کلا روز خوب پرسپولیس بود هرچی زدن رفت تو گل مخصوصا توپ آخر که بادآورده بود (به قول خیابانی :n08: )
و همین که نیلسون چند واکنش عالی داشت که شاید تو بازی های دیگه همینارو گل میخورد
مظلومی هم که از 6 میترسید میخواست بازی رو تموم نکنه ولی نتونست:n02:
Printable View
کلا روز خوب پرسپولیس بود هرچی زدن رفت تو گل مخصوصا توپ آخر که بادآورده بود (به قول خیابانی :n08: )
و همین که نیلسون چند واکنش عالی داشت که شاید تو بازی های دیگه همینارو گل میخورد
مظلومی هم که از 6 میترسید میخواست بازی رو تموم نکنه ولی نتونست:n02:
نمرات این هفته بازیکنا
نیلسون ... میثم حسینی... سید جلال ... بنگر ... ماهینی ... حقیقی ... کفشگری ... مسلمان ... خلعتبری ... صادقیان ... سید صالحی .... کلهم اجمعین 10:n02:... همراه با یه تشکر ویژه از بچه ها:n16:
نمیشه شیش تا بزنیم و تبریگ نگفت :n16::n12:
یعنی فصل که آغاز میشه من به امید یه بازی 6 تایی کل فصل رو سر میکنم:n12: ، 1-2-3-4-6 ... تیم اصلا 5 واسش مفهمومی نداره :n09:
گل 5 ام رو زدیم دقیقا مشخص شد که یه انگیزه جدید به هر دوتا تیم وازد شد این طرف 6 تایی کردن و اون طرف 6 تایی نشدن ، بازی رو حسابی درگیرانه کرده بود.
حتی یه چند جا از بس طول کشید تا به گل شیشم برسیم دیگه عصبانی شدم ، خونواده گفتن چیه ؟ تیمت که 5 تا زده :n02:
[حذف شد]
پس پرویز دابل شیش شد ::n19:نقل قول:
یکی از نکات کلیدی که خیلی خوب این بود که با زدن گلهای بیشتر تیم همچنان عطش خودش رو برای گلهای بیشتر داشت
و انگیزه تیم کم نمیشد و انگار که نتیجه مساویه یا حتی پرسپولیس عقبه
واکنش های بسیار زیبای نیلسون , جنگندگی مدافعان بخصوص سید جلال و عطش مهاجمان برای زدن گل بیشتر گویای این قضیه بود
+
تراکتور هم بازیشو مساوی کرد رفتیم به صدر
تبريك ميگم واقعا برد دلچسبي بود پرسپوليس با جوانانش امسال انساالله جامو بالاي سر ميبره. ركورد داران هم بد جور ركوردشون از دست رفت . عدد 6 چه ميكند اين روزا...
من نيمه دومو كامل نديدم ولي اين نتيجه نشون ميده تيم داره به يك وحدت تاكتيكي مناسب ميرسه و كم كم مشكل گل زني پرسپوليسم داره حل ميشه و بلاخره بازي خارج از تهرانم با صلابت پيروز شديم انشا الله كه تداوم داشته باشه
حاشيه بازي
نقل قول:
هواداران پرسپوليس از پرويز مظلومي درخواست کردند تا براي ديدن نتيجه پاياني مسابقه اسکوربورد را تماشا کند.
نقل قول:
به نقل از فارس، در جريان اين مسابقه هواداران پرسپوليس پس از اينکه مس گلهاي سوم و چهارم را دريافت کرد بارها با کنايه پرويز مظلومي را با لقب «سوبله چوبله» تشويق کردند.:n08:
نقل قول:
* هواداران پرسپوليس در پايان مسابقه به کرمانيها عدد 6 را نشان دادند.
نقل قول:
* خوشحالي عجيب نيلسون با تکان دادن حولهاي که در دست داشت در جاي خود جالب توجه بود.:n12:
بازی حسابی چسبید. هر چقد بازیای قبلیو کم گل میبردیم امروز جبران شد. پرویز مظلومی اگه الکی تیمشو به حاشیه نمیکشوند اینطوری نمیشد ولی حال کردم پوزش خورد :دی
گزارشگرم خیلی باحال بود بازی پر گل بود خیلی ذوق زده شده بود :دی
چه گلی زد کفشگری دمش گرم
تبریک به همه دوستان :n12:
به بعضی ها هم باید گفت برید دم در خونه خودتون گل کوچیکتون رو بازی کنید :n09: