مرسی دوستان ! استفاده بردیم :دی
بپردازید به بحث اصلی یعنی جی اس 2 :دی
مرسی دوستان ! استفاده بردیم :دی
بپردازید به بحث اصلی یعنی جی اس 2 :دی
میگم بازی های گالکسی 1 هم روش اجرا میشه؟
قبل از اینکه جواب بدم لازمه که محصولات اخیر intel رو با مشخصاتشون بگمنقل قول:
Dual Core = دوهسته فیزیکی
Core 2 Due = دوهسته ی فیزیکی
Core 2 Quad = چهار هسته فیزیکی
Core i3 Family = دو هسته فیزیکی = چهار هسته مجازی
Core i5 Family = چهار هسته فیزیکی
Core i7 Family = چهار هسته فیزیکی = هشت هسته مجازی
دوستان اهل فن میدونند که هسته ی مجازی تا 90%مشابه هسته ی فیزیکی عمل میکنه و هسته ی فیزیکی رو با Core و هسته ی مجازی رو با Thread میشناسند....
در این سری از محصولات استثناهایی هم وجود داره....
Cpu های دوازده هسته ای اینتل شامل شش هسته ی فیزیکی هستند که هر هسته معادل یک دوهسته ی مجازی عمل میکنه و درمجموع میشه 12 هسته 6Core = 12 Thread
Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition
12M Cache, 3.46 GHz
منبع :وکد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52585
Intel® Core™ i7-2600S Processor
8M Cache, 2.80 GHz
منبع :کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52215
دست درد نکنه.فقط چقدر گنجشک دارید توی محلتون :31:
یه سوالی: اگر به اینتنرت وصل نباشی میتونه افلاین موقعیت فرد را با جی پی اس و ...پیدا کنه.یه جا شنیدم نمیشه.نمیدونم راست یا غلطش را.
درسته اینجا پرنده زیاد داره و خیلی هم خوش منظره هستش جای همتون خالی.نقل قول:
اینو من تست نگرفتم هنوز.
تست که گرفتم بهتون خبر میدم:31:
ممنون و موفق باشید:11:
اگه منظورتون a-gps هست این نوع با اینترنت سرعتشو بالا میبره نه اینکه بدون اینترنت کار نکنه!!نقل قول:
توی ریویو کیس یو هم ایشون فک کنم از گوگل مپ استفاده کرده بودن!:11:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
حرفتونو قبول دارم منم منظورم همینه ( ولی اصولا توی توضیح دادن من همیشه مشکل دارم!!)نقل قول:
البته یه چیزو که گفتین اونم مقایسه Gs ,GS2 ببینید توی بنج مارکها چیزهای دیگه ای هم مثل رم تاثیر داره!!:11:
راستی دوستان فک کنم قضیه این سیپیو ها هم معلوم شد و خوب بحث خوبی بود کلی به اطلاعات کلیا اضاف شد!
پیشنهاد میکنم اگه کسی سوالی داشت با پ.خ بپرسه!
تا برگردیم سر بحث اصلی
با تشکر
هیچ کاره !:31:
dual core و core 2 dou هر دو 2 هسته فیزیکی دارن و هسته مجازی ندارننقل قول:
کارایی بهتر core 2 duo به خاطر بهبود hyper treathing هست و ربطی به هسته مجازی و غیره نداره
core 2 quad هم 4 هسته فیزیکی داره ولی فرقش با سری I این هست که در واقع 2 تا دو هسته ایه
در مورد سری I درست گفتی ولی برای استفاده از هسته های مجازی نرم افزار باید بتونه ازش استفاده کنه که نرم افزاراش خیلی کم هست و اگرم تاثیری داشته باشه فقط تو مولتی تسکینگ هست و تو پردازش یه پروسه تاثیری نداره
در کل تو عنوان تعداد هسته های cpu فیزیکیهاش مهمه و مجازی مهم نیست
و در نتیجه تو پردازنده های دسکتاپ اینتل فعلاً بیشترین هسته 6 هست
البته تو پردازنده های سرور مثله xeon بیشتر از 6 تا هم داریم
اولا نمیخواستم حوصله ی بچه ها سر بره بخاطر همین خیلی خلاصه وار توضیح دادم و توی این خلاصه نویسی خوب مجبور بودم خیلی از جزئیات رو نگم که شما زحمتش رو کشیدیدنقل قول:
دوما در مورد Core 2 Due شما درست میگی و اشتباه من این بود که یدفعه از Dual Core پریدم به Core 2 due و core due رو توضیح ندادم و ننوشتم که چرا Dual core کنار رفت و بعدش core due اومد و چرا core due کنار رفت
شما درست میگی هسته های Due و Quad فیزیکی هستند و من الان نگاه کردم،مرسی که یادآوری کردی
تا اینجا ممنون که کمک کردی اشتباهاتم رو بدونم
اما درمورد هسته ی مجازی باید بدونید که هسته ی مجازی کار هسته ی فیزیکی رو شبیه سازی میکنه و هر هسته ی مجازی thread هارو گرفته و پردازش میکنه و وقفه ی کمتری ایجاد میشه در حالی که اگه قرار بود اینکار رو هسته فیزیکی انجام بده جداگانه باید مصرف برق و غیره رو داشت و لی با هسته ی مجازی یک هسته فیزیکی تقریبا دوبرار هسته فیزیکی سابق کار میکنه و لی مصرف انرژی کمتری داره...و چندتا مزیت دیگه که مجال بحثش نیست
به نظر شما چرا مهندسین اینتل از هسته های فیزیکی به هسته های مجازی روی آوردند؟ اگه مصرف انرژی کمتر نبوده،اگه معماری بهتر آدرس دهی حافظه و Data نبوده ، اگه استفاده ی بهتر از کش های L1 ,L2 , L3 نبوده، اگه استفاده از سی پی یوهای 45 و 32 نانومتری نبوده...یقینا شما یه چیزی میدونید که اونها نمیدونند....
درمورد مولتی تسکینگ هم درسته ...افزایش هسته ها تا یک حدی در افزایش سرعت اجرای یک برنامه تاثیر داره و بعد از اون دیگه اگه هزارتا هسته هم باشه تاثیر چندانی نداره...
نهایتا من به شما تبریک میگم که شما از مهندسین شرکت اینتل بیشتر میدونید و اونها حتما نمیدونند دارند چیکار میکنند و الکی واسه ی خودشون طراحی میکنند و هسته ی های الکی میسازند!!!!
خوش به حال شما که بیشتر از اونها مهندسید
بحث مهندسی نیست ... ما باید ببینیم چی واقعاً تاثیر داره و چی برای تبلیغاته اینم بیشتر تبلیغاته تا اینکه تاثیر واقعی داشته باشهنقل قول:
نهایتا من به شما تبریک میگم که شما از مهندسین شرکت اینتل بیشتر میدونید و اونها حتما نمیدونند دارند چیکار میکنند و الکی واسه ی خودشون طراحی میکنند و هسته ی های الکی میسازند!!!!
من خوشم مياد تا يه طوري ميشه طرف ميكنه شكسته بسته سرچ ميكنه مياد اينجا اظهار فضل ميكنه :31:
نميگم بده ولي ديگه بعضي دوستان طوري از واژه ها صحبت ميكنن انگار تو دانشگاه شريف ريزپردازنده 1 و 2 و 3 و پيشرفته رو تدريس ميكنن! :31:
آقا بهمن رو فاكتور بگيريد :31:
حالا منم يه چيزي بگم به عنوان فارغ التحصيل رشته نرم با معدل بالاي 14.64 :31: از دانشگاه معتبر :31: (ديگه باقيش ريا ميشه :31:)
هرچي هم تعداده هسته ها زياد بشه(حالا دو هسته يا 4 هسته)
اين آخرش نرم افزاره كه بايد از اين هسته ها استفاده كنه! وقتي نتونه يعني هيچ!
خيلي از سي پي يو هاي فعلي جلو افتادن از قافله!
من ميگم سي پي يو بدون هسته فرد اعلا بگيريد كه زير دندون نره :31: