سلام
اونقدر ها از بازي ها و كد هاي تقلب سر در نميارم .
دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم ولي خيلي زياده نتونستم چيزي پيدا كنم .
بچه ها كسي هست رمزهاشو داشته باهش؟
Printable View
سلام
اونقدر ها از بازي ها و كد هاي تقلب سر در نميارم .
دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم ولي خيلي زياده نتونستم چيزي پيدا كنم .
بچه ها كسي هست رمزهاشو داشته باهش؟
دوست عزيز اينجا كه جاش نيست.نقل قول:
تو تاپيك درخواست رمز , ترينر..... مطرح كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!
3: Enterنقل قول:
تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!
1: Rctrl
5: Rshift
6: Lshift
آقا ما هر کاری که گفته بود رو کردیم ولی وقتی میخوام پچ رو نصب کنم میگه :نقل قول:
No game requiring an update is installd on this computer!!!
حالا چه کنیم؟؟
راستی من اتون فیلمی که مل RE Zero بود رو دیدم. خیلی جالبه نحوه افتادن ویروس T دست وسکر و آمبرلا توش مشخص میشه. اگه اینترنت پرسرعت دارین حتما ببینید جالبه. تو youtube سرچ کنین میاره ، سه تا Part داره که باید هر سه رو ببینید.
پست *PINK PANTHER* رو که دیدین، اون جهت به سمت پایین یعنی که دکمه ی ذکر شده رو به سرعت و به طور متناوب فشار بدید.نقل قول:
من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرسنقل قول:
اگه شما 3 بار بازی رو تموم کنی میتونی همه چی داشته باشی . ولی اگه اون کارت Umbrella رو بگیری دیگه کار تمومه ! راحت میشی .نقل قول:
من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرس
والا اين يكي رو ديگه نميدونم.ولي اين پيغام كه احتمالا خود شما هم متوجه شدي ميگه كه اين بازي در كامپيوتر شما به آپديت(پچ) نياز نداره .تنها چيزي كه ميشه حدس زد اينه كه پچ رو بازي نصبه.نقل قول:
من كه نمي دونم كد تقلب داره يا نه ولي وقتي جناب krauser ميگه خوب حتما نداره.نقل قول:
وقتي اين بازي رو نصب مي كني تو فلدر اصلي بازي 2 تا فايل اجرايي وجود داره كه يكيش بازي اصليه و ديگري يك جور زير بازي هست.در اين زير بازي شما مي توني 2 تا اسلحه كه يكيش rocket launcher هست و ديگري mini gun (نمي دونم اسمشو درست گفتم يا نه) رو با تير بينهايت بدست بياري.البته اسلحه m4 (بازم نمي دونم درست گفتم يا نه) همون اسله خودت با تير بينهايت رو هم مي توني بخري.و همچنين تير بينهايت براي تمام اسلحه ها.تمام اينها پولي هست كه هر دوري كه بازي رو تموم ميكني يك مقدار پول بدست مياري كه در نهايت مي توني همه اينها رو بخري.با اين اسلحه ها فكر نميكنم كه ديگه نيازي به كد تقلب يا ترينر داشته باشي.
والا منم نمی دونم من که هیچ پچی نصب نکرده بودم فقط از اون کرک معروف استفاده می کردم که اونم قبل از نصب برداشتم .نقل قول: