بلاخره شما به اين نكته پي بردينقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تو اين سه چهار هفته كسي متوجه نشده بود
فايل پشت قفل بايد قرمز رنگ باشه و من از قصد اينو اينجوري گذاشتم ولي كسي توجهي نكرد
Printable View
بلاخره شما به اين نكته پي بردينقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تو اين سه چهار هفته كسي متوجه نشده بود
فايل پشت قفل بايد قرمز رنگ باشه و من از قصد اينو اينجوري گذاشتم ولي كسي توجهي نكرد
سعید.............نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
ایول
جالب بید..........
خوشم آمد همی.......
حیف که از رو صندلی پریدی........
نکته ی ظریفی بود
سلام مجددمومن خدا سلام عزيز...اسم چند تا چيزو ميگيم بعد از اون يه چي بگو...بابابزرگ خدا رحمتش كنه-صندلي داغ صندلي يخي -كبوتر مظهر پاكي-آلبالو خوشمزه-حسين رضا زاده پهلوان-سنگ قبر آخرت-عروسي تولدي دوباره-ورود ممنوع ضدحال-آب باريكه قناعت...خيلي مخلصيم داداش رامبد من بيشتر ... :)
از صندلی نشین بعدی ..........چه سوالا ئی می پرسی؟ :tongue: :tongue:
آقا نويد چند تا سوال داشتم نمي دونم قبلا پرسيده شده يا نه ولي شرمنده اگه تكراري بود اگرم نبود بازم شرمنده چون سوالم سخته ! خواهش عزیز ... هستم خدمتتون ...
1- با تك تك حروف Wookman يه لغت انگليسي بگو با معني ؟ (هر كدام يك كلمه) اینو شرمنده حسش نیست ...
2- اگر 100 ميليون بهت بدن مي ذاري بانك درست مثل خودم ! راستي چرا فكر كردي اين فكر احمقانه ست ؟بنظر خودم که خال هم فکر خوبیه اما ساید بعضی این طور فکر نکنن ...
3- چند سال ديگه ميشه 60 سالت ؟39
4- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ؟3
5- اين سوال پاييني جوابش چيه ؟برو پايين بخون
6- جواب سوال بالا رو بلدي ؟برو بالا بخون
7- تا حالا شده كسي بذارت سر كار !؟ آره ...
8- بابا تو رو خدا بگو اين سينوس 60 ... چه قدر ميشه !؟راديكال سه دوم ...
9- چه قدر حقوق مي گيري ؟شركت حدودا 150.000 تا 200.000 اداره چون سربازم 20.000
10- تو سايت كلوب دات كام عضو هستي ؟نه
11- جون من بگو بهترين كاربر ( به جز مديران و ادمين ها ) كيه ؟ 10 تا ديگه از بهترين ها رو هم نام ببر به جان خودت نميتونم اسم ببرم ...
12- دوست داري دو ماه ديگه دوباره بشوننت روي صندلي ؟اصصصصلا
13- فكر ميكني كي تعداد پست هات به 10000 مي رسه ؟ دو سال ديگه ...
14- دوست داري براي خودت يه انجمن راه بندازي ؟ وقتش رو ندارم ...
15- چه ورزشي رو دوست داري؟ فوتبال
16- چه ورزشي رو دوست داري ولي بنا به دلايلي نمي توني انجامش بدي ؟بالايي
18- تا حالا با فلش چيزي ساختي ؟ اگه ساختي بذار ببينيم . ساختم ولي شرمنده خصوصي بيد ...
19- به نظرت بهره اي كه بانك پار... براي 100 ميليون تومان ميده چه قدره ؟ ( در يك سال) نميدونم
20- مسخره ترين سوال هارو كي مي پرسه ؟(توهين نشه ها )ميوخاي سرم رو به باد بدي ...
21- زيباترين اوتوري كه توي اين فروم ديدي مال كي بوده ؟همه خوبن بيشتر مال خودم .. :biggrin:
22- كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟پسردايي و پسر خاله ...
23- آدم پول پرستي هستي يا نه ؟تقريبا
24- دوست داري همين الان بري به يه جاي معمولي از بهشت البته بهترين جاش نه ها ! يه جايي يه خورده بهتر از اينجا(اين دنيا) !؟آره ...
25- به نظرت چند سال عمر مي كني ؟ 60
26- دوست داري چند سال عمر كني ؟ 60
27- فكر مي كني اين فروم تا چند سال ديگه سر پا باشه ؟120 سال ...
28- بين phpBB . & vbulletin كدوم رو دوست داري و انتخاب مي كني ؟وي بولتين ... معلومه ديگه
29- به نظرت اگر آدم بخواد بره بهشت بهترين راهش چيه ؟عمل به دستورات الهي
30- مي توني يه جمله بگي توش 5 بار ع اومده باشه ؟يادم نيست ...
31- دوست داري بازم ازت سوال بپرسم ؟ آره ... بدنيست
32- آيا متوجه شدي سوال شماره 17 رو ازت نپرسيدم ؟آره عزيز
17- چرا ميگن آنان كه غني ترند محتاجترند ؟چون نادان ترند ...
33- معني پسر خاله دسته ديزي چيه ؟نميدونم
34- راستي اين ضرب المثل كه ميگه بعد از قرني شنبه به عيد مي افته درسته ؟نميدونم
35- اگه سوال بالايي درسته چه سالي شنبه عيد بوده ؟ اينم نميدونم
36- بيشترين تعداد سوالي كه ازت توي يه پست پرسيده شده چند تاست ؟فكر كنم 86 تا
37- به نظرت اگه آقا ميثم ديگه نتونه بياد توي انجمن يعني يه مشكل بزرگ پيدا كنه كي مي تونه جاشو بگيره ؟ البته از كاربران ومديرانمافيا
38- معني امضات رو ميشه بگي ؟مخلصصصصصصصصصصصصصص همه كاربرا
39- چند بار توي عمرت از اين كلمات استفاده كردي ؟ (ببخشيد (يا شبيه اين) سلام ! ) شوووونصد بار
40- دوست داري ماهي 5 ميليون تومان بريزند توي حسابت ( مادامالعمر) ولي حق نداشته باشي از ايران خارج بشي ؟نه ....
41- دوست داري براي هميشه بفرستنت ماداگاسكار ؟نه ....
42- تا حالا سعي كردي سر يه كسي رو كلاه كوچولو بذاري؟آره ...
43- تخم مرغ دزدي ؟نه به جان خودم ...
44- تا حالا شده وقتي يه خانم يا دختر ملوس ! داره ميره يه جوري نگاش كني ؟خدايا اين چشاي پاك رو از من نگير .... :laughing:
45- وقتي مياي توي اينترنت معمولا توي چه سايت هايي ميري ؟اينجا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46- دوست داشتي كره زمين 10 برابر از الان بزرگتر بود يا دوست داري تعداد آدماي زمين 10 برابر كمتر بود ؟دومي ...
47- تا حالا به اينكه يه شهاب سنگ ( حداقل قطر 10 كيلومتر) بخوره به زمين چي ميشه فكر كردي ؟اصصصلا
48- چند بار رفتي استاديوم آزادي ؟سه بار
49- بهترين بازي فوتبال دنيا بين كدوم تيم ها بوده چند چند شدن ؟برزيل آلمان 3-1 برزل برد ...
50- دوست داشتي دختر بودي يا اصلا نبودي ؟پسر رو عشق است ...
جواب ادامه سوالات در پست بعدي من ...
51- فكر مي كني خدا از 1 ميليون چند تا دوست داره ؟ 500.000 هزار
52- چرا نمياي توي تاپيك ضرب المثل بازار فعال بشي ؟به جان خودم وقت نميكنم ... ولي باشه ميام
53- اون تاپيكي كه دوستش داشتي و ترشي شد اسمش چي بود !؟ (سوتي بازار) نه عزيز اين نبود ...
54- يه جوك بگو ببينيم مي تونيم يه دقيقه بخنديم !؟شرمنده الان هرچي جوك به ذهنم ميرسه +18 بيده ...
55- از هر 1 ميليون كلمه چند تاش نام و ياد خداست ؟يك دهم ..
56- از چند سالگي پات به دنياي اينترنت باز شد ؟ 14 سالگي
57- فكر مي كني بين اعضا كسي هست كه توان هك كردن ياهو رو داشته باشه ؟نميدونم ...
58- اسم آخرين فيلمي كه ديدي چي بود ؟ آتش بس
59- اگه خدا بهت مي گفت شما مدير زمين هستي چه تغييري تو برنامه نويسيه زمين مي دادي ؟ ( چي رو عوض مي كردي )آمريكا و اسراييل رو ميزاشتم تو توضيحات برنامه ...
60- كتاب ركوردهاي گينس خيلي گرونه فكر مي كني سايتي باشه كه تايپ كرده باشه ؟ به نظرت سي ديش هست ؟ حتما هست بايد پيدا كني ...
61- يه اسم غير ايراني بگو كه خيلي دوستش داري ؟جانسون
62- اولين چيزي كه به ذهنت رسيد بگو : سير . بز . ميثمارميرغوروت . ميثم گل گلي . بدبو - شاخ - نميدونم - ادمين
63- مي توني با سه كلمه : مربا ي هويج . گداگودوله . عاشق عشق ! جمله بسازي ؟ عاشق عشق كه گداگدوله هم بود مرباي هويج دوست داشت ...
64- سخت ترين كاري كه ميشه كرد ؟ هيچ كاري سخت نيست اگه خودمون بخوايم
65- بهترين سايت وبلاگ دهي ؟(ميهن بلاگ . بلاگفا...)بلاگفا
66- نظرت در مورد اين جمله چيه ؟ پرانتز باز بنويس پرنده ... دوست داري پرانتز رو ببندي يا نبندي ؟ اصلا نفميدم چي شد ... :blink:
67- قشنگترين نام كاربري در اين انجمن ؟ سيلور
68- بزرگترين گناهي كه كردي ؟خصوصي بيد جيييگر
69- اگر بهت بگن مي توني توي نيويورك زندگي كني ولي ديگه هيچ وقت ( فقط اون دنيا) مادرت رو نمي بيني چي جواب مي دي آره يا نه ؟ نه عزيز ....
70- كوچيك بودي كشك بادمجون و ميرزاقاسمي ! دوست داشتي ؟زياد نه ولي واسه سير كردن شكم خوبه ...
71- توي ياهو گروه داري ؟آره
72- حضرت عيسي رو چه قدر مي شناسي ؟ تا حدودي
73- همين الان دوست داري چه غذايي جلوت باشه ؟خورش خلال :laughing:
74- اگه بهت بگن ما به شما روزي 10 ميليون ميديم ولي بايد تا آخر روز خرجش كني وگرنه از بين ميره چه قدرشو خرج مي كردي ؟ آيا چيزي ازش باقي مي ذاشتي ؟ خداييش سخته ...
75- مي توني بگي معني soleares چيه ؟نميدونم
76- راستي من نمي دونم معني ووكمن چيه مي شه بگي ؟ باغبان
77- فكر مي كني خسته شدم اين همه سوال پرسيدم ؟نه ...
78- اگه يه روز بشينم روي صندلي ازم چند تا سوال مي پرسي ؟ 20 تا
79- دوست داري هر چي مو تو تنت هست بريزه به جز موهاي سر و صورتت ؟ نه جيييگر ...
80- زود عرق مي كني يا دير يا معمولي ؟معمولي
81- بيشترين ساعتي كه شنا كردي چه قدر بوده ؟ دايم نيم ساعت ...
