اینم از اوضاعه این لحظه، که اگه پینگ پایینتر می بود و نوسان نمی داشت می ارزید به ماهی 20 تومن ولی حیییییییییییییییف......
البته بگما الان میانگین سرعت تو دنیا نزدیک 8مگابیت ولی برا ما نهایتش 1مگابیت اونم اگه چه طور بشه 1مگابیت بشه.
Printable View
اینم از اوضاعه این لحظه، که اگه پینگ پایینتر می بود و نوسان نمی داشت می ارزید به ماهی 20 تومن ولی حیییییییییییییییف......
البته بگما الان میانگین سرعت تو دنیا نزدیک 8مگابیت ولی برا ما نهایتش 1مگابیت اونم اگه چه طور بشه 1مگابیت بشه.
بله منم همین سرویسو دارم ولی اگه یه 10gb هم به سرویساشون اضافه کنن خیلی بهتره.نقل قول:
آره منم فکر می کنم اگه 10 بود بهتر بود اگه حجم هم قیمتش بیاد پایین بازم خوبه چون 2 گیگ بخوایم بخریم 5000 تومنه بازم فکر کنم زیاده :10: بهتر اینه که از مدیره اندیشه بخوایم تو رو خدا حجمو هم ارزون کنه:11:نقل قول:
من فکر میکنم که بزودی کم میکنن چون حالا که قیمتا رو رو آوردن پایین دیگه با 2 گیگ 5000 تومن تناسب نداره مثلاً فاصله 128 3 گیگ با 128 5 گیگ 4000 تومنه در حالی که قیمت 2 گیگ حجم اضافه 5000 تومنهنقل قول:
نه جناب Mailer، اشتباه اپراتور و پرنده خوشبختی و از این خبرا نبود و خود مسئولین اندیشه به این مسئله کاملا واقف بودن، بهار و تابستون هرکی سرویس نامحدود داشت سرعتش رو 120 بود، اشتباهی رخ نداده بود، فقط یه مدت 5-6 ماهه حال دادن به مشتریا بعد دیدن مشتری ها هم رحم نمی کنن دوباره سرعت رو آوردن پایین!نقل قول:
آره حق با شماست احتمالا درستش می کنن چون هماهنگ نیست:5:نقل قول:
شایدم اینجوری باشهنقل قول:
ولی در مورد اینکه جاهای دیگه دنیا سرعت 8 مگ و این حرفهاست یک فرق بسیار بسیار اساسی هست
کپی رایت
شاید تعداد بسیار بسیار کمی (به نسبت تعداد مشترکین ) اونجا باشن که ریسک جریمه شدن بخاطر کپی رایت رو بجون بخرن و با اون سرعت زیادشون دانلود کنن
یعنی سرعت زیاده ولی چی میخوای دانلود کنی؟ اگه بگیرنت کمه کم 100000 دلار باید غرامت بدی
ماعملا کپی رایت نداریم وبا همین 128 داغون بیشتر از اکثر اونوریا دانلود داریم :31:
اما در مورد وب گردی فکر کنم 1مگ کافی باشه
کپی رایتم که قربونش برن کسی به فکرش نیست. 1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم :31:
دوست عزیز MAILER راست میگه این شانسی هست شاید برای شما هم همین طور بود که فهمیدن سرعت را کم کردن.نقل قول:
اکنون دوستان من با نامحدود 128 دارن با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
شما کجایه کارین.
تست سرعت 727 با 256 نامحدود برای دوستان بد شانس:31::
سرعت بین 50 تا 55.:2:(15تومان با سرویس 128 نامحدود و سرعت 130 تا 150 کجا 35تومان با سرویس 256 نامحدود با سرعت 50تا 55 کجا)
با تشکر.
هادی
منم که راضیم به همین 1مگ ولی اگه همیشگی باشه و قیمت معقولانه. 2 مگم باشه خوشمون میاید(با لحن شاه بابا):31:.نقل قول:
1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم
با سلامنقل قول:
این که میگید هماهنگ نیست اصلا منطقی نیست. چرا؟
چون نیسانی سر کوچه ما با بلندگو داد میزنه
5کیلو پیاز هزارتومن
کیلویی 500
خب قانونا باید کیلویی 200 باشه ولی چرا میگه 500 ؟
شما کدوم طرف هستی طرف مایی یا طرف شرکت :31:نقل قول:
من یک ساعته دارم فکر میکنم آخه مثال شما چه ربطی داره به خرید حجم اضافه مثال شما به خرید سر ماه مربوط میشه که مثلاً خرید 256 با حجم 20 گیگ یه تخفیفی بهش میخوره نسبت به خرید 256 با حجم 5 گیگ وقتی یک کیلو پیاز میخرین مثلاً 128 با حجم 1 گیگ میگیرین وقتی 5 کیلو پیاز میگیرین مثلاً 128 با حجم 5 گیگ میگیرین حالا برای اینکه بحث حجم اضافه بیاد وسط باید مثلاً 5 کیلو پیاز بگیرین بعد وسط ما 1 کیلو پیاز اضافه بگیرین تا بشه حجم اضافه رو در نظر گرفت
سلام دوستان منزل ماه تقریبا حالت دوطبقه داره و چون داداشم هم لپ تاپ گرفته میخوام مودم بیسیم بگیرم! شما چی پیشنهاد می کنید همین مدلی که اندیشه گذاشته خوبه؟ یه نفر بهم گفت که اگه از بیرون بخرم ارزون تر در میاد تا از اندیشه
دوستان عزیزم فعلا بحث پیاز و قیمت حجم اضافه رو بیخیال،کلا مهم اینه که همه چی گرونه اینجا مخصوصا دسترسی به اینترنت که واسه خودش تو بحث گرونی امپراطوری میکنه.نقل قول:
ولی تو خیلی خوب ربطش رو پیدا کردی:10::10::10:نقل قول:
بچه ها شما هم این مشکل منو دارین از ساعت 12 شب حدودا اینترنتم به شکل افتضاحی سرعتش طی هر بازه حدود 15 دقیقه 0 میشه بعد حدود 1-2 دقیقه ای 0 میمونه مثلا وسط یاهو هستم یه هو اعصاب من رو میریزه به هم تا حدود ساعت 5 صبح من همین مشکل رو دارم 128 -3 گیگ مرکز 8
واسه منم تازگیا سرعت شبانه پایین اومده.دیشب 500 و شب قبلش 700 مگالایت دانلود کردم در صورتی که هقته پیش شبی 1.7-1.8 گیگابایت دانلود میکرد.
فقط برای شما این مدل به درد می خورد:tp-link td-8960n.نقل قول:
از نظر برد راحت این مدل جواب میده.
دارای 2 انتن با برد بالا (هر انتن 3db)
توان خروجی بسیار بالادر مقابل رقیب های هم قیمت مانند link sys
سری n با سرعت 300(در ایران فقط به درد کسانی می خورد که wd tv live دارند وبه راحتی بدون هیچ فریزی فیلم های خودشان را راحت می توانند به lcd با کیفیتfull hd انتقال دهند)
دارای 4 خروجیlan.
دارای اکسس پوینت برای اتصال بالای 10 نوت بوک.
قیمت در رنج 75تا85.
با تشکر.
هادی
من مشکل ندارم از اندیشه شبا هم خوبه:21:
به نظر من مال خود شرکتو بخر چون پشتیبانیش عالیه اگه از بیرون بخری و مودمت خراب بشه باید بره گارانتی که اونم تا بره و برگرده یک سال طول می کشه ولی اگه مال اندیشه باشه فاکتورو نشون بدی یه مودم امانی بهت میدن تا مودمت برگرده تازشم این مودما خرابی زیاد داره مال من dhcp خراب شده بود و فقط به یک دستگاه ip می داد به دومی که می رسید یکی در میون پینگ ریپلای می کرد بعد دادم اندیشه گارانتی یک مودم بی سیم از مارک دیگه امانی گرفتم تا مودمم برگرده:2:
همین مدلی که گفتین تک پورت لن هم داره که قیمتش کمتر باشه؟چون واسه مودم وایرلس دیگه 4 تا لن بی فایدست.نقل قول:
دستتون درد نکنه بچه ها فردا میرم دنبال مودم.
شب ها اینترنت من هم دانلودش قطع میشه .
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
هادی جان این مودم رو که اندیشه نداره نه؟ پاساژ بزرگمهر برم دنبالش؟نقل قول:
اگر خواستی بگو ادرس شرکت رو بهت بدم برو بگیر.نقل قول:
شما اندیشه رو هم ول کن من مودم هایی که اون میفرشه را به قیمت خیلی پایین تر با گارانتی تعویض میدم.
پاساژ فقط مدل معمولی میفرشه.(td-8811)
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دوست عزیز این تی پی لینک خرابیش بسیار کم هست.نقل قول:
من بالای 50 تا از این مدل را فروختم .
1 بار هم خرابی نداشتم.
تازه گارانتی فرادانش را با گارانتی های دیگه مقایسه نکن اصلا مودم را تعمیر نمیکنن که بخواهد مدت زیاد وقت ببرد .کلا تو کاره تعویض هست.
اگر هم شرکتی که از ان خریداری میکنید شرکت درستی باشد یک مودم امانی میده.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
اگر مدلی پیدا میکردم که 2 انتن داشته باشد با برد زیاد و سری n که این مدل را پیشنهاد نمیکردم.نقل قول:
با تشکر.
هادی
دمت گرم، آدرس شرکت رو بده لطفآ ایشالاه میام پیشت
در پیام خصوصی جواب شما داده شد.نقل قول:
با تشکر.
هادی
این دوستمون خیلی قیمت رو بالا میدن.یکم جستجو کنین قیمت 65 هم میتونین پیدا کنین.نقل قول:
مثلامیده 69 تومان با 2 سال گارانتی.کد:http://www.payamsara.com/10075196.html
دوست عزیز شما از همین جا خرید کنید :نقل قول:
نمایندگی tp-link در رشت شرکت سیب سامانه هست.که مدیر ان اقای برهان هستند.که خانم ایشون قبلا مدیر شرکت پارس وی در رشت بودن که این شرکت اکنون واگذار به اقای مهدی حاجی کریمیان شده است.
شما میتونید برید با قیمت 82,500 از شرکن سیب سامانه که نمایندگی رسمی شرکت فرا دانش شرکت گارانتی کننده تی پی لینک خریداری کنید.
اما دوستانی که به من پیام زدن من قیمت دیگری به انها گفتم.چون من رشتی هستم و نمی خواهم دوستان هم شهری من اب گرانی را بخورند.
تمام محصولاتی که من در اینجا یا جاهای دیگر به تمام دوستان پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی است و من به هیچ وجح کاری به کالاهای قاچاق که خوده فروشنده به صورت لفظی گارانتی میکند ندارم.
شما هم از همین سایت خرید کنید.
باز یه فروشگاه ایترنتی مثال میزدید یه چیزی بود مثل لاوان فروشگاه رایانه ......
اما شما من را به گران فروشی محکوم میکنید ان هم به دلیل که یک نفر امده در یک سایت کاملا رایگان یک تبلیغ کرده.
دوستانی که رفتن قیمت این محصول را در بازار سوال کردن خوب با قیمت این محصول اشنا هستن .
من اگر گران فروش بودم به دوستان ادرس دقیق نمیداد که برن اینجا اسپلیتر 2000 تومانی بخرند تا اب گرانی را نخورند بیان همان اسپلیتر را 5000 خریداری کنند.
دوستانی که وارد به کار کامپیوتر هستند میدونن که کالاهایی که به صورت قاچاق یا به صورت بدون گارانتی وارد میشه چه مشکلاتی داره.
در اخر کلام این را اضافه کنم که مودم های tp-linkبا گارانتی فرادانش مدت زمان گارانتی ان به 3 سال تغییر کرد.
واقعا متاسفم.:41:
شما که جنبه نداری آدم مچ گرونفروشیتو بگیره چرا بهونه گارانتی رو میاری؟یعنی هر کی ارزون میده قاچاقه و قلابیه ولی واسه شما اصله؟نقل قول:
واقعا متاسفم.:31:
توی این شمال به نظر میاد مخابرات واسه کاهش هزینه ـهاش خیلی جاها خیال خودشو راحت کرده و به جای سیم کشی واسه دادن تلفن به مردم، واسه خیلی از خونه ها دستگاه تلفن بیسیم نصب کرده... یعنی بین خونه و ساختمون مخابرات به جای اینکه کابل باشه به صورت بی سیم به هم وصلن...
شما ملت خطه شمال اگه تلفنتونو مخابرات گشاد گرفته باشه بیسیم گذاشته باشه چطوری از اینترنت پر سرعت استفاده میکنید...؟
dial-up که مشکلی نداره... منظورم اینترنت پرسرعته...
ADSL تکنولوژیش کاملاً وابسته به کابله... اینترنت وایرلسم که پول خون باباشون میدن (اگه باشه!)... وایمکس اینائم که پوششون خیلی کم و قر و قاطیه.....
شما هم با این جور برخود معلوم یا هنوز به سن قانونی نرسیدی بری بیرون خرید کنی .نقل قول:
یا تا حال بازار نرفتی.
اینجا ادم عاقل زیاد هست
کسی رو هم وادار نکردم
.من ادرس نمایندگی دادم همه هم ادرس شرکت سیب سامانه رو میدونن
شما برو جای ارزان بخر یادت بشه این مدل رو خریدی یادت نره یه پریز خارجی 3 شاخ یا تبدیل 3 به 2 برای ادابتور بخری.:31::27:
دوستان خودشون متوجه میشن من چی دارم میگم.
دیگر این موضوع را ادامه نمیدم
شما هم هر جور دوست داری فکر کن یه پست اینجا گذاشتم همه قیمت را دیدن هرکس دوست داشت بپذیرد هر کس دوست نداشت نپذیرد .
مگه این قدر امام اومد مردم رو امر به معروف نهی از منکر کرد مردم پدیرفتن؟
بعد هر کس رفت لاکانی قیمت کرد متوجه میشه .:31:
پایان.
این هم سایت شرکت فردانش:
با تشکر.کد:http://www.efstelecom.com/
هادی
نقل قول:
توی شمال ما :31: که خطوط کابلی هست و حداقل تو مراکز و شهرستان های بزرگ کابل هست ولی مشکل گشادی رو بجای آنتن با دستگاه pcm حل کردن و یک خط را با این دستگاه به 4 خط تبدیل میکنند و دیگر adsl نمیشه روش راه انداخت(مثل خود من که رفتم مخابرات دعوا کردم تا آزاد کردن)
گزارش خط 4 اندیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ُسرعت روزانه 90-100 سرعت شبانه 40-50
خیلی عالیه که مگه مشکل چهارشون حل شده؟ به بچه ها بگم برگردن اندیشه:10:نقل قول:
والله من که به عینه دیدم همچنان یکی از دوستان مشکل داشت،پیج بالا نمیومد.نقل قول:
این واحد مالیه اندیشه تا ساعت چند هستن؟
اگر برای پرداخت اینترنتی می خواهید.نقل قول:
اگر از طریق ورود به جادوگر ADSL Quick Task پرداخت کنید به صورت انلاین تائید میشه.
اگر از طریق ورود مشترکین پرداخت کنید. اگر هم از زمان کاری گذشته باشد هر چند ساعت یک بار حساب ها را چک میکنند وان را تائید میکنند.
چون من پنجشنبه از طریق ورود به مشترکین برای دوستم را تغییر سرویس دادم در 8 شب پول را واریز کردم ساعت 9 امدم چک کردم دیدم تائید شده.
با تشکر.
هادی
خارج شهرا رو خیلی گشاد بازی در میارن... میبینی یه کوچه ای رو کابل کشیدن بعد 10 تا کوچه رو بیسیم دادن برن ملت حال کنن...! همتشون از فرط مضاعفیت زده از اونور بیرون... :دینقل قول:
گفتیم که اگه کسی اینجا تلفن بیسیم واسش بستن راه حلی سراغ داره واسه ـش بگه... :41:
فکر کنم باید برم مخابرات یه دعوایی بکنم شاید یه سیمی بهمون چسبوندن.... :9:
نه عزیز شما بری مخابرات حتما اصلاح میکنن. اگرم موقع ثبت نام بری میگن که باید خطتون توسط مخابرات بررسی بشه که میشه پورت بدن یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
من چند روزه که میشکل خاصی تو پینک ندارم (یزنم به تخته :27:)
کلا اندیشه بعضی وقتا حال اساسی میده بعضی وقتا هم ضد حال میزه!ولی در کل من راضیم و با این پینک بلا مشکل بازی میکنم (امیدوارم اندیشه همیشه اینجوری سرویس(پینک) بده دیگه کی میره جای دیگه:5:
من معمولا وقتی پینک خراب شه حتما اطلاع رسانی می کنم (پست های منو ببینید)البته الان دو هفتست صبح تا غروب نیستم منزل تا تست بزارم
دوستان شاتل خط 4 گزاشتن تست پینک و سرعت 5 دقیقه هم وقت نمیگیره،لااقل دو سه روز یکبار تست بزارید تا حساب دست همه بیاد که مثلا کسی خواست سرویس عوض کنه سردرگم نشه
اینم تست مجدد :
حالا من به جای بر و بچ شاتل به نمایندگی از پارس آفلاین منطقه 4 تست میزارم.
اینم از وضع من 10 دقیقه هم پایدار نبود:
سلام دوستان
اینم وضعیت من تو مرکز 7 شاتل