:18:نقل قول:
بزار بازی کن ببین اگه سخته یا نمیتونی بری اونوقت برو سراغ رمز
بله هر بازی رمز داره (اگه نداشته باشه ترینر داره)
Printable View
:18:نقل قول:
بزار بازی کن ببین اگه سخته یا نمیتونی بری اونوقت برو سراغ رمز
بله هر بازی رمز داره (اگه نداشته باشه ترینر داره)
کسی این نسخه Pre Final رو گرفته؟
من که فکر می کنم نسخه اصل هست فقط چون دزدیده شده روش مارک تقلبی زدند که جلوش گرفته نشه یا لینکهاش از روی آپلود سنتر ها برداشته نشه. ون اگه راک استار بر علیه اون آپلود سنتر شکایت کنه ممکن هست مشکلاتی براش پیش بیاد در هر حال گذشت زمان همه چیز رو معلوم خواهد کرد این همه صبر کردیم این 2 هفته هم روش
یعنی اگه نسخه کامل یا غیر دزدی بود شکایت نمیکرد؟؟نقل قول:
هیچ ربطی به مرکز آپلود نداره اگه قرار شکایت بود اینهمه شرکت تا حالا شکایت کرده بودن و در rapid و 4share و....
بسته شده بود(گاها از بعضی سایتا شکایت میکنن) ولی سایتای sharing قضیشون میفرقه!!!! OK؟؟؟؟
این دو هفته هم می گزره اما شاید 1 ماهی طول می کشه درست بشه بازی کرد
با این اوضاع کرک و پچ که جدیدا پیش اومده اینم حتما یا تو بازی نمیره یا از فلان درصد به بعد از بازی می پره بیرون یا........
اگه بازی تو ایران تو همین روزها منتشر بشه بدونید که Pre-Final هست و هیچ مشکلی هم نداره....
من اگه بتونم می خوام اینو دانلودش کنم...
Account راپید هم دارم.... خیالم راحته...
سایت رسمی Games for Windows سیستم پیشنهادی بازی GTA IV رو منتشر کرد .
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
18GB :18:؟؟؟؟نقل قول:
چه خبره بابا!!
من فک کنم این Maximum باشه....
سیستم فضایی می خواد اگه اینجوری باشه!
دوستان سلام...
من میدونم که قبلا خیلی ها راجع به سیستم اجرای بازی پرسیدن و شما هم سیستم مورد نیاز رو گفتین ولی سیستمی که من میخوام بخرم ظاهرا لب مرزه و از اونجایی که اجرای این گیم خیلی برام مهمه ممنون میشم بگید این سیستمی که میخوام بخرم این بازی رو به خوبی اجرا میکنه یا نه...
Mb:ECS-P43
CPU:Intel E5200 core 2
VGA:9500 GT 512 DDR 3 Club 3d
Ram:2*1 Gig Kingmax 1066
ممنون میشم بگین تا اگه اجرا نمیکنه فکر دیگه ای بکنم...
مثل اينكه بازي همين امروز منتشر شده يه نگاهي بندازيد.لينك دانلودهم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اومده....نقل قول:
ولی معلوم نیست کامله یا نه....
اینم لینک فروش از سایت EBAY
کد:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260305141621&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=330286151382&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DCR%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D41
دوست عزیز این سیستمی که شما داری میگیری واسه بازی هاییه که هنوز منتشر نشدن :31:نقل قول:
گرافیکت خیلی خوفــــــه!
فقط رم رو یکم بیشترش کن...
به نظرم 4GB بندازی بهتر میشه...
این بازی هم رو High میتونی بازی کنی اصلاً نگران نباش:40: