تایید میشه،شتاب 405 از تیپ 2 بهتره
تایید میشه،شتاب 405 از تیپ 2 بهتره
قصد خرید 141 sl ارتقا یافته رو دارم.
انتخاب 141 بودنش سلیقه ای هست ولی در مورد موتور ارتقا یافته (همون ecu فقط عوض شده) نمی دونم چیکار کنم!!!
توی نمایندگی یه پوستر بود که نوشته بود موتور ارتقا یافته 7 اسب بخار قدرت موتور رو زیاد میکنه و 10 درصد مصرف سوخت رو کم میکنه!!!
ضمنا برای خرید باید پراید 86 گاز سوز خودمو بفروشم که هیچ مشکل موتوری تا حالا نداشته!!!
به نظرتون کار درستی هست که ماشین رو عوض کنم؟
ولی مصرف و راحتیو شیکیه 206 بهتره
با سلام تفاوت عمده تندر e1 و e2 چيه؟ مي ارزد به اختلاف قيمت 1.5 ميليوني؟
نه به نظر من همون e1بهتره فقظ طرح e2یکمی امکانات جانبی همچون شیشه های عقب برقییه پشت سری عقب داره و مسافرت سنج یا کامپیوتر سفری و آیینههای جانبی برقی و قفل مرکزی دارای ریموت کنترل و چراغ مهشکن جلو و جلو پنجره همرنگ بدنه با زه كروم همینارو داره ولی موتورشون یکی است.نقل قول:
سلام
می خواستم بدون سری مدل های GTR نیسان توی ایران گیر میاد
کسی قیمتی نداره در چه حدود هست مثل مدل NISSAN GT-R 2009 ؟
دوستان من بین 206 تیپ 2 و L90 موندم !
ظاهر 206 رو به مراتب بیشتر می پسندم ، به نظر شما نکته ای راجبه L90 هست که به ظاهر 206 بخواد غلبه کنه ؟ :31:
نقل قول:
به غیر از ظاهر 206 تیپ 2 که از تندر 90 بهتره تو بقیه موارد تندر 90 برتره.
ظاهر ماشین هم تمام بستگی داره به سلیقه خریدار.
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
نقل قول:
نیسان GTR رو یا در تهران یا در کیش و یا در منطقه اروند میتونی پیدا کنی
هیچ کجای دیگه ایران هم نیست.
در مورد قیمتش فعلا خبری ندارم.
نقل قول:
به غیر از ظاهر 206 تیپ 2 که از تندر 90 بهتره تو بقیه موارد تندر 90 برتره.
ظاهر ماشین هم تمام بستگی داره به سلیقه خریدار.
چقدر بهتره ؟ :دی
تفاوتشون خیلی محسوسه ؟
توی هندلینگ ؟ شتاب ؟
نقل قول:
هم تو قدرت و شتاب
هم تو رانندگی تندر 90 از تیپ 2 سرتره.
کاملا محسوس هست این موضوع
نظرتون درباره مزدا 323 چي هست؟ مدل 86 مثلا تيپ 3 يا 5 ؟ قيمت تو چه حدوديه تر تميزش؟ ميشه بعدا راحت فروختش؟
اگه لطف كنيد يه مقايسه اي هم با ماشين هاي صفر هم قيمتش بكنيد مثلا ( mvm530 ليفان sd v8 تندر ) يكي از اينارو بگيريم بهتره يا 323؟
مزدا 323 تیپ 5 فول اگر باشه که فکر نکنم گیر بیاد حدود 24 میلیون تومان هست.نقل قول:
سخت گیر میاد اما راحت فروش میره.خودروی سخت کار و خوبیه.
MVM 530 شاید به خاطر امکاناتش و طرح داخلی به روزش برتر باشه اما عملکردش در حد مزدا نیست.
لیفان و SD V8 و تندر هم نمیتونن با مزدا 323 رقابت کنن شاید خودروهای زیبا تر و بهروز تری باشن
اما در کل مزدا 323 تیپ 5 فول از اینا برتر خواهد بود.
يعني تيپ 3 از اينا برتر نيست؟ تيپ 3 مدل 86 چنده حدودا؟نقل قول:
نقل قول:
تیپ 3 مدل 86 قیمت 21000000 تومان
نقل قول:مزدا خودروی خیلی نرمیه و همون طور که دوستمون گفت سخت کاره اما این سخت کاری برای یک خودرویی که چند سال از عمر خود را سپری کرده صدق نمی کند.طراحی خارجی معمولی و داخلی بسیار ساده است.امکانات هم قدیمی.نقل قول:
مزدا 323 تیپ 5 فول اگر باشه که فکر نکنم گیر بیاد حدود 24 میلیون تومان هست.
سخت گیر میاد اما راحت فروش میره.خودروی سخت کار و خوبیه.
MVM 530 شاید به خاطر امکاناتش و طرح داخلی به روزش برتر باشه اما عملکردش در حد مزدا نیست.
لیفان و SD V8 و تندر هم نمیتونن با مزدا 323 رقابت کنن شاید خودروهای زیبا تر و بهروز تری باشن
اما در کل مزدا 323 تیپ 5 فول از اینا برتر خواهد بود.
اما mvm 530 خودروی به روزی هست و امکانات ان از همه ی خودرو های زیر 25 میلیون بیشتر است . طراحی داخلی هم بسیار زیبا هست.اما نرمی مزدا را ندارد. اما اگر عمر مفید مزدا 323 را 15 سال بگیریم و mvm530 را 10 سال,شما با خرید یک ام وی ام صفر می تونید از 10 سال ان استفاده کنید اما مزدا به خودی خود چند سال از عمر خود را گذرانده است و نمی تواند جواب نیاز های راننده را پاسخ دهد و همن طور دردسر و خراب شدنش هم بیشتر است.
تندر 90 و 206 sd v8 خودروی خوبی هستند اما در رنج خودشان یعنی 17 میلیون.
سلام
با حداکثر 12 تومن بهترین انتخاب چیه ؟ خیلی هم برام مهم نیست که صفر باشه ...کارکرده هم تمیز باشه میگیرم...
گزینه مهم برام اول ایمنی و خرج ماشین و مصرف بنزینه ، که با توجه به بودجه ای که میذارم انتخاب مناسبی بکنم ...
استحکام بدنه و ABS و ایربگ دو تا جلو رو داشته باشه یا بشه گذاشت روش که البته هزینه گذاشتنش تو همون 12 تومن بشه ....
اگه از انواع 206 هم بهم معرفی کنید کم بودن فضای داخلش برام مشکلی نداره .. 2 نفر و نصفی هستیم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید...
نقل قول:
سلام. با توجه به ملاک های شما :
تندر 90 E2 فول مدل 87 قیمت 12500000 تومان
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 قیمت 11500000 تومان
بهترین گزینه های این موارد هستن
خودروای که دو ایربگ داشته باشه با حداکثر 2-3 سال کارکرد تو این رنج قیمتی پیدا نمیشه.نقل قول:
206 هم تیپ 2 می تونید بگیرید که کارکرده هاش فاقد ایربگ هست و abs هم 89 یا 90 به بعد دارند.البته صفرش 1 ایربگ داره.
من به شما سمند se رو پیشنهاد میکنم که صفرش 13/500 هست و با 12 تومن هم پیدا میشه. با وجود ایربگ راننده و سیستم های ترمز ABS - EBD و بدنه ی مقاوم ایمنی خوبی داره.
البته این گزینه در صورتی خوبه که بیشتر از 1 سال کارکرده نخواین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز میخوام یه ماشین حدود قیمت 70 بردارم ، بنظرتون کدوم انتخاب مناسب تری هست ؟!...
آزرا 2011 ، نیسان تی ینا ، تویوتا آریون ، سوناتا 2011
ملاک ها : نرمی و هندلیگ و امکانات و موتور مناسب !...
( نظر دوستان راجع به جنسیس 2010 چیه ؟!... )
نقل قول:
سلام.
با این بودجه به جنسیس فکر نکنید.
ملاک های شما تک به تک تو هر کدوم از این خودرو ها وجود داره من ملاک هاتون رو به ترتیب
اختصاص میدم به هر ماشین:
نرمی:
1.تویوتا آریون
2.نیسان تی ینا
3.آزرا 2011
4.سوناتا 2011
هندلینگ :
همه خودروها از هندلینگ قابل قبولی برخوردارن و میشه گفت در یک حد هستن .
امکانات :
آزرا 2011
سوناتا 2011
نیسان تی ینا
تویوتا اریون
موتور مناسب:
1.تویوتا آریون
2.آزرا 2011
3.نیسان تی ینا
4.سوناتا 2011
اگر خدمات پس از فروش- عمر مفید - دوام قطعات رو در نظر بگیریم و در حالت کلی برای انتخاب شما :
1.تویوتا آریون
2.نیسان تی ینا
3.آزرا 2011
4.سوناتا 2011
البته ظاهر سوناتا 2011 کمی چالش به وجود آورده برای تویوتا
نیسان هم حرف برای گفتن داره همچنین آزرا هم کم نمیاره.اما در حالت کلی انتخاب به این صورت بود.
ممنون دوست عزیز !...نقل قول:
ولی فکر کنم خدمات پس از فروش هیوندای خیلی برتر برندهای دیگه باشه !...
در مورد بازار فروش هم یه توضیح میدید ؟!...
محمد جان عزیز با این حرفتون که تویوتا اریون رو کم امکانات ترین در این گزینه ها قرار دادی اصلا موافق نیستم
ازرا اسمی به عنوان یک خودروی با امکانات بالا معروف شده اما تویوتا اریون هیچ چیزی از ازرا کم نداره دیگه چه برسه به سوناتا و تینا.
حتی اریون امکاناتی نظیر سنسور پارک جلو و سیستم شستشو چراغ های جلو هم داره و 90 درصد اریون ها همراه با نمایشگر 7 اینچی تولید میشن .. این در حالی هست که ازرا به صورت فابریک هیچ کدوم از این امکانات رو نداره.
تینا که امکاناتش در حد سوناتا هست و هرگز از اریون اپشن بیشتری نداره اما ازرا هم فقط در بعضی چیز ها نسبت به اریون برتره مثلا صندلی های حافظه دار.
دوستمون هم حتما تویوتا اریون رو انتخاب کنند که نسبت به بقیه گزینه ها برتره .. اگه اپشن بیشتر از ظاهر براشون مهمه سوناتا بدترین گزینه در این رنج قیمتی می باشد.
ممنون از هر دو دوست عزیز !...
اتفاقا آزرا هر دو آپشنی رو که فرمودید داره و آپشن هاش از آریون بیشتره !...
ولی خوب از یربکس قدرتمند آریون و کم استهلاک بودنش نمیشه گذشت !...
آریون یه جورایی انگار حس لوکس بودن رو به آدم القا نمیکنه ولی وقتی تو آزرا میشینی حس لوکس بودن به آدم القا میشه !...
و از خدمات پس از فروش بسیار خوب هیوندای هم نباید گذش که کاملا نسبت به تویوتا برتری داره !...
بنده نظر شخصیم روی آزراست ولی دوست داشتم دوستانی که با این خودروها رانندگی کردن یه توضیح برام بدن !...
موفق و پایدار باشید !...
سلام دوستان راستش من گشتم سوراغ تایپیک پارس خودرو یا مگان نبود مجبور شدم همینجا بگم . معذرت دیگه
دوستان راستش من میخام مگان 1600 بگیرم بعد الان هرجا زنگ زدم نمایندگیش میگن نیست تولید نمیشه میشه بگین چرا شما خودتون تو کرج اول نبود تو تهران جاییو سوراغ دارین بفروشن صفرشو قیمتشو میگین بعد از بنگاه ماشین بخرم چند در میاد یا ثبت نام کنم چند در میاد میخام بدونم کدوم به صرفه اون کارو انجام بدم . بعد در اخر اگه بخام دسته دو تمیز تمیزشو بخرم 1 سال کار کرده 1600 سفید چند در میاد . باز معذرت اگه جای نوشتم اینجا نیست تازه کاریم دیگه تو سایت تا اشنا بشیم .
بدون شک تویوتا و لکسوس بهترین و طولانی ترین خدمات پس از فروش رو در ایران دارند.نقل قول:
بازار فروش سوناتا و ازرا از تویوتا اریون بهتره و تی ینا هم در اخرنقل قول:
در مورد بازار فروش هم یه توضیح میدید ؟!...
البته این شرایط حداکثر می تونه برای 6 ماه اینده باشه چون با توجه با تازه وارد بودن تی ینا هنوز استقبال مردم از این خودرو زیاد مشخص نیست.
نقل قول:
سلام.
دوست من
من با این خودروها رانندگی کردم که پست اولم رو به اون شکل دادم و تویوتا رو انتخاب کردم.
شما درست میگین آزرا حس لوکس بودن رو بیشتر القا میکنه اونم به خاطر اینکه طراحان
هیوندای سبکشون اروپایی شده.
اما تویوتا طرح های محافظه کارانه داره و به این راحتی ها طرح عوض نمیکنه.
تویوتا گسترده ترین خدمات پس از فروش رو در کشور داره و اگر میبینید الان کمی
با بحران مواجه شده به دلیل تحریم هاست چون قطعات به طور مستقیم از طرف
تویوتا موتور ژاپن وارد کشور نمیشن.
بازهم از هردو شما تشکر میکنم !...
با توجه به پست اول شما محمد جان گزینه های من محدود آریون و آزرا میشه !...
موفق و پایدار باشید !...:11:
سلام دوستان راستش نظر شما بین
بین 206 v9 - پرشیا elx - مگان 1600 به نظرتون کدوم بهتره من خودم مگانو دوست دارم ولی جایی نیست که بخرمش یعنی ثبت نام کنم موندم کجا زنگ بزنم چیکار کنم . هرجا زنگ میزنم میگن تولید نمیشه نمیدونم چرا . خواهشن کمکم کنین .
خودروی مگان که صد در صد از دو خودروی دیگه بهتره ولی قیمت خیلی بیشتری هم داره و نمیشه با پرشیا و 206 مقایسه کرد.نقل قول:
برای اطلاع از پیش فروش مگان هم بهتره به یکی از نمایندگی های معتبر پارس خودرو یا سایپا مراجعه کنید.
از بین 206 sd v9 و پرشیا elx خودروی پرشیا ای ال ایکس کاملا برتره و فقط گیربکس اتوماتیک وی 9 نسبت به پرشیا برتری داره.
دوستان نظرتون در مورد عوض کردن پراید86 خودم با یک روا 85 چیه؟؟ ماشین خودم دور رنگه و پر روی درهاش خطو خشه ولی فنیش سالمه. روا هم سالمه.
روا اصلا خودروی خوبی نیست و دردسر هاش از پیکان هم بیشتره. بهتره پرایدتون رو نگه دارید.نقل قول:
یه چند مورد دیگه هم در برتری 206 V9 نسبت به پارس اینه:نقل قول:
مصرف سوخت مناسب.
خودروی به روز و با کیفیت تر
یکی از بزرگترین عیب های پارس قیمت ناعادلانش هست
همچنین امکانات ابتدایی.
جديدترين جلسه كميته قيمتگذاري خودرو به دليل به حد نصاب نرسيدن اعضا لغو و به زمان ديگري موكول شد.
به گزارش ايسنا، يكشنبه هفته گذشته قرار بود جديدترين جلسه كميته قيمتگذاري خودرو برگزار شود. بررسي درخواست افزايش قيمت برخي خودروسازان داخلي از جمله موارد مورد بحث در اين جلسه بود كه به دليل به حد نصاب نرسيدن اعضا برگزار نشد.
نمايندگان معاونت اقتصادي و معاونت بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان ملي استاندارد ايران، سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرفكنندگان، ايدرو، انجمن حمايت از مصرفكنندگان خودرو و انجمن خودروسازان هفت عضو داراي حق راي كميته قيمتگذاري خودرو هستد.
جلسه قبلي كميته قيمتگذاري خودرو حدود يك ماه پيش برگزار شد و افزايش قيمت برخي محصولات شركت زامياد در آن به تصويب رسيده بود.
در يك سال اخير خودروسازان مختلف داخلي درخواست افزايش قيمت خود را به كميته قيمتگذاري خودرو ارائه كردهاند. البته رشد شديد نرخ ارز در چند ماهه اخير موجب شده تا خودروسازان درخواست افزايش قيمت خود را با شدت بيشتري پيگيري كنند كه البته هنوز به سرانجامي نرسيده است.
طبق جديدترين اطلاعات به دست آمده، جلسه بعدي كميته قيمتگذاري خودرو ظرف دو هفته آينده برگزار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یه مقایسه ای بین 206 تیپ 2 و تندر L90 داشته باشید ....
البته مقایسه های زیادی تو اینترنت خوندم ... تو خود ایران خودرو هم ویژگیهاشون رو با هم مقایسه کردم ....
چیزی که برام مهمه اول امنیت سرنشین ، دوم موتور ماشین و بعد خرج روتین ماشین هست ، میشه از این جهات هم این دو ماشین رو مقایسه کنید ....
با تشکر
نقل قول:
سلام.
من تندر 90 فول رو با تیپ 2 مقایسه میکنم.
تندر 90 رو از هر نظر میشه نسبت به تیپ 2 برتر دوسنت به دلایل زیر:
فنی :
تندر 90 دارای موتور 1600 CC با 16 سوپاپ که بسیار پرقدرت و مصرف سوخت بهینه ای داره.
