در صورت توافق طرفين ؛ فردريش هافن محل اقامت تيم ملي ايران در آلمان خواهد شد
به احتمال فراوان كمپ تمريني فردريش هافن كه تيم ملي ايران پيش از جام ملتهاي آسياي 2004 چين در آنجا اردو زده بود، محل اقامت ملي پوشان ايراني در حين برگزاري جام جهاني 2006 خواهد بود.
بر اين اساس قرار است مذاكرات رسمي با مسئولين برگزار كننده رقابتها صورت گيرد و سپس درخواست فدراسيون فوتبال به طور رسمي براي در اختيار گرفتن اين كمپ تمريني انجام شود.
در زمان مذاكرات هيأت آلماني و مسئولين فدراسيون، تيمسار نوآموز از وضعيت فعلي اين كمپ پرسيد و آنها نيز امكانات و تسهيلات نوسازي شده فردريش هافن را تائيد كردند .
در عين حال يادآور شدند انتخاب محل اقامت تيم ملي ايران تنها به نظر فدراسيون فوتبال ايران مربوط مي شود و آنها تصميم گيرنده نهايي هستند.
ضمن آن كه ولفگانگ ني ير مباخ تاكيد كرد با توجه به اينكه مسابقات گروهي مانند دوره هاي پيش تنها در يك شهر انجام نخواهد شد، تيمهاي صعود كرده از هم اكنون مي توانند براي كمپ تمريني خود اقدام كنند.
چنان كه تا به امروز آرژانتين، شهر نورنبرگ را در نظر گرفته است و فوتبال ايران نيز اين شانس را دارد كه با توجه به صعود زود هنگام به رقابتها، مي تواند پيش از ديگران براي انتخاب محل اقامت خود اقدام نمايد
در مسابقه تدارکاتي ايران – کره جنوبي ؛ كريمي مي تواند رکورد دايي را بشکند
علي دايي در آستانه ديدار بين دو تيم ملي ايران و كره جنوبي همچنان با به ثمر رساندن 4 گل بهترين گلزن اين ديدار است.
بعد از دايي كه هر 4 گل خود را هم تنها در يك بازي به ثمر رسانده است، علي كريمي 3 گل زده است و جالب آنكه علي كريمي هم هر 3 گل خود را تنها در يك بازي به ثمر رسانده است.
در سكوي بعدي 3 بازيكن قرار دارند كه هر كدام 2 گل زده اند. اين 3 بازيكن غلامحسين مظلومي، حسن روشن و كريم باقري هستند. تنها كريم باقري است كه 2 گل خود را در 2 بازي مختلف به ثمر رسانده است.
مرداني چون عليرضا خورشيدي، علي جباري، حسين كلاني، حميد درخشان، كريم باوي، سيروس قايقران، خداداد عزيزي و مهدي مهدوي كيا يک بار دروازه اين تيم را باز کرده اند. مدافع كره جنوبي هم در سال 50 يك بار ،يك گل براي ايران به ثمر رسانده است!
در هفته هشتم بوندس ليگا 2 ؛ نويدکيا 70 دقيقه بازي کرد؛ بوخوم برد
تيم بوخوم در هفته هشتم رقابت هاي دسته دوم آلمان، بوندس ليگا 2، موفق شد به يک پيروزي ارزشمند دست يابد.
در اين ديدار بوخوم موفق شد با گل دقيقه (88) مالتريتس تيم مونيخ 1860 را مغلوب کند.
در اين مسابقه که در ورزشگاه اختصاصي بوخوم (واينر) و در مقابل ديدگاه 23606 تماشاگر برگزار شد، محرم نويدکيا پس از مدت ها در ترکيب ثابت تيم خود به ميدان رفت و در دقيقه هفتادم جاي خود را به چينا داد.
در طول هشت ديدار قبلي بوخوم، نويدکيا براي اولين مرتبه و با صلاحديد کولر سرمربي اين تيم از ابتداي مسابقه براي تيم خود ميدان رفت.
با اين پيروزي تيم بوخوم در پايان هفته هشتم با 18 امتياز صدرنشين بوندس ليگا 2 آلمان شد.
تيم هاي انرژي کوبتوس با 16 و اس.سي.پادربورن با 15 امتياز رتبه هاي بعدي را به خود اختصاص داده اند.
علي دايي: صباباتري مستحق پيروزي بود
در روزي که علي دايي دو بار براي صباباتري گل زني کرد، اين تيم توانست در هفته ششم رقابت هاي ليگ برتر سپاهان را با حساب سه بر يک شکست داده و وضعيت خود را در جدول رده بندي بهبود ببخشد.
کاپيتان صباباتري در خصوص اين بازي گفت: دروازه ما در دقيقه يک باز شد و به همين دليل بازيکنان تا حدودي تمرکز خود را از دست دادند ولي خيلي زود شرايط طبيعي خود را به دست آورد و بازي را به تساوي کشانديم.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به صحبت هاي کادر فني، نيمه دوم را هجومي آغاز کرديم و خوشبختانه صباباتري توانست در همان دقايق اوليه دو گل به ثمر برساند. در نيمه دوم چند موقعيت ديگر براي گل زني داشتيم ولي در زدن ضربات آخر بي دقت عمل کرديم.
دايي تاکيد کرد: در مجموع معتقدم که صباباتري نسبت به حريف بهتر بازي کرد و مستحق پيروزي بود. من مطمئنم در بازي هاي آينده وضعيت بهتر خواهد شد.
وي در پايان درخصوص جدايي مجيد جلالي از صباباتري گفت: اين تصميم مسئولان باشگاه بود و من نمي توانم درباره رفتن ايشان صحبت کنم و براي آقاي جلالي آرزوي موفقيت دارم. اميدوارم کادر فني صباباتري عملکرد موفقي داشته باشند.
يحيي گل محمدي: به اين برد احتياج داشتيم
يحيي گل محمدي پس از ارائه چند بازي ضعيف در صباباتري، روز گذشته مقابل سپاهان عملکرد قابل قبولي داشت و در خط دفاعي تيمش تقريبا بدون اشتباه ظاهر شد.
مدافع ملي پوش صباباتري در خصوص اين بازي گفت: تيم ما يک شرايط بحراني را تجربه مي کرد و عدم نتيجه گيري مقابل سپاهان براي صباباتري بسيار گران تمام مي شد. ما به سه امتياز اين ديدار نياز مبرمي داشتيم و در نهايت با ارائه يک بازي منطقي توانستيم به هدف مورد نظر خود برسيم.
گل محمدي در ادامه اظهار داشت: گل خوردن در دقيقه يک تاثير منفي در شرايط روحي بازيکن دارد ولي خوشبختانه اين موضوع روي بازيکنان ما تاثير نداشت و در نهايت توانستيم با حساب سه بر يک حريف خود را شکست دهيم.
وي افزود: در نيمه دوم تا حدود زيادي سوار بر بازي بوديم و فشار زيادي روي دروازه حريف ايجاد کرديم. سپاهاني ها نيز چند موقعيت گل زني داشتند ولي ما در مجموع از آن ها بهتر کار کرديم.
مدافع صباباتري درخصوص نتايج نه چندان خوبي که اين تيم در هفته هاي گذشته گرفت تصريح کرد: به هر حال در فوتبال بايد منتظر چنين اتفاقاتي بود ولي من مطمئن هستم که در آينده تيم ما بهتر نتيجه خواهد گرفت.
بيژن ذوالفقارنسب: نتيجه دلخواه را به دست آورديم
فکر مي کرديم بازي سخت و سنگيني را در اصفهان پيش رو داشته باشيم و در واقعيت نيز اين اتفاق رخ داد.
بيژن ذوالفقارنسب سرمربي تيم سايپا در گفتگو با فرند ضمن بيان مطلب فوق گفت: ذوب آهن تيم خوبي بود که با شايستگي صدرنشين ليگ شده بود، به همين علت با تيم خود را با برنامه خاص و براي کسب امتياز به ميدان فرستادم.
وي در ادامه افزود: دقت عمل و بازي خوب نفرات تيم باعث شد نتيجه دلخواه را در اين ديدار به دست آوريم، البته در اين بازي نيز موقعيت هاي زيادي را از دست داده ايم ولي بالاخره از هر دو توپ يکي از آن تبديل به گل مي شد.
سرمربي سايپا در مورد اخراج بازيکنان اين تيم از زمين مسابقه تصريح کرد: فکر مي کنم بي تجربگي بازيکنان باعث مي شود در طول زمان مسابقه دو اخطاره شوند، ضمن اين که داورها نيز نسبت به تيم ما کم لطفي مي کنند.
ما هيچ زمان در مورد عملکرد آن ها انتقاد نمي کنيم و اين موضوع باعث مي شود آن ها با فراغ خاطر و به راحتي به نفرات تيم ما اخطار بدهند.
وي همچنين تاکيد کرد: هر روز به بازيکنان تيم توصيه مي کنم که کم تجربگي نکرده و به راحتي اخطار نگيرند، اما بازي هاي ما بسيار سخت است، ديدار با پرسپوليس، مسابقه با قندي در جو متشنج ورزشگاه نصيري يزد و بازي با ذوب آهن در حضور تماشاگران اين تيم کار ما را دشوارتر مي کند.
به نفرات تيم باز هم تذکر مي دهم و اميدوارم اين مساله هر چه زودتر برطرف شود.
ذوالفقارنسب در پايان اظهار داشت: از همه بازيکنان تيم راضي هستم و نمي توانم بگويم کدام يک در مسابقه ديروز بهتر بودند.
آن ها همه خوب بازي کردند تا يک پيروزي با ارزش در اصفهان به دست آوريم.
مهدي سيدصالحي: صباباتري فقط زير توپ مي زد
سيد مهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت سپاهان در بازي ديروز مقابل صباباتري در دقيقه يک براي تيمش گل زني کرد ولي برخلاف بازي مقابل برق شيراز اين گل براي سيدصالحي خوش يمن نبود، چون صباباتري در نهايت بازي را با نتيجه سه بر يک به سود خود خاتمه داد.
سيدصالحي درخصوص اين بازي گفت: پس از گل اول چند موقعيت مناسب براي باز کردن دروازه حريف داشتيم ولي بدشانسي مانع از گل زني ما شد تا سپاهان با زدن يک گل بازي را به تساوي بکشاند. آن ها روي دو حادثه در نيمه دوم دو گل زدند و تا پايان بازي اين نتيجه را حفظ کردند.
مهاجم سپاهان افزود: من براي صباباتري متاسفم، بازيکنان اين تيم در اکثر زمان بازي ضد فوتبال بازي کرد، و فقط زير توپ مي زدند. آن ها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا هستند و با اين شيوه نمي توانند نتيجه بگيرند.
مدير عامل ذوب آهن ،مديرعامل پيکان مي شود
مديرعامل اسبق باشگاه ذوب آهن اصفهان به احتمال زياد مديرعامل باشگاه پيکان خواهد شد.
پس از آن که ناصر شهسواري مديرعامل قبلي پيکان از اين سمت کنار رفت، مسئولان کارخانه ايران خودرو مديرعامل قطعي باشگاه را به فردي سپرده اند.
در حال حاضر مسئوليت هدايت موقت باشگاه بر عهده عباس مقدسيان است.
اما در اين زمينه خبرهايي شنيده مي شود که قرار است ظرف روزهاي آينده حسين کفعمي به عنوان مديرعامل آينده باشگاه معرفي شود.
گزارش Afc از حضور بکن باوئر در ايران؛ بکن باوئر: ايران جزو هشت تيم برتر جام میشود
بکن باوئر رئيس کميته برگزاري رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان در راستاي دعوت از 32 کشور حاضر در رقابت هاي جام جهاني به کشور ايران سفر کرد و ملاقاتي با روساي فوتبال اين کشور داشت.
و به نقل از Afc؛ بکن باوئر، کسي که قهرماني جام جهاني را به عنوان بازيکن و مربي تصاحب کرده است در سفر خود به ايران مقابل خبرنگاران گفت: تيم ملي ايران در مسابقات سال آينده در آلمان مي تواند به عنوان يک تيم غول کش مطرح باشد.
ايران تيم خوبي دارد و از قدرت قابل توجهي نيز برخوردار است، تيم ملي ايران مي تواند به جمع تيم هاي يک چهارم پاياني در مسابقات جام جهاني بپيوندد.
او همچنين از علي دايي کاپيتان و ستاره 36 ساله تيم ملي ايران تمجيد کرد.
بکن باوئر در ادامه صحبت هاي خود گفت: من در مسابقات جام جهاني 1974 و 1990 دوبار به عنوان قهرماني دست يافتم ولي دست يافتن به اين مقام بسيار دشوار بود چرا که شما در زندگي خود يک بار فرصت حضور در اين رقابت ها را به دست خواهيد آورد.