82- چند بار رفتي كيش چند بار قشم چند بار گلاب دره ! چند بار كلاردشت چند بار شيراز چند بار برره ؟ كيش 3 بار بقيه رو نرفتم الانم تو برره هستم ... ;)
83- مي دوني سريال شبهاي برره رو كجا بازي كرده اند ؟ نه
84- ماشين داري ؟ اگه داري چيه ؟
85- دوست داشتي جاي كي بودي ؟ خودم
86- بچه بودي بهتر بود يا حالا يا وقتي پير بشي بهتر ميشه ؟(از همه لحاظ)بچگي
87- كجاهاي بدنت سكشته و چند بار ؟ هيچ كجا ... جدي
88- دوست داري به جاي دو هفته 1 ماه بشيني روي صندلي داغ ؟ اصصصصلا
89- آيا چيزي از اين صندلي داغ ياد گرفتي ؟ آره
90- از بين اين چند كاربر حتما يكي رو انتخاب كن : ساويس . ميثم . مونيكا . مافيا . امين . همه خوبن اما بيشتر ساويس
91- نظرت چيه كه به جاي انجمن زبان انگليسي انجمن زبانهاي زنده وجود داشت و همه زبون ها رو آموزش مي گرفتيم ؟ برام فرقي نداره ...
92- خسته شدي ؟ نه
93- مي دونستم كه تا آخر سوالامو جواب ميدي حالابگو ببينم كفشات كهنه شده يا هنوز به نويي ماه اوله ؟نه وضعش هنوز خوبه ...
94- حجيم ترين كتابي كه تا به حال خوندي ؟ چه قدر بوده ؟Asp.net ششصد صفحه
95- سنگين ترين كتابي كه تابه حال از نظر محتوي خوندي ؟ چند صفحه بوده ؟ بالايي
96- از شاهنامه چند صفحه حفظي ؟ خيلي كم
97- كدوم غزل حافظ رو دوست داري؟ بعد از اين دست من و زلف چو زنجير نگار×××چند و چند از پی کام دل ديوانه روم
98- سرعت اينترنتت الان چنده ؟ 52 كيلو
99- دوست داري سگ داشته باشي يا ماهي ؟ماهي
100- تست هوشي كه توي انجمن گذاشتند رو دادي ؟ IQ چند شد ؟ نه
جواب ادامه سوالات در پست بعدي من ...
101- فكر مي كني CIA وهمين طور FBI مخفف چي هستند ؟ يادم رفته ...
102- بعد از تموم شدن بنزين آيا تردد ماشين ها كم ميشه ؟ يا نه از گاز استفاده مي كنند ؟ گاز ...
103- كي خودتو شناختي ؟ شايد هنوز كامل نشناختم
104- اگر آقا ميثم بگه شناسه كابريتون فورا بايد عوض بشه و نبايد ووكمن و نيش نيش و نويد و رامبد باشه اسم بعديت چيه ؟ VoX
105- فكر مي كني سعيد رونالدو بچه خوبيه ؟ فكر مي كني كه منم همين طور فكر ميكنم ؟ آره بچه خوبيه ...
106- مي دوني قشنگترين نام در جهان چي انتخاب شد ؟جهان كه نميدونم اما ايران علي بود ...
107- دشمن تشكيل شده از دو بخش دش و من هستش مي توني معني بخش بخش اين كلمه رو بگي ؟ نه عزيز ...
108- ياهو بهتره يا گوگل ؟گوووووووگل
109- اگر جنگ بشه ميري بجنگي ؟ ممكنه بميري ؟ آره جيييگر سربازم ديگه ...
110- كاري كه حسين فهميده كرد رو مي توني انجام بدي ؟نه اصلا
111- اگر چيزي به عنوان چت و انمجن نبود چي كار مي كردي اين همه مي اومدي توي نت ؟ داااااااانلود
112- اسم مورد علاقه تو بگو ؟ ( مي توني تا 5 تا دختر و 5 تا پسر رو نام ببري)دختر: ماهرخ پسر شاهرخ ....كافيه ....
113- ميدون ولي عصر بهتره يا هفت تير ؟ ولي عصر البته به نظر من
114- روز تولدت رو بگو ؟ 17 شهريور
115- (گفتن مي خوان يه دي وي دي بسازن كه توش × مگا بايت جا ميشه ) مي توني بگي به جاي ×چه عددي قرار مي گيره ؟ مگا :blink: عزيز گيگاش رو ساختن رفته پي كارش ;)
116- طولاني ترين كلمه در انگليسي چيه ؟W
117- آلماني بلدي حرف بزني ؟ حتي اگه يه ذره هم بلدي بگو ها .نه عزيز
118- تا حالا زنگ زدي 118 اذيت كني؟ دوران طفوليت يه بار
119- تا حالا به 119 زنگ زدي بگه ساعت نيمه شب و 15 دقيقه ؟! من يه بار برام اتفاق افتاد. نه
120- پول تلفنتون چه قدر مياد ؟معمولا 50.000
121- يه حيوون بگو كه توش حروف گ و خ وجود داشته باشه ؟گاو خشن :laughing:
122- مي دوني بد ترين سوتي كه دادم چي بوده ؟ نه
123- وقتي با يه دختر حرف مي زني تو چشماش زل مي زني يا ديفالو نگاه مي كني ؟ اصلا با دختر حرف مي زني يا با همشون قهري ؟ حرفم ميزنم اما نه عشقولانه ... هم به ديفال هم به دختره ...
124- مهدي سهيلي كيه ؟ پسر باباش
125- علي مهاجر رو مي شناسي ؟ نه
126- لقمان آوند رو چه طور ؟ نه عزيز ...
127- yahoo مخفف چيه ؟مخفف نيست .....
128- اسم اون كسي كه گوگل رو درست كرد چيه ؟ يادم رفته ...
129- از نرم افزار گوگل ارت استفاده كردي ؟ آره
130- فكر مي كني سوالي مونده كه نپرسيده باشم ؟ نه ديگه ....
131- كيف مي گيري دستت يا دست خالي مي ري سر كار ؟دست خالي ميرم ... بيشتر حال ميده
132- اگه خلبان مي شدي چي ميشد ؟هيچي دنيا به آخر ميرسيد
133- سريال پرستاران بهتره يا نرگس ؟ پرستاران
134- گوگوش بهتر مي خونه يا داريوش ؟داريوش
135- اگه يه گدا بياد بهت بگه پول وده ! بهش ميدي ؟ يا هر وقت بهت گفت آقا تو رو خدا يه كمك كوچيكي به ما بكن ابالفضل همراهت نمي دونم فلان بشي ... ؟ فقط و فقط اگه بدونم واقعا مستمنده ...
136- تا حالا جلوي ماشينت رو گرفتن ( يه جاي خلوت) بگيرن بزننت و پولاتو بگيرن ( مثلا با ماشين يكي داشتي ميرفتي قبرستون)نه عزيز ...
137- شماره شناسنامه پدرت چنده ؟ يادم نيست ... :happy:
138- مجتمع فني جاي خوبي هست ؟ آره خيلي
139- اگه بگن براي هميشه با يه نفر خدا حافظي كن چي مي گي ؟ ميگم باباي
140- معملا از حالت پيشرفته استفاده مي كني يا از پاسخ سريع ؟ پاسخ سريع
141- دوست داري برگردم و 142 تا سوال ديگه ازت بپرسم ؟ هر طور ميلته ...
142- 111×111 چه قدر ميشه ؟ 12321
موفق باشي ببخشيد منفحرت كردم .
لطف كردي ...
ووكمن جون سوالات زياد بودا ولي جوابا كوتاه ! فكر كنم بعد از اينكه از روي صندلي بلند شدي بايد بري تعطيلات چون ممكنه اين شكلي شده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من كه نفهميدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
115- (گفتن مي خوان يه دي وي دي بسازن كه توش × مگا بايت جا ميشه ) مي توني بگي به جاي ×چه عددي قرار مي گيره ؟ مگا عزيز گيگاش رو ساختن رفته پي كارش!
دوست من شما اين خبرو شنيدي كه سال 2010 نسل جديد Dvd ها مياد . 1.5 ترا بايت كه مي دوني چيه !