نقل قول:
Printable View
من همخواب به رسم یادگار و شهرزادش را دارم ، جدیداش را میخام
موزیک هایی که برای سریال شهرزاد ریلیز شد همخواب-به رسم یادگار-کجایی-شهرزاد بودن.جدیدترین شهرزادهنقل قول:
خیلی زیبا بود خیلی ، دمش گرم عاشقتم محسن
دم چاوشی گرم یه آهنگی خونده که ملت همه جوره باهاش حال میکنن:n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نظر من این سوء استفاده از یه هنرمنده
+ تمسخر اثر زیبای یک هنرمندنقل قول:
چکار مسخره ای.چرا اجازه میدن اثر زیبای یک هنرمند به سُخره گرفته بشهنقل قول:
والا من بی تقصیرم:n09:نقل قول:
الان چی رو حساب کتابه که این یکی باشه!
خیلی سریع پخش شد توی کانال ها و فضای مجازینقل قول:
منم اصلا خوشم نیومد
ولی نکته جالبتر اینکه سایت موسیقی ما یه مصاحبه طولانی و یه جورایی افتخارآمیز با خواننده این قطعه انجام داده و راجب بیت بیت این ترک صحبت کرده !
دوستان کمی ظرفیفت و ببریم بالا بهتره
اتفاقا به نظر من جالب بود
کمی شوخی هیچ وقت بد نیست . هیچ وقت ...
دوست عزیز تعریف شوخی با تحقیر و تمسخر خیلی فرق میکنهنقل قول:
شوخی یعنی کاری که فیتیله ای ها کردن
تمسخر یعنی یک کشور رو به خاطر ویژگی های ذاتی مردمش و جمعیتش و رنگ پوستشون و مساحتش مسخره کنیم
نقل قول:
یعنی الان دوستان نگران کشور جیبوتی هستند؟ البته صد در صد این موضوع که شما فرمودین صحیحه ولی تو پست دوستان من اشاره ای در مورد ی کشور خاص متوجه نشدم
توهینی هم به نزاد و... نشده فقط پیکان به سمت مساحت وجمعیت بوده
هرچیزی خطوط قرمز خاص خودش رو داره.شما به شخصه خوشتون میاد روی یچیزی کلی زمان و وقت و هزینه کنید بعد یکی بیاد باهاش شوخی کنه؟؟؟ شوخی محدودیت های خاص خودش رو داره نه که یک اثر فرهنگی فاخر رو به سخره بگیرهنقل قول:
اخه من توجیح نیستم الان چه اتفاقی افتاده که به این اثر توهین شده؟ کدوم توهین نسبت به اثر شده؟ کاش کمی روشنم کنید در مورد اینکه که دقیقا چه توهینی شده؟ به نظر من حرکت جالبی بود شاید خیلی ها علاقه ای به اثار این خواننده نداشته باشند اما به خاطر این جوک گوش کنند به اهنگ و نظرشون عوض بشه
نه من نمیگم به اثر توهینی شده
میگم کلیت این حرکتی که علیه جیبوتی شده کار زشتیه
وگرنه این شعر هرچی هست (که من گوش ندادم البته) دلیلی برای توهین به اثر اصلی نیست
سلام خدمت دوستان عزیز :)
در مورد این آهنگ چند مورد به ذهنم می رسه ...
1 _ مسخره کردن دیگران و از مسائل تاسف بار جک ساختن دیگه تو مملکت ما چیزی نرمال و عادی شده ، به جای اینکه به اصل مساله ای رسیدگی بشه و ریشه ی اون مساله پیدا بشه و ازش حرف زده بشه ، به موارد دیگه ای پرداخته می شه.
2 _ اینکه چرا به خواننده و سازنده ی اثر توهین شده موردی کاملا مشهود هستش ، قطعا خواننده ای که با حس و علاقه و انرژی و وقت با ارزش خودش یه کار با معنی رو می سازه ، قاعدتا نباید از کاور کردن آهنگش در جهت بیان و گفتن شوخی ای بی مزه و سطحی با نام و اعتبار یک " کشور " خوشش بیاد ... یادمون نره ، صورت مساله رو پاک نکنیم و یادمون باشه که این مسائل از کجا و با چه اقداماتی شروع شد و به کجا ختم شد .
3_ البته ورژن اصلی آهنگ " کجایی " کار خوبی بود ... اما من خیلی دوسش نداشتم ، بعضی از علاقه مندان این آهنگ رو فراتر از کارهای محسن چاوشی دونسته بودند که به نظرم محسن چاوشی کار به مراتب زیباتر هم داره مثل آهنگ " خواب " ... مثل " قطار " و ... :n01:
همزمان با انتشار قسمتهای جدید سریالموسیقی ما – دومین قطعه مشترک محسن چاوشی و سینا سرلک برای سریال «شهرزاد» همزمان با انتشار قسمتهای منتشر میشود. به گزارش «موسیقی ما»، موفقیتهای ویژه قطعه «کجایی» که با اقبال عمومی و استقبال قابل توجه دوستداران موسیقی رو به رو شد، باعث شد همان تیم درتدارک قطعه جدیدی باشند و این اثر به زودی منتشر خواهد شد.
دومین قطعه مشترک محسن چاوشی و سینا سرلک برای سریال شهرزاد منتشر میشود
بخشهایی از قطعه جدید چاوشی و سرلک برای سریال «حسن فتحی» با گویش بختیاری اجرا شده و در این بین همچون قطعه «کجایی»، ویدئو کلیپی نیز برای آن از سوی گروه سازنده این سریال پرطرفدار ساخته شده است که همزمان با انتشار قطعه جدید چاوشی و سرلک در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
اخبار انتشار دومین قطعه مشترک سینا سرلک و محسن چاوشی در حالی به بیرون درز کرده که هر دوی این خوانندهها از توضیح بیشتر درباره این قطعه خودداری کردند و اعتقاد داشتند زمانی باید در این باره اطلاعرسانی شود که قطعیت تصمیم برای ارائه و قطعیت زمان انتشار آن مشخص شود.
محسن چاوشی برای سریال «شهرزاد» قطعاتی چون «همخواب»، «به رسم یادگار»، «کجایی» و «شهرزاد» را ساخته و خوانده که دراین بین قطعه «کجایی» که چاوشی، سینا سرلک را نیز در کنار خود می دید، به شدت در بین مخاطبان این سریال و دوستداران موسیقی موردتوجه قرار گرفت و با واکنش های مختلفی در جامعه و فضای مجازی رو به رو شد.
چاوشی پیش از این اعلام کرده بود که آلبوم جدیدش «امیر بی گزند» اواخر اسفند ماه امسال روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.
منبع:
اختصاصی سایت «موسیقی ما»
محسن چاوشی تا ساعاتی دیگر، قطعهآهنگ «قلّاش» را منتشر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، چاوشی - آهنگساز و خواننده - با اعلام این خبر گفت: «آرزوی من همواره شادی، صلح و خوشبختی برای همه مردم دنیا، بویژه مردم عزیز کشورم ایران است».
قلّاش، شعری از مولانا با آهنگ و تنظیم محسن چاوشی است که در آن، از ظرفیتهای موسیقایی نواحی مختلف ایران استفاده شده است.
اصلا بهش نمیاد شاد بخونه.خوشم نیومد
فک کنم هیچکی این سبک اهنگ رو از محسن چاوشی انتظار نداره
خیلی خوب بود قلّاش . کلا این بشر عالیه . غمگین میخونه عالی میشه شادش هم همینطور . با برقصا میترکونه با کجایی هم میترکونه
من خوشم اومد
قشنگ بود
-------------
کلا بعضیا اینجورین
اگه چاوشی غم بخونه میگن اینم که فقط بلده غم بخونه
اگه شاد بخونه میگن دوست نداشتم . بهش نمیاد
آدم نمیدونه از دست اینجور انتقادها چیکار بکنه
کلا من میگم غم بخونه.از ب بسم الله غمگین خونده و من لذت بردم از کاراش.اصلا بهش نمیاد چنین کارهایی و مقبول بسیاری از طرفدارهاش نیستنقل قول:
موزیک افسار در یک کلام عالی بود.لذت بردم از شنیدمش.شعر که از استاد شهریار بشه و استاد چاووشی ام اونو بخونه بایدم انقدر دلنشین باشه
خیلی اهنگ خوبیه مخصوصا :نقل قول:
گفته بـــودم بی تو می میــرم ولی ایــن بار ، نه
گفته بـــودی عاشقـــم هستی ولی انگــار ، نه
نه هاشو مثل اهنگ داریوش میگه :n02:
این شادی که دارین در مورد صحبت میکنین کدومه؟ چیزی که هنوز نخونده رو چطور در موردش انقدر نظر میدین؟؟
افسار واقعا عالی بود
سبک قدیمی کارای چاووشی
با اون حزن عالی و ادای کلمات فوق العاده
مرسی محسن
موزیک شاد قلاش دیروز ریلیز شده دوست عزیزنقل قول:
افسار واقعا عالی بود
ولی کاورش رو نمیدونم جریان اون دست که پیش زمانیه رو درک کنم... باید فردا این قسمتشو ببینم . یکم معمایی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا ترانه از خانم پریناز جهانگیر عصر است.
==============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبرآنلاین: تنظیمکننده برخی از آثار محسن چاوشی با اعلام تولید چند قطعه دیگر توسط این خواننده برای سریال «شهرزاد» از تولید آلبوم مجزا ویژه این مجموعه شبکه نمایش خانگی خبر داد.
محتوای مخفی: ادامه ...
=======
تمجید استاد فرید زلاند از چاوشی
سینا سرلک اون وسط چی خونده ؟؟؟؟
شعر به زبان لری بختیاری می باشد که آقای علی حافظی پس از درگذشت استاد آواز بختیاری « آبهمن علاالدین » در سوگ ایشان خونده که آقای سرلک دو بیت از اون رو اینجا خونده و بسیار هم زیبا اجرا کرده ( آ سینا شیردات حلاله)
فکر کنم معنی اون خیلی راحت باشه و اکثر دوستان متوجه شدن ولی خوبه اینجا معنی روش بیارم
آسمون اَور گِره دُنيانِ کِرد سَرد
مو چِطور دل خوش کُنُم لا اي همه بَرد
آسمون ابری شده و دنیا رو سرد کرده
من چطور دل خوش کنم لابه لای این هم سنگ
دادُم اِي بيدادُم اِي مَندُم خُومِ تَک
مَر قيامت بِنِشونِمون کِلِ يَک
داد و بیدادم که مانده ام خودم تنها
مگر قیامت مارا جفت هم بنشاند
متن کامل شعر به زبان بختیاری
مُو غَريوِ اي وُلاتُم که نَدارُم رَه به جايي
هر چِه اَمداد ايزنُم نيرَسِه به جايي
آسِمون اَور گِرِه دُنيانِ کِرد تَنگ
چُونُو که هيچ کي نِ هيچ نيکُنِه بَنگ
آسمون اَور گِره دُنيانِ کِرد سَرد
مو چِطور دل خوش کُنُم لا اي همه بَرد
روزگار وا گِلِ سُور ايا نِهامون
هُمدورُنگِ ليشِهِ بِوَنِه به جامون
روزگار چه زُم ايخو که خوم نَدونُم
بَفتيِه با تالِ غَم تَمدارِ جونم
روزگار چه زُم ايخو مَر خُوم نَدونُم
ايزني کَر کيتِ غَم به اُستُخونُم
اِي دِل اِي باور مَکُن دنيا خَش اُو بُو
چالِ سَردِ ايلمون پُر زِ تَش اُو بُو
دادُم اِي بيدادُم اِي ديدي چه کِردُم
گِمونِ روزِ چينوُ به خُوم نَکردُم
دادُم اِي بيدادُم اِي مَندُم خُومِ تَک
مَر قيامت بِنِشونِمون کِلِ يَک
دوست دارم همدم ات باشم ولی سربار نه...قصد رفتن کرده ای تا باز گویم بمان بار دیگر میکنم خواهش ولی اصرار نه...گَه مرا پس میزنی گَه باز پیشم میکشی آن چه دستت داده ام نامش دل است افسار نه...میکنی گاهی فراموشم ولی انکار نه...سخت میگیری به من با این همه از دست تو میشوم دلگیر شاید نازنین بیزار نه...
چقدر زیباست این موزیک
یعنی هم قلاش و هم افسار توی 1 روز منتشر شدن؟نقل قول:
چقدر اکتیو شده محسن :)
نقل قول:دوستان محسن چاوشی آهنگ قلاش رو به مناسبت به فرجام رسیدن برجام خونده ... و بالطبع باید شاد میخوندش ...نقل قول:
اگر دلیلش این باشه پس باید شاد میبودهنقل قول:
..... تا حالا یک نفر شخصیت معروف هنری رو تا این حد دوست نداشتم ....
------------- یکی از آرزو هام اینکه محسن چاوشی رو از نزدیک ببینم .. سلام کنم. جواب م رو بده. و با ایشون صحبت کنم.
با توجه به عکس بالا باید منتظر موزیک جدید پریشانی باشیم که برای سریال زیبای شهرزاد خونده شده.به شخصه شدیدا منتظرم
این عکس در پی این موضوع منتشر شد که چندین کامنت و پیام با این عنوان به محسن رسیده که این اثر تایید نشده شعرش که منتشر شده....برا همین بعضیا فکر میکردن محسن از خودش شعرو منسوب کرده به شهریار....همون طور که میبینین این شعرو منسوب به شهریار تایید کردن پس اشتباه کاملاً از محسن نبوده....نقل قول: