100% تاييد ميشه من شماره خودمو مجاني دادم به داداش كوچيكم از شرش راحت شدمنقل قول:
100% تاييد ميشه من شماره خودمو مجاني دادم به داداش كوچيكم از شرش راحت شدمنقل قول:
من چند روز پیش از یکی از نمایندگی های ایرانسل پرسیدم، گفتشش سیم کارت دائمی کارکرده رو 120 ورمیداریم !نقل قول:
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
این اخبار موثق رو از کجا آوردی که 51 درصد سهامش دولتیهنقل قول:
والا تا اونجایی که ما میدونیم ایرانسل 51 درصد سهامش مال MTN هست ( خود ام تی ان اونقدر گنده هست که به سادگی با 1 درصد اختلاف زیر بار دولت نره )
24 درصد مال صاایران و 25 درصد مال بنیاد جانبازان
---------------
این چیزیه که ما شنیدیم و دیدیم ولی اگه کسی غیر از این شنیده با مدرک باید جلو الکی حرف نزنه
---------------
بزن کنار یه ذره یواشتر برو به ما هم نگو آدمهای ساده - من خودم اصلا از موبایل فراری بودم ( چیه یه عالمه پول بند کنی که هی از جیبت بره و برنگرده )
ولی از وقتی که دیدم ایرانسل اومده با خیال خیلی راحت رفتم یکی گرفتم - هم به میل سرور سایت خودم وصلش کردم - هم کلی از سایتهایی که سرو کار دارم رو توی گوشی ذخیره کردم - دیگه موبایل اون موبایل خشک بی هیچی که دم به دقیقه قطع و وصل میشه پارسال نیست
باز هم میگم اینجا ایرانه - دولت هر کار بکنه ملت ما مثل گوسفند فقط سرشون به چرا بنده ( ببخشید اینقدر تند میگم ) , مخالفای ایرانسل هم دیگه شلوغش نکنند , برید همون سیم کارت خون جگر تومن پر از قطع و وصل مخابرات رو بخرید و حال کنید .
حالا ایرانسل فقط قیمت مکالمه اش رو برده بالا - مخابرات که قیمت سیم کارت بی ارزش خودش رو از ایرانسل گرونتر میده جای انتقاد نداره؟ - تنها شعاری که میتونه بده اینه که در کل کشور آنتن دهی داره - خداییش اونهایی که نقاط پر تراکم شهرهای بزرگ هستند باید این گفته رو تایید کنند - باور کنید من خودم با موبایل دولتی وسط شهر که بودم کسی نمیتونست شماره مو بگیره , تازگی ها از ترس از دست دادن بازار شروع کرده توی خیابونها آنتنهای میکرو نصب میکنه که سرویسش بهتر بشه ( من که چشمم آب نمیخوره ) - تازه اونها همه 900 هست , یعنی اینکه اگر روزی روزگاری اینترنت موبایل دولتی راه افتاد و بی تی اس مربوطه کشش نداشت اون آنتهای میکرو بدرد درز دیوار هم نمیخورند ( فقط نشون میدن آنتن فول شده )
((( از کی تاحالا )))
بهتره که کمی معقول تر فکر کنید و از بعضی شعارهای تبلیغاتی سوء استفاده نکنید
---------------
این دفعه یه ذره آتیشم تند بود - چون خیلی ها به دلایل شخصی ( نه فنی ) از ایرانسل خوششون نمیاد میان تبلیغ منفی راه میاندازند
دیروز توی یک موبایل فروشی , فروشنده گفت : ایرانسل به شهرستان دقیقه ای 120 تومن , داخل شهر دقیقه ای 95 تومن , این که میگن 49.9 تومن مال ایرانسل به ایرانسله
من خودم وقتی ریز مکالمات خودم رو کنترل میکنم میفهمم واقعا با هر جای کشور که تماس گرفتم همون قیمتی که تبلیغ میکنه باهام حساب کرده
تازه بماند توی تماسهای خارج از کشور چقدر راحت تر از موبایلهای دولتی کار میکنه
هر کس که با ایرانسل به خارج از کشور زنگ زده از تجربه اش بگه بد نیست
یه نگاهی هم به پست های قبلی بندازی جوابتو میگیری:46:نقل قول:
عزیز ماله دولت نیست :نقل قول:
دو شرکت دولتی صاایران و بنیاد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار دارند. آیا شما اعتقاد دارید که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالی که 51 درصد سهام آن در اختیار شرکت های دولتی است، توسط بخش خصوصی اداره می شود؟
بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصی است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتی نیست، در واقع شرکت گسترش الکترونیکی ایران(IEDC) خصوصی است. صاایران و بنیاد مستضعفان، سهامداران شرکت IEDC هستند. درست است که این دو شرکت دولتی هستند اما موقعیت آنها در شرکت ایرانسل، همانند MTN است. ما 49 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار داریم اما ایرانسل هر آنچه را که ما می گوییم انجام نمی دهد، زیرا شرکت MTN تنها پول خود را به عنوان سرمایه گذار در این مسیر قرار داده است. به همین ترتیب، شرکت IEDC نمی تواند بگوید که مدیریت ایرانسل باید چگونه عمل کند و یا در تصمیم گیری ها دخالت کند. درست است که سهامداران IEDC، دو شرکت صاایران و بنیاد مستضعفان هستند اما آنها نمی توانند این ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ایرانسل را داریم و تمام تصمیمات شرکت را ما می گیریم و اپراتور دوم را دولتی معرفی کنند. ایرانسل یک هیات مدیره دارد که تصمیمات را اتخاذ می کند و مسوولیت ها و وظایف هیات مدیره، طبق قانون نامه تجاری، کاملاً مشخص است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
uspharshad رعایت ادب نشان دهنده ی شخصیت اون کسه بهتره با ادب حرف بزنی :13:
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست:10:
نقل قول:
كاملا موافقم :46:
آقا راست ميگه ديگه ادب رو رعايت كنيد :20:
cd-rw جان خيالت راحت شد، من كه مطمئن بودم به خودم و نظرم براي اينكه ثابت بشه هم رفتم جفتش رو پرسيدمنقل قول:
و جفتشون هم ماله ايرانسله . ديگه چي ؟:5: بازم ميگي نيست . بابا ايول
بابا من کوتاه میام , ولی برو از بی تی اس هاشون عکس بگیر که همه ببینند تفاوت رو از نوع دکل و سکتور نمیشه فهمید - اگه بتونی بپرسی شماره فنی سکتور هاش چیه به معلومات ما هم یه چیزهایی اضافه میشه که ایرانسل فقط روی باند 900 هم کار میکنه و همه تجهیزات دوباند نیست .نقل قول:
یه سئوال مهمتر : اسم پیمانکار اون سایتها رو هم بپرس .
Cd-rw جان شما كه ميگي تو بخش پيمانكاري و فني شبكه هستي اين 2 تا سئوال ما رو بي زحمت جواب بده ؟
1- شهران (غرب تهران ) رو كي پوشش مي دن ؟ چون من ساكن شهران هستم واينجا آنتن بسيار ضعيفه و اصلا نمي شه به خوبي صحبت وحتي اس ام اس زد
2- برد آنتن هاي ايرانسل چقدر از 912 و تاليا بيشتره ؟ آيا اصلا بيشتره يا نه ؟
ما توشهران هم كه هستيم مثلا از جاهاي خيلي دور برام رو آنتن مياره مثلا اسم آنتن هايي رو نشون ميده كه 15 كيلومت اونور تر ما هستن ، ولي خب نميشه به درستي از اونا سرويس گرفت .
راستي اگه حالا حالا شهران رو ساپرت نمي كنن گوشي قوي داريم برا منطقه ما كه بهتر سيگنال رو بگيره؟
البته بازم با اين حال از ايرانسل خريدنم پشيمون نيستم چون 912 هم 2 سال پيش تازه سمت ما رو كامل پوشش داد بعد از 11 سال :27:
ممنون مي شم جواب بدي؟