خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه :n02: ......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک :n02:نقل قول:
Printable View
خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه :n02: ......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک :n02:نقل قول:
نقل قول:
به امید خدا یواش یواش دارید تموم میکنیدااا زینب خانم :n02: ( اسمتون رو از پروفایلتون دیدم :11::31: ... سال پایینیه شما هستیم ، امین :31:)
میگم کارشناسی ارشد PNU ؟ یا به همین لیسانس بسنده میکنید ؟
دخترا بیشتر دلواپسی خوندن رو دارن تا پسرا ... پسرها خونسردن ماشاءاله مثل این محمدرضای خودمون ( محمد رضا نگران نباش مثال های کتاب رو خوب بخون ... ریاضی دبیرستانه ... یه نگاه کنی یادت میاد )
بهتون کجا بود ... درستش اینه که در طول ترم بخونیم و شب قبل امتحان کلا ریلکس ... باشه از این به بعد به همتون میگم :
درس انباشته کنا و شب امتحانیا :n02:
I LOVE YOU PNU :n12::n02:
سلام.جواب سواله قبلی رو کسی نبود جواب بده؟:n29:
به نظرتون پیامنور مکانیک مشهد (شهر خودم) بخونم یا برم ازاد کاشمر؟
از من میشنوی پیام نور بخون چون :نقل قول:
به نظرم بعد از سراسری بهترین گزینه هست ... تازه شهریه هم کمتره و به خانواده ات هم فشار نمیاد... و از همه مهمتر شهر خودت هستی و این واقعا یه امتیازه نسبت به سایر دانشجویی هایی که از جای دیگه میان
من حساب میکنم بچه هایی که مثلا از یه شهر دیگه ( همه هم استانی هستیم البته ) تقریبا 7-8 برابر هزینه میکنن واسه کرایه فقط
پیام نور هم باید بخونی خوب ... نه اینکه در آزاد یه جزوه بهت میدن و برو آماده شو واسه امتحان ... اینجوری به نظر من دانشجو نه تنها سطح علمیش بالا نمیره و یه عده رو بد بار میاره بلکه در آینده هم که فارغ التحصیل شد و به امید خدا خواست تدریس بکنه به مشکل برمیخوره ( البته سوءتفاهم نشه ... نه اینکه بگم پیام نوری ها خیلی خیلی خیلی باسواد میان بیرون )
از حق و انصاف نگذریم درسته پیام نور باید کل کتاب ها رو بخونیم ولی کتابهایی میدن بیرون که جامع هست و کار هر کسی نیست رشته های فنی ( بخصوص نرم افزار ) رو با کتاب درس بده ... غلط و بی نظمی زیاد داره کتابهاش ( البته غلط های نگارشی ، نه منطقی ) ولی حداقل یه چی یاد میگیری
اول یه خسته نباشید به همه ی پیام نوری های گل بگم...ایشالا همتون تو امتحانا موفق باشید:n12:
راستش من حدود دو سال (حالا شایدم کمتر) میشه که دیگه پیام نوری نیستم :n26: ولی نمیدونم چرا موقع امتحانا که میشه دوست دارم بیام اینجا و توی حال و هوای دانشجو ها قرار بگیرم
هر خطی که از احوالات شما میخونم دقیقا تداعی کننده شب امتحان برامه گرچه اون موقع خیلی سخت بود... کتابای سنگین... وقت کم....بعدشم سوالایی که معلوم نیست از کجا میان :n02: و ...
ولی به یاد آوردن اون خاطرات الان خیلی شیرینه
ایشالا یه روزم شما این شیرینی را حس کنید:n01:
دوست عزیز این چیزی که میگم کاملا نظر شخصی منه تا اونجا که من میدونم و از دوستانم که تو پیام نور بودن شنیدمنقل قول:
معمولا به خاطر ماهیت پیام نور، خواندن رشته های فنی تو این دانشگاه یه مقدار سخته
ولی این بازم خیلی بستگی به واحد داره.بعضی واحدهای پیام نور به شدت فعال اند و از خیلی واحدهای آزاد بهترن
پس قبل از هر چیزی در مورد واحد پیام نور یه تحقیقی کن
نوشابه زيادي واسه بدن خوب نيستا...:n05: ...صرفا توصيه سلامتي اينا بود :n02:نقل قول:
خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه :n02: ......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک :n02:
اگه خدا بخواد بله يه چند واحد ميمونه واسه ترم بعد(7 واحد به لطف دفاع مقدس)نقل قول:
امسال براي ارشد شركت نكردم ولي سال بعد احتمال خيلي زياد شركت ميكنم....
به اين بنده خدا گير نديد ديگه...درس خوندن منو ببينيد چي ميگيد :n02:
بله ادم هميشه درستش رو مي دونه ولي به ندرت بهش عمل ميكنه :n02:
اين وصف به جز ترم اولم كاملا شرايط درس خوندن دانشگامو نشون ميده :n02:
البت اينا بداموزي داره شماها نخونيد...
امیدوارم فردا (که یعنی دیگه امروز)نتایج رو بذارن
ممد مگه امتحان نداری ؟ برو بخواب دیگهنقل قول:
هیچ کتابو باز نکردم دلت خوشهانقل قول:
اگه نظر منو بخوای ، هیچی بلد نیستی . اصلا نرو سر جلسه ... غیبت در امتحان میخوری و اون درس رو میفتی ... لااقل رو معدلت تاثیری نداره .....نقل قول:
ول کن بابا میرم.برعکس صبح، عصر همچین ضدحال خوردم اصلا حال و حوصله ندارم.دوست دارم برم بیفتمنقل قول:
سلام به بروبچ همیشه در صحنه :n02:
امروز ارومیه عجیب سرد بود یعنی تا به امروز چنین سرمایی ندیده بودم دیگه طوری بود که فکم یخ زده بود نمیتونستم حرف بزنم :n09: بعده رسیدن به دانشگاه با کمک دوستام یخ ـش رو باز کردیم :n02: راحت 17 الی 20 درجه زیر صفر میشد :n30:
امتحان اول رو خیلی خوب دادم دمشون گرم دو تا از سوالاشون مال ترم قبل بود :n09: ولی امتحان دوم یکم سخت بود ولی باز امیدوار کننده بود شاید 12 الی 13 بگیرم طراح نامرد همه سوال های سخت رو جمع کرده بود تو 20 تا تستی و 5 تا تشریحی :n23: تشریحی ها رو هم از همون فصل های سخت داده بود نامرد :n27: اصلا فکر نمیکردم روی فصول سخت اینقدر مانور بده :n15: به قول استادمون این سخت ترین سوالاتی هست که طی این چند ساله طرح شده ! :n03:
ببینم سال قبل یادمه تشریحی ها 10 نمره بود جدیدا 7 نمره شده ؟
در مورد تفکیک هم فعلا تو دانشگاه ما چنین چیزی وجود نداره لااقل این ترم . البته فکر هم نکنم تو دانشگاه ما اجرا بشه چون اکثرا دخترن تو کلاس ها هم اکثر دانشجو ها رو دخترا تشکیل میدن و اگه بخوان تفکیک کنن براشون هزینه بره !
خسته نباشی عزیزم .... خوشحال شدم که با رضایت از امتحان برگشتی .... والا تا اونجایی که من میدونم دیگه کمتر 10 به 4 وجود داره ... اکثرا 7 به 7 شدن ولی استثنائاتی هم وجود داره :n12:نقل قول:
امروزو استراحت کن و فردا بشین برای امتحان بعدی :n16:
به نکته خوبی اشاره کردی:n09:نقل قول:
امروزو استراحت کن و فردا بشین برای امتحان بعدی
قربونت مهدی جون :n12:نقل قول:
رضایت کامل نیست ولی بدم نیست ولی کلا از این همه اختصاصی برداشتن پشیمونم خیلی بهم فشار وارد میکنه :n02: دیشب کلا نخوابیدم همش داشتم مرور میکردم نامرد تمومی هم نداشت . از ترم بعد باید چند تا عمومی هم بردارم که سبک تر بشه قبل انتخاب واحد هم حجم کتاب رو باید بسنجم بعد انتخاب کنم :n09: آدم صفحات کتاب رو میبینه سرد میشه :n02:
والا منم دوترم پشت همه که عمومی ور نمیدارم ..... این ترم 19 واحد ورداشتم همش اختصاصی ..... چه میشه کرد .... پیام نور و حجم کتاباش :n02:نقل قول:
عمومی رو باید ترم تابستون پاس کرد من اکثرا تابستونا پاس میکنمنقل قول:
حجم کتاب ها و همینطور وزنشون :n02: هر کدوم از کتابا بالای یک کیلو وزن دارن :n09: ازشون میشه به عنوان وزنه برای بدنسازی هم استفاده کرد :n02:
سلام
نمرات هنوز وارد نشدن؟:n03:
شب ساعت 3 خوابیدم و 7بزور بیدار شدم.یخ زدم تا برسم دانشگاه.سر جلسه مراقبه دمش گرم هی میرفت بیرون.تو کلاس که نصفشون نیومده بودن تا غیبت بخورن.بقیه باهم نمیتونستیم جواب درست یه سوال رو پیدا کنیم دیگه دانشجوهارو داشته باش.من دیروز گفتم دخترا خوب درس میخونن الان میگم نه.درومدم از امتحان یه دختره که تو کلاسمون هست پریده جلوم میگه چجور دادی گفتم خوب نبود گفت انشاءالله ترم بعد باهم میخونیم:n02:
سر جلسه از بلندگو میگن هرکی بدهکاره بره تسویه کنه تا بتونه نتایجش رو ببینه.والا ما بدهکار نیستیم ولی هنوزم که هنوزه بعد 8روز از اولین امتحان هنوز نتایج رو تو سایت قرار ندادن واقعا که:n15:
فردا صبحم امتحان اندیشه دارم هیچی نخوندم.برم اونو بخونم.فعلا رفقا
متاسفانه نمرات هنوز اعلام نشده .
سلام رفقا
فقط بگم امتحان با PC کلن چرت هست ، چون راحت میشه تقلب کرد و طرفی که گفته با این سیستم ما تقلب را به صفر میرسونیم به عمه خودش خندیدس !:n02:
چون من و دوستان که توانستیم راحت و بدون مشکل تقلب کنیم ، هم به صورت تقلب از روی صفحه مانیتور طرف جلویی و هم از طریق صحبت کردن با بغل دستی !
:n08:
یادتون بود در یک پست نوشتم با این سیستم هم میشه تقلب کرد ، و کاری نداره ، چون با این سیستم حواس مراقب دیگه به دانشجوها نیست و در ضمن مراقب هم یه زمانی مثل ما دانشجو بوده و میدونه امتحان ها سختی خودشون را دارن و چه برسد با PC و پس یکم چشم بسته مراقبت می کنند . اگر تمام امتحانات من با PC بود که خیلی حال میداد :30:
فقط بگم محیطی که برای این گونه امتحان دادن، برامون ایجاد کردند ، دلهره داره و فقط کافیست در این موقعیت قرار بگیرید و الی اخر ماجرا......:n09:
ایول به پیام نور ما هنوز این پیشرفت نرسیده:n07:
محمدرضا پس این همه وقت چیکار میکردی تو که هیچی نخوندی :n02: من هر دو تا از اندیشه ها رو بدون میان ترم با نمره بالا قبول شدم حتی اگرم نخوندی باشی یه مقدار از معلومات گذشته ات استفاده کنی میتونی قبول بشی ولی از ترم بعد حتما کلاس ها رو برو که میان ترم هم بگیرینقل قول:
سال پیش روز امتحان اندیشه رو تغییر دادن و انداختن یه روز بعد از آخرین امتحانم منم اندیشه رو تو همون یه روز کامل خوندم و با نمره خوبی قبول شدم سعی کن احادیث رو بخونی البته من زیاد سوالات این چند ترم رو ندیدم ولی سوالات ما رو اکثرا میگفتن این حدیث از کیه خودشم احادیث معروف رو . از معنی واژه ها هم زیاد سوال میدن
:n16:
امروز اولين امتحانم بود.......
اخه كدوم طراح سوال دانشگاهاي ديگه مياد 15 صفحه برگه سوال بده؟!!:n04:
اين چيزا رو فقط تو پيام نور ميشه ديد! .....رابطي كه داشت سوالا رو پخش مي كرد بهمون گفت برگه هاتونو بشمريد كم نباشه....ادم ياد دفترچه سوالات كنكور ميفته خو....
اينا به كنار سوالا رو بگو...من موندم اينارو از كجاي ميكرو در اورده بودن....از شانس خوشگل ما منبع جديد بود هيچكدوم از نمونه سوالاي قبلي به دردمون نمي خورد...
خوش بحالت محمدرضا كه مراقبتون كاريتون نداشت...من افتاده بودم تو سالن يكي از پسرامون جلوم بود پشت سرمم دوستم بود...وضعيت همه مون هم مشابه !! مراقبه اد اومده واساده بالاسر من .... يني سرمو بلند ميكردم چشم تو چشم بوديم :n24: با خودم ميگفتم اقا اصن شايد من بخوام واسه استادم نامه بنويسم اين زل زده بود ببينه من چي مي نويسم:n24:
سلام بچه درس خونا میبینم که امروز هم سر کار بودیم و نمرات را اعلام نکردن:n07:
من تجربه 7 صفحه سوال رو دارم ولی دیگه 15 صفحه رو ندیدم :n04: حتی اگه سوالا راحت هم بوده باشه بالا بودن صفحات خودش روحیه دانشجو رو تضعیف میکنه :n02: چه برسه سوالا سخت هم باشه :n27:نقل قول:
برای منم زیاد پیش اومده صندلی مراقب درست جلوی من باشه :n09: وضعیت خیلی بدیه آدم نمیتونه سرش رو بلند کنه تا بلند میکنی میبینی داره نگاه میکنه :34:
چقدر عجله دارید شما ها :n02: بزارید بمونه بعد امتحانا نگاه کنید اونجوری بیشتر میچسبه :n09: پیام نور حساب کتاب نداره از سال پیش دیگه نمرات رو سر وقت اعلام نمیکنننقل قول:
همتون خسته نباشید ....
تا حالا شده 36 تا سوال تشریحی یک جا دیده باشید ؟ :n24::n04: سر امتحان صنعتی 36 تا سوال تشریحی اورده بودن با 120 دقیقه وقت :|
بارم بعضی سوالها 0.083 بود :n29: ..... بعضی سوالا که از شیکم خودشون اورده بودن ..... تو پیام نور باید انتظار هر چیزی رو داشت ............. هر چیزی :n29:
اینطور که معلومه چه بخوایم چه نخوایم نمرات را بعد از امتحانات اعلام میکنن و ما هم اونموقع می بینیم و بیشتر بهمون میچسبه...!:n08:نقل قول:
آره کاریمون نداشت ولی هیچ توفیری نکرد.همه انیشتین تر از من تو ریاضی بودن:n02:نقل قول:
این ترم مثل اینکه ترکونده پیام نور با سوالاتش آره ؟؟؟ ... مراقب های ما چشم عقاب رو دارن ... اول سالن نشستن همشون ولی اون ته که هیچ مراقبی نیست یکی تقلب کنه در جا میبینن ( حالا هر چقدر هم میخوای حرفه ای تقلب کن:n02:)
من ریاضی 2 دارم و بعد مدار منطقی و بعد ذخیره وبازیابی اطلاعات ... از اول بهمن تا 7 بهمن یک در میون ... برم که وقت نیست :n10:
مدار 5 فصل اول که ساده ی رو خوندیم ... بقیه رو نرسیدیم و خودمون باید زحمتش رو بکشیم
یا علی
سلام. یه سوال. میشه همزمان تو دانشگاه پیام نور ( فراگیر ) و علمی کاربردی درس خوند؟؟؟؟:n03:
یا نور خورشید:n04:نقل قول:
داداش من شما یک ترم تشریف بیار پیام نور اونوقت بیا زا این سئوالات فضایی بپرس
عمه استادای منم نمیتونن همزمان تو این 2 تا دانشگاه درس بخونن...:n19:
نقل قول:
خوب اگه بشه من میتونم. میشه؟:n26:
شما اگه میتونی بفرما:n24:نقل قول:
شوخی بود.....!
اگه این تاپیک گذاشت بریم به درسمون برسیم.............!:n20:
مخصوصا با این دوستای با مرام:n11::n11::n11::n11::n11::n11::n11::n11::n 11::n11::n11::n11::n11::n11::n11:
دوستان خواهشا اگه اسپم میدید خیلی ضایع نباشه :n02:
ناظرین محترم دستمونو آزاد گذاشتن و پست ها رو پاک نمیکنن تو این تایپک ... پس خودمون رعایت کنیم و به اطمینانشون خیانت نکنیم ... :n12:
مخلص همه ی بچه های پیام نور
دستت دردنکنه دوست عزیز خوب مارو ضایع کردی:n27: از شما انتظار نداشتم:n04:نقل قول:
من بی جا کنم بخوام کسی رو ضایع کنم .... در حدی هم نیستم که بخوام نصیحت کنم کسیو ....نقل قول:
اگه حرفم باعث نارحتیت شد ازت عذر خواهی میکنم .
من موندم این درس اندیشه اسلامی هست یا فلسفه و منطق؟همه علت و علل و کلمات قُلمبه سُلمبه.چیه بابا آدم هیچی حالیش نمیشه
یعنی یکاری کردن هرکی بیاد پیام نور جونش دربیاد تا حتی اندیشه اسلامی رو قبول بشه چه برسه دروس تخصصی
نتایج رو هم که نذاشتن.معلوم نیست چیکار میکنن.فقط بلدن کتاب قطور و تدریس اندک و سوالای سخت بدن.همین