با سلام
یک فایل تایپ شده در ورد 2003 داریم که تعداد صفحاتش زیاداست و همه صفحات دارای hederهستند حالا می خواهم چندتا از صفحات این متن را بدون heder و شماره صفحه باشه خواهخش می کنم کمکم کنید و ضمنا توضیحات کامل و دقیقی دراین مورد به من بدهید
Printable View
با سلام
یک فایل تایپ شده در ورد 2003 داریم که تعداد صفحاتش زیاداست و همه صفحات دارای hederهستند حالا می خواهم چندتا از صفحات این متن را بدون heder و شماره صفحه باشه خواهخش می کنم کمکم کنید و ضمنا توضیحات کامل و دقیقی دراین مورد به من بدهید
نقل قول:
تعداد نمودارهام زیاده و همه را وارد word کردم.
حالا می خوام ببینم میشه همینجا درستشون کرد.
می خوام گوشه های گرد بندازم دور کادر Border آبی رنگ.
توی تنظیمات یک گزینه Round داره ولی کار نمی کنه.
مثل این می خوام بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم. و شرمنده که اینطوری شد.نقل قول:
مکان قرار گیری این نرم افزار تو شاخه Windows و به نام KeyChanger هست که میتونی اون رو از اونجا برداری و با یه بار ریستارت کردن ویندوز فکر کنم برگرده به حالت قبل.
البته دقیقا نمیدونم چون هیچ وقت نخواستم این رو حذف کنم
چون نرم افزار خیلی خوبیه به نظرم.
و اگه رو آیکنش در قسمت Notification area کلیک راست کرده و Keyboard رو انتخاب کنی حالت صفحه کلید عادی و اگه Shift+Key رو فعال کنی میتونی این قسمت با حالت گرفتن کلید شیفت رو ببینی و در هر دو حالت میتونی صفحه کلید رو به دلخواه خودت تغییر بدی. کافیه روی هر کلیدی که خواستی کلیک کنی و از لیست اونی رو که خواستی انتخاب کنی و ... .
سلامنقل قول:
به این پست نگاهی بنداز
پاسخی که برای دومین نفر نوشتم رو دقیق بخون
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت متنی رو از اینترنت تو ورد کپی میکنم، فونتش Tahoma و فونت سایزش 16 باشه؟
پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر میکنم.
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت متنی رو از اینترنت تو ورد کپی میکنم، فونتش Tahoma و فونت سایزش 16 باشه؟
سلام. میخواستم بدونم میشه در مورد یک جدول در word فقط چندتا خط اون جدول رو پاک کرد؟ نه کل ردیف یا ستون رو. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
نقل قول:
برای پاک کردن یک ردیف از جدول-چند ستون یا فقط چند سلول از جدول فقط کافیه محدوده مورد نظر راانتخاب کنید(بادرگ کردن) >>راست کیلیک>>Delete cells.. راانتخاب کنید
نقل قول:
کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداره ؟
توی سورت الفبایی حرف "آ" بعد از "ا" می آید
و کلماتی که اولش با " ال" شروع می شه تو حرف "ل " سورت می شه مثل الهه یا الان و ...
