سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید خبر خیلی خوبی را دریافت کرده و این خبر چیزی نیست به جز بازگشت آنخل دی ماریا به آمادگی آرمانی.
ستاره آرژانتینی رئال که در آخرین جلسه تمرینی تیمش درسال 2011 مصدوم شده بود، از آن زمان از میادین ورزشی به دور است ولی گویا این بازیکن 23 ساله اکنون به روزهای اوج بازگشته
دی ماریا شانس حضور در دو دیدار رفت و برگشت رئال مقابل مالاگا در جام حذفی را از دست داد و مقابل گرانادا هم غایب بود. البته او از هفته گذشته به تمرینات رئال بازگشته است.
البته مورینیو به خاطر احتیاط بیشتر دی ماریا را همراه با سایر بازیکنانش به مایورکا نبرد و اکنون شنیده می شود که دی ماریا به اوج آمادگی رسیده و انتظار می رود تا در دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا برای تیمش به میدان برود.
بازگشت دی ماریا به ترکیب رئال به معنای نیمکت نشینی خوسه کایخون است. کایخون که در دیدار با مایورکا گل پیروزی بخش رئال را به ثمر رساند، اخیرا توانایی هایش را بیش از هرزمان دیگری به اثبات رسانده است.
رونالدو: هیچ فشاری بابت بازی بارسا حس نمی کنم/سعی کنم که هر کسی در مقابلم است را شکست دهم
لیگ برتر و لیگ اسپانیا دو لیگ برتر جهان هستند اما باید صادق باشم . لیگ انگلیس لیگ پر از رقابتی است . لالیگا هم همین طور است اما نه به اندازه لیگ انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - کریستیانو هم مثل بازی با مایورکا ، روز بد دارد . در نیمه اول کاملا گم ، ناراحت و خشمگین بود . هر چند که او در بدترین روزهایش هم می تواند تیر دروازه حریف را بلرزاند . اما او دوازده بار توپ از دست داد و در معدود حرکات تیمی نقش داشت . کاملا نا آماده بود و در واقع به ندرت دیده شده بود که در دوران فوتبالش این قدر نا آماده باشد . اما واقعیت این است که او هنوز نا امید نشده است .
رونالدو در مورد بازی با بارسلونا در این باره که در الکلاسیکوها آیا استرس دارد یا نه گفت :" پیش از بازیها استراحت می کنم ، هیچ فشاری حس نمی کنم . " بازیکن پرتغالی در مصاحبه با دی تی ، در مورد عادت های قبل از بازی گفت :" سعی می کنم که در تمام مدت در یک مکان آرام و امن باشم. هر بار که چالش جدیدی پیش رویم قرار می گیرد ، سعی می کنم که پر تلاش تر از دفعه قبل باشم . قوت روحی من ، برایم خیلی مهم است . "
به گزارش گل به نقل از مرجع خبري رئال مادريدرونالدو در مورد الکلاسیکوی چهارشنبه گفت :"همیشه می خواهم که در هر بازی برنده باشم و سعی می کنم که خوب بازی کنم . این تلاشی است که انجام می دهیم : ببریم و خوب بازی کنیم . انگیزه ام از همین جا بر می آید ، صرفنظر از این که حریف چه کسی است . اگر سرحال باشید و از فوتبال بازی کردن لذت ببرید ، فقط صلاح تیمتان را می خواهید . "
در مورد سبک بازی خود گفت :" من سعی می کنم که به جزئیات کوچک توجه داشته باشد . اگر بازیکنی سریع تر از حد معمول باشد ، غلبه بر او مشکل می شود ، اما من سعی می کنم که زیاد به بقیه توجه نکنم . می خواهم بازی خود را انجام دهم ، تلاش کنم که تکنیک بیشتری داشته باشم و سعی کنم که هر کسی در مقابلم است را شکست دهم . پاس بدهم ، توپ را ارسال کنم و به دنبال صلاح تیم باشم ."
کریستیانو در مورد عزمش برای قهرمانی لیگ با رئال مادرید گفت :" فصل گذشته ، بهتر از همیشه کار کردم و از این بابت خوشحالم اما حاضر بودم که ده گل کمتر بزنم و لالیگا را ببریم یا در دیگر رقابت ها بهتر باشیم . "
در مورد آینده اش در رئال مادرید هم گفت :" لیگ برتر و لیگ اسپانیا دو لیگ برتر جهان هستند اما باید صادق باشم . لیگ انگلیس لیگ پر از رقابتی است . لالیگا هم همین طور است اما نه به اندازه لیگ انگلیس
په په :حضور در خط هافبک ؟ آماده هستم
مدافع پرتغالی در ال کلاسیکو های سال قبل در پست هافبک دفاعی هم به میدان رفته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- مدافع وسط پرتغالی کم کم فکر کردن به بازی با بارسا را آغاز کرده است . او پس از گذراندن بازی سخت با مایورکا با آس در مورد بازی چهارشنبه صحبت کرد .
باز هم به بازی برابر بارسا رسیدید ، آن هم پس از یک بازی بسیار مشکل ...
برابر مایورکا خیلی کار کردیم . . ما روی ضربات آزاد ، بد گل می خوریم . اما تلاشمان را کردیم .
مایورکایی ها به داوری اعتراض داشتند ...
داور خیلی خوب کار کرد . می تواند در مورد اشتباهات احتمالی صحبت کرد اما این ها جزئیات کوچکی بودند اما در نتیجه تاثیری نداشتند .
نیمه اول ضعیفی داشتید و این می توانست مشکل ساز باشد .
ما باید سعی کنیم که روحیه تیمی را حفظ کنیم . می خواهیم که در بازیهایمان برنده باشیم و به نظرم گاهی از روی این مسیر درست ، گم می شویم .
حالا نوبت یک الکلاسیکوی دیگر ، این بار در کوپاست .
بازی بعدی مهم است اما طبیعتا باید چهره خود را عوض کنیم چرا که این یک تورنمنت دیگر است . مهم این است که خوب استراحت کنیم و سپس آماده بازی شویم .
برای بازی کوپا ، شانس کدام تیم بیشتر است ؟
هر دو تیم خوب هستند و شانس هیچ کدام بیشتر نیست .
به دنبال برد برابر بارسا با حمایت برنابئو هستید ؟
باید برنامه های خود را برای این بازی عوض کنیم . دو بازی برابر بارسا داریم اما دوست داریم که از نیمه دوم بازی با مایورکا لذت ببریم . روی دور شانس هستیم چرا که یک نیمه اول بد را فراموش کردیم .
به نظرت می توانی مثل بازی برگشت چمپیونزلیگ یا در فینال کوپا ، به خط هافبک برگردی ؟
مربی می داند که باید چه کار کند . من آماده کمک به رئال مادرید هستم . همه می دانند که چه تلاشی برای این تیم انجام می دهم . اما این مربی است که تصمیم می گیرد .