دوستان یه سوال داشتم.
اگر من یه هارد اکسترنال بگیرم و بازیهایی که الان رو هارد خود کنسول هست رو بریزم رو اون هارد اکسرتال آیا میشه بعده ها دوباره این بازیها رو هارد کنسول منتقل کرد و اجراشون کرد؟
Printable View
دوستان یه سوال داشتم.
اگر من یه هارد اکسترنال بگیرم و بازیهایی که الان رو هارد خود کنسول هست رو بریزم رو اون هارد اکسرتال آیا میشه بعده ها دوباره این بازیها رو هارد کنسول منتقل کرد و اجراشون کرد؟
خیلی وقت پیش بازی کردم ولی تا اونجا که یادمه از اون 2تا عروسک که پیداشون کردی باید استفاده کنینقل قول:
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
بلـــــــه:40:نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
3.55:40::10:نقل قول:
یه سوال:اگه من مولتی من 2 رو نصب کنم میتونم باز هم نسخه های قبل رو نصب کنم مثلا" 1.17:13:
AS Team خودش از ریشه کپی هست .نقل قول:
برات UP میکنمنقل قول:
ویرایش :
لینک دانلود :
کد:http://upfile.anobis.ir//uploads/1305565731.rar
محمد جان MultiMan و بقیه برنامه ها HomeBrew هستن نه Hardware Update .نقل قول:
شما میتونی ورژن فعلی رو پاک کنی و ورژن های قبلی رو بریزی .
PSN : My Love
خيلي خوشحال شدم ، وصل شد ! آنلاين GT5 ، KZ3 , بقيه بازي ها هم نميشه به لطف نت ...
اگه Xbox LIVE مجانی بود بازم عاشق PSN بودین !؟نقل قول:
من كلا طرفدار آنلاينم ، فرقي واسم نداره ، User زياد باشه ، با نت درپيت ما هم بسازه حالا چه PSN باشه چه XBL ، :10:نقل قول:
آخه دیدم با اقتدار کامل نوشتین PSN : My Love گفتم حتما همینطوره .نقل قول:
وقتي كه دستم فقط به همين ميرسه ، بايدم با اقتدار كامل بگم ! من نيازم بازيه فقط ، هر چي كه برآورده كنه اينو راضيم ازش ! :46:نقل قول:
آقا من god of ware:collection رو نصب كردم وقتي ميزنم بره تو بازي صفحه سياه مياد و هارد ديگه كار نميكنه انگار هيچي به هيچي؟شايد بايد eboot orjinal بازي رو كپي كنم؟اگه لينك دانلواد eboot orjinal بازي رو داريد لطفا بزاريد......:19::41::13:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
يك سوال ديگه آيا battlfield 3 براي ps3 اومده؟با فريموره 3.55 بالا مياد؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
من بهت چند تا سایت که EBOOT اورجینال داره معرفی می کنم ولی فکر نمی کنم مشکلات حل شه . خودمم چند تا از بازی ها ( 5 تا .....) این جوری بود اعصابم خورد شد پاکش کردم
اینم سایت ها
ببخشید EBOOT های اورجینال توش زیاده گفتم بزارم همه استفاده کنن ...
1:
2:کد:http://www.as-team.ir/forums/showthread.php?t=9082
3:کد:http://forum.----------.com/thread15040.html
اینم بازی سنتر
اگه مشکلی برای دانلود داشتید بگید لینکشو براتو EMAIL کنمکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=38009
راستی آقا جواب ما یادتون رفت تو چپتر آخر متال گیر 4 گیر کردم اونجایی که هیولاهه .. مانتیس و مریل رو گروگان میگیره .... یکی راهنمایی کنه ؟؟؟
برادر هر چه قدرم این گروه اصل و ریشه اش کپی باشه . بازم دمشون گرم کار ما رو راه انداخته !!!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز شما اول با sniper باید به عروسکهایی ازش اویزون هست شلیک کنی.( رو خودش اثر نداره ) بعد عروسکها میفتن ازش. میری برشون میداری با یکی از اونا ( فکر کنم اون ابیه ) بهش نیرو پرتاب میکنیو بالا پایینش می کنی تا بمیره. البته چند تا جون داره :D
سلام ناصر جون .
آخه مشکل منم همینجاست . هرچه با sniper میرم رو عروسک ها کنترلش می کنه . با هر اسلحه ای هم میرم بازم کنترل میکنه .
نشونه رو آرومم که میبرم کنترل می کنه. آخه اصلا نمشه با اسلحه طرفش نشونه گرفت .
به خدا قاطی کردم
تو راهنمای انگلیسی بازی هم گفته بود نشونه رو آروم ببر رو عروسک ها ولی به خدا نمی شه راه دیگه ای نداره؟؟؟؟
سلام دوستان .
مشخص کردن ریجن بازی و آپدیت آن
یه برنامه توپ پیدا کردم گفتم بیام برای برو بچه های p30world بزارم حالشو ببریم .............:31::31::31:
کار این برنامه اینه که ریجن بازی شما رو به طور اتوماتیک مشخص میکنه و بعد پچ ها و آپدیت های جدید اون رو نشون
میده و شما به راحتی می تونین جدیدترین آپدیت های بازی رو با فرمت pkg دانلود کنید
طریقه استفاده :
دیگه خودتون استادین نیاز نداره بگم :20:
بازی رو مشخص می کنی بعد میری تو بازی رو پوشه ps3_game کلیک می کنی بعد ok رو میزنی بعدشم
get games list رو میزنی تا آپدیت های جدید رو نشون بده بعدشم میری check updates for selected games
رو میزنی تا دانلود شروع بشه به همین راحتی :31:
آخرسرم که دانلود شد میریزی تو فلش نصبش می کنی ......:8:
براتون تو یه سایت با لینک مستقیم آپلود کردم ....
دانلود با لینک مستقیم:
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/w0c9p82sd2unht3aw8zb.rar
اين هك ps3 هم واقعا مزخرفه طرف طوري ps3 رو هك كرده كه اعصاب همه ي بازي كننده هارو خط خطي ميكنه من ديروز 8تا بازي ريختم رو هارد از هشتا 4تاش خراب بود يعني يا صفحه سياه ميومد يا تو لودينگ اول بازي گير مكرد پدر ps3مو در آوردم از آخر هم هيچي به هيچي من كه واقعا از خريد ps3 پشيمونم ...آقا ps3 نخريد دردسر داره xbox هم كه جديدا با اين آپديتاش از ps3 هم بدتر شده...:19::19::19:
آقا کی گفته دردسر داره . اون طرفی که شما ازش بازی گرفتی بازی هاش خراب بوده علتشم اینکه ناقص از بازی های اورجینال بک آپ گرفته ...نقل قول:
سایت EBOOT های اورجینالم که برات گذاشتم .یه برنامه آپدیتم که گذاشتم دیگه چه غمی داری ؟؟؟:18:
منم اولاش اذیت شدم ولی بعدم قلقش دستم اومد ....:31:
ولی در کل قبول دارم کلا دردسر داره اعصاب آدم میریزه به هم . کاشکی ps3 هم مثل ps1 بود :5:
اتفاقا من جدیدا تو تهران یه جا رو پیدا کردم. یه مغاز رو . همه بازی هاش سالمه تو توپ خونه .
زیر 10 تا بازی رو 3000 تومن میگره بیشتر از 10 رو 2500 می گیره ولی انصافا همه بازی هاش سالمه
اگرم یه زمانی یه بازیش خراب باشه عوضش میکنه ولی شرمنده شما که شیرازی تو شیراز آدرس ندارم ؟؟
اتفاقا اصلیت خودمم شیرازیه!!!!!:10:
راه بهتری برای هـک نیست......نقل قول:
راه دیگش هـک شدن درایو کنسوله که اونم خرج بازی کردن خیلی میزنه بالا.....
بلو-ری خام 7,8 تومنه با هزینه رایت هم میشه 10 تومن،شما حاضری 10 تومن برای هر بازی بدی؟؟؟؟
پس نتیجه میگیریم CFW بهترین راه هـک شدن PS3 هستش.......
سلام
میگم این Eboot که میگین چی هست؟
و اینکه میشه الان بازی هایی که فریمور 3.56 به بالا نیاز دارند رو روی CFW 3.55 اجرا کرد ؟
آقا خیلی با این جمله ات حال کردم!!:8::10::10::10::10::10::40::40:نقل قول:
به قولی Perfect!
منم امروز جو گیر یه پنج ساعتی آنلاین بازی کردم دیگه مخم نکشید ، ول کردم یه ساعت مگ ، دو ساعت سکوم چهار و یه نیم ساعتم گراند توریسما ! یه نیم ساعتم داشتم با کامبت ور می رفتم بلکه کانکت شه آنلاین بزنیم کانکت نشد !
من كه ديشب كه وصل شد تا 6 صبح بازي كردم ، خابيدم ، از 11 تا الان كه 6-ه دارم بازي ميكنمنقل قول:
Kombat با يكي از بچه هاي BC بازي كردم ، بدكي نبود ، كلا سرعت بازي از حالت طبيعي پايين تر بود ولي از هيچي بهتره ولي GT 5 & KZ 3 خيلي خوبه . همينجور در حال Add كرد هموطنان عزيز هستم :31: و تمركز جهت Trophy هاي آنلاين
راستی یه نکته رو یادم رفت بهت بگم. می تونی چند تا کار بکنی تا بازی ها خرابت درست به :نقل قول:
1. اول برو آپدیت یا پچی که مربوط به بازی هست رو دانلود کن برنامه شو تو سایت گذاشتم . آپدیت باید مربوط به ریجن
بازیت باشه ( برا بازی هایی که صفحه سیاه میاد)
2. برو eboot هاشو دانلود کن شاید درست شه
3. برو تو سایت هایی که دانلود بازی ps3 گذاشتن حجم بازی هاتو چک کن ببین درسته یا نه و ببین که یارو بازی رو
باست کامل ریخته یا نه اگه ناقصه برو عوضش کن
من خودم بازی جاست کاسم ایراد داشت داخل منو اول بازی دکمه هاش کار نمی کرد یه پچ گرفتم درست شد .
__________________________________________________ ________________________
یه سوال از دوستان داشتم اگه کسیهست لطفا کمک کنه .
آقا من در به در دارم دنبال آپدیت یا پچ بازی 007 blood ston می گردم با برنامه ای که تو سایتم گذاشتم نتوستم
پچی شناسایی کنم . اگه کسی پچشو داره بزاره .خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونش میشم . بازیم باگ داره تو
داخل بازی گیر می کنه.
به خدا 6 الی 7 تا از بازی هامو از سر کم اطلاعی پاک کردم ولی حالا فهمیدم میشه درسش کرد .
این ورژن بازیمه : usa امریکا
اینم ورژن آیدیش : BLES01017(007
دم همتون گرم اگه پچشو گیر آوردید به هم خبر بدید .
دم همتون گرم . چند تا از این بازی ها م از این جور مشکلات داشت با آ پدیت مشکلشو حل کردم. اگه پیدا کردید به هم خبر بدید :31:
:40:ی فایل اجرایی بازیه تو خوده فولدره بازیته مثله بوت ویندوز میمونه اگه خراب باشه یا ایراد داشتهب اشه ویندوزت بالا نمیاد اونم اینجوریه.نقل قول:
بازیهای 3.56 رو ایبوتشو بریزی میشه ولی بالاتر از اون نه
نقل قول:شما در آخر پستت گفتی که :نقل قول:
بازم می گم منبع :
کد:
یه وخ نیاید بگید کپی . پست کردهکد:www.as-team.ir
منم نسبت به این حرف شما این حرف رو زدم عزیزم نه برای شما بلکه برای همه.
شما اول باید از اون سرنگ استفاده کنی بعد که از کنترل منتیس خارج شدی میتونی به اصلحه هاش شلیک کنی .نقل قول:
برای کنترل منتیس هم باید عروسک نارنجی رو بدست بیاری.
Eboot یک مزخرفی هستش که از Psx تا حالا وجود داره و در حقیقت فایل اجرایی بازی هست .نقل قول:
کنسول وقتی دیسک رو درش قرار میدید بعد از اینکه لایه های امنیتی رو چک کرد که ببینه دیسک اصل هست یا نه میگرده و این فایل رو پیدا میکنه (البته آدرسش از قبل مشخصه) و اجراش میکنه - در نتیجه بازی اجرا میشه .
سعید جون شما هر چی در مورد این بنده خدا ها بگی ما قبولت داریم .
منم چیزی نگفتم فقط گفتم دمشون گرم که کاره مارو راه انداختن .
اگرم تو این فروم کسی مردشه بیاد یه تاپیک مخصوص برنامه و پچ و ای بوت های ps3 سالم بزنه ما هم کمکش می کنیم حرفی
نیست که؟
منم فقط گفتم اینا هر چه قدرم کپی باز باشن کار مارو راه انداختن تو این تاپیکم اگه کسی مردشه بیاد یه تاپیک مخصوص این جور
چیزا بزنه کار ملت راه بیفته بسم الله !!!! من خودم هنوز یه تاپیک درستو حسابی ندیدم.........
قربونت برم حامد جان شما لطف داری عزیز.نقل قول:
اتفاقا AS Team دوستای خوده من هستن .
A= عادل
S= ساسان
:31:
که شده AS Team که به قل بچه ها و من جمله خودم بهشون میگیم آفتابه سازی :31:
بچه های خوبی هستن , کارای جالبی هم تا حالا انجام دادن.
چاکریم سعید جون :10:نقل قول:
من تو فکرم بود که با بچه ها این فروم ازجمله خودتو و ناصر و حالا چند تا از بچه ها دیگه که پایه باشن بیایم یه تاپیک
توپ تو همین p30world بزنیم و eboot و پچ و مشکلات بازی های ps3 که همه ی بچه ها تقریبا همین مشکلو
با ps3 دارن بزنیم تا مشکلات همه حل شه . تا الحمدالله دیگه باسه اجرا بازی ها مشکلی نداشته باشیم .
حالا اگرم بچه ها بیشتر پایه بودن دیگه بخوایم بترکونیم یه چیز باحالتری بزنیم ...:31:
سعید جان دمتم گرم کلا خیلی باهات حال می کنم :10: چاکریم دیگه چی کار کنیم :31:
عزیزمی داداش چوب کاری میکنی مارو :10:نقل قول:
من حرفی ندارم جیگر ولی فعلا یکیم اوضای انجمن GAME و Console بدجوری به هم ریخته اول باید اونو جمع و جورش کنیم.
داداش این قسمت MGS رو حتما باید از سرنگ استفاده کنی .
من کوچیکنم حامد جون شرمنده میکنی .
میگم این CFW رو چجوری میشه از بین برد ؟ یعنی چجوری میشه برگشت به OFW ?
و اینکه وقتی از بین بردیمش میشه آپدیت کرد کنسول رو به فریمور های بالاتر و CFW های بعدی رو ریخت؟
تنکس :)
شما تمام Home Brew هایی که نصب کردی رو پاک کن + بازی هایی که Image گرفتینقل قول:
بعد به آخرین ورژن دستگاه رو آپدیت کن همه چی به حالت Official بر میگرده.
سلام . ببخشید من یکم زیادی آماتورم . یه چند تا سوال از خدمتتون داشتم .
Ps3 به این تلوزیون های قدیمی Slimfit TV سامسونگ متصل میشه ؟
مدلش هم » CS21E40
به مانیتور های CRT جطور ؟
الان روش -- جدیدی برای PS3 نیومده ؟ یعنی هنوز باید از بازی بک آپ بگیری بعد با یه دیسک اوریجینال بازی رو اجرا کنی ؟
سلامنقل قول:
تلوزیون اگه ورودی AV داشته باشه به راحتی میتونین بهش وصل کنید اگرم نداشت از تبدیل RF میتونین استفاده کنید.
به مانیتور CRT هم وصل میشه.
بک آپ گیری زمانی هست که شما دیسک اوریج دارین و می خواین بازی که بر روی دیسک قرار داره رو کامل بریزین روی هارد و با روش ه ک بازی رو بدون دیسک اجرا کنین! ولی بعد از ه ک شدن این کنسول از بازی های این کنسول دوستان محترم:31: ایمیج میگیرن و در محیط نت قرار میدن و فروشندگان هم بازی ها رو دادنلود کرده و بر روی DVD کپی کرده و میفروشن که شما به وسیله انتقال محتویات (که همون بازی ها هستن) بر روی هارد کنسول میتونین بازی هارو از روی هارد اجرا کنین.
چرا gt5 رو کنسول اجرا نمیشه....؟؟
ارور میده چیکار باید بکنم...؟؟؟:13:
محمد رضا جان Error اش چیه ؟نقل قول:
من بازی رو دارم هیچ مشکلی نداره.
بگو چه اروری میده شاید تونستم مشکلتو حل کنم ؟؟؟نقل قول:
من بازی رو دارم مشکلی نداره....
ریجن بازی تو بگو برات eboot و پجشو پیدا کنم شاید مشکلت حل شه؟
دوستان یه سوال می شه ، تصویر رو از hdmi گرفت و صدا رو از AV ؟!؟ دوستان اگه کسی با مانیتور بازی می کنه در این مورد ما رو راهنمایی کنه ...
تشکر . ولی یه مسئله ای یعنی وقتی کنسول -- شد میشه اون دی وی دی هایی رو که میفروشن رو کپی کرد رو هارد کنسول بعد همینجوری اجرا میشن ؟ یعنی یه دیسک اوریجینال نباید رو دستگاه باشه ؟ آخه من یه جا خوندم باید باشه . :10:نقل قول:
کسیla noire خرید ?