سلامنقل قول:
ای بابا، عسل بانو که تو این وضعیت قتل و قاتلی با دوستش میره بیرون از این چیزا بترسه...
بله بله(با کسر ب و ل) من با این دوستم تو دهنه اژدها هم می رم...من پهلوان عالمم...تیغ رویارو زنم:دی:دی:دی
Printable View
سلامنقل قول:
ای بابا، عسل بانو که تو این وضعیت قتل و قاتلی با دوستش میره بیرون از این چیزا بترسه...
بله بله(با کسر ب و ل) من با این دوستم تو دهنه اژدها هم می رم...من پهلوان عالمم...تیغ رویارو زنم:دی:دی:دی
نقل قول:
:19::19::19:
شير زني اين مژگان.............
كوچيك كه بوده فيل خفه ميكرده.........:27:
برای استان فارس نرم افزار 118 درست کردن که دانلود میکنی و استفاده میکنی برای اصفهان رو کسی خبر نداره؟
یه تاپیک جالب:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1900531#post1900531
نقل قول:
اين موضوع را يكي از دانشجويان دانشگاه نجف اباد براي پروژه كارآفرينيش مطرح كرده و داره روش كار ميكنه....البته يك تيم هستند و برنامشون هم ONLINE هست و خيلي بهتر از اين 118 فارس....هم با گرافيك بالا و هم جامع تر.........
ايشالا به محض اينكه منتشر شد در جريانتون ميگذارم..........
ايول.
بگو مىخوايم رو دست كاكوها بلند بشيما!
◙
سلام
دوستان یکی من در جریان آخرین خیرها از قاتل فراری بگذاره
انگار میگن طرفای نایین دیده شده !!
ممنون امین جان منتظر خبرت همینجا هستمنقل قول:
سلام،آخرين خبري كه من دارم تو سپاهانشهر هم يكي را نفله كرده.........نقل قول:
اما من فكر كنم يه كاسه اي زير نيم كاسه هست....چرا؟چون همونطور كه ميدونيد وزارت اطلاعات ايران خيلي خيلي خيلي قوي است و گرفتن اين مجرم هر چند با قيافه هاي گوناگون در سطح شهر كار بسيار ساده اي است ولي نميدونم چرا خبري نشده..........
يه احتمالاتي هم ميدم....البته ممكنه هركدوم از دوستان يه احتمالاتي در مورد اين موضوع بدهند......
آخه با عقل جور در نمياد كه ايران با اين سطح وزارت اطلاعات در گرفتن يك همچين موضوع ساده اي،كمشكل داشته باشه
نقل قول:
چشم حتما،به محض اينكه خبردار شدم در جريانتون ميگذارم.........
نقل قول:
امروز تو روزنامه نوشته بود که توی نجف آباد گرفتنش :46:
کس دیگه ای نشنیده ؟