برنامه ای هست که بشه فایل های pdf رو توی psp دید ؟
برنامه ای هست که بشه فایل های pdf رو توی psp دید ؟
برنامه ir shell و pdfpsp توی سایت زیر سرچ کن حتما پیدا میکنی.نقل قول:
dl.qj.net
یه سوال ....
به نظرتون بالاخره psp 3000 کپی خور میشه؟؟؟؟
یا نه ؟؟؟
یه کم بعیده چون وقتی تا الان نشده بعیده بعدا هم بشه چون مثلا 2000 خیلی زود کرک شد
البته ما که اینکاره نیستیم ! :blink: به خاطر همین معلوم نیست
سلام.من میخام psp بخرم اما نمیدونم .الان بخرم خوبه گرون نیست؟
از کجا بخرم؟
لطفا راه نمایی کنید.
سلام به بکس تاپیک پی اس پی
من حدود یه ماه پیش که به این تاپیک سر نزدم از اون موقع تا حالا بحث سر کپی خور شدن 3000 تا حالا هم تموم نشده:31:
تو این مدت بازی جدید چی اومده؟ من آخرین بازیم under cover بود.:46:
واقعا دوست دارم یه PSP بخرم و خیلی هم دوست دارم 3000 شو بخرم بخاطره خوبی resolution ولی بخاطره اینکه حالا حالها هک نمیشه میخوام تا آخر امتحانات صبر کنم اگه هک شد که شد اگر نه 2000 شو میخرم
شاید باور نکنید که این تنها تایپیکیه که هر روز بهش سر میزنم تا خبر جدیدی درباریه PSP 3000 گیرم بیاد
بازي چندان بدرد بخوري نيومده . به جز دموي قابل بازي resistance و نسخه ژاپني فاينال فانتزي ديسيديانقل قول:
shaun white board اگه درست نوشته باشم هم بازیه خوبیه
سلام
من psp رو ازکجا بخرم که ارزون باشه.
قیمت psp slim و مموری 8گیگ چنده
سلام
من میخوام یه پی اس پی اسلیم بخرم..
میخوام ببینم قیمته تموم شدش چند در میاد با یه مموری 2 و یا 4 گیگ+کپی خور کردنش و هزینه های جانبی...
بدرود.
استانداردهای wi-fi psp چیه؟
راستی قطعه ی جانبی برای wimax به psp می خوره؟
آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست
یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم
از توپخونه بگیرنقل قول:
سلام
من psp رو ازکجا بخرم که ارزون باشه.
قیمت psp slim و مموری 8گیگ چنده
رم 8 گیگ فکر کنم 70 این حدودا باشه
ربط به کرم فروشنده داره ! کپی خور کردن رو نباید پول ازت بگیرهنقل قول:
سلام
من میخوام یه پی اس پی اسلیم بخرم..
میخوام ببینم قیمته تموم شدش چند در میاد با یه مموری 2 و یا 4 گیگ+کپی خور کردنش و هزینه های جانبی...
بدرود.
الان قیمت ندارم فک کنم بری توپخونخ قیمت بگیری بهتر باشه
n/b باید باشه اگه اشتباه نکنمنقل قول:
استانداردهای wi-fi psp چیه؟
راستی قطعه ی جانبی برای wimax به psp می خوره؟
وای مکس هم از همین تکنوبوژی پشتیبانی میکنه
بچه ها من چیکار کنم کسی نیست کمک کنه تمام بازی هام پریده هر کاری می کنم رم بالا نمیادنقل قول:
آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست
یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم
یعنی رمم سوخته؟؟؟!!!!!!
من می تونم برای psp یک قطعه بخرم که امواج وایمکس رو دریافت کنه؟نقل قول:
والا من که نمی دونم مشکل شما چیه !! شاید رمت سوختهنقل قول:
بچه ها من چیکار کنم کسی نیست کمک کنه تمام بازی هام پریده هر کاری می کنم رم بالا نمیاد
یعنی رمم سوخته؟؟؟!!!!!!
وای مکس یه تکنولوزیه که از همون WiFi استفاده میکنه یعنی psp خودش وای فای داره پس از وای مکس هم متونی استفاده کنی نیازی به دستگاه جدا نست ;)نقل قول:
من می تونم برای psp یک قطعه بخرم که امواج وایمکس رو دریافت کنه؟
مگه شما وای مکس داری ؟ :blink:
نقل قول:در کل استاندارد wi-Max با wi-Fi فرق میکونه.و شما نمیتونی از این تکنولوژی روی psp استفاده کنی.نقل قول:
مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:(wi-Max)
1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max .
البته اینم بگم که تو wi-Fi باید سرعت تا سقف 54 مگابایت در ثانیه باشه که ما به 200 کیلوبایت در ثانیه هم در حصرتیم اونم تو ایران:27:
پس زیاد فکر wi-Max رو نکنین.
west game تو طالقاني يه dvd داره نرم افزار psp عاليه
دوست عزیز وای مکس تکنولوژیش WiFi هست اصلا WiFi یک تکنولوژی هستش ! که از همون b/n/g استفاده میکنه که سرعتش بالاتره فقط البته دو حالت e و d هم دارهنقل قول:
در کل استاندارد wi-Max با wi-Fi فرق میکونه.و شما نمیتونی از این تکنولوژی روی psp استفاده کنی.
مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:(wi-Max)
1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max .
البته اینم بگم که تو wi-Fi باید سرعت تا سقف 54 مگابایت در ثانیه باشه که ما به 200 کیلوبایت در ثانیه هم در حصرتیم اونم تو ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس زیاد فکر wi-Max رو نکنین.
مفتم نمی ارزه ! همش واسه دانلود هست !نقل قول:
west game تو طالقاني يه dvd داره نرم افزار psp عاليه
100% سوخت واسه منم اینطوری شد انداختم دورنقل قول:
اما اگه میخوای مطمئن بشی بزار تو رم ریدر ببین کامپیوتر فرمت میکنه یا نه؟
دوستان من بین خرید رم 4 و 8 گیگ گیر کرده ام به نظر شما چهار گیگ کفاف بازی های روز را میدهد.
راهممایی کنید.
به نظر من اگه امکانات داری 8 بگیری تا یکی دو سال دیگه بیخیالینقل قول:
من متوجه نشدم psp از چه استانداردهایی استفاده می کنه؟
دوستان به نظرتون پی اس پی های دبی کپی خور هستند یا کپی خور پیدا میشه؟دوستان یکم عجله دارم لطفا پاسخ رو سریع بدید ممنون کوچیک شما امید
حجم بازی ها از 1.8 گیگ بیشتر نیست و روی 4 گیگ راحت 2 -3 تا بازی خوب را میشه ریخت.نقل قول:
البته اگه دوست داری به غیر از بازی کردن آهنگ هم گوش بدی و فیلم تماشا کنی پیشنهاد میشه 8 گیگ بگیری که با مشکل کمبود جا مواجه نشی والان قیمت 8 گیگ نسبت به قبل خیلی بهتر شده است.
من اگه الان میخواستم مموری بخرم 8 یا 16 میگرفتم.
psp ازwi-fi بااستاندارد b استفاده میکنه.نقل قول:
pspهایی که در دبی هست همه کپی خور نشده هستند.البته میتونی جاهایی را هم پیدا کنی که برات کپی خور کنند که باید یکم آشنا باشی به بازار اونجا و بدونی پیش کی بری(در کل کپی خور شده خیلی کم گیر میاد)نقل قول:
برای خرید از خارج ایران هم بارها و بارها گفتم حتما مدل دستگاه اسلیم باشه(سری 2000) و حتما حتما ورژن فریمور دستگاه زیر 4.01 باشه.(مثلا 3.90-3.80 و ...) که قابلیت کپی خور شدن داشته باشند.البته خیلی خیلی کم گیر میاد.
اقا علی اگه فریمور دستگابالای4.01 بود نمیشه دانگرید کرد؟
تجربه ای که خودم کسب کردم این هست که دستگاه هایی که با فریمور 4.01 به بالا تولید شده دارای مادربورد جدید TA-088 v3 هستند که در این مادربوردها تغییراتی داده شده است که فعلا نمیتوان دستگاه را کپی خور کرد.نقل قول:
یه سوال دارم بعد از اینکه با پی اس پی بازی کردم در چه حالتی خاموش کنیم بهتره. اگه روشن بمونه اشکالی نداره.
آیا پی اس پی حالت استند بای داره؟
در کل در طول روز کدام حالت بهتره؟
لازم است شب ها پی اس پی را خاموش کلی کنیم؟
نقل قول:
معلومه دیگه هرچی بیشتر روشن باشه از عمر مفید lcd و دیگر قطعات کاسته میشه.
حالت استند بای هم داره.شما وقتی کلید پاور را یک بار بزنی بالا دستگاه روی حالت استندبای میره.
من خودم همیشه همینطوری خاموش میکنم.
سلام من همین الان چندتا ویدیو جدید درباریه هک کردن PSP 3000 دیدم در مورد هک کردنش ولی نفهمیدم منطورش چیه ببینم کسی میدونه منطورش چیه اسمش تویه youtube
---- PSP 3000 5.02 Gen
PSP 3000 Finally Hacked with CFW 5.00 M33-6! DREAMHACKZ.TK -~-ReGiStEr-~-
PSP 3000 Running Custom Firmware!!! -WATCH-
مرسی
سلام دوستان
من یه UMD از بازیه Killzone:Liberation دارم که هنوز پلاستیکشو هم باز نکردم چون نسخه کپیش رو دارم.بنظر شما اگه این UMD رو بفروشم می ارزه؟چند میخرن؟
سلام دوستان
یه ویندوز اصلی برای psp براتون میزارم برای دانلود برید حال کنید این ویندوز 95 هست که روی کامپیوتر نصب میکردید نه شبیه سازه نه چیز دیگری زمان لودش یه کم زیاده حجم فایل فشرده 46 مگ حجم اصلی 193 مگ.خودم دانلود کردم باحاله.
ببخشید اگه قدیمی هست چند وقت پیش میخواستم براتون بزارم ولی وقت نشد.:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود.
کد:http://www.megaupload.com/?d=Y7L1USVT
دوستان پی اس پی من umd نمیخونه.چیکارش کنم؟
من احتمال میدم به خاطر زمین خوردن باشه.یعنی در این حالت لنزش سوخته؟
-----------------------------------------------------------------نقل قول:
بفروشش شاید بین 7 تا 15 تومن ازت بخرن.
---------------------------------------------------------------
احتمالا سوخته . ببر بازار بده تعمیرکار.نقل قول:
سلام
یه PDF Reader واسه Frameware 5 می خوام
ممنون
سلام دستت درد نکنه ولی یه سوال نمیشه یه ویندوزی بالا تر روش نصب کرد مثلا me or XP ؟نقل قول:
مرسی رسول جون ولی ای کاش این جا میزاشتی
آقا میشه یه توضیحی درباره ی این بدید !!! :31:نقل قول: