سلام دوستان
من يه برنامه اي مي خوام كه مثلا يه شماره بهش بدم بعد هر وقت زنگ مي زنه خودكار بگه تلفن مورد نظر در دسترس نمي باشد يا مثلا خاموش است فقط و فقط براي يك يا چند شماره ي مورد نظر حالا يه چيزي تو اين مايه ها باشه اشكالي نداره
با تشكر
باي
Printable View
سلام دوستان
من يه برنامه اي مي خوام كه مثلا يه شماره بهش بدم بعد هر وقت زنگ مي زنه خودكار بگه تلفن مورد نظر در دسترس نمي باشد يا مثلا خاموش است فقط و فقط براي يك يا چند شماره ي مورد نظر حالا يه چيزي تو اين مايه ها باشه اشكالي نداره
با تشكر
باي
سلام دوستان
يه برنامه اي مي خوام كه فاصله ي بين دو خط موبايل رو بهم بگه يا لااقل نشون بده كه كجاست يه چيزي تو مايه هاي Gps حالا اگر فاصله ي بين دو گوشي رو بهم بگه بازم عاليه
با تشكر
باي
دوستان یه کمک میخواستم
سی دی یه شرکت رو معرفی کنید که برنامه های 3250 رو داشته باشه
ممنون میشم-
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
همون طور كه مي دوني مثلا كرك بعضي از برنامه ها رو بايد تو قسمتي از مموري كپي كني يا كلا هر جور فايلي كه نشه save كرد (آهنگ، عكس يا از اين قبيل نباشه) :blink:
سي دي هاي ايكس موبايل شركت رايان سيستم خوبن بچه ها به جون مامانم تبليغ نكردم اينو گفتم تا پس فردا نيام ببينم بن شدم
خواهش ميكنم هركي برنامه psiloc irremote كرك شده داره لينك دانلودشو بزاره .
اين هزار بار
در ضمن از دوست خوبم b-z و hamed1297 تشكر ميكنم :biggrin:
مافيا كجاست نمي بينمش؟
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط hmehraeen
دوشت عزیز . . نمیشه . . شما باید از رم ریدر استفاده کنی . .
سلام دوست عزيز...نقل قول:
نوشته شده توسط shrek_tai
شما درخواست قبليتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کرده بودين :blink: ( همين برنامه رو درخواست کردين و من اين برنامه رو اونجا گذاشتم :) )
ولی اون تاپيک برای درخواست برنامه نيست...و شما برای درخواست برنامه ميتونيد از همين تاپيک استفاده کنيد.
ممنون.
از لينک زير هم ميتونيد برنامه فوق رو دانلود کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون الان میرم دنبالش