شما Pin & Puk رو اشتباه وارد كردي سيم كارت شما مسدود شده ببر مخابرات :46:نقل قول:
اگه lock phone اشكال داشتي ميتونستي با يه On & Off كردن كارت درست بشه ولي رفتي قسمت سيم كارت :41:
با يه مسواك ميتوني اينكارو كني :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
شما Pin & Puk رو اشتباه وارد كردي سيم كارت شما مسدود شده ببر مخابرات :46:نقل قول:
اگه lock phone اشكال داشتي ميتونستي با يه On & Off كردن كارت درست بشه ولي رفتي قسمت سيم كارت :41:
با يه مسواك ميتوني اينكارو كني :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل از همین پورت بود که کثیف شده بود .چون وقتی تمیزش کردم و کld هم کابل و فشارش دادم کار کرد.
از راهنمایتون ممنونم.:20:
سلام می خواستم ببینم k660 تو ایران اومده؟ از کی و با چه قیمتی؟
خوشحال شدم مشكلت حل شد :31::31:نقل قول:
تو اين تايپك گوشي هايي كه جديد تو ايران امده يا ميخواد بيا گفته ميشه :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=205934
ای بابا. ممنون از کمکت. درست میشه بعدا؟ آخه ازم رمز میخواد من نمیدونم از کجا بیارم.نقل قول:
بازم ممنون:11:
اره بابا درستـــــــ ميشه ! ببر مخابرات برات درست ميكنن ؟ سيم كارتت چيه :11:نقل قول:
ممنون. با اجازتون ایرانسل هست چون من استفاده ندارم مگر اینکه بهم از خونه زنگ بزنن. درست میشه؟ زنگ زدم از همونجا که خریدمش گفت کارتت رو سوزوندی!!! درسته؟نقل قول:
اره بابا درستـــــــ ميشه ! ببر مخابرات برات درست ميكنن ؟ سيم كارتت چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سيم كارتت رو سوزوندي چون براي اينكه رمز سيم كارت رو از 3 . 4 بار بيشتر اشتباه وارد كـــــردي :11:نقل قول:
با سلام...
گوشی من w580i است.
چند روز پیش با نرم افزار setool داشتم gdfs شو restore میکردم که حین کار نرم افزار قفل کرد ، بعد متوجه شدم که گوشیم روشن نمیشه.در کل میشه گفت گوشیم فوت کرد.البته هنوز تو کما بود چون با setool میتونستم مثلا acoustic شو آپدیت کنم یا همینطور main یا fs شو ! ولی آخرش همیشه ارور میداد که متنش دقیق یادم نیست ! الانم گوشیم دست تعمیرکاره !
در کل میشد با setool گوشیو سیخ کنی ولی روشن نمیشد.درایو مجازیشم توی ویندوز نمیومد.
بردمش تعمیرگاه...یارو flat شو عوض کرد ...میگفت ســوخته بود ؟! به نظر من میتونست اشکال از Erom باشه که با یک فلش درست میشد! اینطوری شده که 30 تومان راحت رفت تو پاچم ....چند ساعت دیگه هم میخوام برم گوشیو بگیرم.
حالا اساتید و دوستان با تجربه به نظرتون میشه flat اینجوری بسوزه اونم حین کار با SEtool ؟؟؟!!!
به نظر شما یارو نخواسته منو دور بزنه ؟
اصلا این فلت w580 چطوره. آیا قلابی هم داره ؟ از کجا میتونم بفهمم یارو اصل انداخته یا قلابی ؟
میخوام به ی نحوی اگه یارو گنده اومده باشه مچشو بگیرم.....
سلام به همه با چه برنامهاي ميتونم منو درست كنم چند تا برنامه هست؟ كا 750
از كجا ميتونم دانلود كنم؟؟؟؟