سلام
چجوری 2تا ویندوز رو با هم نسب کنم
چجوری مقداری از درایوو براش ببرم
ممنون
Printable View
سلام
چجوری 2تا ویندوز رو با هم نسب کنم
چجوری مقداری از درایوو براش ببرم
ممنون
کسی جواب منو نمی دهنقل قول:
آیا راهی وجود داره که من ویندوز ویستا رو که تو درایو D نصب کردم به درایو C که روش xp نصب هست منتقل کنم؟
البته xp رو دیگه نمیخوام یعنی در اصل میخوام محتویات درایو D رو روی C
Replace کنم و فقط ویستا رو روی C داشته باشم
دوست عزیز شما باید ویندوز ویستا را دوباره نصب کنی ولی اگه xp نمیخوای ویستا رو روی درایو C نصب کن.نقل قول:
با سلام
چه جوري ميشه ويستا و xp رو همزمان با هم داشت
مثلا يکيش روي c و اون يکي روي d
اصلا اين امکان براي اين دو ويندوز وجود داره؟
مشکلی با هم ندارند .برای اینکه مشکلی پیش نیاید ابتدا ویندوز XP را روی درایو C نصب کنید و بعد ویستا را روی درایو Dنقل قول:
اینطوری هیچ مشکلی هم پیش نمی آید.
من ویندوز ویستا رو نصب کردم بعد مادربوردم اصلا یه سی دی جدا ونه مخصوص ویستا داره...اونم نصب کردم وقتی ریستارت شد یه صفحه آبی اومد که نوشته بود یه مشکلی داره شما نیاز دارید سیف مد کنید.
سیستم رو ری استارت کردم و safe mode هم کرد درست شد باز دوباره که ری استارت شد دیگه نیومد بالا همون پیغام قبلی رو داد بازم safe mode رو زدم نشد باید چی کار کنم
ارورش هم آخرش یه همچین چیزی نوشته بود
royal.sys
بهتره ویندوز را دوباره نصب کنید.
لازم نیست مادر بورد رو نصب کنی برای کارت صوتی هم برو از داخل پوشه سی دی نصب کن .نقل قول:
راستی مدل مادر بردت جدیده؟
سلام
یک مشکلی سیستم پیدا کرده کلافه شدم. یک فایل exe را open with کردم و winrar را بعنوان default قرار دام. حالا همه فایلهای اجرایی آیکونش به شکل winrar شده وموقع بازشدن error میدهد. روی فایلهای اجرایی که رایت کلیک میکنم General - Properties که باز می شود Change وجود ندارد. همچنین در Make a file type always open in a specific در Change Program هم default عوض نمیشود. لطفا راهنمایی کنید
(برای اینکه بهتر متوجه شوید میتونید یکمرتبه یکی از فایلهای exe را winrar را بعنوان default قرار دهید)