ین بازی mass effect 3 دیگه آخرشه و برای سکته کردن خیلی عالیه ! می گید چرا ؟؟؟
چون باید تمام دوستاتون و دستاورد هاتون رو توی mass effect 2 و ilussive man و خیلی های دیگه رو به باد بدین ! کلا باید به یه سری خیانت کنید تا تاظر مثبت یه عده دیگه رو بدست بیارید ........???? ..... باید خیلی تلاش کنید که نتیجه های هیچی رو بدست بیارید .... آخرش هم بین دو گزینه که نتیجش مرگ شماست حق انتخاب دارید تا بتونید کهکشان رو از دست reaper نجات بدین !!! در صورتی که سفینه جنگجوی reapers توی مکالمش تاکید می کنه که برای نجات بشر اومدن و شما هیچی از اهداف اونها نمی فهمید !!!
صحنه مردن sheperd خیلی خفنه از دست ندین !!! من که گریم گرفت ...
باورتون میشه که من وقتی اینو بازی کردم تا دو هفته افسردگی گرفتم ؟ مخصوصا که انگلیسی هاش رو هم قشنگ گوش میدادم . کلا نتیجه داستان این بازی اینه که با همه اهداف آرزو های که دارید می کنید شما هیچی جز یه آشغال که کابوس و ترس داره نیستید . مخصوصا وقتی که ilussive man روی این مسئله توی گفتگوهاش با شپرد چند جای بازی تاکید می کنه که تو یه سرباز بی ارزشی و فقط دستورات رو اطاعت می کنی و هرکس هر جور دلش می خاد تو رو به راه خودش می کشه ... و هدف کنترل reapers هست و نه نابودی reaper شما هم در آخر با وجود اینکه ilussive man رو می کشید اما کاملا اون رو تایید می کنید و هدفتون تبدیل میشه به هدف ilussive man !!! و اگر اینکار رو نکنید همه کهکشان و همه زمین رو نابود می کنید :2:
فقط باید برای این ورژن حتما انگلیسی فول بلد باشید و گرنه نمی تونید قسمت های متحد کردن دیگران رو درست انجام بدین بیخودی دیگران رو ناراضی می کنید و اصلا حال نمی ده ! :18:
[S--------------------------------------
البته من این بازی رو برای بار 7 ام تموم کردم (الان دیگه همه مکالماتش رو هم حفظ شدم ... .
این بازی آخر مزخرفه اعتیاده :2: