نقل قول:thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu:n18:
Printable View
نقل قول:thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu:n18:
مگه میخوای با بعثت چقدر دانلود کنی دوره بعثت گذشت.نقل قول:
اشکال از IDM هست به درستی کرک نشده.
بیشتر از این هم ازش در نمیاد.نقل قول:
به همه توصیه میکنم همین طرح نقرهای 4 گیگ رو بگیرن طرحش خوبه قیمت و سرعتشم مناسبه . 180 kb.secنقل قول:
کانکشن رو PPPOE ست کن روی مودم . اگه درست نشد از DNS استفاده کن.
چک کن ببین Data قطع میشه یا DSL .
نه بابا تا قبل عید عالی بود شبی 2.5تا 3 گیگ میگرفت تو اسفند 2هفته آخر گند زده شد بهش!نقل قول:
الانم سرعتم بگیر نگیر دارهی شب رو 60-70 میچرخه ی شبم مثل الان رو 120-130
مگه قراره همچين اتفاقي بيوفته؟نقل قول:
سلام
من 512 نامحدود داشتم برای 2 سال که تموم شد و به جاش طرح نقره ای 3 ماهه 30 گیگ گرفتم (سرعتش هم مالی نیست به حساب 1.5 مگ هست ولی سرعت روزها حول هوش 100 کیلوبایت هست مخابرات انقلاب)حالا شبانه رایگان دارم؟
امور مشترکین رفتم گفتن شبانه رایگان نداره ولی 2020 گفت اگه 6 ماهه شارز کنی داره اگه همون اول امور مشترکین که سوال کردم این رو میکفت 6 ماهه میگرفتم حالا 2020 هم میگه فقط باید این 3 ماهه رو تموم کنی بعد 6 ماهه بگیری تا شبانه رایگان بدیم گفتم اگه روی همین 3ماهه 3 ماه دیگه شارز کنم شبانه رایگان میشه میگن نه نمیشه حالا من از حماقت این امور مشترکین و طمع کاربودن این مخابرات چکار کنم ؟! لعنت به این مخابرات پول پرست ... کدوم احمقی این طرح ها رو ارایه کرده مگر قبلیها چه مرگش بود ؟
مخابرات در خانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------
مخابرات در دانشگاه فردوسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل زیرساخت دارن :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02:
نقل قول:
سلام
با vpn سرعتت اینه؟؟؟
کارشناسی؟
تا جایی که من یادمه vpn کارشناسی تو دانشکده ما 60 70 بیشتر نمیداد!!!
باید دعا کنیم تا این اتفاق بیافته :n06:نقل قول:
حجمی که شبا دانلود میکنین واسه من آرزوه، شب میزارم رو دانلود صبح نگا میکنم 500مگ دانلود شده تازه این خوبشه،کمتر از این میگیرم معمولا.:n27:
دوست عزیز دانشگاه کلا داستانش متفاوته من با سرعت 8 مگ هم دانلود داشتم اونجانقل قول:
مخابرات در دانشگاه فردوسی:
سرعت کل دانشگاه فراتر از این حرفاس
البته اگه خود مسئولین دانشگاه بذارن چیزیش به دانشجوها برسه