پارس برای من وضعش خرابه . از 10 سایت 7 تاشو باز نمیکنه
ولی فیل کش که استفاده میکنم راحت باز میشه . اپلیکیشن Line هم
نمیتونم باهاش صحبت کنم ولی با اینترنت مخابرات مشکلی ندارم
DNS هم همه مدلی دادم فرقی نمیکنه
کسی این مشکل رو داره ؟
Printable View
پارس برای من وضعش خرابه . از 10 سایت 7 تاشو باز نمیکنه
ولی فیل کش که استفاده میکنم راحت باز میشه . اپلیکیشن Line هم
نمیتونم باهاش صحبت کنم ولی با اینترنت مخابرات مشکلی ندارم
DNS هم همه مدلی دادم فرقی نمیکنه
کسی این مشکل رو داره ؟
دوستانی که سرویس 512 محدود دارن لطفا وضعیت سرعتشون رو اعلام کنن
512 با 30 گیگ ترافیک ماهانه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودش صبح ها تا 600 هم میره، اما در اکثر اوقات روز افتصاح میشه، بطوری که از سایت های داخلی هم با سرعت خیلی کم زیر 50 دانلود میکنه، اما گاهی با وصل کردن فیلترشکن ممکنه سرعت بالا بره و حدود 500 بشه، فکر میکنم شبکشون مشکل نداره اما پهنای باند اینترنتشون کمه که اینجوری میشه.
در ضمن میزان DOWNSTREAM مودمم روی 9 مگابیت هست ولی بعضی شهر ها 16 مگابیته.
من در مغازه پارس آنلاین دارم سرویس 128 یک ساله-ماهی 2گیگ با وجودی اینکه خطم رو 16 مگ بستن در طول روز چون منطقه تجاری هست سرعت دریافت به زیر 100 کیلو بایت یا کمتر میرسه چند روز پیش که در حد دیال آپ شده بود
ولی شبا تست گرفتم تا 14مگ سرعت میده
خوب پهنا باند ندارین مجبورین مگه ؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
من در مغازه پارس آنلاین دارم سرویس 128 یک ساله-ماهی 2گیگ با وجودی اینکه خطم رو 16 مگ بستن در طول روز چون منطقه تجاری هست سرعت دریافت به زیر 100 کیلو بایت یا کمتر میرسه چند روز پیش که در حد دیال آپ شده بود
ولی شبا تست گرفتم تا 14مگ سرعت میده
خوب پهنا باند ندارین مجبورین مگه ؟؟؟؟؟
ما اینجا داریم سرعت 16 کیلوبایت بالاتر نمیره.صفحات قبل تر اسپید تستم گذاشتمنقل قول:
مرسي توقع [emoji23] ١٢٨ دارين تا ١ مگ ميگيرين بعد ميگين پهناي باندم ندارين؟نقل قول:
حالا اگر واقعا از ١٦ كيلوبايت پايين تر شد سرعت حتما ١٩٥ شكايت كنيد وگرنه طبيعي هست :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان واسه ما 16 کیلوبایت تا 56 میره گاهی اوقات تا 450 میره یهو میره دوباره میشه درحد 50 کیلوبایتنقل قول:
١٢٨؟ خوب واقعا دارن خوب سرعت ميدن ديگه !نقل قول:
وقتي سرعتتون از سرعت گارانتي شده بالاتر باشه يعني عالي :)
تازه شيرينگ ١ به ٨ هم هست كلا سرعت نهايي به اين صورت محاسبه ميشه :
١٢٨ كيلوبيت ~> تقسيم بر ٨ = ١٦ كيلوبايت
اين سرعت در صورتي كه پهناي باند اختصاصي باشه يا همون شيرينگ ١ به ١ :)
حالا سرويس هاي اشتراكي كه بيشتر روي ٥ يا ٨ بسته ميشه ، اگر همه كاربرا در حال دانلود يا استفاده باشن ، همين ١٦ كيلوبايت باز تقسيم بر ٨ ميشه (يا اگر ضريب ١ به ٥ بود : تقسيم به ٥)
به صورت كلي ١٢٨ از ٢ كيلوبايت تا ١٦ چيزيه كه سرعت اسمي هست ؛)
مثال ديگه،
اينترنت ٨ مگابيت ~> ١٠٢٤ كيلوبايت بر ثانيه (١.٠٢٤ مگابايت بر ثانيه)
اين سرعتي كه گفته شد (١٠٢٤ كيلوبايت) يعني سرعتي كه در بهترين حالت ميگيريد ،
حالا اگر كل ٨ كاربر در حال استفاده از پهناي باند باشن :
١٠٢٤ كيلوبايت تقسيم بر ٨ كاربر = ١٢٨ كيلوبايت ، مينيمومم سرعتي كه ميگيريد يعني حتي سرويس ٨ مگ هم ١٠٢٤ كيلوبايت سرعت ممكنه نده چون شركت به شما ١٢٨ كيلوبايت رو در اصل تضمين كرده !
خوب اينا اسمي بودن! چيزي كه شركت ميده براي ٨ مگ از ٧٠٠ كيلوبايت هست تا ١ مگ(كم پيش مياد يك مگ)
حالا شركت لطف ميكنه و سرويس شما رو بالاتر ميبنده و شما حق اعتراض نداريد حتي اگر با ١٢٨ ، سرعت ٢ كيلوبايت دانلود كرديد ( در اين مورد به پشتيباني زنگ بزنيد انصاف دارن مگر اينكه مخابرات يا جايي باشه :))) )
Sent from my iPhone using Tapatalk
برا من که اوضاع خوبه با سرویس 128 شبی 20 گیگ دان دارم و سرعتم زیر یه مگ نمیاد
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
از موقعی که شبانه رایگان برداشت شبا سرعت خیلی بالاست ولی در طول روز که نیاز داریم افتضاح هستنقل قول: