Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
Printable View
Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
کیفیت ساخت Arc ها زیاد خوب نیستند. هر چند گوشی شیکی هستندنقل قول:
نظر من رو ادونس هست
کدوم مدلنقل قول:
نه مشکلی نداره .نقل قول:
لگ و دلی هم نداره . حداقل تاچ ویزارد خیلی بهتر از بقیس
برای Ace2 تایید شده پس برای ادونس چه دیر یا چه زود میاد
شاید هم یکهو براش 4.1 عرضه شد
سلام
one s
شما گفتید سری one ایرادات زیادی داره
خواستم بدونم
نقل قول:
راستش من قبلا تجربه ناموفقی در دیاموند 2 داشتم.. 2 تا گوشی و عهر دوتاش خرابی تاچ..
الان نمیخوام ریسک کنم و گوشی ناشناس بگیرم.. وگرنه سولا رو میگرفتم.. برای همین نظر خودم بیشتر روی دیسایر اس هست که کمیاب شده و دی جی کالا هم گارانتی کامتل رو گذاشته 600 تومن.. در ارسال بالایی هم منظورم وان وی بود...
ناشناس!؟ سولا پس از Xperia S معروفترین گوشی سونی هست به دلیل تکنولوژی Flooting Touch در کشورهای غربی گوشیای رو میپسندند و معروف و شناخته شده میشه که تکنولوژی تازهای رو به همراه داشته باشه و Sola از این قاعده مستثنا نیست، اونوقت شما میگید ناشناس!؟ من خودم به شخصه اگر دوربین جلو داشت میخریدمش چون دوربین جلو واسم مهمه نمیگیرمش.نقل قول:
خواستم Galaxy Advance بگیرم. تو تاپیکش دیدم که دوستان میگن به Android 4 آپدیت نمیشه! :((((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو رنج 600 تومن چی بگیرم که به Android 4 آپدیت بشه؟
منظورم از ناشناخته این بود که این گوشی هنوز کارکردش مشخص نیست.. معلوم نیست بعد از 1 سال چه ایراداتی ممکنه داشته باشه.. ولی دیسایر جواب داده.. امروز یک گوشی دیگه هم به فکرم رسید.. HTC Rhyme نظرتون در موردش چیه؟ بین این و دیسایر کدوم رو انتخاب میکنید؟نقل قول:
دوستان تا قیمت تا قیمت 200-حداکثر250 چه گوشی با سیستم عامل اندروید پیشنهاد میدین؟؟؟برند خیلی مهم نیست
HUAWEI U8150 ideos پیشنهاد من هستنقل قول:
خودم این گوشی رو دارم و راضی هستم
کیفیت ساخت بالا و طراحی ساده و قشنگ
قیمتش هم 185 تومن با گارانتی یاس هست.
به نسبت قیمتش فوق العادست
میتونی مشخصاتش رو اینجا ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درمورد گوشی وان وی اچ تی سی چیه؟ یا اکسپریا نئو ال ؟
(بلاخره مشکل اچ تی سی از نظر وای فایش حل شده یا نه؟)
بین این دو تاگیر کردم به نظرتون کدومشون بهتره ؟
و اینکه گفته میشود "همه گوشی های اندروید 4 با وایرلس مشکل دارن" درسته؟