چه راهی؟میشه توضیح بدین؟نقل قول:
که البته اونم باز راه داره منتهی یه کم دوندگی داره فقط
+ کسی که واحد مانده داره از سال سوم و هنوز پاسش نکرده میتونه این خرداد یا شهریور ماه همزمان واحد موندش رو با واحد های پیش دانشگاهیش پاس کنه؟
Printable View
چه راهی؟میشه توضیح بدین؟نقل قول:
که البته اونم باز راه داره منتهی یه کم دوندگی داره فقط
+ کسی که واحد مانده داره از سال سوم و هنوز پاسش نکرده میتونه این خرداد یا شهریور ماه همزمان واحد موندش رو با واحد های پیش دانشگاهیش پاس کنه؟
آقا اگه میشه یه نفر این درصد ها رو برام تو سایت گزینه 2 بزنه ببینم نمره تقریبا تو منطقه 3 چند میشه.
1
ریاضی 10
فیزیک 20
شیمی 20
عربی 0
دینی 60
ادبیات20
زبان 0
....................
2
ریاضی 15
فیزیک25
شیمی 25
عربی 0
دینی 50
ادبیات20
زبان 0
سلام بچه ها یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که اگه آدم بعد از اینکه درس خوند بیاد یه ساعت کامپیوتر و کارهایی مثل خوندن مطلب و یه کم بازی کردن(البته نه بازی خشن،مثلا فیفا!!!)اینا انجام بده ممکنه تو اون چیزایی که در طول روز خونده تاثیر منفی بذاره، من خودم اینجوری احساس می کنم البته تا حالا عملا نتیجه منفیش رو تو درس خوندنم ندیدم ولی از اونجایی که من تقریبا هر شب به مدت یه ساعت کامپیوتر میام ضروریه که جوابشو بدونم،مثلا من امروز 9 ساعت درس خوندم یعنی ممکنه بازده مغزم بیاد پایین ممنون می شم جواب بدین
من که بر عکسم ینی وقتی میام یه ساعت پا کامپیوتر بعدش یه 1 ساعت درس میخونم اندازه3 ساعت وقتایی هست که میرم کتابخونه.
به جان خودم راس میگم:n29:
سلام. فعلهای مرکب رو تو واژه شماری چطوری باید تشخیص داد؟ تو کتاب نشر الگو ایجاد میکند یه واژه س آشکار میسازد دو تا. چرا؟!
1-----نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 6290 حدود رتبه اکتسابی: 10000-9000
2
----
حدود نمره اکتسابی: 6580 حدود رتبه اکتسابی: 9000-8000
فعل مرکب یه واژه هست. حتی عباراتی که روی هم رفته یه معنای کنایی رو میرسونن یه واژهان. مثل پشت گوش انداختم: یه واژه. (زبان فارسی 2 ص 68) ولی در مورد آشکار میسازد، احتمالا در جمله، آشکار مسند واقع شده و در نتیجه جز فعل نیست.نقل قول:
سلام. فعلهای مرکب رو تو واژه شماری چطوری باید تشخیص داد؟ تو کتاب نشر الگو ایجاد میکند یه واژه س آشکار میسازد دو تا. چرا؟!
خیلی خیلی خیلی آقایی دمت گرمنقل قول:
ببشید فقط اگه میشه اینا رو هم برام در بیار
با نمره 8700 تقریبا رتبه چند میشه ؟
با نمره 8300 تقریبا رتبه چند میه
این رتبه توی منطقه 3 هست دیگه؟نقل قول:
میشه رتبه ی کل رو هم تخمین زد؟؟
سلام
برای دبیر فنی قبول شدن چه رتبه ای بیارم؟منطقه ی سه.چه درصدهایی باید بزنم؟