اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
Printable View
اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
سلام.نه عزیز پیغام no service میذهنقل قول:
سلام. دوستان من یه مشکلی تو استفاده از مودم TP-LINK M5350 دارم و به شدت اذیتم میکنه. تنظیمات Network Mode روی Auto هست و غیر فعال (قابلیت تغییر نداره) و مودم اتوماتیک سوییچ میشه روی GSM در صورتی که میتونه 3G باشه و شبکه 3G موجوده.در واقع میخوام Network Mode روی 3G Only تنظیم بشه. مودم رو داخل منزل استفاده میکنم. چندین بار هم تنظیمات رو از اول انجام دادم ولی مشکل پابرجاست. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. تشکر.
یکبار شبکه نت موبایل رو تو مودم دیسکانکت کننقل قول:
در حالت اتصال شما نمیتونی تنظیمات شبکه رو تغییر بدی
سلام
این نداشتن ussd تو بعضی مودم ها واقعا مشکل حاد و بزرگیه؟
مثل این مودم E5786 که امکانات خوبی داره ولی این یه قلم از دستشون در رفته :n13:
میشه باهاش کنار اومد؟
باقیمانده اعتبار و دستورهای دیگه... خودش معضلیه :n37:
سلام.نقل قول:
نه چون اپراتور ها اپليكيشن دارن مشكلي پيش نمياد. مثلا برنامه ايرانسل من يا mymci رايتل هم فكر كنم تو سايتش فقط ميشه كنترل كرد نمي دونم اپ داره يا نه
آخه من مودم رو برای PC استفاده میکنم. ایرانسل برای PC هنوز اپلیکیشن ندارهنقل قول:
فكر كنم ايرانسل هم از تو سايتش ميشه چك كرد چقدر اعتبار مونده. بسته رو كه مي دونم ميشه خريد از تو سايتشنقل قول:
سلام
مودم E3372 من خیلی دیسکانکت میشه. ارتباط با نت زود به زود قطع میشه.
میخواستم بپرسم اشکال سخت افزاری مودم هست؟
منم با مودم E3372 همین مشکلی رو که دوستمون rioman داره دارم.
وقتی حالت عادی فقط صفحات اینترنت رو میبینم معمولا قطع نمیشه ولی وقتی با دانلود منیجر کمی دانلود میکنم پس از چند ثانیه سرعت یه دفعه از 3 مگ به صفر میرسه و نت قطع میشه
جالب اینه که توی همین زمان مودم همچنان به شبکه وصل هست ولی اینترنت نمیده. باید مودم رو از پورت usb یه بار جدا کنم و دوباره وصل کنم تا بتونم از نت استفاده کنم
مودم قبلیم که اونم از همین نوع بود همیشه توی خونه خوب کار میکرد اما از یک ماه پیش بخش ورود به کنسولش دچار مشکل شده بوده، ضمن اینکه از یک هفته پیش هم دقیقا قطع و وصلی از همین نوع داشت. این باعث شد مودم رو بردم نمایندگی و چون گارانتی داشت برام تعویض کردن.
الان که این مودم جدید هم دوباره همین مشکل رو داره واقعا نمیدونم دیگه مشکل از کجاست.
آنتن دهی خونمون خوبه. یعنی سیم کارت رو از مودم در اوردم و داخل گوشیم گذاشتم و با نت موبایل لبتاب رو اینترنت وصل کردم حتی یکبار هم قطع نشد.
الان این مشکل قطع شدن موقع دانلود حدود 1ماه هست که برام پیش اومده. از همون اوایل که ایرانسل این مودم E3372 رو معرفی کرد همیشه توی خونه از این مودم استفاده میکردم و ازش هم راضی بودم.
هر راهی رو امتجان کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست.
دوستان ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید