من سه روزه پروويژن گرفتم . هيچ مشكلي ندارم .بدون فريز شدن و قطعي برنامه ها رو دارم.كنترلش هم خوبه.باپخش فيلم و عكس و موزيك هم من هيچ مشكلي نديدم.95000 تومان خريدم با يك آنتن روميزي
Printable View
من سه روزه پروويژن گرفتم . هيچ مشكلي ندارم .بدون فريز شدن و قطعي برنامه ها رو دارم.كنترلش هم خوبه.باپخش فيلم و عكس و موزيك هم من هيچ مشكلي نديدم.95000 تومان خريدم با يك آنتن روميزي
راستی صفات خوب و پسندیده خودتو به دیگران نسبت نده!نقل قول:
با این همه لوده وساده دنیا گلستونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محصول جدید از X.Vision
مادیریان یه Digital TV ، USB تولید کرده :
maadiran.mihanblog.com
نقل قول:%100 با شما موافقم
سلام. چگونه ممکن است کانال های فرکانس 618 را داشته باشم اما 602 و 650 را نداشته باشم .لطفا راهنمایی کنید
بحث تلویزیون کرج از 5 سال پیش مطرح بوده !نقل قول:
ولی فکر کنم زیاد طول نکشه یه 10-20 یا نهایت 30 سال دیگه تلویزیون کرج هم راه میوفته.
شما اگه خودت نکته ی مفیدی داری بفرما بقیه هم استفاده کنن ، در غیر این صورت ممنون میشیم اگه پست ندید ، مدیرای سایت کارشون رو خوب بلدن ، بچه ها هم دارن خیلی خوب راجب موضوع تاپیک صحبت میکنن و مشکلی هم نیست .نقل قول:
پس به امید خدا تا اون موقع HD میزنن !نقل قول:
ولی به نظر من به جای زیاد شدن تعداد شبکه ها ، کیفیت پخش و کیفیت محتوای شبکه های موجود بالاتر بره بهتره .
چه فایده هر استان یه شبکه داشته باشه و کلا 100 تا شبکه ی مختلف راه بیوفته اما برنامه های هیچکدوم رو به خاطر جذاب نبودن و کیفیت پایین پخش و متنوع نبودن در اکثر مواقع نشه نگاه کرد
الان صدا سیما به نظر من این شبکه ها رو کم داره که اگه راه بیافته عالی میشه : یه شبکه ورزشی که بازیهای تنیس و پینت بال اتومبیل رانی .موتور سواری . قوی ترین مردان /و... رو هم پخش کنه - یک شبکه آموزشی تخصصی کامپیوتر- یک شبکه مخصوص دنیای بازی های کامپیوتری که توانشم داریم - یک شبکه مختص خاننده های داخلی و مجاز - همین شبکه ها میتونه خیلی مخاطب جذب کنه مخصوصا ورزش و گیم
به نظر من متاسفانه یکم سلیقه های کهنه تو سیستم سیما جاری هستش ، وگرنه به نظر من اگه یکم به جوونای پر ایده و با سلیقه میدون داده می شد ( البته جوون زیاده تو سیما اما پر ایده و با سلیقه و هنرمند نیستن زیاد) اونوقت بدون اینکه احتیاج باشه مثل شبکه های ماهواره ای با ابتذال مخاطب جمع کنن میتونسستن کلی برنامه ی جذاب و باحال و پرمحتوا بسازن پوز هرچی خارجیه بزنن . البته یکمم سرمایه ی مالیه بیشتر میخواد که اونم حل میشد.نقل قول:
حتی اگه یه شبکه HD با برنامه های خیلی جذاب و شیک و پرمحتوا رو به صورت پولی بسازن مطمئنم خیلیها حاضرن در ماه مبلغی رو بپردازن تا اون شبکه رو بتونن ببینن .
اگه شبكه HD بزنن و فقط راز بقا پخش كنن هم كلي مخاطب پيدا ميكنه :31:
"توليد كردن" مناسب نيست ، "سرهم كردن" بيشتر مناسبه براي شركت هاي ايراني !نقل قول:
تا وقتي كه جنس چيني وارد ايران بشه ، """"امكان نداره"""" بشه جنس مشابه رو در داخل توليد كرد . شك دارم ماديران توليد داشته باشه و بيشتر بسته بندي رو عوض ميكنه يا اگه خيلي بخواد كار كنه ، برد رو توي قاب مي بنده!
بايد ديد قيمت اين usb ها رو چند اعلام ميكنن . توي بازار كه از 25 هست تا 35 - برند هم بالاي 50 هست . اما ماديران نهايتش بايد 30 بده.