برا ما که نه اما امیدوارم برای شما خوب بوده باشه:n37:نقل قول:
Printable View
برا ما که نه اما امیدوارم برای شما خوب بوده باشه:n37:نقل قول:
چرا مگه چی شده؟!
برای توجه شما بايد بگم كه برای ما هم خوب نيست...
.. :n37:
دیروز رفتیم به مخاطب خاص تو فیس بوک درخواست دوستی فرستادیم.
امروز دیدیم هیچی ثبت نشده !
یه احتمال زیاد رد کرده :n37:
شاید هم دکمه خوب کار نکرده درخواست نگرفته
پس قضيه اينه...
.. خب، شايد هنوز درخواستها رو چك نكرده، اينقدر زود قضاوت نكن و كمی بيشتر صبر كن!
ببخشيد، من اينجا مشفولم و تا 10-20 دقيقه بيشتر هم نيستم.
فقط يه سوال:
اين طرف اصلا شما رو میشناسه؟! شما از قبل با ايشون آشنايی داريد و يا قبلا باهاشون صحبتی داشتيد؟!
مگه میشه منو نشناسه ؟ ( الکی مثلا من Celebrity هستم :n33:)
صحبت که ، فکر کنم یک بار جلو همه بدجور ضایعش کردم :n31:( فکر کنم شاید خودش نبود ! )
مکن ای صبح طلوع!!!!:n34::n34::n34::n34::n37::n36::n22::n2 2::n23::n23::n15::n14::n14::n41:
من كه متوجه نمیشم...
.. منطورم شناخت شما با هم بود... و بودن گفتگوی دوستانهای بين شما.
به هرحال!
من بايد برم...
.. شب تون به خير...
.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا!
داداش الان به نظرت اگه از قبل گفتگوی دوستانه داشتیم الان تو فرند لیستش نبودم ؟ :n29:نقل قول:
ما مشکلمون همین اول راهه بقیش تاکسی میگیرم
پی نوشت : سمیرا خانوم هم که دارند دورادور تاپیک رو نظارت می کنند نه سلامی نه علیکی !
سلام بر همه دوستان.عاغا من از فرط بیکاری همیشه توی پی30 ورلد میگردم میخوام یجایی نظر بدم...نمیدونستم این تاپیک اینقدر فعاله و اپدیت میشه...انشالله همیشه باشیم با همدیگه.....خداییش منیکه دانش اموزم و از 19 اسفند به بعد نرفتم مدرسه فردا با چه رویی برم مدرسه؟؟؟واااای...اصا یه وضعی...به هر حال واسه همه دانش اموزا و دانش جواا دعا کنین فردا دهن مهنشون مسواکه!!!!!!!!
سلام بر همه دوستان.عاغا من از فرط بیکاری همیشه توی پی30 ورلد میگردم میخوام یجایی نظر بدم...نمیدونستم این تاپیک اینقدر فعاله و اپدیت میشه...انشالله همیشه باشیم با همدیگه.....خداییش منیکه دانش اموزم و از 19 اسفند به بعد نرفتم مدرسه فردا با چه رویی برم مدرسه؟؟؟واااای...اصا یه وضعی...به هر حال واسه همه دانش اموزا و دانش جواا دعا کنین فردا دهن مهنشون مسواکه!!!!!!!!