این برد؟!! rampage? این برد رو برای اورکلاک ساختن و سطح بالاترین بردی هست که برای 775 ساختن!! جون می ده برای اورکلاک کردن و خیلی راحت به 550 مگاهرتز می رسه!!نقل قول:
Printable View
این برد؟!! rampage? این برد رو برای اورکلاک ساختن و سطح بالاترین بردی هست که برای 775 ساختن!! جون می ده برای اورکلاک کردن و خیلی راحت به 550 مگاهرتز می رسه!!نقل قول:
اختلاف دمای core با پردازنده یک کم زیاده ، ولی زیاد جای نگرانی نیست ، البته بهتره ولتاژ رو تا 1.325 کم کنی به احتمال 99% پایدار می مونه. با این دما بیشتر اورکلاک نکنی بهتره. سعی کن تا جایی که می تونی ولتاژ رو کم کنی. :دینقل قول:
بله بالاخره موفق شدیم با قیلتر شک ببینیم!سرور بهتر از این پیدا نکردی!؟:دینقل قول:
دور فن منم 2700 هست خودم میدونم چه جوری تنظیمش کردی با Q FAN حالا بی خیال.
این بار باید دیگه 100% ببینی
لینک مستقیم عکسا
عکس1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توضیحات قبلی .
میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
لینک عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز دیگه به اختلاف ولتاژ 5 توجه کنید تو دوتا برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد
بسیار عالی!!نقل قول:
یک سوال دوستان
این مادربورد به درد اورکلاک میخوره ؟ چقدر میشه ازش کار کشید و توانایی هاش در چه حد هست ؟
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09
ببینید بازم از روی بچ نامبر نمیشه گفت حداکثر چقدر اورکلاک!!اگه قصد اورکلاک پایدار و کاربردی داری تا نهایاتش دیگه حد اکثر!3.8 کافیه افزایش فرکانس حتما باعث افزایش کارایی نخواهد شد کاربردت چیه؟اگه هم قصد ر کورد زنی داری باید مین پاور و رم بسیار خوبی داشته باشی خنک کنند ه های حرفه ای و بعضا گرون قیمت بسیار موارد جزئی رو رعایت کنی و اورکلاکر باشی!,...نقل قول:
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09
رکورد cpu z پردازند ه E7300 اگه اشتباه نکنم 5552 هست با LN2 !
اینم توضیح بچ نامبر:
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
سلام دوستام. من cpu i7 920 دارم با مینبورد asus p6t deluxe v2
من میخوام این سیستم به صورت پایدار اور کنم.خواهشن کمک کنید. در ضمن فن cpu هم cooler master V8
هست.فعان بدون تغیر ولتاپ اور کرم و با خاموش کردن turbo mode تا 3.66
اما الان که با برنامه occt دارم کار میکنم
1 :دما خیلی بالا میره با توجه به فن انتظار این دما را ندارم.تا 75 میره
2:در حالت infinite و test mode: medium data set حتی پایداریش به 2 مین هم نمیرسه.اما خارج از این نرم افزار هرچی ازش کار میکشم مشکلی پیش نمیاره.
من هیچ تغیری ولتاژی ندادم.خواهشن اگر میتونید بگید چه کار کنم تا به حالت پایدار در فرکانس 3.6 برسم.
سلام
دوست من استپینگ پردازندت؟!
دوست عزیز استپینگ هم 5 هست.اگر نیاز به عکسی چیزی هست بگو بزارم.ممنون.
اینو تست کنید:
18*200=3600
1.25
بعدش دور فن رو زیاد کنید و خمیرت خوبه؟از اینتل بورن تست یا ارتوس و پرایم و ...هم می تونید استفاده کنید!
اینم جدول دما:
-Tcase/Tjunction-
--80--/--85--85--85--85-- Hot
--75--/--80--80--80--80-- Warm
--70--/--75--75--75--75--Safe <--
--30--/--35--35--35--35-- Cool
دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.