساکته؟؟؟
Printable View
اقا پیامنقل قول:
همارای شما وصل نشد؟؟؟؟
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
امروز چرا خیلی ساکته؟؟؟
ما ساکت نیستیم فقط ماشالا 6 نفری ریپلای بدیم بازم نمیرسیم جوابتو بدیم :31:نقل قول:
امروز چرا خیلی ساکته؟؟؟
:41::41:
فقط سریماخ میکنند
گفت فردا وصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:41::41:
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
زیادم ساکت نیست ببین چند صفحه اومده جلونقل قول:
امروز چرا خیلی ساکته؟؟؟
پس سرویسهای افیس دانلود شبانه ندارند
پس بگو چرا قیمتش مناسب بوده
پس باید اکو بگریم
همه تائید میکنند که سرعتش بالای 200 هست ؟
همه سرویسهای اکو هزینه راه اندازی ندارند ؟
همه سرویسها هزینه راه اندازی دارننقل قول:
ولی رزمجو جان گفتند که تو شهر اونا فقط یه سرویس نداره اونم 128
الان پینگم 800 بود یه بار مودمو خاموش روشم کردم آی پی خوی داد :16:پینگ خوب شد . دیگه با آی پی اصفهان کار نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تبریز قبلا آی پی بندر عباس نشون میداد:27:نقل قول:
همارا کلاسیک :sad:
نه واسه ما هم قبلا بندرعباس نشون میداد اون موقع افتضاح بود . لاس شدید داشتیم + دی سی
کلا مکس نت فقط 2 ماه اول که گرفتم عالی بود . به خدا اگه 1 ماه دیگه شاتل یا پارس بیاد مهاباد این آشغال جمع میکنم . فعلا چاره ای ندارم
اوضاع پینگت خیلی ناجورهنقل قول:
می تونی زنگ بزنی اکانتتو بریج کنن بعد هر وقت دیدی آی پی مال ارومیه نیس به جای خاموش کردن مودم یه بار دیکانکت کنی .نقل قول:
امروز دیسکاوری رو وصل نکردن . احتمالا یادشون رفته به تبریز بگن . فردا صبح بعد امتحان میرم اگه نگفته بودن یه 40 تومن میدم میگم vip وصل کنین.
الان برای من پینگ 620 داده و اینم هم ::::
واسه غربی هم دیسکاوری نمیدن :18: همش تقصیر ارومیس . خاک تو سرشون با این زیرساختشون . همش باید با 128 زندگی کنیم :41:
من اوزوم تبریزین هامی شرکتلرینن اینترنت المیشام :دی:31:
انصافا انصافا ماکس نتین پشتیبانیسین اوستونه پشتیبانی یوخدی باااااااااااا
پشتیبانی فقط ماکس نت
17 خرداد 1390 :
خدمت مشترکین عزیز می رسانیم روز چهارشنبه ۱۸ خردادماه ۱۳۹۰ (هشتم ژوئن ۲۰۱۱) به عنوان روز جهانی پروتکل IP نسخه ۶ تعیین گردیده است. با توجه به این که به زودی این پروتکل جایگزین نسخه قدیمی تر یعنی IPv4 خواهد شد، جامعه اینترنت اولین تست این پروتکل در سطح جهانی را در این روز تجربه خواهد کرد.
هدف اصلی از برگزاری این روز تشویق سرویس دهندگان اینترنت ، تولید کنندگان سخت افزار ، تولید کنندگان سیستم عامل های مختلف و همچنین سرویس دهندگان خدمات وب جهت تجهیز و ارائه سرویس در بستر IPv6 می باشد.
در این روز سرویس دهندگان بزرگ دنیا مانند گوگل، یاهو و … به مدت ۲۴ ساعت و به صورت آزمایشی سرویس های خود را بر روی نسخه جدیدی از پروتکل IP (نسخه ۶) در کنار نسخه قدیمی تر این پروتکل (نسخه ۴) ارایه خواهند کرد.
با توجه به تازگی این موضوع و عدم پشتیبانی کامل از پروتکل IP نسخه ۶ توسط تامین کنندگان بین المللی در ایران، ممکن است در دوره ی آزمایشی ۲۴ ساعته یاد شده (از ساعت ۴:۳۰ بامداد روز ۱۸ خرداد) دسترسی به برخی از سایت های شرکت کننده در این تست با مشکل مواجه شود.
شرکت ارتباطات زیر ساخت نیز در این راستا در حال به روز رسانی و تجهیز شبکه خود و مذاکره با تامین کنندگان بین المللی اینترنت جهت پشتیبانی کامل و ارائه سرویس در بستر IPv6 می باشد.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانند به سایت های زیر مراجعه فرمایند:
سایت روز جهانی IPV6
لیست سایت های شرکت کننده در روز جهانی IPv6
ما تو v4 موندیم اینا بیان یه 100کیلوبایت سرعت بدم به ملت بهتره تا واسه ما v6 v6 کنن
دو تا ... گذاشتن.:31:فقط بلده بگه آنتی ویروسو خاموش کن:27:(البته اونا تقصیری ندارن.شاید خود شرکت بهشون گفته که اینطوری جواب بدن.)نقل قول:
پشتیبانی همارا خیلی خیلی بهتر از ماکس بود.
بچه ها تا ناظم انجمن شما رو بن نکرده پست هاتون رو فارسی بدید .
نقل قول:
آره.یادم افتاد یه بار تذکر داده بودن.:13:(مگه اینجا کلاس درسه!!!!:41:)
واسه اینه که می ترسن چون بلد نیستن ترک یکی ( یامان ) بگه اونا نفهمن . قانون بدی هم نیست .:11:نقل قول:
آره من خودم قبلا کاربر همارا بودم به خدا فقط بلدن بگن ایراد از ویندوزتونه و اصلا پشت تلفن مودم تنظیم نمیکنن تا ببری شرکت 5000 تومنو ازت بگیرن ولی پشتیبانی ماکس نت انصافا من چند بار واسه تنظیم مودم تماس گرفتم خیلی خوب تا آخرین مرحله راهنمایی کردن.مخصوصا شیفت بعد از ظهرشون که جدا عالیه.نقل قول:
الله اکبر!! ماکسنت پینگش خوب شده!! برای تبریز و شهر های دیگه هم همینطوره؟
منظورم ماکس بود نه همارا:31:نقل قول:
شما برعکس گرفتین.:31:
ping Time اکانت من از ماکس نت
سرویس 128 کیلوبیت 9 گیگ سه ماهه
شما گفتین : پشتیبانی همارا خیلی خیلی بهتر از ماکس بود ، منم گفتم ماله مکس بهتر از همارا بود:10:نقل قول:
جناب AB ایشون درست متوجه شدن
شما یه بار پست خودت و ایشونو بخون میفهمی
آقا جریان این 4.2.2.4 چیه ؟ چرا همش اونو پینگ میکنید ؟ من واسه پینگ همون مکس نت دات آی آر رو پینگ میکنم . زیر 50 بود خوبه.
آها راجع به پشتیبانی مکس نت : 300 بار زنگ زدم 2 تا اسکل گذاشتن فقط بلدن بگن آنتی ویروس خاموش کن یا فایروال ! ملتو گاگول فرض کردن
نقل قول:نقل قول::27::27::27::31::31::31:نقل قول:
صبا خیلی عالیه تنها ایرادش که جلومو میگیره واسه خریدش
دیسکانکنت شدن از هر 1 ساعت هست.
که واسه من موقع دانلود فایل از رپیدشیر و فورشیر و مخصوصا آپلود فیلم به یو.تو.ب تایم اوت خواهد شد. :41:
واسه همین تابستون فکر کنم برم دیسکاوری با 20-30 گیگ اضافه یا Max-H384 نامحدود بگیرم. :13:
پینگ ایرانسل تا حالا برای کی اینجوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟(با سرور تفلیس)
مثل پینگ شاتل میمونه:::::
جالبه من یه بسته یه روزه خریده بودم برام 3 روزه زده
در ضمن از صبح تا حالا دیس نشده و سرعت دانلودشم از 30 کمتر نمیشه
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
برای دانلود از رپید شیر میتونی لینک رو مستقیم کنی بعد دانلود کنینقل قول:
برای اپلود به یوتیوب هم میتونی از نرم افزار youtube uploader استفاده کنی:10:
سلام.ببخشید سوالم رو اینجا پرسیدم.
وقتی تو IDM اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت و مثلا نصف فایل دانلود شده باشه دیگه راهی واسه برگردودنش نیست؟یعنی باید از اول بزاریم؟
میتونی روش راست کلیک کنی بعد refresh download link بزنی بعد دوباره آدرس تازه بدی به Idm تا سرور که فایل ازش میگیری دوباره به i-----p شما اجازه ادامه بده که اینم واسه آپلود سنتر های مشهور جواب نمیده یعنی جلو شو گرفتن. وای واسه اونایی که زیاد مشهور نیستن یا تازه کارن میتونی استفاده کنی.
نقل قول:اگه خود IDM تونست لینک رو آپدیت بکنه که ادامه میده.
ولی اگه نتونست می یاد ازت میخواد که بری به صفحه ی لینک مورد نظر ودوباره دانلود کنی.
حالا اگه اون سایت اجازه بده می تونی دانلودتو از اونجا که مونده ادامه بدی و گرنه که باید از اول شروع کنی :41:
نقل قول:نقل قول:شما گفتی "پشتیبانی همارا خیلی خیلی بهتر از ماکس بود" ولی نظر ایشون مخالف شما بود یعنی تو پست دومشون منظور شما رو گرفته و قصدش مخالفت با نظر شما بودهنقل قول:
:27::27::27:
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
تبریک می گم . حداقل در این مورد عقب نیستیم . راستی هنوز دیسکاوری رو فعال نکردن . بعد از ظهر میرم نمایندگی بازم صحبت کنم که اونا باز هم میگن فردا با بخش فروش تماس می گیریم .
بله ! مکسنتی که داره واسه v6 دادو بیداد میکنه خودش فعلا پشتیبانی نمیکنه
عجب گیری کردیم تو این مملکت کوفتی
مرده شور همارا رو هم ببرن
اینبار میگن شنبه..................................
... هامیسین
برای من یک روز طول نکشید.ساعت ۳ بعد از ظهر ثبت نام کرده بودم ساعت ۱۱ صبح روز بعد وصل کردن.نقل قول:
شاید مرکزتون خیلی شلوغه.:10:
دارم با این سرعت کوفتی افسرده میشم .
مکس نت 128 : پینگ 600 - سرعت دانلود 30 کیلوشبانه !
مدیر بی عرضه مکس نت ، اگه اینو میبینی بهتره یه فکر به حال شرکتت بکنی ، چون با این کارت به خودت ضربه میزنی ، من و همه کسایی که مکس نت دارن دیگه تمدید نمیکنن . من این ماهم تموم شه با دایل آپ هم شده بیام دیگه تمدید نمیکنم ! حاظر نیستم 1 تومان هم به کلابردار جماعت بدم . حالا خود دانی