راه حلش چطوری که دو مورد بالا تغییر پیدا کنه؟
دوستان وقتی میخوام توی متن فارسی یه کلمه انگلیسی بذارم ،میره پشت فارسی ، این راه حلش چیه که قشنگ در ادامه فارسی بیاد ؟
ورد 2007
ممنون
ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن بعد تایپ کن . تا چیدمان از چپ به راست شه . :20:نقل قول:
نقل قول:
جواب ما رو هم بدید ثواب داره:31:
سلام . طبق آموزش زیر هر وقت وارد ورد بشی این فونت فارسی رو پیش فرض میشه .نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:20:
نقل قول:
نوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوست عزیز از قدیم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من! خودم راه حلش رو پیدا کرم:نقل قول:
اول باید کاری کنیم که هر وقت ورد رو باز می کنیم بصورت دیفولت فونتش Tahoma و فون سایزش 16 باشه. پس به روش زیر عمل می کنیم:
ابتدا در تب Home توی قسمت Font روی فلشی که در گوشه پایین سمت راست وجود داره کلیک کرده تا پنجره Font باز بشه. در این پنجره فونتهای Complex (مربوط به زبان فارسی هست) و Latin (مربوط به زبان انگلیسی هست) رو تغییر داده و در پایان روی Set as default کلیک می کنیم. از این به بعد فونتهای پیش فرض این فونتها میشن و هر زمان که word رو باز کنیم این فونتها فعال هستند. (فونت رو تاهما میزاریم، فونت سایز هم 16)
بعد متنی رو که از وب کپی می کنیم اخر متن (نزدیک سایز قلم کنار انتخاب لیست گلوله ای) یه گزینه هست به نام Paste Options که رو فلش سمت راستش کلیک می کنیم و گزینه Match Destination Farmatting (من وردم 2007 هستش) رو انتخاب کنیم تا متن بصورت استاندارد دلخواهمون کپی بشه. امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
نقل قول:
سلام
چه جالب جاهای دیگه این علامت را به کار برده بود ولی نمی دونم چرا این سه جا من متوجه نشدم چیه ممنون
1- چطور می شه اسم علائم را پیدا کرد (علائمی که در فرمول نویسی هست )
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
سلام چطور از find استفاده کنیمنقل قول:
مثلاً حدود 35 شماره به این صورت به کار رفته
و البته از هر کدام یکی
اگه قرار باشه از find استفاده بشه مثلاً 35 بار این علامت ها کپی و پیست و سرچ بشه خب یکی یکی پاک بشه بهتر است که
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
سلام وقتی یک فایل ورد داریم چطور به پاور تبدیلش کنیم
به جز کپی و پیست راه دیگه ای هم وجود دارد
خیلی سخته آخه اونجوری
سلام چرا وقتی فایل 2007 را به صورت save as به صورت 2003 ذخیره می کنم
اول هر صفحه یک خط خالی ایجاد می شود و باید یکی یکی این خط خالی را حذف کنم
دوستان میخوام margin های یک صفحه رو فقط تغییر بدم،بقیه عوض نشه...باید چه کار کنم؟
با سلام
میخاستم اعداد فارسی بنویسم توی option advanced show document رفتم ولی گزینه numeral وجود نداره راه دیگهای هست
ممنون از راهنمایاتون
زیر همون پنجره سمت چپ نوشته دیگه .نقل قول:
نقل قول:
با زدن ctrl+f کیبرد . حالا گزینه replace رو بزنید . حالا هر کدوم رو که پیدا کرد ، در replace هم کلمه ای که می خواید جایگزین بشه رو بنویسید سپس گزینه replace رو بزنید .
به این لینک بیا :نقل قول:
سلام شما هنوز یک زبان نوشتاری انگلیسی در سیستم دارید . هنوز از کنترل پنل اقدام به نصب زبان فارسی نکردید.نقل قول:
زبان نوشتاری فارسی رو :27: بنصبونید :27: حالا گزینه اش میاد .
زبان نوشتاری ارسی رو :27: بنصبونید :27: حالا گزینه اش میاد
عزیز جان من زبان فارسی دارم و تایپ فارسی انجام میشه ولیعداد فارسی نیست
در ضمن یه سوال دیگه بعضی جاها که تایپ مکنم کلمات به هم نمی چسبه ای ن جو ری یا وقتی اسپیس میزنم از جلو تاپت نمکنه و میره پشت کلمهای قبلی
سلام . من یه فایل وردی دارم که شماره فاکتور داره . من دستگاه شماره زن ندارم ، مجبورم خودم دستی شماره هارو عوض کنم و چاپ کنم . می خواستم بپرسم راهی هست که بعد از چاپ یه فاکتور خودش یکی به شماره فکتور اضاف کنه و چاپ کنه ؟؟
تشکر .
امکان نداره دوباره چک کنید:نقل قول:Office button>>Word option>>Advanced[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سورت الفبایی حرف "آ" بعد از "ا" می آید
و کلماتی که اولش با " ال" شروع می شه تو حرف "ل " سورت می شه مثل الهه یا الان و ...
راه حلش چطوری که دو مورد بالا تغییر پیدا کنه؟
سلام
یه سری صفحات اینترنتی رو وقتی کپی و پیست میکنم کلمات و بهتره بگم جملات بهم ریخته پیست میشن
چه کاری انجام بدم تا این مشکل رو رفع کنم .
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام
نه خوب منظورم این بود که مثلاً اگر 35 تا شماره به کار رفته (یا حتی بیشتر) مجبوریم یکی یکی این شماره را replace کنیم که مثل این می ماند که یکی یکی از خود متن پاک شود
دنبال راه آسانتری بودم
2- کلید میانبر hidden کردن متن چیه
سلام . اول کپی کنید توی notepad بعد از اونجا بیارینش توی ورد ، شاید درست شه .نقل قول:
یادمه یه نفر اینطوری جواب گرفته بود . :20:
سلام دوستان
راهنمایی بفرمایید که
چطوری می شه دو نوع فهرست در ورد 2007 ایجاد کرد مثلاً یک فهرست برای متن و یک فهرست برای نقشه و جدول ها
من یکی را ایجاد کردم اما دومی نمیشه
متشکرم
سلامنقل قول:
امتحانش ضرری نداره.
سلام
ميخوام Recent Document ورد رو پاك كنم بايد چيكار كنم
ضروريه سريعتر بگيد ممنون
Office Button -----> Word Options ------> Advanced -----> Displayنقل قول:
Show This Number Of Recent Documents
بازم ما لنگ یک موضوع شدیم و کسی جواب ما رو ندادنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
میخواهید مثلا توی فهرست نقشه ها از هایپرلینک استفاده کنید؟
چیکار میخواید انجام بدید که نمیشه؟:13:
باسلام
در word 2007 ویندوز7 پس از اینکه نزدیک 200 صفحه تایپ کردم حالا هنگامی که فایل رو باز و بسته میکنم ادیت صفحات به هم میریزه و نامنظم میشه و در هنگام پرینت کردن هم علاوه بر این که صفحه بندی به هم ریخته صفحات رو نصفه و یا با number page اشتباه چاپ میکنه.
ممنون میشم اگه به دادم برسید، چون پایان نامه هست و اصلا وقت نداریم.:41:
میخوام یک فهرست برای متن اصلی باشه و یک فهرست بندی برای جداول و نقشهنقل قول:
در واقع دو جور فهرست بندی
باسلام
با اينكه زيرنويس ها (footnote ) فارسي تايپ شده ( در سمت راست) و گزينه راست چين هم فعال ميباشد اما خط جدا كننده متن از زيرنويس همچنان در سمت چپ ميباشد. لطفا راهنمايي كنيد چگونه خط را به سمت راست منتقل كنيم.
با سلام
من نرم افزار آفیس را بعد از یک ماه که نصب کردم غیرفعال شد.
و بالای برنامه یک نوشتهی قرمز رنگ نمایان شد
و من برنامه را پاک کردم حالا که میخوام دوباره نصب کنم پیغامیکه در عکس هست را نشون میده.
لطفا من را راهنمایی کنید من نمیخوام ویندوز را عوض کنم بدون عوض کردن ویندوز باید چه کار کنم را مشکل حل بشود.
سلام . من هم مشکل شما رو قبلا داشتم . این مشکل به خاطر اینه که اون شرکتی که رائه دهنده نرم افزارها هست ، درست نرم افزار رو نمی تونن روی cd بریزن .نقل قول:
شما باید از برنامه advanced uninstaller کمک می گرفتید . متاسفانه راهی جز تعویض ویندوز نیست . :41:
از شرکت های معتبر نرم افزار بگیر . :20:
سلام . من ورد 2010 دارم . در تنظیمات گزینه ای ندیدم که بیارتش سمت راست . اما وقتی محیط ورد رو به فارسی تغییر دادم درست شد . همین الان تست کردم .نقل قول:
فارسی ساز رو از اینجا بگیر :
آقا به جای اون خط تیره بنویس آسان دانلود ( به صورت انگلیسی و بدون فاصله ) نمی دونم چرا این سایت لینکا رو اینطوری می کنه .
:20:
در پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که درصفحه 702 توی postcount7017 پرسیده بودچطورباندنقطه چین دورصفحه وردش روبرداره برای برداشتن باند ( نشان دهنده محدوده پرینت) بایستی به این مسیر بری word option > advanced و از گزینه های زیر show document content تیک گزینه
show text boundaries رو برداری حتما درست می شه ببخشید من یه مقدار دیر پرسشت رو دیدم .