نقل قول:
نبوود؟:n04:
Printable View
نقل قول:
نبوود؟:n04:
شما به PC وبکم و میکروفن وصل کردید ؟
تست هم کردید ؟
مثلا با برنامه ضبط صدا میکروفون رو تست کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
واسه این ساختار جدید یاهو برای ساخت اکانت و تایید شماره با مسج راهی عملی هست یا نه ؟
چون طبق ایران ت ح ر ی م هس و شماره ایران توش نیست
از اخر پست سوم و پست ششم پس چی گذاشتم من.:n02:نقل قول:
توی دوتا پست قبلی ام دوتا روش گذاشتم دیگه!
وبکم هیچ مشکلی با برنامه های دیگه ندارهنقل قول:
حتی از ورژن 10مسنجر استفاده میکنم وبکم بدون مشکله
همه این مشکلات با ورژن 11 به بعده
جالب اینجاس وقتیکه از تب Massenger > My Webcam رو انتخاب میکنم تصویر دارم ولی وقتی با یکی از ادلیست ها قصد ارتباط تصویری دارم غیرفعاله
روش ساخت ID جدید در یاهو !
1 - در صفحه ایجاد اکانت دو قسمت مربوط به وارد کردن شماره هست این قسمت ها :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - روشون کلیک راست و گزینه Inspect Element رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - دو قسمتی که توی عکس نشون دادم و تغییر بدید ( اگر یک بود به 98 و اگر مثبت یک بود به 98+ تغییر بدید ! ) فقط دقت کنید که اعداد 1 و 1+ رو تغییر بدید نه علائم دیگه ...
4 - در قسمت دوم مربوط به شماره هم همینکارو بکنید !
تمام شد ! حالا شماره خودتون رو بدون صفر وارد کنید !
من وقتی ایمیل هامو حذف میکنم میره توی trash و بعد از توی trash باید حذفشون کنم.
از کجا باید تنظیم کنم که مستقیما حذف شن و وارد trash نشن؟
کسانی که مشکله ساخت ایمیل در یاهو به دلیل نبود کشور ایران دارند لینک زیر را مطالعه کنند مشکلشون حل میشه از من که حل شد
سلام
دیروز که ایمیلم رو باز کردم دیدم همه چیز عوض شده. عکس پس زمینه شده یه عکس آبی بی ریخت از یه دریاچه؟!!
با اینکه من تم ایمیلم رو تغییر ندادم.
در قسمت آپشن هم گزینه theme دیگه وجود نداره تا بتونم تم رو عوض کنم!!
شیوه باز کردن ایمیل ها و ... همه تغییر کرده دیگه هر ایمیل به عنوان یه سربرگ باز نمیشه!!
خیلی گشتم دیدم تو بعضی از فروم های انگلیسی زبان هم همین مشکل رو مطرح کردند و عده زیادی گفتن ما هم همین مشکل برامون پیش اومده و یاهو هم پاسخگو در این مورد نیست.
آیا کسی به این مشکل برخورده؟
کسی راه حلی براش سراغ داره؟
سلام !
آقا یه سوال !
در ایمیل یاهو وقتی وارد Account Information میشیم ، در سمت راست تصویر ایمیلمون و نوشته بعد جلوش نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! این گزینه که انتخاب کنیم وارد یک صفحه ای میشیم که میشه ایمیل اضافه کرد و پس از تایید های فراوان توسط هر 2 میل ، میتونی اون میل که انتخاب کردی و بعنوان Primary انتخاب کنیم ! حال سوال من اینجاست ! چه فرقی میکنه کدوم میل Primary باشه ؟ اصلا مزیت اینکار چیه ؟