ممنون از راهماییت فقط 2نقل قول:
تا سوال دارم فاصله ی دقیق دو کامپوتر 45 متر ما میخوایم کابل رو از کنار کابل تلفن شرکت مخابرات رد کنیم این باعث ایجاد نویز روی کابل نمیشه ؟؟؟؟
Printable View
ممنون از راهماییت فقط 2نقل قول:
تا سوال دارم فاصله ی دقیق دو کامپوتر 45 متر ما میخوایم کابل رو از کنار کابل تلفن شرکت مخابرات رد کنیم این باعث ایجاد نویز روی کابل نمیشه ؟؟؟؟
1سوال دیگه اینکه از مودم ADSL مدل TP-link 8841 میشه به جای HUB استفاده کرد ؟؟؟؟ (بارای شبکه کردن 3تا کامپوتر)
اره میشه پورت های lan مودم مانند یه سوییچ عمل می کنه .
ممنون از راهنمایینقل قول:
حالا چطور باید تنظیمش کرد چون وقتی 3 تا کامپیوتر رو وصل کنی به مودم adsl همشون وصل اینترنت می شن
نه مشکلی نداره !! سیم برق یکم مشکل براش ایجاد میکنه تو مواردی !!نقل قول:
سلام دوستان
من در مغازهام شبكه داخلي دارم و به راحتي از اون دارم استفاده ميكنم. اينترنت هم دارم و پهناي باندم 128 هست.
فاصله منزل تا مغازهام چيزي حدود 300 متر هست.
ميخواستم بدونم چطور ميتونم از منزلم به شبكه داخلي مغازهام دسترسي پيدا كنم و از اينترنت استفاده كنم.
به چه سخت افزارهايي نياز هست و حدوداً چقدري برام خرج بر ميداره.
با تشكر
شاد باشيد :40:
دنبال يه مودم/روتر/اكسس پوينت سري N (MIMO) باشيد كه چنين مسافتي رو پوشش بده، و همينطور يه كارت شبكه وايرلس سري N هم بايد سمت كلاينت (خونه) نصب كنيد. در مورد هزينه نميتونم كمكي بكنم متاسفانه.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد !! سیم تلفن مشکلی پیش نمیاره !نقل قول:
زیر 100 هزینه بر میداره !!نقل قول:
یه اکسس پوینت معمولی میخوای که به صورت repeator کانفیگ باید بشه تا سیگنال های اون مودم مغازه رو قوی تر کنه و با کیفیت تا محدوده کامپیوتر خونه ارسال کنه + یه کارت شبکه بی سیم برای سیستم خونه
الته بستگی به محیط هم داره !
باید ببینی امکان اینکه این اکسس پوینت جدیده رو بتونی بین خونه و محل کار جایی نصب کنی هست یا نه یا حتی روی دیوار بیرون منزل یا پنجره !!
سلام دوستان
یه سوال خیلی حیاتی دارم لطفاً کمک کنید.
من کامپیوترم از طریق وایرلس به شبکه وصله و امروز متوجه شدم یکی از درایوهام به اشتراک گذاشته شده(احتمالا قبلا اینکار رو کردم) حالا می خوام ببینم راه حلی هست که بفهمم کسی وارد درایو به اشتراک گذاشته شده، شده یا نه؟
متشکرم.
متاسفانه خیرنقل قول:
اگه قبلا سرویس مانیتورینگ یا اکسس ریپورت رو فعال کرده باشی میتونی بری log هارو نگاه کنی ببینی کسی وارد شده یا نه !