تیپ 2 موتور 1400 CC با 8 سوپاپ.
اینجا به راحتی تندر نمره برتر رو میگیره.
امکانات :
مواردی که تندر 90 داره و تیپ 2 نداره :
بلندگو های عقب
شیشه های عقب برقی
رینگ اسپرت
سیستم کامپیوتر سفری
ایمنی :
هردو دارای 2 ایربگ و سیستم ترمز ABS هستن که عملکرد ترمز 206 بهتر بوده.
اما تندر هم کم نمیاره.
فضای سرنشین :
تندر 90 فضای بیشتری رو در اختیار سرنشین میزاره
206 با مشکل فضای سرنشین عقب مواجه هست خصوصا فضای جلوی پا
تندر 90 صندوق عقب رو داره که خودش یه مزیت مهم هست برای خانواده ها.
پایداری و هندلینگ:
هردو شبیه به هم هستن با این تفاوت که هندلینگ تندر 90 رو میشه با پایین اوردن ارتفاع
بهتر کرد.
از نظر کیفیت :
به مراتب میشه گفت 206 کیفیت بهتری داره.
نمای ظاهری:
این مورد سلیقه ای هست اما آمار نشون داده بیشتر مردم از نمای ظاهری تندر خوششون نیومده.
206 جوون پسند تر و چهره ای زیباتر داره.
انتخاب با شما
موفق باشی
سلام دوستان با 30 میلیون چه ماشینی میشه خرید. مزایا و معایب هر گزینه رو ذکر کنید لطفا. با تشکر
نقل قول:
با این بودجه ماشین های زیر رو میشه انتخاب کرد فقط باید
ملاک هاتون رو ذکر کنید تا زودتر به جواب برسید.
مگان 1600
ماکسیما مدل 84
تویوتا یاریس
هیوندای اوانته
هیوندای ورنا
با سلامنقل قول:
درمورد مقایسه ای که انجام دادین من چنتا سوال داشتم.
1-بین 206 تیپ 5 با تندر فول آیا بازم تندر نمره بالاتری میاره؟
2-اینکه گفتین کیفیت 206 بالاتره نسبت به ال90 آیا حقیقت داره؟چون مدلهای جدید 206 کیفیتشون پایین اومده.
3-با 12-13 تومن چه مدلهایی را میشه خریدبین دو ماشین 206 تیچ 5 و تندر فول؟وآیا شما پیشنهاد میدین با این بوجه 206 تیپ5 بخریم یا تو خرج میندازه آدمو؟میخوام چندسالی راحت باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
نقل قول:
سلام من تک تک جواب میدم.
1.در مورد 206 تیپ 5 نسبت به تندر 90 کمی قضیه از نظر فنی فرق داره.
به مراتب شتاب تیپ 5 بهتره و مصرف سوختش در حد کمی از تندر کمتره.
2.در مورد افت کیفیت باید بگم شامل تمام محصولات هست اما به طور دقیق
باید بگم 206 جوانب حفظ کیفیت نسبت به تندر 90 درش بیشتر رعایت شده.
3.اگر بودجه شما رو 13 میلیون تومن در نظر بگیریم میتونید:
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 رو به راحتی میتونی بخری اما اینکه اذیت بکنه یا نه رو باید خیلی دقت کنی
که از نظر فنی مشکلی نداشته باشه.چون شما نمیدونی قبلا ماشین دست چه کسی بوده و چطوری ازش استفاده شده.
تندر 90 E2 مدل 87 هم میتونی انتخاب کنی که به نظر من تمیزش زودتر از تیپ 5 گیر میاد.
در مورد تندر هم باید دقت کنی که مشکلی نداشته باشه.
برای خرید ماشین کارکرده باید وقت بزاری تا خوبش رو پیدا کنی.
سپاس از شمانقل قول:
حالا من که میرم از نمایشگاه های اتومبیل واسه خرید206 چجوری باید بفهمم از نظر فنی سالمه؟البته میدونم که باید نشون مکانیک دادولی نمیدونم همین کافیه یا باید روش خاصی رادنبال کرد؟البته من شهرستانم.اینکه ماشین را وصل دستگاه میکنن تا عیب یابی کنه کافیه یا نه؟یه راهنمایی هم دراین زمینه بدین ممنون میشم.در ضمن کارکرد کیلومتر چقدر باید باشه؟روالش واسه هرسال که میگذره چندکیلومتره؟