بازی همونی بود که پیشبینی میکردیم
نقل قول:
من عمو پرویزو خدایی خیلی دوست دارمو تا بتونم ازش حمایت میکنم اما از نظر من فیروز خان از لحاظ فنی یه سرو گردن ازش بالاتره
فکر میکنم امروز اینو بقیه دوستان هم فهمیده باشند.اشتباه فنی تا دلتون بخواد داشت
اولین اشتباهش استفاده کردن از ارش به جایه کرار
دومیش چینش بازیکنا در خط حمله بود.میلاد راست فرهاد وسط ارش چپ.این اشتباهشو حدود 20 دقیقه بعد فهمیدو ارشو برد سمت راست
سومیش و مهمترینش تعویض کردنه اندو که باعث شد کاملا وسط زمینو از دست بدیم
چهارمیش تعویض میلادی که تازه موتورش روشن شده بودو خوب هم در دفاع شرکت میکرد
پنجمیش بازی دادن به شریفات بود
زندی باید به جایه رحمتی به بازی میومد هرچند بسیار عالی کار کرد کیانوش اما اگه قرار بود زندی جایه یه هافبک دفاعی به بازی بیاد باید کیانوش تعویض میشد
شریفاتم که وقتی اومد شد ترمز تیم:41:
تا قبل از تعویضا خیلی خوب بودیم شاهین حرفی برای گفتن نداشت اما با تعویضایه اشتباهه ما شاهین 2 تا گل زد
خیلی موقعیت گل داشتیم باید چندتا دیگه میزدیم.....
این برد خیلی برای فردوسی پور زور داشت.حرصش از صداش معلوم بود:5:فکر کنم گل سومو که زدیم سکته کرد:27:دیگه صداش نیومد نگرانش شدم:31:نمیدونم گزارشگرا چه پدر کشتگی با ما دارن؟؟؟
این برد به جز عادل برای خیلیهایه دیگه هم زور داشت از جمله سایت گل
نقل قول:
دو اشتباه داوري استقلال را به يك پيروزي شيرين رساندند
گل اول درسته اشتباه داور بود اما گل دوم به احتمال قوی پنالتی بود اگر هم داور اشتباه کرده باشه یه سایتی مثل گل نباید حدسیات و ارزوهاشو رویه خروجی بذاره و کارشناسی کنه واسه خودش....هرچند اگه اونا هم نبود روند بازی جوری بود که استقلال گل بزنه
نقل قول:
سه امتياز اين مسابقه در شرايطي كه استقلال چندان محق آن نبود به اين تيم برسد.
پ نه پ تو محق ان بودی:39:
نقل قول:
فيروز كريمي كه تيمش استحقاق باخت مقابل استقلال را نداشت.
این نویسندرو به دیدنه امار بازی دعوت میکنم:46:
نقل قول:
بخش عمدهاي از وقت خود را به غر زدن و اعتراض به برنامهريزي فدراسيون اختصاص داد.
اینجا ادم به ارزش این برد پی میبره که باعث میشه یه سایت بین المللی ورزشی اینطوری بنویسه:8:
نقل قول:
با تعويض عجيب آندو تيموريان برتري نسبي خود را در ميانه ميدان از دست دادند
نویسنده محترم تا وقتی اندو بود برتری در میانه میدان کاملا با استقلال بود
ادم نمیدونه گل این نویسنده هارو از کجا میاره؟
همون نیمه اول شاهین باید حداقل 4 تا میخورد.تک به تکه فرهاد که وحید در دو مرحله گرفت.ضربه سهمگینه اندو.....ضربه فرهاد به تیرک.دو سه تا توپو میلاد از یه متری دروازه زد بیرون....شوته ارش که وحید گرفت.یکی دو تا توپو هم ارش تو محوطه جریمه از دست دادو توپشو زدن....اینا همش برای نیمه اول بود نیمه دوم هم بماند
شاهین فکر کنم در کل 4 تا موقعیت داشت که 2 تاش گل شد ایا غیر از این بود؟
پ.ن
مثل اینکه اندو به دلیل مصدومیت تعویض شده
پ.ن2
ارش معتقد بوده خوب بوده و نباید تعویض میشده:19:باید یه برخورد اساسی باهاش بشه
پ.ن3
چه جوی علیه داور راه انداختن.در صورتی که تنها اشتباهش گل اول بود.اون صحنه هم که میگن پنالتی برای شاهین گرفته نشده کاملا معلوم بود اگرم خطا بود بیرون بوده.واقعا متاسفم.این همه داوری به ضررمون بوده حالا یه بازی یه هند به نفعمون گرفتن چه جوی راه انداختن حالا خوبه یه خطایه ساده بود که با نبوغ مجتبی گل شد.فنایی پنالتیه مارو هم گفته درست بوده.اما اون صحنه امیرابادیو گفته داخل بوده که کاملا مشخص بود بیرون بوده
در مورد برترینها هم بریم تاپیک انتخاب بهترین بازیکن:31: