من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
Printable View
من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
من همین سرویس رو دارم . درسته سرعت دانلود در روز تقریبا همان مقداری هست که شما گفتید اما سرعت شبانه سرعت واقعی نیست ! سرعت به قدری پایین است که فقط برای چت کردن مناسب است! چند بار خواستم تماس بگیرم و از شبانه انصراف بدم و بگم شبها هم از ترافیک من کم بشه و سرعت پایین نیاد اما به امید اینکه شاید در آینده بهتر بشه این کارو نکردم.نقل قول:
جواب منم بدید ممنون میشم . صفحه قبل !نقل قول:
برای تمدید اعتبارم نیاز دارم . مرسی
من چلچله دارم سرعتش 512 هست ولی سرعت دانلودم در طول روز به 400 هم میرسه شبانه هم دانلود نکردم یعنی موقعیش پیش نیومده چون شبا کامپیوتر در اختیارم نیستنقل قول:
بحث حجم دزدی هم به کل بیخیالش شید تو این 5-6 سالی که مشترک اسیاتک هستم تنها چیزی که ازشون ندیدم حجم دزدی بوده منم قبلا یه بار کنجکاو شدم ببینم همچین چیزی هست یا نه با نرم افزار چک کردم دیدم مشکل از تصور خودمه فکر میکردم چند تا سایت باز کردن که حجمی نمیبره ولی باز کردن یه سایت مثلا موزیک که کلی عکس داره دو سه مگ خودش میبره که بعد با اپرا کلا همه سایت ها رو گذاشتم بدون عکس لود شه و هر وقت لازم باشه میزنم این سایت عکساش لود کنه
با توجه به گفته های بچه ها هم اگه دانلودتون تو طول روز هست 128 بگیرید سرعت دانلود اونم حدود 150-200 هست شبانش هم 15-16 اگر شبا بیشتر دانلود میکنی همون چلچله بگیر البته تو وضعیت کنونی فرقی هم در قیمت چندان ندارن 6 تومن فقط که دیگه الان 12 تا نون بربری میشه باهاش خرید
من احساسی که از حجم دزدیشون دارم اینه که اینا به واحد کیلو و مگا و ... دهدهی عمل میکنن نه دودویی.
مثلا 1000 مگ رو میگیرن یه گیگ به جای اینکه 1024مگ رو بگیرن 1 گیگ.
وقتی هم چک میکنم و با ترافیک نتورک چک میکنم، همیشه داخل ریز گزارش بیشتر زده یه مقداری.
والا خودم قبلا از یه جا دیگه اینترنت میگرفتم که حجمم کمتر بود ولی در نهایت یه مقدار کوچولو اضافی میاوردم !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی الان تو این ماه هیچی دانلود نکردم ( حدودا 250 مگابایت !! ) ولی از 2 گیگ ترافیکم الان کلا 200 مگابایت مونده تازه4 روز دیگه هم از اعتبار زمانی مونده !!!!!!!!!! تو این مدت هم فقط وب گردی کردم !!!!!!!!!
به هر حال نمیدونم !!!! اختلاف قیمتها هم اونقدری نیست مخصوصا در طول ماه که 6 تومن به چشم نمیاد چه رسد به 3 ماهه !!!!!!!!
سلام دوستان
من از اسیا تک دارم
وارد پنل
می تونم بشم اما
نه! غضیه چیه؟
اگر از نمایندگی سرویس گرفتی، حساب نداری، برو از آدرس زیر برای تمدید و شارژ:نقل قول:
کد:
http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
منظورم از اینکه سرعت واقعی میشه این بود که سرعت دانلود حدود 15-16 میشه یعنی 128 ولی پینگ درسته انقدر میاد پایین بزور یک صفحه باز میکنهنقل قول:
دوست من به ترتیب خدمتتون عرض می کنمنقل قول:
حامی 128
چالاک 256
چلچله 512
چابک 1024
کیمیا 2048
من 128 داشتم تو روز تا 200 سرعت میاد. 1024 دارم الان دارم با لینک غیر مستقیم یک کانکشن دانلود می کنم سرعت از 70-80 تا 470 متغیره 2048 هم داشتم تو روز تا 470-480 میاد اما شبانه رو جدیداً تست نکردم
مسئله حجم دزدی باید خدمتتون عرض کنم راستش من بهش اعتقاد ندارم چون قبلا از یک شرکت دیگه داشتم یک روز دیدم حجمم همینطور هر 5 دقیقه یکبار 5 الی 10 مگ ازش کم میشه با پشتیبانی صحبت کردم گفت مشکل از سیستم شما هست یک روز کامل تقریبا این مشکل رو داشتم اما بعد از عوض کردن ویندوز مسئله کامل حل شد و فهمیدم مشکل از طرف سیستم خودم بوده. من فکر می کنم ای اس پی حجم نمی دزده و این ما هستیم که با اشتباهات خودمون ای اس پی رو متهم می کنیم. من الان خیلی وقت هست از اسیاتک اینترنت دارم اصلا حجمم خود به خود کم نشده
یعنی همون چالاک رو هم داشته باشیم سرعت ثابت دانلود به 120 هم میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری باشه خیلی خوبه که . چون زیاد دانلود نمیکنم . البته حجم زیاد مثلا 3 گیگ در ماه خیلی خوبه . مثلا بخواییم یه دونه فیلم یا یکی دوتا آلبوم موزیک بگیریم در ماه . فکر کنم همون چالاک خوب باشه نه ؟؟؟؟؟
این چالاک شبانه رایگان داره ؟؟؟؟؟ قیمت ؟؟؟ سرعتش رو کسی نمیدونه چه جوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت دانلود شبانه !
آسیاتک هر مشکلی و عیب ایرادی داشته باشه خدا رو شکر حجم دزد نیست و من مطمئنم 1 کیلوبایت دزدی نمیکنن.
عزیزه من چرا اطلاعات غلط میدی به مردم ؟ بنده خودم سرویس 1 مگ دارم که توی پنلم نوشته چابک .نقل قول:
حامی 128
چالاک 256
چلچله 512
چابک 1024
کیمیا 2048
حق با شماست معذرت می خوامنقل قول:
متاسفانه نوین نت داخل منطقه ما هنوز سرویس نداره و باید بیام سراغ اسیا تک من اگه 2 مگ بگیرم شب چنتا فایل همزمان بگذارم برای دانلود شبی چند گیگ رایگان می گیرم
تو روز سرعت چطوره من تهران منطقه مخابراتی هجرتم
ممنون می شم جواب بدید
سلام من میخوام سرویسم رو از شاتل لعنتی عوض کنم و برم یه سرویس دیگه
خیلی نامرده
یه شب سرعتم 70 80 هه یه شب 4 5 اعصاب نزاشته واسه من بی پدراااا
یه زحمت بکشید بگین من چی کار کنم
شبا خفن دانلود میکنم
روزا اصلا کاری ندارم
فقط شب و سرعتش واسم مهمه
تهران میشینم مرکز محلاتی (شمال)
مگه فرقی داره از نماینده یا خودشون!؟به هر حال مشترکیمنقل قول:
خوب وارد همینم نمیتونم بشم
دوست من برای وارد شدن به شارژ سریع باید شماره خطی که ADSL روش فعال هست رو به همراه یوزر و پس در اون صفحه وارد کنیدنقل قول:
منم همین کارو می کنم وارد نمیشه !؟نقل قول:
شما سرویستون چیه؟ماهی چقدر میدین؟نقل قول:
سلام من یه سرویس می خوام که شبی حداقل ۲ گیگ دان داشته باشم اگه چنتا فایل با هم بزارم برای دانلود بنظرتون چه سرویسی بگیرم من تهران هستم مرکز هجرت
پست اشتباه پاک شود
مثلا من با ۱ مگ شبی چه قدر می گیرم با ۲ مگ چطور اگه چنتا فایل با هم بزارم برای دانلود
سرعت دانلود شبانه بستگی به مخابرات داره، باید تست بشه.نقل قول:
معمولا اگه 6-8 به بالا فایل بذاری با هم دانلود شه پهنای باند رو پر میکنه.
دوستان من دیشب اینترنتم دوباره وصل شد، کیمیا 5گیگ در ماه... سرعت شبانه اش عالیه. الان که دارم با لانچر War Inc بازی رو دانلود میکنم، سرعتم 150KBps هست ولی فردا که با IDM شروع کردم به دانلود، گزارش هم میذارم.
NAS: Azadi-Bras اهواز.
نمیدونم این رو باید جز ویژگی های خوب اسیاتک حساب کنم یا نه ولی در کل یک ویژگی جالبی که داره اینه که سرعت ویگردی 128 با یک مگ هیچ فرقی نداره و تنها تفاوتشون تو دانلود شبانه رایگانشون هست که 128 سرعتش حدود 12 کیلوبایت است و 1 مگ هم سرعت دانلود شبانش حدود 70 کبلوبایت است
512نقل قول:
5 gb
24 T
ممنون یعنی من می تونم با 2 مگ شبی 3 گیگ دانلود کنم با 1مگ چطور؟نقل قول:
یکی نیست بگه مشکل ما چیه که وارد امور مشترکیم نمی تونیم شیم
نقل قول:چند وقتی هست دانلود شبانه نداشتم . میخوام بدونم الان اوضاع سرعت شبانه درست شده یا نه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مثلا دوستانی که چلچله دارن سرعت دانلود شبانشون با IDM چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد این نیم بها بودن با رایگان بودن تو سرعت دانلود شبانه تاثیر داره ؟؟؟؟؟ من تهران ساکن هستم . در ضمن امکان این هست که تو سایتش ریزمصرف رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت حداکثر 45 سرویس 512نقل قول:
خوب، خوشبختانه مرکز آزادی اهواز افت خیلی مشهودی نسبت به ماه پیش نداشته، دیشب تونستم اینقدر دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تهرانی زیادن اینجا. ولی مثل اینکه یکی از مراکز تهران مثل این آزادی خودمونه، شبانه خوب میده. نمیدونم کدوم دقیقا.نقل قول:
بهتره یه ماه 1مگ بگیری، 28 تومن تست کنی، اگر سرعتت طرفای 85 به بالا بود، دو مگ بگیر.
آخه مراکزی که نمیتونن شبانه 1مگ رو ارائه بدن، 2مگ رو اصلا نمیتونن. مثلا ممکنه سرعتت 110 بشه یا کمتر.
ریز مصرف رو کجا میشه دید ؟؟؟؟!!!!
با پشتیبانی تماس بگیرید زودتر جواب میگیریدنقل قول:
یکی نیست بگه مشکل ما چیه که وارد امور مشترکیم نمی تونیم شیم
شما اگر از طریق نمایندگی ثبت نام کردید، حسابی ندارید تو امور مشترکین. در اصل زیرمجموعه ی حساب نمایندگی شدید. و حتی اگه حساب بسازید، هیچ کاری نمی تونید باش بکنید.نقل قول:
اگر میخوای ترافیک بخری یا تمدید کنی، باید از سیستم شارژ سریع بری.
کد:
http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
مشاهده ی ریز مصرف:نقل قول:
از صفحه ی باز شده به Reports برید.کد:
http://report.asiatech.ir/netbill-holder/user/login/
نخوری هــــــــــــــــــی :biggrin:نقل قول:
من با سرعت 1 مگ دیشب 2 گیگ دانلود کردم
واسه شرکت از مخابرات سرویس 512 نا نحدود گرفتم 21 تومن
شب و روز با 64 دان می کنم
لینک کم آوردم
چی دانلود کنم؟
:31: